Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Gerai kad vos pradėjus skaityti Milagros postą sustojau, nes visai bus neįdomu žiūrėti kai paskaitysiu :) 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 10:13)
wub.gif Sena meilė nerūdija biggrin.gif

Nu nesakyk, gražus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 29, 10:57)
Nu nesakyk, gražus tongue.gif

Nu tai nesakau, nesakau lotuliukas.gif Ką čia pasakysi cool.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2018 01 29, 10:54)
<p>Gerai kad vos pradėjus skaityti Milagros postą sustojau, nes visai bus neįdomu žiūrėti kai paskaitysiu smile.gif </p>

Ooops biggrin.gif Atsiprašau, neberašysiu daugiau, nepagalvojau kažkaip biggrin.gif Įsijaučiau kaip senais gerais laikais biggrin.gif
Ši tema jau nelabai gyva. Anksčiau, kai visos tik atradom turkus, labai fainos diskusijos vyko, kartais net baisiai aršios, su aistrom, pykčiais, pasidraskymais ir emocijom biggrin.gif , bet labai įdomios ax.gif Visos kartu ziuredavom ir diskutuodavom. Daugiau kaip 50 narių ant laktos tupėdavo biggrin.gif Iš tų laikų, berods, tik aš ir Lux į eterį beišlendam biggrin.gif Dauguma matyt jau persisotino, nes atrodo jau viskas peržiūrėta ir kiekvieną kartą užmetus akį į naują serialą, apima jausmas, kad aš tai jau kažkur mačiau. Tai va, jums smagu, kad tas jausmas dar ilgai neapims wub.gif Tiek daug gėrių nematytų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 29 sausio 2018 - 12:19

Nu tai nesakau, nesakau lotuliukas.gifKą čia pasakysi
Papildyta:
Ooops biggrin.gifAtsiprašau, neberašysiu daugiau, nepagalvojau kažkaip biggrin.gifĮsijaučiau kaip senais gerais laikais
Ši tema jau nelabai gyva. Anksčiau, kai visos tik atradom turkus, labai fainos diskusijos vyko, kartais net baisiai aršios, su aistrom, pykčiais, pasidraskymais ir emocijom biggrin.gif, bet labai įdomios ax.gifVisos kartu ziuredavom ir diskutuodavom. Daugiau kaip 50 narių ant laktos tupėdavo Iš tų laikų, berods, tik aš ir Lux į eterį beišlendam Dauguma matyt jau persisotino, nes atrodo jau viskas peržiūrėta ir kiekvieną kartą užmetus akį į naują serialą, apima jausmas, kad aš tai jau kažkur mačiau. Tai va, jums smagu, kad tas jausmas dar ilgai neapims wub.gifTiek daug gėrių nematytų 

Gaila kad nebuvau tuo metu čia :) labai dar šviežia man viskas :) būtų smagu kad daugiau naujokių, neperdegusių ateitų ir vėl virtų diskusijos :) 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 13:05)
Nu tai nesakau, nesakau lotuliukas.gif Ką čia pasakysi cool.gif  wub.gif
Papildyta:

Ši tema jau nelabai gyva. Anksčiau, kai visos tik atradom turkus, labai fainos diskusijos vyko, kartais net baisiai aršios, su aistrom, pykčiais, pasidraskymais ir emocijom biggrin.gif , bet labai įdomios  ax.gif Visos kartu ziuredavom ir diskutuodavom. Daugiau kaip 50 narių ant laktos tupėdavo biggrin.gif Iš tų laikų, berods, tik aš ir Lux į eterį beišlendam biggrin.gif Dauguma matyt jau persisotino, nes atrodo jau viskas peržiūrėta ir kiekvieną kartą užmetus akį į naują serialą, apima jausmas, kad aš tai jau kažkur mačiau. Tai va, jums smagu, kad tas jausmas dar ilgai neapims  wub.gif Tiek daug gėrių nematytų  rolleyes.gif

