Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

[url="http://www.ranini.tv/reyting"]http://www.ranini.tv/reyting[/url]
Ačiū. Ale SBA nerandu sąraše kažkaip? :)

Radau :) tik 48..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 05 vasario 2018 - 21:10

Jūs tik nepykit kad pati neieškau o visko paprašau. Nelabai laiko daug turiu paieškom  :geda: 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 05, 20:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71990125" data-time="<a href="> http://www.ranini.tv/reyting</blockquote> Ačiū. Ale SBA nerandu sąraše kažkaip? smile.gif
<p> </p>
<p>Radau smile.gif tik 48..</p>

Cia vakar rodyti serialai. Sba reitingas bus rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2018 02 05, 17:25)
Ech, tas FHVK jau mane iš proto varo, paskutinius nervų lašelius siurbia. Jei ne YağHaz linija, tai senai jau būčiau metusi šį serialą ir net nebeatsisukusi į jo pusę! Po kiekvieno online burbu, jog gana, daugiau nebežiūrėsiu visos serijos, o tik YağHaz sulipdytas scenas. Bet kaip šeštadienis, taip aš vėl prilipusi prie naujos serijos. Paskutinė serija išvis lyg apie nieką, bet lyg ir apie kažką. Tik dabar, praėjus beveik 2 dienom, nusiraminus, kažkokį logiškumą scenarijuje galima įžvelgti. Ech, taip tikiuosi, jog įtraukus Farah į šią velniavą, nors kažkiek greičiau ledai pajudės.
QUOTE(Indrijan @ 2018 02 05, 20:41)
Man irgi visus nervus baigia istampyti tas FHVK. Kiekviena sestadieni prilipusi esu, nu taip lauku bucinio wub.gif Pacios ruses jau isproto kraustosi, fantazuoja ir fantazuoja. Jos kartais taip gerai paraso, kiekviena smulkmena aptaria ir istiria o paskui kaip kokios ekstrasences buria biggrin.gif Paskutine serija kaip ir nuvyle, bet perziurejusi su vertimu gal visai ir nieko. Jau tie ledai taip letai slenka, jau net per daug letai. Gal jie nori 3 sezono sulaukti?????? Dabar reitingai tai krenta - tik 22 vietoje. Dar ir uzdaryti gali!!!! Taip ir nesulauksim uzdraustos meiles is abieju!!!!
Man kol kas viskas ten patinka. Gal todėl neprailgsta ir viskas man ten logiška, kad galėjau žiūrėti be ilgų savaitinių laukimų. Laba patinka YağHaz linija. Viliuosi, kad viskas bus gerai ir pateisins lūkesčius. Nemėgstu skaityti ir neskaitau apie jokį serialą fanų interpretacijų ir išvedžiojimų, nes tada tik didesnė nervacija ima rolleyes.gif Prisifantazuoji, tikiesi, ir negauni ko lauki, et.
Na išties įdomu kokia pabaiga bus. O jau ta Yasemin kiek man nervų prigadino, tai negaliu doh.gif Bet blogietę tai labai gerai vaidina. Aišku, dabar man jos momentais net ir labai gaila...
Atsakyti

Man irgi visus nervus baigia istampyti tas FHVK. Kiekviena sestadieni prilipusi esu, nu taip lauku bucinio. wub.gifPacios ruses jau isproto kraustosi, fantazuoja ir fantazuoja. Jos kartais taip gerai paraso, kiekviena smulkmena aptaria ir istiria o paskui kaip kokios ekstrasences buria. biggrin.gifPaskutine serija kaip ir nuvyle, bet perziurejusi su vertimu gal visai ir nieko. Jau tie ledai taip letai slenka, jau net per daug letai. Gal jie nori 3 sezono sulaukti?????? Dabar reitingai tai krenta - tik 22 vietoje. Dar ir uzdaryti gali!!!! Taip ir nesulauksim uzdraustos meiles is abieju!!!!

