Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 23:44)
Va ir aš jau 15os serijos sulaukiau ir pažiūrėjau smile.gifeina sau, nu įdomu išsiskirs ar ne.. aš tai nemanau smile.gif 
Aš tik neseniai pradėjau žiūrėti smile.gifVieną smulkmeną tuoj pat užfiksavau kuri man spėjo patikti. Iš mažų mielų smulkmenų ir susideda dideli jausmai rolleyes.gifMyliu tokias detales serialuose wub.gifEinu žiūrėti toliau kokie bus netikėti posūkiai...

Aš galvoju dabar kol lauksim 16os serijos reikia Rožių karą pažiūrėt. Ech nu rusiškai, ne viską suprasiu, bet kai esu ties 40serija (vidury) nesinori palilt nebaigto. Po to esu porą serijų Pamilti vėl žiūrėjus, galvoju ir tą pažiūrėt, toks juokingas atrodo :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 02, 00:27)
Aš galvoju dabar kol lauksim 16os serijos reikia Rožių karą pažiūrėt. Ech nu rusiškai, ne viską suprasiu, bet kai esu ties 40serija (vidury) nesinori palilt nebaigto. Po to esu porą serijų Pamilti vėl žiūrėjus, galvoju ir tą pažiūrėt, toks juokingas atrodo smile.gif 
Oho, net 40, aš tai nesu jo žiūrėjusi. Įdomus?
Aşk Yeniden man labai patiko, kvatojau vietomis iki užsikvatojimo biggrin.gif Faaatih... Zeynep biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(BigBang @ 2018 02 02, 00:27)
Aš galvoju dabar kol lauksim 16os serijos reikia Rožių karą pažiūrėt. Ech nu rusiškai, ne viską suprasiu, bet kai esu ties 40serija (vidury) nesinori palilt nebaigto. Po to esu porą serijų Pamilti vėl žiūrėjus, galvoju ir tą pažiūrėt, toks juokingas atrodo smile.gif 
Oho, net 40, aš tai nesu jo žiūrėjusi. Įdomus?
Aşk Yeniden man labai patiko, kvatojau vietomis iki užsikvatojimo biggrin.gifFaaatih... Zeynep biggrin.gif

Palyginus su Siyah Beyaz Ask tai prastesnis, bet visai nieko :) jis pirmasis mano turkiškas serialas :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 02, 01:03)
Palyginus su Siyah Beyaz Ask tai prastesnis, bet visai nieko smile.gif jis pirmasis mano turkiškas serialas smile.gif 
Supratau. Kad prastesnis_nieko tokio, taip ir turi būti, negalima sulyginti nesulyginamų, būtų žiuriai neįdomu jei visi būtų panašūs į vieną, prarastų savo žavesį. Su laiku priprasite negretinti smile.gif Pirmąjį žiūrėtą dar ilgai prisiminsite kaip pirmąjį, ir jis nebūtinai gali būti geriausias ar bus geriausiu, bet vis vien prisiminsite, kurį laiką tai tikrai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(BigBang @ 2018 02 02, 01:03)
Palyginus su Siyah Beyaz Ask tai prastesnis, bet visai nieko smile.gifjis pirmasis mano turkiškas serialas smile.gif 
Supratau. Kad prastesnis_nieko tokio, taip ir turi būti, negalima sulyginti nesulyginamų, būtų žiuriai neįdomu jei visi būtų panašūs į vieną, prarastų savo žavesį. Su laiku priprasite negretinti smile.gifPirmąjį žiūrėtą dar ilgai prisiminsite kaip pirmąjį, ir jis nebūtinai gali būti geriausias ar bus geriausiu, bet vis vien prisiminsite, kurį laiką tai tikrai smile.gif

Tas tiesa. Nes tikrai pagalvoju kuom baigsis it va šiandien gryšiu prie jo ;) lengvai žiūrisi, nėra toks įtemptas :) 

Atsakyti
Iš kokios scenos jus nusprendete, kad Asu gali buti nescia? nestuke.gif ax.gif unsure.gif
Atsakyti

Iš kokios scenos jus nusprendete, kad Asu gali buti nescia? nestuke.gifax.gifunsure.gif

Nu gi berods 12 ar 13 serijoj jie sugulė :D bet greičiausiai kad taip nebus :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 02, 10:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Whagati" data-cid="71985497" data-time="1517554719"><div><p>Iš kokios scenos jus nusprendete, kad Asu gali buti nescia? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu gi berods 12 ar 13 serijoj jie sugulė biggrin.gif bet greičiausiai kad taip nebus smile.gif </p>

aaaaa, as jau galvojau 15 serijoje ja gal pykinti prades tongue.gif vakar tik pabaigiau 15-tą seriją...
Atsakyti
Nenorėčiau aš, kad būtų, o ir netikiu, būtų banalu va taip staigiai, supaprastintų visą reikalą. Geriau vilkinti tą procesą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 02 02, 11:14)
aaaaa, as jau galvojau 15 serijoje ja gal pykinti prades  tongue.gif  vakar tik pabaigiau 15-tą seriją...
Aš dar tik šiandien pabaigsiu, nes nulūžau vakar ties ta vieta kur jis sakė jai (siūlė išeit iš pasakos):
- Запомни, от одного поцелуя, сокааралетня лягушка не станет принцем...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 02 02, 07:58)
Iš kokios scenos jus nusprendete, kad Asu gali buti nescia?  nestuke.gif  ax.gif  unsure.gif

O kas nusprendė? Aš tai taip nemanau. Ir labai nusivilčiau, jei taip būtų.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 02 02, 14:21)
O kas nusprendė? Aš tai taip nemanau. Ir labai nusivilčiau, jei taip būtų.

gal as ne taip supratauskaitydama postus ax.gif
Atsakyti