Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 02 01, 08:21)

ohhhhhh karsta.gif
Atsakyti

O gal žinot kiek iš viso planuojama serijų?

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 08:59)
<p>O gal žinot kiek iš viso planuojama serijų?</p>

Niekas nežino ir negali žinoti, nes viską nusprendžia reitingai.
Šiandien prodiuserinė kompanija paskelbė informaciją, kad serialas atostogauti išeina birželį, o rudenį bus antras sezonas.
Bet, jei reitingai staiga imtų kristi, tai jiems nieko nereiškia uždaryti. Tokia praktika Turkijoj.
Atsakyti

Niekas nežino ir negali žinoti, nes viską nusprendžia reitingai.
Šiandien prodiuserinė kompanija paskelbė informaciją, kad serialas atostogauti išeina birželį, o rudenį bus antras sezonas.
Bet, jei reitingai staiga imtų kristi, tai jiems nieko nereiškia uždaryti. Tokia praktika Turkijoj.

O rožių karas tik vieną sezoną turi? Nes kažkur lyg mačiau kad yra antras, bet ten tik viena serija...?

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 15:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71984660" data-time="1517492637"><div><p>Niekas nežino ir negali žinoti, nes viską nusprendžia reitingai.
Bet, jei reitingai staiga imtų kristi, tai jiems nieko nereiškia uždaryti. Tokia praktika Turkijoj.</p></div></blockquote><p>O rožių karas tik vieną sezoną turi? Nes kažkur lyg mačiau kad yra antras, bet ten tik viena serija...?</p>

Oi, nežinau. Jei man nepatinka, tai aš nei žiūriu, nei domiuosi.
Bet yra čia pas mus viską žiūrinčių ir viską žinančių, tai papasakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 16:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71984660" data-time="1517492637"><div><p>Niekas nežino ir negali žinoti, nes viską nusprendžia reitingai.
Bet, jei reitingai staiga imtų kristi, tai jiems nieko nereiškia uždaryti. Tokia praktika Turkijoj.</p></div></blockquote><p>O rožių karas tik vieną sezoną turi? Nes kažkur lyg mačiau kad yra antras, bet ten tik viena serija...?</p>

2 sezonai. Is viso 68 serijos
Atsakyti

2 sezonai. Is viso 68 serijos

Supratau :) 

va 14a serija paziurejau, įdomu kas ta dede nuzude :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 19:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kami_" data-cid="71984882" data-time="1517499582"><div><p>2 sezonai. Is viso 68 serijos</p></div></blockquote><p>Supratau smile.gif </p><p></p><p>va 14a serija paziurejau, įdomu kas ta dede nuzude smile.gif </p>

tau gerai beee.gif

Milagra, o gal zinai kur ruses bendrauja ? Idomu butu paskaityti smile.gif
Atsakyti

Va ir aš jau 15os serijos sulaukiau ir pažiūrėjau :) eina sau, nu įdomu išsiskirs ar ne.. aš tai nemanau :) 

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 01, 21:35)
tau gerai  beee.gif
Milagra, o gal zinai kur ruses bendrauja ? Idomu butu paskaityti smile.gif

Visur jos bendrauja - vk.com, instagram, youtube, twitteryje. Ashkimsin.ru dar, bet ten irgi forumas, toks kaip ir sm, pagyvenes, mazai ten veiskmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 vasario 2018 - 22:47
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 22:44)
<p>Va ir aš jau 15os serijos sulaukiau ir pažiūrėjau smile.gif eina sau, nu įdomu išsiskirs ar ne.. aš tai nemanau smile.gif </p>

greiciausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 23:44)
Va ir aš jau 15os serijos sulaukiau ir pažiūrėjau smile.gif eina sau, nu įdomu išsiskirs ar ne.. aš tai nemanau smile.gif 
Aš tik neseniai pradėjau žiūrėti smile.gif Vieną smulkmeną tuoj pat užfiksavau kuri man spėjo patikti. Iš mažų mielų smulkmenų ir susideda dideli jausmai rolleyes.gif Myliu tokias detales serialuose wub.gif Einu žiūrėti toliau kokie bus netikėti posūkiai...
Atsakyti