Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 01 30, 20:00)
Tai galima vienu metu dvi kalbas mokytis, kaip aš kažkada mokiausi - filmas angliškai, subtitrai kita kalba. Dabar abi moku puikiai ax.gif

Pats geriausias savarankiškas kalbų mokymosi būdas thumbup.gif
Atsakyti

Kalbant apie žiūrėjimą su subtitrais ar išverstą tai man labiau su subtitrais. Todėl labai džiaugiuosi radus šį serialą su angliškais subtitrais :) 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 30, 17:34)

Man labiau nei šuo užkliuvo tas pats miškelis, kur visi visus veža lotuliukas.gif
Ir lova tai pristumta prie sienos, tai atitraukta biggrin.gif Pagal tai tubūt galima spręsti vyks kas ten ar nevyks lotuliukas.gif Ir šiaip daug smulkmenų užkliūva, bet kadangi jau daug turkų mačius, tai niekas nebestebina.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

11 serijos pabaiga mane išvedė iš pusiausvyros :D jau beveik apsiašarojau iš laimės kai ji kam į glėbį atbėgo orouoste, o ten pasirodo tik mintys  :frusty:  :cry2:  :oh:  :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 31, 01:00)
<p>11 serijos pabaiga mane išvedė iš pusiausvyros biggrin.gif jau beveik apsiašarojau iš laimės kai ji kam į glėbį atbėgo orouoste, o ten pasirodo tik mintys  frusty.gif  cry.gif  doh.gif  biggrin.gif </p>

aham man tas pats buvo doh.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Matyt, iš streso lotuliukas.gif
Atsakyti

9hgMS.jpg
Matyt, iš streso lotuliukas.gif

:D  :D 

Atsakyti

Pagaliau sugulė :D tikiuosi ji nėščia :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 31, 19:14)
<p>Pagaliau sugulė biggrin.gif tikiuosi ji nėščia biggrin.gif </p>

palauk neskubek biggrin.gif neidomu butu jei taip oplia ir yra nestuke.gif
Atsakyti

palauk neskubek biggrin.gifneidomu butu jei taip oplia ir yra nestuke.gif

Butu idomu koks gražus leliukas būtų :D 

na dabar 14 serija liko pažiūrėt - rytojui pasilikau :) 15os dar nemačiau su angliškais subtitrais :) 

mane nervina tas cuveit ar kaip jis, toks brudas jis man :D o va Abidin su ta garbane man rodos įsimylėjo ir augins vaikutį jie kartu :D tikiuosi :) 

Atsakyti
bet jau 16serijos anonsas,eina peklon wub.gif
Atsakyti
bırak biggrin.gif
Atsakyti