Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 29, 21:56)
eiiiii  biggrin.gif

turetu buti jau ikeltas Turkiskai,bet nerandu  blink.gif  unsure.gif

Dar nesibaigė. Liko pora sekundžių po reklamos. Tada įkels.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 23:00)
Dar nesibaigė. Liko pora sekundžių po reklamos. Tada įkels.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

cia ane https://www.kanald.c...olum-fragmani-2
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 29, 13:26)
labai dar šviežia man viskas smile.gif būtų smagu kad daugiau naujokių, neperdegusių ateitų ir vėl virtų diskusijos smile.gif 
Man taip pat patiktų, kad daugiau naujokų ateitų, smagiau būtų pasidalinti visais tais naujais wow! nes ir pati nesu super duper senbuvė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 29, 23:15)
Man taip pat patiktų, kad daugiau naujokų ateitų, smagiau būtų pasidalinti visais tais naujais wow! nes ir pati nesu super duper senbuvė... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

nu laukiu laukiu kada gi ikels biggrin.gif jeigu susigaudysiu ka ten spausti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 29, 22:19)
drinks_cheers.gif

nu laukiu laukiu kada gi ikels  biggrin.gif jeigu susigaudysiu ka ten spausti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.kanald.c...az-ask/bolumler
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 23:22)

omg jauuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
nu ka einu brendziuko atsinesiu biggrin.gif apsimesiu,kad viska suprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 29, 22:28)
omg jauuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
nu ka einu brendziuko atsinesiu  biggrin.gif  apsimesiu,kad viska suprantu biggrin.gif

Sveika atvykus i palata lotuliukas.gif jau kai turkiskai ziuret pradedi, tai rimtos ligos pozymis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 30, 00:28)
Papildyta:
nu ka einu brendziuko atsinesiu biggrin.gif apsimesiu,kad viska suprantu biggrin.gif
Čia tai geras biggrin.gif Teisingai! Iš neverbalinės kūno kalbos taip pat daug ką galima suprasti, o dar jei dar ir balso intonacija, tai jau šis tas, gal ir brendžiuko nereiks biggrin.gif
Aš pamenu, anos savaitės seriją išlaukiau net lyg iki penktadienio, taip sakant trumpinau laukimo intervalą, ugdžiau savo valią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 23:30)
Sveika atvykus i palata lotuliukas.gif jau kai turkiskai ziuret pradedi, tai rimtos ligos pozymis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vyras zvengia,sako daug supranti lotuliukas.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 01 29, 23:37)
Čia tai geras biggrin.gif Teisingai! Iš neverbalinės kūno kalbos taip pat daug ką galima suprasti, o dar jei dar ir balso intonacija, tai jau šis tas, gal ir brendžiuko nereiks biggrin.gif
Aš pamenu, anos savaitės seriją išlaukiau net lyg iki penktadienio, taip sakant trumpinau laukimo intervalą, ugdžiau savo valią biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 29, 22:39)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nieko, tu jį nuramink, kad tuoj ne tik tu, bet ir jis viską supras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 30, 00:39)
Nu bliamba aš įsivaizduoju tą vaizdą iš šono biggrin.gif
Mano vakar sūnus skaičiavo kiek serijų ir kiek viena seriją laiko eina (kito serialo, bo žiūriu Fazilet), tai paskaičiavo, paskaičiavo, ir sako; nu nesąmonių nesąmonė, čia tau įdomu? Aiškinasi, kalbasi, skiriasi, o pabaigoje vis vien susitaiko, o šitiek laiko laukti. Atsakiau jam_tu nepžįsti turkų, dažniausiai miršta pagr herojai. Tai išvis atsakė_neapsimoka net žiūrėt biggrin.gif

Gero vakaro pasiliekančioms, labos! Einu liuli, buvo nelengva diena.
Atsakyti

Pradėjau ir aš žiūrėti Siyah Beyaz Aşk . Užkabino pačios pirmos pirmose serijos minutės wub.gifAš jį jau nutarusi žiūrėti buvau tada, kai pirmą kartą jų tango pamačiau ir jo dar nerodėbiggrin.gifNors jis dar nebaigtas, bet jaučiu pagausiu azartą ir bus mano naktys be miego biggrin.gif

Aš jau 8ą baigiau, blem po 2.5val epizodus žiūriu. Serijos turbūt per TV trumpesnės  :hmm: 

išjungiau. Reik pailsėt. Turiu mažą lelytę kuriai naktį manęs reik, tai tenka eit miegot  :4u: 

Atsakyti