Man jo išvaizda tinka, bet visa kita tai... net nežinau ką pasakyt. Jei ne Kivo, tai net nebandyčiau jo žiūrėti. Scenarijus apgailėtinas, bent jau kolkas. Nuobodu be galo, be krašto. Fone pasileidus ir tai prailgsta laikas. Nėra nei intrigos, nei chemijos, nei nieko, dėl ko būtų verta žiūrėti. Ir pats pateikimas man nepatinka. Grimas tragiškas, spalvos perspaustos. Nuostabios Kivo akys padarytos kaip vilkolakio.
Tikiuosi, kad dar scenaristai iššaus Bet dabar jau nebežiūriu, palauksiu kol susikaups daugiau serijų, kad galėčiau prasukt
QUOTE(Milagra @ 2016 11 27, 22:54)
Man jo išvaizda tinka, bet visa kita tai... net nežinau ką pasakyt. Jei ne Kivo, tai net nebandyčiau jo žiūrėti. Scenarijus apgailėtinas, bent jau kolkas. Nuobodu be galo, be krašto. Fone pasileidus ir tai prailgsta laikas. Nėra nei intrigos, nei chemijos, nei nieko, dėl ko būtų verta žiūrėti. Ir pats pateikimas man nepatinka. Grimas tragiškas, spalvos perspaustos. Nuostabios Kivo akys padarytos kaip vilkolakio.
Tikiuosi, kad dar scenaristai iššaus Bet dabar jau nebežiūriu, palauksiu kol susikaups daugiau serijų, kad galėčiau prasukt
Vajeeeee, ir šitaip va vargti, kankintis Užjaučiu, rimtai Tikiuosi, kad dar scenaristai iššaus Bet dabar jau nebežiūriu, palauksiu kol susikaups daugiau serijų, kad galėčiau prasukt
QUOTE(Visgi @ 2016 11 27, 22:52)
Vajeeeee, ir šitaip va vargti, kankintis Užjaučiu, rimtai
Atsiprašau, jūs apie ką?
QUOTE(Milagra @ 2016 11 28, 01:35)
Atsiprašau, jūs apie ką?
Apie tą patį
Aš kolkas mėgaujuosi Cesur ve Guzel. Čia matyt iš tos didelės ir aklos meilės Kivo Bet pritariu kiekvienai išreikštai kritikai apie šį serialą. Oranžinis Kivanc'as man visai nepatinka, Tubos šukuosenos vis dar neprisipratinau. Istorijos kažkokios nepapasakotos, tai sunku pajausti jausmą, net suprasti, kas ir dėl ko. Dėl Cesur ir Suhan chemijos, tai irgi ne stebuklas, bet guodžiu save, kad ale Cesur dar jos nekenčia. Ir pagrindinis klausimas, ir kažkoks absurdas kyla kiekvieną seriją - kaip toji brolienė ruošiasi savo "neštumą" prieš vyrą sudemonstruoti? Ar aš šį planą būsiu pražiūrėjusi?
QUOTE(Fjella @ 2016 11 28, 19:56)
Aš kolkas mėgaujuosi Cesur ve Guzel. Čia matyt iš tos didelės ir aklos meilės Kivo Bet pritariu kiekvienai išreikštai kritikai apie šį serialą. Oranžinis Kivanc'as man visai nepatinka, Tubos šukuosenos vis dar neprisipratinau. Istorijos kažkokios nepapasakotos, tai sunku pajausti jausmą, net suprasti, kas ir dėl ko. Dėl Cesur ir Suhan chemijos, tai irgi ne stebuklas, bet guodžiu save, kad ale Cesur dar jos nekenčia. Ir pagrindinis klausimas, ir kažkoks absurdas kyla kiekvieną seriją - kaip toji brolienė ruošiasi savo "neštumą" prieš vyrą sudemonstruoti? Ar aš šį planą būsiu pražiūrėjusi?
Nu ką aš galiu pasakyt, gaila man tavęs
QUOTE(Milagra @ 2016 11 28, 23:59)
Nu ką aš galiu pasakyt, gaila man tavęs
kas belieka...
Pažiūrėjau 4 serijos fragmentą - aaa...pffff!!!
QUOTE(Fjella @ 2016 11 28, 22:56)
Ir pagrindinis klausimas, ir kažkoks absurdas kyla kiekvieną seriją - kaip toji brolienė ruošiasi savo "neštumą" prieš vyrą sudemonstruoti? Ar aš šį planą būsiu pražiūrėjusi?
Nu kaip meksikietiskuose serialuose, gal kokia pagalve nesios po rubais
QUOTE(Whagati @ 2016 11 27, 11:29)
as isitraukiau i Песня жизни, bet ziuriu jusu sarasuose jo nera
Aš žiūrėjau Hayat Şarkısı I-ą sezoną ir man žinok visai patiko. Pagrindinė aktorė faina, o jau tas tėvukas, tai apskritai nemirtingas
"Bu Şehir Arkandan Gelecek" - Teaser
Kerem Bürsin man toks visas išgražėjęs grįžta
Leyla Lydia Tuğutlu man nelabai patinka
Kerem Bürsin man toks visas išgražėjęs grįžta
Leyla Lydia Tuğutlu man nelabai patinka
QUOTE(Fjella @ 2016 11 28, 20:56)
Aš kolkas mėgaujuosi Cesur ve Guzel. Čia matyt iš tos didelės ir aklos meilės Kivo Bet pritariu kiekvienai išreikštai kritikai apie šį serialą.
Aš irgi šiuo metu žiūriu tik šį serialą,gerai kad ne kasdien, per daug būtų. eilinį kartą mėgaujausi muzika,sugeba turkai
https://www.youtube....h?v=wOu-xQln8sU
Man taip pat muzika graži.
Šita iš 2-os serijos įstrigo labai, kaip ir fragmentas
"Cesur ve Güzel' - Nereye Gidiyorsun?
Gökçe Kılınçer - Güneşin Kızkardeşi
Šita iš 2-os serijos įstrigo labai, kaip ir fragmentas
"Cesur ve Güzel' - Nereye Gidiyorsun?
Gökçe Kılınçer - Güneşin Kızkardeşi