Mane labiausiai erzina tai, jog labai šokinėjama nuo vienos siužetinės linijos prie kitos. Net nespėjama isijausti į situaciją ir bac, vėl prie kitos istorijos šokama. Tiek tų paslapčių jau nuo pirmo sezono prigalvota, tai pasirodė maža - dar visas kalnas paslapčių. Ir tragiškiausia, jog per 33 serijas buvo atskleista tik istorija su viešbučiu ir tai, kas Kerime sūnus. Nors ir ten dar niekas neaišku... Praktiškai visi veikėjai turi paslaptį. Na, išskyrus Yasin ir Erdal :)))) Bet ir tiems, jei tik reitingai leis, sugalvos kokią tamsią praeities paslaptį :)) Žodžiu, melas ant melo. Veikėjai irgi lyg užmirštami, tam tikri įvykiai irgi ( Gulten pasodinta - niekam neįdomu, Sinan dar prieš keletą epizodų brolį aršiai atakavo dėl įtarimų meile Hazan - šiai dienai net nešovė mintis, kad brolis įsimylėjęs ją, tetulę nustūmė nuo laiptų -  visiems ok, lai Kerime toliau gadina visiems gyvenimus. Fazilet telefonas kaip FTB slaptų duomenų bazė). Kažkoks absurdas. Na, nors pagaliau Hazan jausmus super lėto vėžlio žingsniu lyg bando parodyti. Kiekvieną sekmadienį pažiūri fragą, prisifantazuoji ir serijos metu gauni tokį šlapią skudurą per ausį. Ypač pikta buvau, kai prie Yagiz durų iš kažkur atsirado liftas! Ir turėjo jis ten atsirasti, kai tokia scena buvo!!! Uffff!!!! Įvedė Nil į scenarijų - kolkas ženklaus jos funkcionavimo nepastebiu. 34 serijoje Farah atsiras - tikiuosi bent ji naudingesnė bus. 39 serijoje eina kalbos jog dar vienas naujas veikėjas (ale Yasimin dukros tėvas) atsiras. Kam jis reikalingas?!?

Žodžiu, aš negaliu pati savimi atsistebėti, kad žiūriu šį serialą  :D  :blink: 

Atsakyti

QUOTE(Fjella @ 2018 02 05, 17:25)
Ech, tas FHVK jau mane iš proto varo, paskutinius nervų lašelius siurbia. Jei ne YağHaz linija, tai senai jau būčiau metusi šį serialą ir net nebeatsisukusi į jo pusę! Po kiekvieno online burbu, jog gana, daugiau nebežiūrėsiu visos serijos, o tik YağHaz sulipdytas scenas. Bet kaip šeštadienis, taip aš vėl prilipusi prie naujos serijos. Paskutinė serija išvis lyg apie nieką, bet lyg ir apie kažką. Tik dabar, praėjus beveik 2 dienom, nusiraminus, kažkokį logiškumą scenarijuje galima įžvelgti. Ech, taip tikiuosi, jog įtraukus Farah į šią velniavą, nors kažkiek greičiau ledai pajudės.
QUOTE(Indrijan @ 2018 02 05, 20:41)
Man irgi visus nervus baigia istampyti tas FHVK. Kiekviena sestadieni prilipusi esu, nu taip lauku bucinio wub.gifPacios ruses jau isproto kraustosi, fantazuoja ir fantazuoja. Jos kartais taip gerai paraso, kiekviena smulkmena aptaria ir istiria o paskui kaip kokios ekstrasences buria biggrin.gifPaskutine serija kaip ir nuvyle, bet perziurejusi su vertimu gal visai ir nieko. Jau tie ledai taip letai slenka, jau net per daug letai. Gal jie nori 3 sezono sulaukti?????? Dabar reitingai tai krenta - tik 22 vietoje. Dar ir uzdaryti gali!!!! Taip ir nesulauksim uzdraustos meiles is abieju!!!!
Man kol kas viskas ten patinka. Gal todėl neprailgsta ir viskas man ten logiška, kad galėjau žiūrėti be ilgų savaitinių laukimų. Laba patinka YağHaz linija. Viliuosi, kad viskas bus gerai ir pateisins lūkesčius. Nemėgstu skaityti ir neskaitau apie jokį serialą fanų interpretacijų ir išvedžiojimų, nes tada tik didesnė nervacija ima rolleyes.gifPrisifantazuoji, tikiesi, ir negauni ko lauki, et.
Na išties įdomu kokia pabaiga bus. O jau ta Yasemin kiek man nervų prigadino, tai negaliu doh.gifBet blogietę tai labai gerai vaidina. Aišku, dabar man jos momentais net ir labai gaila...

