Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

gal as ne taip supratauskaitydama postus ax.gif

Aš sakiau kad galėtų pastot :D 

Atsakyti
Na joooo... tokia liūdna gaida baigėsi unsure.gif Vėl tas jos brolis kipišą sukėlė. Reikia jam kokią damą surasti, kad vienas nesimakaluotų ir būtų labiau užsiėmęs, kad Ferhatui mažiau savo minčių kištų į galvą... Suprantu, brolis, rūpinasi, globėjiškas, bet nenorėčiau, kad per dažnai drumstu vandenį Asli ir Ferhatui.

16 serijos 1-mas fragas patiko. Toks jaukus kažkoks, vos ne kalėdiškas_židinys, maisto gaminimas, tik eglės trūksta biggrin.gif Na gal ten kokia palmė kambarinė ir yra, nespėjau pastebėti biggrin.gif
Gal toks jaukus pasirodė todėl, kad juos kartu, vienudu, namuose apskritai mažai rodo. Na ir aišku jau reikia jam tą juodą golfą keist, nes gražiai atrodo ir tinka jam atviru kaklu. Dėl spalvos_bala nematė, tegu būna juodas kaip varnas, kol laiko save bolota.

Šaunuolis Abidinas, aš norėjau, kad taip būtų, o ir buvo iš anksčiau panašu kad taip ir bus. Tikiuosi nieks jiems nesutrukdys.

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı - 2
Atsakyti
Jums neatrodo, kad iš "meilės" Abidin suplonėjo?
Atsakyti
Aha, tikrai sukūdėjo, na, bent jau iš veido bigsmile.gif Net grįžau pažiūrėti kaip jis ten atrodo, ir akurat. Tik toks jausmas, kad daugiau nuo rūpesčių nei nuo jausmų. Na, jiems viskas dar priešaky. Tikiuosi Ferhatas leist, o va jo mama tai jaučiu šnypš, šoks kobros šokį. Nepavydžiu aš tai Giulsen...
O ir gyvent visiems viename name, tai neduok tu sviete, nereik ir priešų kai tokie artimieji yra doh.gif
Papildyta:
Aišku, kai pažiūri į damų tokią kasdienybę namuose, tai beveik pradedu suprasti iš kur tokia neapykanta. Gi iš neturėjimo ką veikt biggrin.gif Išprotėčiau turbūt greičiau nei ta visa giminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 02, 18:58)
Aišku, kai pažiūri į damų tokią kasdienybę namuose, tai beveik pradedu suprasti iš kur tokia neapykanta. Gi iš neturėjimo ką veikt biggrin.gif Išprotėčiau turbūt greičiau nei ta visa giminė biggrin.gif

va va, is neturejome ka veikti zmogus pikteja....
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 02 02, 21:48)
va va, is neturejome ka veikti zmogus pikteja....
Kaip aš sakau_sienom lipa iš neturėjimo ką veikti...
Atsakyti
Aš dar tik pirmą seriją įpusėjau žiūrėti, bet negaliu atsitraukti, užpakalis priaugo prie sofos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 02, 23:25)
Aš dar tik pirmą seriją įpusėjau žiūrėti, bet negaliu atsitraukti, užpakalis priaugo prie sofos biggrin.gif
Oi įdomu ten viskas bus... ypatingai pradžia tos istorijos, tie nuotykiai jų ir t.t. ir pan,.
Bet tai koks gėris, kiek daug rezervo turi į priekį, gali žiūrėti bet kada, nereikia laukti. Pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 02, 22:53)
Oi įdomu ten viskas bus... ypatingai pradžia tos istorijos, tie nuotykiai jų ir t.t. ir pan,.
Bet tai koks gėris, kiek daug rezervo turi į priekį, gali žiūrėti bet kada, nereikia laukti. Pasaka smile.gif

Labai idomu biskas nuo pirmos minutes, tikrai geras serialas smile.gif Bijau pagauti kabli, paskui teks laukti serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 02 03, 00:05)
Labai idomu biskas nuo pirmos minutes, tikrai geras serialas smile.gif Bijau pagauti kabli, paskui teks laukti serijos biggrin.gif
Aaaaa įsivaizduoju, man su Fazilet Hanim ve Kizlari dabar taip, kiek naktų jau nemiegotą doh.gif Žiūriu serijos tik senka senka, netrukus bus šakės man, teks dar ir šito laukti biggrin.gif
Atsakyti

Labai idomu biskas nuo pirmos minutes, tikrai geras serialas smile.gifBijau pagauti kabli, paskui teks laukti serijos biggrin.gif

Oi čia bijok nebijojus, deje :D aš per kelias dienas 15 serijų sukirtau :D ir dar alkana :) grįžau prie rožių karo, 42 seriją žiūrėsiu :) Pagaliau gal Omeras išsiaiškins tiesą :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 03, 00:28)
Oi čia bijok nebijojus, deje biggrin.gif aš per kelias dienas 15 serijų sukirtau biggrin.gif ir dar alkana smile.gif
Na va, rimtai bolota t.y. pelkė, kai įtraukia tai įtraukia biggrin.gif
Atsakyti