Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2018 02 03, 09:34)
Na va, rimtai bolota t.y. pelkė, kai įtraukia tai įtraukia biggrin.gif

Šiandienos planai- Siyah Beyaz Aşk, pietų gaminimas Siyah Beyaz Aşk, vakarienės gaminimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 03, 12:10)
Šiandienos planai- Siyah Beyaz Aşk, pietų gaminimas Siyah Beyaz Aşk, vakarienės gaminimas biggrin.gif

As tai visai dziaugiuosi,kad neturiu ka ziureti. Ana savaitgali buvau sikna padejusi..tai siandien planuose virs 3 km prasiejimas iki vaistines smile.gif saltibarsciu darymas ir tvarkymasis...
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 03, 12:10)
Vienu žodžiu ramus poilsis namuose, namai namučiai smile.gif
O FiÇiPi naujo sezono nežiūri? Pirmąjį lyg žiūrėjai, tiesa? Pagaliau jau 8 serija įkelta ax.gif
Atsakyti
SVeikos, baigiau žiūrėt "Meilės miestas" nu nelogiška ir nenormali pabaiga.. soriukas unsure.gif kažkaip.. nesitikėjau kad taip jis padarys.. ką jis čia įrodyt bandė tuo poelgiu..

Reik kabliuotis už kokios naujos istorijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 02 03, 16:38)
SVeikos, baigiau žiūrėt "Meilės miestas" nu nelogiška ir nenormali  pabaiga.. soriukas unsure.gif kažkaip.. nesitikėjau kad taip jis padarys.. ką jis čia įrodyt bandė tuo poelgiu..
Jo, įdomus posūkis gale. Aš iki paskutinės minutės tikėjau, kad gal pasirinks kitą kelią. Nors gal jei baigtųsi gerai, tai jau būtų per saldu. Bet pavadinimas serialo man labai taiklus, nes išties šis miestas visada seks paskui jį, visą gyvenimą, nes yra vaikas, buvo meilė tame mieste. Tai gal čia tokia jo mintis/potekstė ir yra, nežinau, bet bent jau man taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 03, 12:10)
Vienu žodžiu ramus poilsis namuose, namai namučiai smile.gif
O FiÇiPi naujo sezono nežiūri? Pirmąjį lyg žiūrėjai, tiesa? Pagaliau jau 8 serija įkelta ax.gif

Tai jau taip, bet reikėjo jau man to smile.gif
Ne, pirmojo nebaigiau, bet grįšiu prie jo smile.gif
Aš vėl užsinoriu į Stambulą kai žiūriu Siyah Beyaz Aşk biggrin.gif Dar šiek tiek pažiūrėjau Bu Şehir Arkandan Gelecek, nes tikrai bus greitu, o gal ir ne biggrin.gif laiku žiūrimas
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 03, 20:57)
Dar šiek tiek pažiūrėjau Bu Şehir Arkandan Gelecek, nes tikrai bus greitu, o gal ir ne biggrin.gif  laiku žiūrimas

gal ir man dar sita pradeti, kazin idomus bus? ax.gif
nezinau koki trecia turku seriala ziureti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 02 03, 20:12)
gal ir man dar sita pradeti, kazin idomus bus?  ax.gif
nezinau koki trecia turku seriala ziureti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Perbėgau greit per serijas, dar netyčia per TV8 kažkada truputį žiūrėjau, tad žiūrėsiu tikrai biggrin.gif Leyla man patinka, Keremas irg. Svarbu tik iškart sužiūrėt, o ne dideliais tarpais, kaip kai kuriuos serialus biggrin.gif
Beja, Kerem Bürsin kartu su Elçin Sangu ir kitais aktoriais galima bus išvysti seriale apie vampyrus "Yaşamayanlar", kurį rodys per internetinę platformą "BluTV" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 03 vasario 2018 - 20:20

Man baisiai smagiai iš naujai rodomų žiūrisi Cukur ir Istanbullu Gelin. Rekomenduočiau.

Net labiau laukiu serijų ir labiau įsijaučiu kartais, lyginant su čia plačiai aptarinėjamais Siyah Beyaz Ask ar Fazilet. :rolleyes:

Dar praeitą savaitę pradėjau Sen Anlat Karadeniz. Žiūrisi įtemptai, bet toks Coban Yildizi tipo, specifiškas turkams (pas juos aukšti reitingai). Mums tolimesnis toks..

Atsakyti
Man, Çukur - prototipas Içerde, t.y. dauguma vien tais pačiais aktoriais ir bendru braižu tai tikrai.
Içerde man buvo ir yra vienas iš paskutinių pačių pačiausių stipriausių serialų.

Istanbullu Gelin negalėčiau žiūrėti vien dėl Özcan Deniz. Koks jis man baisus tai apsakyti negaliu.
Pardon ir pardon fanų. Suprantu, kad skonio reikalas 4u.gif

Atsakyti

Taip, tikrai :)beveik Icerde tęsinys...Tik man su stipresne meilės, šeimos ir neapykantos linija. Ypač meilės poros Icerde man trūko. O Cukurą žiūrėdama ašaras šluostau kartu su Aras Bulut Iynemli. 

Suprantu Ozcan Deniz nemėgstančias. Ne tai kad jį myliu labai :Bbet šitas serialas man apie ypatingus anytos-marčios, brolystės, senolių meilės reikalus. Ypatingai šiltas antras sezonas. Net ir nealpdama dėl Ozcan, žiūriu ir kaifuoju :rolleyes:  

Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2018 02 04, 01:25)
<p>Taip, tikrai :)beveik Icerde tęsinys...Tik man su stipresne meilės, šeimos ir neapykantos linija. Ypač meilės poros Icerde man trūko. O Cukurą žiūrėdama ašaras šluostau kartu su Aras Bulut Iynemli. 
</p><p>Suprantu Ozcan Deniz nemėgstančias. Ne tai kad jį myliu labai :Bbet šitas serialas man apie ypatingus anytos-marčios, brolystės, senolių meilės reikalus. Ypatingai šiltas antras sezonas. Net ir nealpdama dėl Ozcan, žiūriu ir kaifuoju rolleyes.gif  
</p>

dabar pasimeciau, kuri ziureti, Icerde ar Cukur ax.gif Icerde man tas pagrindinis aktorius po medcezir serialo, o Cukur kiek paziurejau -lbaia daug saudo-gaudo ax.gif gal klystu...

Kazin kada Gospozha fazilet ikels nauja rusiskai serija, po pietu lyg ikelia, laukiu labai wub.gif
Atsakyti