Geri laikai buvo, kai Kuzią kartu žiūrėjom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 29, 11:26)
Gaila kad nebuvau tuo metu čia smile.gif labai dar šviežia man viskas smile.gif būtų smagu kad daugiau naujokių, neperdegusių ateitų ir vėl virtų diskusijos smile.gif </p>

Vargu ar tai dabar įmanoma, nes šiuo metu transliuojami serialai jau nebesukelia tokio rezonanso, kaip tie pirmieji. Kol parodydavo seriją per tv, tai ir tema pasibaigdavo biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2018 01 29, 11:52)
Geri laikai buvo, kai Kuzią kartu žiūrėjom wub.gif

Aha wub.gif Bet didžiausią auditoriją ir daugiausiai aistrų, kaip žinia, sukėlęs serialas buvo UM. Jetus kas dėdavosi čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jaučiu, jei ne virtuali erdvė, tai ir iki muštynių būtų moterys daėję lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 02:13)
Tai jis ir kaupia viską savyje. Graudinasi dėl to, jog suvokia, kad jo gyvenimas sugadintas. Sutiko meilę, norėtų gyventi kaip visi, bet negali. Negali iš viso to taip paprastai pasitraukti. O ir praeities šešėlis seka, graužia iš vidaus. Jis juk nebuvo blogas žmogus, nuo mažens savo broliuką kaip mylėjo ir saugojo nuo visko. Ir dabar jį lygiai taip pat myli. Kaip sesę gelbėjo, pats vos pastovėdamas ant kojų po operacijos, gyvybę už ją būtų atidavęs. Nereali ta scena buvo  wub.gif Ir Yigitas viską ką turi, tai turi tik dėka jo. Egoistas kaip buvo, taip ir liko  unsure.gif Ferhatas suvokia, kad iš jo atėmė gyvenimą, kai būnant dar vaikui, liepė nužudyti tą žmogų. O jis nieko nesuprasdamas didvyriškai "atkeršijo" už savo "tėvą". Nes jam sakė, kad taip reikia. Po to jis nebesijautė vertas gyventi normalaus gyvenimo ir įsitraukė į tą juodąją pusę. O Namikas juo tik naudojosi. Todėl ir motinai negali atleisti, kad ji neapsaugojo jo ir leido visam tam įvykti. Net žodžio mama ištarti negali. Taip, jis banditas, bet kaip ir pats daug kartų minėjo, kad jie tik tarpusavyje reikalus sprendžia tarp gaujų - pašaudo jie, pašaudo juos ir viskas. Su jais nesusijusių žmonių jis neliečia. O ypač moterų ir vaikų. O Asli atsirado nelaiku ir nevietoj, taip jau būna gyvenime. Jis ją būtų paleidęs ir tuo viskas būtų pasibaigę, bet ana gi ožka su charakteriu biggrin.gif Reikėjo mat ten pasišakoti jai, taip įklimpo daug giliau, nei kas nors galėjo įsivaizduoti. Namikas ją būtų be skrupulų nužudęs. Jeigu jis savo sūnui gyvenimą šitaip galėjo sugadinti ir tą daro iki šiol, manipuliuodamas ir užkraudamas jam juodžiausius darbelius, tai kažkokią moterėlę nudėti, jam vienas juokas, net nesumirksėtų. O Ferhatas ne toks. Jis turi širdį, negalėjo to padaryti. Išeitis, žinoma, išradinga, bet, kadangi ji jam patiko, tai pagalvojo kodėl gi ne smile.gif Abidinas iš karto viską "parišo" ir patraukė jį per dantį biggrin.gif Jausmo ten gal ir nebuvo, bet jam patiko ta ožka nuo pat pradžių. Man ji irgi dėl to patinka, kad nepėsčia biggrin.gif
Apie pabaigą aš kažkaip negalvoju, kaip jau bus, taip smile.gif Dabar mėgaujuosi tuo, ką matau. Tegul nesibaigia biggrin.gif Šiaip praeitas šio scenaristo darbas tęsėsi 3 sezonus biggrin.gif Gal tiek ir nereikia, bet pora tai mielai pažiūrėčiau  rolleyes.gif

jezauuuu smagiai pasiskaiciau wub.gif

QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 12:05)
Nu tai nesakau, nesakau lotuliukas.gif Ką čia pasakysi cool.gif  wub.gif
Papildyta:

