Gerai kad vos pradėjus skaityti Milagros postą sustojau, nes visai bus neįdomu žiūrėti kai paskaitysiu
Nu tai nesakau, nesakau Ką čia pasakysi
Papildyta:
Ooops Atsiprašau, neberašysiu daugiau, nepagalvojau kažkaip Įsijaučiau kaip senais gerais laikais
Ši tema jau nelabai gyva. Anksčiau, kai visos tik atradom turkus, labai fainos diskusijos vyko, kartais net baisiai aršios, su aistrom, pykčiais, pasidraskymais ir emocijom , bet labai įdomios Visos kartu ziuredavom ir diskutuodavom. Daugiau kaip 50 narių ant laktos tupėdavo Iš tų laikų, berods, tik aš ir Lux į eterį beišlendam Dauguma matyt jau persisotino, nes atrodo jau viskas peržiūrėta ir kiekvieną kartą užmetus akį į naują serialą, apima jausmas, kad aš tai jau kažkur mačiau. Tai va, jums smagu, kad tas jausmas dar ilgai neapims Tiek daug gėrių nematytų
Nu tai nesakau, nesakau Ką čia pasakysi
Papildyta:
Ooops Atsiprašau, neberašysiu daugiau, nepagalvojau kažkaip Įsijaučiau kaip senais gerais laikais
Ši tema jau nelabai gyva. Anksčiau, kai visos tik atradom turkus, labai fainos diskusijos vyko, kartais net baisiai aršios, su aistrom, pykčiais, pasidraskymais ir emocijom , bet labai įdomios Visos kartu ziuredavom ir diskutuodavom. Daugiau kaip 50 narių ant laktos tupėdavo Iš tų laikų, berods, tik aš ir Lux į eterį beišlendam Dauguma matyt jau persisotino, nes atrodo jau viskas peržiūrėta ir kiekvieną kartą užmetus akį į naują serialą, apima jausmas, kad aš tai jau kažkur mačiau. Tai va, jums smagu, kad tas jausmas dar ilgai neapims Tiek daug gėrių nematytų
Gaila kad nebuvau tuo metu čia labai dar šviežia man viskas būtų smagu kad daugiau naujokių, neperdegusių ateitų ir vėl virtų diskusijos
Papildyta:
Geri laikai buvo, kai Kuzią kartu žiūrėjom
Vargu ar tai dabar įmanoma, nes šiuo metu transliuojami serialai jau nebesukelia tokio rezonanso, kaip tie pirmieji. Kol parodydavo seriją per tv, tai ir tema pasibaigdavo
Aha Bet didžiausią auditoriją ir daugiausiai aistrų, kaip žinia, sukėlęs serialas buvo UM. Jetus kas dėdavosi čia Jaučiu, jei ne virtuali erdvė, tai ir iki muštynių būtų moterys daėję
Apie pabaigą aš kažkaip negalvoju, kaip jau bus, taip Dabar mėgaujuosi tuo, ką matau. Tegul nesibaigia Šiaip praeitas šio scenaristo darbas tęsėsi 3 sezonus Gal tiek ir nereikia, bet pora tai mielai pažiūrėčiau
jezauuuu smagiai pasiskaiciau
Papildyta:
Ooops Atsiprašau, neberašysiu daugiau, nepagalvojau kažkaip sijaučiau kaip senais gerais laikais
tai,kad supermama aplamai jau mirus visose temose ..kazkada tupedavau cia naktim, o dabar jeigu ne si tema jau is vis nebutu manes cia ..
O siandien bus nauja serija turku kalba, kur greiciausiai ja imeta ? gal linka turi ?
tai,kad supermama aplamai jau mirus visose temose ..kazkada tupedavau cia naktim, o dabar jeigu ne si tema jau is vis nebutu manes cia ..
O siandien bus nauja serija turku kalba, kur greiciausiai ja imeta ? gal linka turi ?
Na, taip, atgyveno jau tokie dalykai kaip forumai. Dabar viskas soc. tinkluose, ten greičiau, paprasčiau ir informacijos pasiekiamumas ir sklaida paprastesnė/greitesnė. Plius tiesioginis kontaktas su kūrybine komanda.
Turkiškai serija iš karto po transliacijos būna tik Kanal D sveitainėje ir app'se. O su titrais pirmiausia pasirodo Dizimanijoje, ankstyvą antradienio rytą. Apie pietus jau būna įgarsinta. Va ČIA
Papildyta:
Pažiūrėjau naują treilerį Hadi be Oglum. Gražus ir jautrus filmas mūsų laukia
Va iš kur tas Kivo skambinimas pianinu
Turkiškai serija iš karto po transliacijos būna tik Kanal D sveitainėje ir app'se. O su titrais pirmiausia pasirodo Dizimanijoje, ankstyvą antradienio rytą. Apie pietus jau būna įgarsinta. Va ČIA
Papildyta:
Pažiūrėjau naują treilerį Hadi be Oglum. Gražus ir jautrus filmas mūsų laukia
Va iš kur tas Kivo skambinimas pianinu
aciukas lauksime
Tikrai taip, reiks persiteikt iš naujo