Šiandienos planai- Siyah Beyaz Aşk, pietų gaminimas Siyah Beyaz Aşk, vakarienės gaminimas
Šiandienos planai- Siyah Beyaz Aşk, pietų gaminimas Siyah Beyaz Aşk, vakarienės gaminimas
As tai visai dziaugiuosi,kad neturiu ka ziureti. Ana savaitgali buvau sikna padejusi..tai siandien planuose virs 3 km prasiejimas iki vaistines saltibarsciu darymas ir tvarkymasis...
O FiÇiPi naujo sezono nežiūri? Pirmąjį lyg žiūrėjai, tiesa? Pagaliau jau 8 serija įkelta
Reik kabliuotis už kokios naujos istorijos
O FiÇiPi naujo sezono nežiūri? Pirmąjį lyg žiūrėjai, tiesa? Pagaliau jau 8 serija įkelta
Tai jau taip, bet reikėjo jau man to
Ne, pirmojo nebaigiau, bet grįšiu prie jo
Aš vėl užsinoriu į Stambulą kai žiūriu Siyah Beyaz Aşk Dar šiek tiek pažiūrėjau Bu Şehir Arkandan Gelecek, nes tikrai bus greitu, o gal ir ne laiku žiūrimas
gal ir man dar sita pradeti, kazin idomus bus?
nezinau koki trecia turku seriala ziureti
nezinau koki trecia turku seriala ziureti
Perbėgau greit per serijas, dar netyčia per TV8 kažkada truputį žiūrėjau, tad žiūrėsiu tikrai Leyla man patinka, Keremas irg. Svarbu tik iškart sužiūrėt, o ne dideliais tarpais, kaip kai kuriuos serialus
Beja, Kerem Bürsin kartu su Elçin Sangu ir kitais aktoriais galima bus išvysti seriale apie vampyrus "Yaşamayanlar", kurį rodys per internetinę platformą "BluTV"
Man baisiai smagiai iš naujai rodomų žiūrisi Cukur ir Istanbullu Gelin. Rekomenduočiau.
Net labiau laukiu serijų ir labiau įsijaučiu kartais, lyginant su čia plačiai aptarinėjamais Siyah Beyaz Ask ar Fazilet.
Dar praeitą savaitę pradėjau Sen Anlat Karadeniz. Žiūrisi įtemptai, bet toks Coban Yildizi tipo, specifiškas turkams (pas juos aukšti reitingai). Mums tolimesnis toks..
Içerde man buvo ir yra vienas iš paskutinių pačių pačiausių stipriausių serialų.
Istanbullu Gelin negalėčiau žiūrėti vien dėl Özcan Deniz. Koks jis man baisus tai apsakyti negaliu.
Pardon ir pardon fanų. Suprantu, kad skonio reikalas
Taip, tikrai :)beveik Icerde tęsinys...Tik man su stipresne meilės, šeimos ir neapykantos linija. Ypač meilės poros Icerde man trūko. O Cukurą žiūrėdama ašaras šluostau kartu su Aras Bulut Iynemli.
Suprantu Ozcan Deniz nemėgstančias. Ne tai kad jį myliu labai :Bbet šitas serialas man apie ypatingus anytos-marčios, brolystės, senolių meilės reikalus. Ypatingai šiltas antras sezonas. Net ir nealpdama dėl Ozcan, žiūriu ir kaifuoju
</p><p>Suprantu Ozcan Deniz nemėgstančias. Ne tai kad jį myliu labai :Bbet šitas serialas man apie ypatingus anytos-marčios, brolystės, senolių meilės reikalus. Ypatingai šiltas antras sezonas. Net ir nealpdama dėl Ozcan, žiūriu ir kaifuoju
</p>
dabar pasimeciau, kuri ziureti, Icerde ar Cukur Icerde man tas pagrindinis aktorius po medcezir serialo, o Cukur kiek paziurejau -lbaia daug saudo-gaudo gal klystu...
Kazin kada Gospozha fazilet ikels nauja rusiskai serija, po pietu lyg ikelia, laukiu labai