Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na va, puiku, kad radot. Šis aktorius nuo senų laikų turi labai stiprų graikų (nes pats yra graikų kilmės) ir serbų/kroatų fanų klubą. O dabar dar arabai prisidėjo, taip kad tikrai turi būti anglų kalba. Online nemačiau, bet parsisiųsti serijas tikrai galima.

Aramizda hosgeldiniz cool.gifKaip pasakytų Ferhatas biggrin.gif

Tai mano trečias turku serialas kurį pradėjau, bet kol kas geriausias nors tik 3 epizoda pradėjau. Ateity reikės daugiau su juo serialu paieskot ;) 

joooo tie pirmadieniai doh.gif

Man tai jos tatuskes zudo biggrin.giflotuliukas.gifnu nzn man nera ji kazkas wow, labai vietomis ir bangom
vat jis tai saldainisssss wub.gif

Aha ir aš atkreipiau dėmesį... ypac kai vestuvinę suknę devėjo kažkaip nesižiūrėjo. O jos lupos kazin naturalios? Atrodo pripūstos :) kažkuom ji man i llana del rei panasi, turbut del tu paciu lupu :) 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 28, 00:28)
Oi, joooo, vienintelis dalykas prie ko negaliu priprasti, tai tos tatuškės doh.gif Kai jos matosi, man ji iš karto į narkomanę panaši. Va ir praeitoj serijoj su ta suknele, tragedija tikrai  unsure.gif Šiaip jei aktorius mane paperka vaidyba ir savo energetika, išvaizdos trūkumų nebematau, nu bet tos tatoo erzina ne tas žodis doh.gif Faktas tas, kad jei nebūtų ji prie Ibo pristatyta, gyvenime nebūčiau į ją žiūrėjus, bet aktorė ji puiki.

O dėl saldainio tai sutinku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip tik mane nostalgija užpuolė, vėl suku Merhamet klipus. Myliu jo Firatą  wub.gif
https://www.youtube....h?v=si4LjSDFXNA

Kažkaip to pirmadienio reikia sulaukt biggrin.gif

as galvojau gal man vienai jos sitaip kliuna doh.gif tokia beskonybe biggrin.gif tie drugeliai uch biggrin.gif
Tu gal supranti Turkiskai ? biggrin.gif nes man tai antradienio reikia laukti doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2018 01 28, 02:17)

vat jis tai saldainisssss vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aha ir aš atkreipiau dėmesį... ypac kai vestuvinę suknę devėjo kažkaip nesižiūrėjo. O jos lupos kazin naturalios? Atrodo pripūstos smile.gif kažkuom ji man i llana del rei panasi, turbut del tu paciu lupu smile.gif </p>

oi ne lupos tikrai pripustos biggrin.gif joo su suknelem omg tos tatu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 sausio 2018 - 03:14
QUOTE(BigBang @ 2018 01 27, 22:17)
Radau su angliskais subtitrais smile.gif Labai patiko pirmas epizodas smile.gif Labai itraukiantis serialas smile.gif
Na va kaip faina, dabar bus kitas reikalas ir žiūrėti smile.gif
QUOTE(Lux @ 2018 01 27, 23:08)
Po šito klipo ji man dar labiau patinka - tokia linksmuolė rolleyes.gif
Man taip pat! Ypač ten kur kvatoja, tv laidoje, na taip gražiai, taip nuoširdžiai! Ji man ten į kažką labai panaši, na niekaip iš galvos neišeina, negliu prisiminti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 28, 00:31)
Man tai jos tatuskes zudo biggrin.gif lotuliukas.gif nu nzn man nera ji kazkas wow, labai vietomis ir bangom.
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 28, 04:14)
as galvojau gal man vienai jos sitaip kliuna doh.gif tokia beskonybe biggrin.gif tie drugeliai uch biggrin.gif
Bet tai kaip tokios spalvotos, didelės, mirga marga gali patikti ir neatsibosti. Labai įdomus jos pasirinkimas. Na, bet jai gražu....
Man, ant jos kairiojo peties ta tattoo primena Kalėdas, t.y. kalėdinį žaisliuką biggrin.gif
QUOTE(BigBang @ 2018 01 28, 03:17)
Tai mano trečias turku serialas kurį pradėjau, bet kol kas geriausias nors tik 3 epizoda pradėjau. Ateity reikės daugiau su juo serialu paieskot ;)
Man šis jo serialas yra pats geriausias, No.1, net jau ir nesvarbu kokia pabaiga bus.
Atsakyti
[quote=Visgi,2018 01 28, 10:10]
[/quote]Bet tai kaip tokios spalvotos, didelės, mirga marga gali patikti ir neatsibosti. Labai įdomus jos pasirinkimas. Na, bet jai gražu....
Man, ant jos kairiojo peties ta tattoo primena Kalėdas, t.y. kalėdinį žaisliuką biggrin.gif
[/quote]