Yaghaz linija nereali!!! Tik juos abu scenaristė lyg kokį deimantą šlifuoja ir rodo žiūrovams. Yagiz man išvis tobulas tobulas personažas. Net atėmė mano meilę iš Kuzey. 

Čia tikriausiai ir bus atsakymas, kodėl aš jį vis dar žiūriu.

Atsakyti
mergaites, o sis kaip Merhamet? dabar ziurejau kordugum, tokia pabaiga, kad visa nakty miegot negalejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 05 vasario 2018 - 21:49
QUOTE(Fjella @ 2018 02 05, 22:45)
Yaghaz linija nereali!!! Tik juos abu scenaristė lyg kokį deimantą šlifuoja ir rodo žiūrovams. Yagiz man išvis tobulas tobulas personažas. Net atėmė mano meilę iš Kuzey. Čia tikriausiai ir bus atsakymas, kodėl aš jį vis dar žiūriu.
friends.gif Tikrai taip!!! Žiūrėčiau ir žiūrėčiau į juos. Yagiz man taip pat tobulas personažas! O šis aktorius - atradimas. Į favoritus jau įtrauktas. Apie visus kitus favoritus net jau pamiršau, nieks dabar nerūpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2018 02 05, 20:48)
mergaites, o sis kaip Merhamet?  dabar ziurejau kordugum, tokia pabaiga, kad visa nakty miegot negalejau biggrin.gif

Man tai tobulas, bet yra ivairiu nuomoniu. Man tai vienas geriausiu turku serialu, kartu su Kuzey guney ir Ask i memnu.

Nezinau kaip uzmigt po SBA dozes blink.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

34 serijoje Farah atsiras - tikiuosi bent ji naudingesnė bus. 

Cia kaip suprantu kazka praleidau? Dar kart paziurejau fraga bet nieko tokio nerandu  :unsure:​ 

Atsakyti

mergaites, o sis kaip Merhamet? dabar ziurejau kordugum, tokia pabaiga, kad visa nakty miegot negalejau biggrin.gif

Žiūrėkit. Nežinau, ar lengviau paliks, bet kad serialas vertas žiūrėjimo, tai tikrai. Ir paverksit, ir sypsena išspausit. Toli gražu neprilygsta visokiems balalaikiniems, kuriuos aš pati šiuo metu žiūriu :)

Cia kaip suprantu kazka praleidau? Dar kart paziurejau fraga bet nieko tokio nerandu  :unsure: 

Buvo internete pasklidusi foto su 35 serijos pacios pradzios scenarijaus tekstu. Hazan pamato kaip Farah liecia Yagiz. Vadinasi ji turetu atsirasti 34 serijos gale. Paskui internete buvo video, kur Farah jau irgi dalyvauja filmavime.

Atsakyti

Buvo internete pasklidusi foto su 35 serijos pacios pradzios scenarijaus tekstu. Hazan pamato kaip Farah liecia Yagiz. Vadinasi ji turetu atsirasti 34 serijos gale. Paskui internete buvo video, kur Farah jau irgi dalyvauja filmavime.

Tai ta Farah bus buvusi Yagiz meile ar kazkas tokio? Jei taip, tai gal ledai pajudes, pavydas visgi  :D 0

i blyn, dabar jau ir as istprijas pradejau kurti kas kaip gali buti. Reikia uzsiimti kazkuo kitu  :hmm:​ 

Atsakyti