Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 16:03)
Aha  wub.gif Bet didžiausią auditoriją ir daugiausiai aistrų, kaip žinia, sukėlęs serialas buvo UM. Jetus kas dėdavosi čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jaučiu, jei ne virtuali erdvė, tai ir iki muštynių būtų moterys daėję lotuliukas.gif

Et, tada dar nebuvau atradus turkų unsure.gif Jaučiu ginčijosi, ar meilė tarp Nihal ir Behlul tikra lotuliukas.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 16:30)
Va iš kur tas Kivo skambinimas pianinu  wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ajatus bigsmile.gif wub.gif Tikėsimės filmas nenuvils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 29, 18:08)
Et, tada dar nebuvau atradus turkų unsure.gif Jaučiu ginčijosi, ar meilė tarp Nihal ir Behlul tikra lotuliukas.gif
Ajatus bigsmile.gif  wub.gif Tikėsimės filmas nenuvils ax.gif

Ne ten 2 stovyklos buvo. Bihter ir Nihan. Zodziu kiek man nervu ta Bihter isgadino. Baisu net prisimint 😂
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 29, 16:27)
Ne ten 2 stovyklos buvo. Bihter ir Nihan. Zodziu kiek man nervu ta Bihter isgadino. Baisu net prisimint 😂

O, labas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie koki seriala cia dar kalbate? Labai idomu?
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 29, 19:20)
Apie koki seriala cia dar kalbate? Labai idomu?

Apie patį nerealiausią ever ir turbūt toks sukurtas jau nebus - Ašk- i Memnu http://www.imdb.com/title/tt1286677/ (apie tarnus tyliu, juos reikia prasukti biggrin.gif ) Jame kiekvienas veido raumenukas vaidina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 29, 15:29)
tai kokia 22h  bus jau ikelta ? Turku laikas berodz sutampa su musu  ax.gif

Bet tai tik turkiška bus, o čia žmogus, kaip supratau, rusiškai laukia. Tai šiandien nebus, tik ištrauka viena kita.

QUOTE(Lux @ 2018 01 29, 16:08)

Ajatus bigsmile.gif  wub.gif Tikėsimės filmas nenuvils ax.gif

Kodėl man atrodo, kad mes su tavim apie UM esam diskutavę? g.gif Nu gal vaidenasi, senatvė jau biggrin.gif
Kaip Raimusiuxxx jau minėjo, tai ten buvo dvi stovyklos - BB ir Adnanas su savo Nihal, nuo kurios mane dar po šiai dienai krato biggrin.gif
Nu ir amžinas retorinis klausimas - tai mylėjo Behlulis Bihter ar nemylėjo lotuliukas.gif

O filmas, manau, nenuvils tikrai wub.gif
Man išvis ta tema tėvo - vaiko kažkas nerealaus. Gal dėl to ir Kordugum man taip patiko. Pražliumbiau pusę sezono aš per juos. Tokie gražūs tėvo - sūnaus santykiai, nereikėjo man ten jokių meilių seilų, vien į juos galėjau amžinai žiūrėti wub.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš žiūrėti Siyah Beyaz Aşk . Užkabino pačios pirmos pirmose serijos minutės wub.gif Aš jį jau nutarusi žiūrėti buvau tada, kai pirmą kartą jų tango pamačiau ir jo dar nerodėbiggrin.gif Nors jis dar nebaigtas, bet jaučiu pagausiu azartą ir bus mano naktys be miego biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 29 sausio 2018 - 21:31
QUOTE(kami_ @ 2018 01 29, 22:21)
Pradėjau ir aš žiūrėti Siyah Beyaz Aşk . Užkabino pačios pirmos pirmose serijos minutės wub.gif Aš jį jau nutarusi žiūrėti buvau tada, kai pirmą kartą jų tango pamačiau ir jo dar nerodėbiggrin.gif Nors jis dar nebaigtas, bet jaučiu pagausiu azartą ir bus mano naktys be miego biggrin.gif
Na va biggrin.gif Sveika prisijungus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 29, 21:44)
Na va biggrin.gif Sveika prisijungus! mirksiukas.gif

Negalvojau, kad taip patiks nuo pat pirmos minutės wub.gif , reikia eiti miegoti, o aš nu dar minutę, nu dar šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 01 29, 23:30)
Negalvojau, kad taip patiks nuo pat pirmos minutės wub.gif , reikia eiti miegoti, o aš nu dar minutę, nu dar šiek tiek biggrin.gif
Nepavyks, tuo net gali neabejoti! Verks tavo naktys be miego, pamatysi, paminėsi mano žodį smile.gif Džiaukis tik, kad turi rezervo ir nereiks laukti pirmadienių! smile.gif
Atsakyti
Nu ką, einu valerijonų užsiplikysiu ir gersiu visą naktį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 22:49)
Nu ką, einu valerijonų užsiplikysiu ir gersiu visą naktį lotuliukas.gif

eiiiii biggrin.gif

turetu buti jau ikeltas Turkiskai,bet nerandu blink.gif unsure.gif
Atsakyti