Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 30, 13:56)
nu jooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
och kaip idomu kuom cia viskas kvepia biggrin.gif

O manes jauciu nesuzaves naujas filmas su Kivancu, nzn man kai turksta meiles, jausmu,aistros ..na nesiziuri biggrin.gif

Na, čia jau nenuspėsi. Nors arabai viską iš praeitos serijos nuspėjo/žinojo blink.gif Kiek Instagrame skaičiau jų prognozių, viskas praktiškai išsipildė blink.gif

Tegul bus kaip bus. Ir tegul skiriasi, man nuo to tik įdomiau. Nes visos tos meilės seilės, caca lialia, visi minkšti ir pūkuoti saldumynai man neįdomu. Mane veža pats perlaužimo procesas. Va kaip dabar, kaip Asli jam nepasiduoda, prieštarauja, tik ji vienintelė jį sutramdyti, tiksliau aptramdyti gali wub.gif Uff, man tos scenos tokios nerealios. Nuo jų energetikos išprotėt galima biggrin.gif O ten, kur ji pūkelius rankiojo nuo megztinio, lūžau iki ašarų, grynai trolina jį biggrin.gif O tas kaip ežys nuo kiekvieno prisilietimo biggrin.gif
Dar Abidinas mano herojus wub.gif

Va dėdulė, visas sveikas ir laimingas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 sausio 2018 - 16:08

Man tai įdomu kur jo šuo. Nuo to laiko kai jie į tą vilą išsikraustė nerodo jo. 

Beje ta draugė Ebru nustebino, nu ***** net nepagalvojau kad ji to senio dukra.. 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 30, 15:15)
<p>Man tai įdomu kur jo šuo. Nuo to laiko kai jie į tą vilą išsikraustė nerodo jo. </p><p>Beje ta draugė Ebru nustebino, nu ***** net nepagalvojau kad ji to senio dukra.. </p>

Viskas gerai su šuniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 30, 16:21)
Viskas gerai su šuniu smile.gif

aha atsiras tas suo lotuliukas.gif as tai kai ziurejau apie ji nei nesusimasciau biggrin.gif
Papildyta:
Milagra , o kada atsiranda reklama kitai savaitei ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 30, 16:19)
aha atsiras tas suo lotuliukas.gif as tai kai ziurejau apie ji nei nesusimasciau biggrin.gif
Papildyta:
Milagra , o kada atsiranda reklama kitai savaitei ?

Pirmas anonsas pasirodo trečiadienį vakare geriausiu atveju mad.gif O antras kaip jiems užplaukia, kartais išvis neduoda.

Man labiau nei šuo užkliuvo tas pats miškelis, kur visi visus veža lotuliukas.gif
Ir lova tai pristumta prie sienos, tai atitraukta biggrin.gif Pagal tai tubūt galima spręsti vyks kas ten ar nevyks lotuliukas.gif Ir šiaip daug smulkmenų užkliūva, bet kadangi jau daug turkų mačius, tai niekas nebestebina.

Kiralik ask bičas kažkoks iš filmavimo komandos tarpdury stovėjo intymą befilmuojant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau ikelta rusiskai 15 serija.... wub.gif
Atsakyti
Man patinka turkus žiūrėti su titrais. Tada girdi reiškiamas emocijas, balso gaideles, nuotaikas, akcentuojamus žodžius. Na, ir mokaisi turkų kalbos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 30, 17:31)
Man patinka turkus žiūrėti su titrais. Tada girdi reiškiamas emocijas, balso gaideles, nuotaikas, akcentuojamus žodžius. Na, ir mokaisi turkų kalbos biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Beje, fragą rytoj žada. Ir žada, kad 16 serija bus visiškai kitokia. O man šita tokia gera buvo, visai norėčiau dar tokios įtampos, uch biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 30, 18:31)

drinks_cheers.gif Nemėgstu nei lietuviškai, nei rusiškai ar kita kalba įgarsintų žiūrėti, tik su subtitrais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 01 30, 20:28)
drinks_cheers.gif Nemėgstu nei lietuviškai, nei rusiškai ar kita kalba įgarsintų žiūrėti, tik su subtitrais rolleyes.gif

tai jau jus gal prasikalusios ant skaitymo rusu kalba, as nelabai speju skaityti, o dar ir ziureti reikia tongue.gif tongue.gif
vieninteli seriala ziurejau man atrodo kiralik ask, nebuvo isversta, nu bet man tai buvo jau issukis, budavo viena epizoda 3 kartus ziuriu, nes nespejau perskaityti hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 30, 19:53)
tai jau jus gal prasikalusios ant skaitymo rusu kalba, as nelabai speju skaityti, o dar ir ziureti reikia  tongue.gif  tongue.gif

Nepasakyčiau, kad esu bais pažengusi, jei nespėju sustabdau ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 30, 20:53)
tai jau jus gal prasikalusios ant skaitymo rusu kalba, as nelabai speju skaityti, o dar ir ziureti reikia  tongue.gif  tongue.gif
vieninteli seriala ziurejau man atrodo kiralik ask, nebuvo isversta, nu bet man tai buvo jau issukis, budavo viena epizoda 3 kartus ziuriu, nes nespejau perskaityti  hmm.gif

Tai galima vienu metu dvi kalbas mokytis, kaip aš kažkada mokiausi - filmas angliškai, subtitrai kita kalba. Dabar abi moku puikiai ax.gif
Atsakyti