Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

O as rami (atseit  :dry2: ) nes vistiek neturiu laiko kada ziureti. Net nezinau ar rytoj turesiu  :cray: tad valia gerai ugdausi jau minimum kelias savaites. Ot tie darbai, trugdo serialus ziureti  :lol: 

Mano vyras irgi yra juokesis is manes, tipo supranti ka nors turkiskai. Sakau aisku suprantu, ne rimtus ilgus pokalbius, bet apie ora ir pauksciukus tai tikrai  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 23:44)
Nieko, tu jį nuramink, kad tuoj ne tik tu, bet ir jis viską supras  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 01 30, 00:01)
Nu bliamba aš įsivaizduoju tą vaizdą iš šono biggrin.gif
Mano vakar sūnus skaičiavo kiek serijų ir kiek viena seriją laiko eina (kito serialo, bo žiūriu Fazilet), tai paskaičiavo, paskaičiavo, ir sako; nu nesąmonių nesąmonė, čia tau įdomu? Aiškinasi, kalbasi, skiriasi, o pabaigoje vis vien susitaiko, o šitiek laiko laukti. Atsakiau jam_tu nepžįsti turkų, dažniausiai miršta pagr herojai. Tai išvis atsakė_neapsimoka net žiūrėt biggrin.gif

Gero vakaro pasiliekančioms, labos! Einu liuli, buvo nelengva diena.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Blyn ir kuom cia baiges lotuliukas.gif

Labos visom.
Atsakyti

Turiu įtarimą kad mirtimi kaip kad Romeo ir Dziulijeta :)  Nors dar nei vieno turkiško serialo nežiūrėjus bet labai jau saldu būtų jei baigtųs ilgai ir laimingai.. bet pamatysim :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 30 sausio 2018 - 01:23
QUOTE(BigBang @ 2018 01 30, 01:22)
<p> Turiu įtarimą kad mirtimi kaip kad Romeo ir Dziulijeta smile.gif  Nors dar nei vieno turkiško serialo nežiūrėjus bet labai jau saldu būtų jei baigtųs ilgai ir laimingai.. bet pamatysim smile.gif</p>

scare.gif tikiuosi ne mirtimi 😕
Atsakyti
labas rytas, nu neeeee, kad ziureciau turkiskai, o paskui dar rusiskai, tai neeee, neatimsiu is saves kaifo rusiskai iskart ziurint smile.gif bigsmile.gif
bet dar nera ziuriu rusiskai, sake tik rytoj?
as ir ziuriu sita ir fazilet.... 2 serialus, tarpais rusiskus isijungiu, bet man rusu dabar nebesiziuri po situ turkisku ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 30, 09:57)
as ir ziuriu sita ir fazilet.... 2 serialus, tarpais rusiskus isijungiu, bet man rusu dabar nebesiziuri po situ turkisku ax.gif ax.gif ax.gif
Aš taip pat šiuos du žiūriu... ax.gif Tikra tiesa, ir man, net nėr ko lygint irnesakyk.gif
Atsakyti

Man kažkaip rožių karą reik pabaigt, net yra tik rusiškai. Jaučiu teks taip ir žiūrėt, nes kažkaip nenoriu palikt nepabaigto žiūrėti :) 

Atsakyti
Eina peklon , kaip dabar sulaukti 16 serijos blink.gif nu brac , kaip dabar idomu ar issiskirs jie unsure.gif blexa gal ji laukias biggrin.gif nors sitam filmui netiktu tokie epizodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 30, 12:02)
Eina peklon , kaip dabar sulaukti 16 serijos  blink.gif  nu brac , kaip dabar idomu ar issiskirs jie  unsure.gif blexa gal ji laukias  biggrin.gif nors sitam filmui netiktu tokie epizodai biggrin.gif

Tegul skiriasi tik, as tai už ax.gif Ateis paskui kaip zmogus pasipirs, o ne su pystiku miške lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 30, 14:08)
Tegul skiriasi tik, as tai už  ax.gif  Ateis paskui kaip zmogus pasipirs, o ne su pystiku miške lotuliukas.gif

nu jo jo , gal kokio pavydo scenu bus biggrin.gif blyn kaip dabar islaukti savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 30, 13:38)
nu jo jo , gal kokio pavydo scenu bus  biggrin.gif

blyn kaip dabar islaukti savaite biggrin.gif

Su pavydo scenom gali nieko ir nebūti. Jis pystiką visada po ranka turi biggrin.gif Jei ne rankoj biggrin.gif Įdomu kas išdrįs jo žmoną kabinti biggrin.gif Kad ir buvusią lotuliukas.gif

Šito tai nežinau. Man vakar dar nebaigus žiūrėt jau lomkės buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
Šitas kokiam čia podjiezde gulinėja biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 sausio 2018 - 14:48
QUOTE(Milagra @ 2018 01 30, 14:47)
Su pavydo scenom gali nieko ir nebūti. Jis pystiką visada po ranka turi biggrin.gif Jei ne rankoj biggrin.gif Įdomu kas išdrįs jo žmoną kabinti biggrin.gif Kad ir buvusią lotuliukas.gif

Šito tai nežinau. Man vakar dar nebaigus žiūrėt jau lomkės buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
Šitas kokiam čia podjiezde gulinėja biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

nu jooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
och kaip idomu kuom cia viskas kvepia biggrin.gif

O manes jauciu nesuzaves naujas filmas su Kivancu, nzn man kai turksta meiles, jausmu,aistros ..na nesiziuri biggrin.gif
Atsakyti