Ooops Atsiprašau, neberašysiu daugiau, nepagalvojau kažkaip sijaučiau kaip senais gerais laikais 
Ši tema jau nelabai gyva. Anksčiau, kai visos tik atradom turkus, labai fainos diskusijos vyko, kartais net baisiai aršios, su aistrom, pykčiais, pasidraskymais ir emocijom  , bet labai įdomios  ax.gif Visos kartu ziuredavom ir diskutuodavom. Daugiau kaip 50 narių ant laktos tupėdavo  Iš tų laikų, berods, tik aš ir Lux į eterį beišlendam  Dauguma matyt jau persisotino, nes atrodo jau viskas peržiūrėta ir kiekvieną kartą užmetus akį į naują serialą, apima jausmas, kad aš tai jau kažkur mačiau. Tai va, jums smagu, kad tas jausmas dar ilgai neapims  wub.gif Tiek daug gėrių nematytų  rolleyes.gif

tai,kad supermama aplamai jau mirus visose temose ..kazkada tupedavau cia naktim, o dabar jeigu ne si tema jau is vis nebutu manes cia ..

O siandien bus nauja serija turku kalba, kur greiciausiai ja imeta ? gal linka turi ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 29, 14:04)
jezauuuu smagiai pasiskaiciau   wub.gif 
tai,kad supermama aplamai jau mirus visose temose ..kazkada tupedavau cia naktim, o dabar jeigu ne si tema jau is vis nebutu manes cia ..

O siandien bus nauja serija turku kalba, kur greiciausiai ja imeta ? gal linka turi ? ax.gif  4u.gif

Na, taip, atgyveno jau tokie dalykai kaip forumai. Dabar viskas soc. tinkluose, ten greičiau, paprasčiau ir informacijos pasiekiamumas ir sklaida paprastesnė/greitesnė. Plius tiesioginis kontaktas su kūrybine komanda.

Turkiškai serija iš karto po transliacijos būna tik Kanal D sveitainėje ir app'se. O su titrais pirmiausia pasirodo Dizimanijoje, ankstyvą antradienio rytą. Apie pietus jau būna įgarsinta. Va ČIA
Papildyta:
Pažiūrėjau naują treilerį Hadi be Oglum. Gražus ir jautrus filmas mūsų laukia wub.gif
Va iš kur tas Kivo skambinimas pianinu wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 29 sausio 2018 - 15:44
QUOTE(Milagra @ 2018 01 29, 15:30)
Na, taip, atgyveno jau tokie dalykai kaip forumai. Dabar viskas soc. tinkluose, ten greičiau, paprasčiau ir informacijos pasiekiamumas ir sklaida paprastesnė/greitesnė. Plius tiesioginis kontaktas su kūrybine komanda.

Turkiškai serija iš karto po transliacijos būna tik Kanal D sveitainėje ir app'se. O su titrais pirmiausia pasirodo Dizimanijoje, ankstyvą antradienio rytą. Apie pietus jau būna įgarsinta. Va ČIA
Papildyta:
Pažiūrėjau naują treilerį Hadi be Oglum. Gražus ir jautrus filmas mūsų laukia  wub.gif
Va iš kur tas Kivo skambinimas pianinu  wub.gif

aciukas smile.gif lauksime smile.gif
Atsakyti
Черно-белая любовь / Siyah Beyaz Ask, tai sita su rusisku igarsinimu tik rytoj pamatysiu? o jau nusiteikusi siandien po darbo buvau ziureti 15 serija blink.gif rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 29, 14:48)
Черно-белая любовь / Siyah Beyaz Ask, tai sita su rusisku igarsinimu tik rytoj pamatysiu? o jau nusiteikusi siandien po darbo buvau ziureti 15 serija  blink.gif  rolleyes.gif  tongue.gif

Tikrai taip, reiks persiteikt iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
tai kokia 22h bus jau ikelta ? Turku laikas berodz sutampa su musu ax.gif
Atsakyti