Man irgi gadina visa vaizda tos tatoo. Butu jos bent nespalvotos..tai dar dar. Bet siaip reiktu rinktis sukneles ne nuogais peciais....
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 28, 02:14)
as galvojau gal  man vienai jos sitaip kliuna doh.gif tokia beskonybe biggrin.gif  tie drugeliai uch biggrin.gif
Tu gal supranti Turkiskai ? biggrin.gif nes man tai antradienio reikia laukti  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

oi ne lupos tikrai pripustos  biggrin.gif joo su suknelem omg tos tatu  unsure.gif

Nu drugelį aš dar galėčiau kažkaip pakęsti šiaip ne taip, nu bet ta bomba ant peties, tai garbės žodis kaip apš...a atsiprašant atrodo biggrin.gif Ir ant riešo nesamonė kažkokia. Aš apskritai nesuprantu koks malonumas žmogui darkyti savo išvaizdą, pradedant botoksais, pripūstom lūpom ir jau net nekalbant apie tatūškes doh.gif O tokia žavi moteris būtų. Ir tikrai talentinga.

Vat Ibo man patinka, kad nepasiduoda tai madai ir nėra toks kaip visi. Nieko neturiu prieš gražias, kokybiškas, saikingas ir turinčias prasmingą reikšmę tatuiruotes ant gražaus išpuoselėto vyriško kūno, bet, kita vertus, o kodėl jie visi tokie turi būti vienodi? Apskritai jis mane veža tuom, kad yra kitoks. Ne tik išvaizda, bet ir charakteriu, požiūriu, gyvenimo būdu. Malačius smile.gif

Turkiškai aš suprantu tik tiek, kad galėčiau kokius Kiralik ask žiūrėti, kur iš principo nieko ir suprast nereikia lotuliukas.gif O čia dialogai labai svarbūs, kiekviena smulkmena svarbi. Pirmadieniais žiūriu vien dėl to, kad noriu palaikyti serialą. Nežinau ar jau įsigaliojo ta tvarka, bet Twitteryje buvo skelbta, kad ir internetinės peržiūros per oficialias kanalų programėles trancliacijos metu, prisiskaičiuos prie reitingų. Noriu prisidėti prie Ibo sėkmės, labai ilgai šito laukiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 sausio 2018 - 11:32
QUOTE(BigBang @ 2018 01 28, 03:17)
... ypac kai vestuvinę suknę devėjo kažkaip nesižiūrėjo.
Man vat su vestuvine kaip ir nieko buvo, gal todėl, kad balta, viespalvė, hm. Vienu žodžiu tokia gražiai liekna coliukė smile.gif
QUOTE(Whagati @ 2018 01 28, 12:10)
Man irgi gadina visa vaizda tos tatoo. Butu jos bent nespalvotos..tai dar dar. Bet siaip reiktu rinktis sukneles ne nuogais peciais....
Arba vos ne derint spalvas, pvz vienspalvės, nes jei ir suknelė marga ir pečiai atviri spalvotai margi... Na, bent man taip atrodo ax.gif
Atsakyti

O kas tas lbo? Dar aš biškelį dundukė visais terminais, tikiuosi priprasiu greit :) išvis labai džiaugiuosi atradus šią temą, bus su kuo padiskutuot. 

Dėl tatoo ir vestuvinės suknelės - man labai retai kada susiderina šie di dalykai, bet juk skonio reikalas :) 

po vakar pirmų epizodų, rožių karas man toks lėkštas atrodo.. bet vistiek turbūt baigsiu, nes tai pirmasis serialas kuris ir sudomino nes yra turkiškas :) be to Damla man labai graži aktorė, tos akys  :wub: o ir Baric tooooks man vyras gražus, brandus  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 28, 12:46)
O kas tas lbo? Dar aš biškelį dundukė visais terminais, tikiuosi priprasiu greit smile.gif išvis labai džiaugiuosi atradus šią temą, bus su kuo padiskutuot.
Čia pargrindinio aktoriaus vardo (Ibrahim) trumpinys, jį taip dažnai forumuose vadina smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 28, 10:46)
<p>O kas tas lbo? Dar aš biškelį dundukė visais terminais, tikiuosi priprasiu greit smile.gif išvis labai džiaugiuosi atradus šią temą, bus su kuo padiskutuot. </p><p>Dėl tatoo ir vestuvinės suknelės - man labai retai kada susiderina šie di dalykai, bet juk skonio reikalas smile.gif </p><p>po vakar pirmų epizodų, rožių karas man toks lėkštas atrodo.. bet vistiek turbūt baigsiu, nes tai pirmasis serialas kuris ir sudomino nes yra turkiškas smile.gif be to Damla man labai graži aktorė, tos akys  wub.gif o ir Baric tooooks man vyras gražus, brandus  wub.gif </p>

Ai, sorry, aš čia vis tingiu rašyt, tai trumpinu biggrin.gif Ibrahim Celikkol, vaidinantis Ferhatą Jūsų dabar žiūrimam seriale smile.gif Yra cia kas pateiks Jums visa istorija su faktais, 1000 foto ir analize su interpretacijosm biggrin.gif O man patinka paciai viska atrasti, zingsnis po zingsio besiknaisiojant. Toks azartas apima, kaip is tikruju pazistant zmogu smile.gif
Man tas Baris Kilic irgi grazus vyras, bet tik tiek, kad grazus smile.gif Neturi jokios "razinkos", nesinori i ji ziuret nekvepuojant biggrin.gif
Atsakyti

Ai, sorry, aš čia vis tingiu rašyt, tai trumpinu biggrin.gifIbrahim Celikkol, vaidinantis Ferhatą Jūsų dabar žiūrimam seriale smile.gifYra cia kas pateiks Jums visa istorija su faktais, 1000 foto ir analize su interpretacijosm biggrin.gifO man patinka paciai viska atrasti, zingsnis po zingsio besiknaisiojant. Toks azartas apima, kaip is tikruju pazistant zmogu smile.gif
Man tas Baris Kilic irgi grazus vyras, bet tik tiek, kad grazus smile.gifNeturi jokios "razinkos", nesinori i ji ziuret nekvepuojant biggrin.gif

Aš Baris net nelyginčiau su lbo po vakar :D net vyrui rodžiau, tik sakiau geras aktorius, bet koooooooks gražus net verkt noris  :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 28, 11:58)
Aš Baris net nelyginčiau su <em>lbo </em>po vakar biggrin.gif net vyrui rodžiau, tik sakiau geras aktorius, bet koooooooks gražus net verkt noris  biggrin.gif 

Oiiiiiii lotuliukas.gif Koks gerai pažįstamas jausmas lotuliukas.gif Pas mus jis jau kaip šeimos narys beveik, tiek metų aš į jį žiūriu biggrin.gif Visa laimė, jis mėgėjas daryti labai ilgas pertraukas tarp projektų. Nes matyt, kai taip įeina į vaidmenį, tai paskui ir išeit iš jo reikia. Ne taip kai kiti "aktoriai" dar nebaigę filmuotis viename, jau reklamuojasi kitame seriale. Čia man išvis nesusipratimas kažkoks biggrin.gif Tai va, per tas pertraukas šeima atsigauna, o paskui vėl girdžiu komentarus: "O, čia vėl tavo TAS" lotuliukas.gif
Dabar va visi žino, kad pirmadienis šventa diena biggrin.gif Televizorius priklauso MAMAI biggrin.gif Nes aš nemėgstu žiūrėt kurnors kampe tykiai per telefoną ar planšetę, man reikia diiiidelio ekrano biggrin.gif Įspūdžiui sustiprinti biggrin.gif Šeima mikliai susipakuoja ir išsisklaido po kambarius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 sausio 2018 - 14:06