Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 01 26, 18:01)
O aš, o aš... nežinau kiek belekiek kartų šitą fragą sužiūrėjau ir vis negaliu sustot biggrin.gif Pirmus 10 kartų žiūrėdama net nekvėpavau biggrin.gif Nu bet tai kaip jo nemylėt, kai jis TAIP vaidina  wub.gif Ir Birce man atradimas. Kažkas nerealaus, užburia jie mane. Wow, nu atsigaut negaliu  biggrin.gif Tinka ir patinka man viskas iki paskutinės smulkmenėlės šiame seriale  wub.gif Reikia eit lašiukų ieškot emocijoms nuramint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=r-ZSTrBkSvw

omg,kad bent suprasciau ka sako biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif ziauriai geras serialas wub.gif
Papildyta:
radau jau rusu kalba, uch laukiu naujos serijos wub.gif
Atsakyti

omg,kad bent suprasciau ka sako biggrin.gifwub.gifwub.gifwub.gifziauriai geras serialas wub.gif
Papildyta:
radau jau rusu kalba, uch laukiu naujos serijos wub.gif

Per kur žiūrit serialą šį? :) labai sudomino video pamačius :) 

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 27, 02:55)
omg,kad bent suprasciau ka sako  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ziauriai geras serialas wub.gif
Papildyta:
radau jau rusu kalba, uch laukiu naujos serijos  wub.gif

as 11 serija ziuriu, jau baisu darosi, kad tuoj prasides trukumas smile.gif
Atsakyti
ziauriai geras serialas wub.gif
Man taaaaip patiko šios savaitės serija! Šioks toks atšilimas įvyko, ledkalnis pajudėjo wub.gif Taip jis gražiai atsiskleidžia, kad ir vėžlio žingsniu, bet dar taip man ir fainiau.

Tiek jį visokie rūpesčiai užgriūna, kad tikrai, atrodo tik jo vieno pečius slegia, kitiems ne motai.
Man jis net, vargšas, būna kad atrodo serijoje akyse pasensta per tuos išgyvenimus ir tas savo vidines kovas.

Kaip manot, kas šovė? Kas ta dukra?

Dar žiūrint šios savaitės seriją galvojau_greičiau išaiškėtų viskas dėl sesers, dėl to vaiko. Ir ačiū dievui taip nutiko, nes nemėgstu, kai tokius dalykus į pabaigą nukiša.
Aišku, taip ir reikėjo tikėtis, kad Ferhatas jos nepaglostys už tai, na bet nieko, geriau dabar pakentėt, nei paskui, pašūkaus pašūkaus ir nusiramins, svarbu, kad neišvarytų

Mano šios savaitės mylimiausias klipas wub.gif Nežinau kiek kartų žiūrėjau wub.gif Čia jie abu ir darbo metu ir už serialo ribų. Esu mačiusi atskirai apie kiekvieną (nes jei patinka serialas/aktoriai tai visada pasidomiu), bet man šis labai gražiai sumiksuotas gražiausiomis akimirkomis wub.gif

Chocolata || İbrahim Çelikkol & Birce Akalay || Siyah Beyaz

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(BigBang @ 2018 01 27, 09:38)
Per kur žiūrit serialą šį?
Jei žiūrite/suprantate rusiškai, tai galite Čia žiūrėti. Šiaip, online jo daug kur yra, gal rasit kur labiau patinka smile.gif

QUOTE(Whagati @ 2018 01 27, 10:34)
Eina sau, pažįstamas jausmas, bus vargo vakarienė kai reiks laukt smile.gif
Atsakyti
Na ką, trečias kartas nemelavo. Kol laukiu "Siyah Beyaz Aşk" serijų, užsikabinau už "Fazilet Hanim ve Kizlar". Šakės, kaip gerai, kad yra šitas serialas!
QUOTE(otea @ 2017 11 27, 16:51)
Jaučiu esu vienintele kuriai patinka Sinanas ir Hazan kaip pora biggrin.gif
Yagizo nemegau ir man jis visai nesimpatiškas buvo, bet dabar po truputi pamačius kokie jo santykiai su Hazan pradeda patikti bet netiek kad linkečiau jog poroje būtu biggrin.gif time will tell kaip sakoma ax.gif
Na pardon, aš noriu, kad jie būtų poroje biggrin.gif
QUOTE(Fjella @ 2017 11 27, 17:44)
Man labai sunku suprasti, kodėl yra žiūrovų tikinčių, jog SinHaz yra geriausia pora smile.gif
Man asmeniškai Sinanas nuo pat pirmos serijos simpatijų nekėlė, per saldus. Yagizas - liūdno veido riteris, bet jis kažką tokio turi savyje, didelę ir gerą širdį.
QUOTE(Fjella @ 2017 12 13, 21:00)
Tikiuosi tik happy end’o smile.gif Nors ir jis tikriausiai kažkaip nelabai nusišviečia...
O kaip dabar, praėjus mėnesiui, irgi taip pat galvojat, kad kažkaip nelabai nusišviečia...?
QUOTE(Indrijan @ 2017 12 13, 21:42)
Ziauriai laukiu scenu kai abu nores but kartu bet negales del brolio. Mano nuojauta, kad Sinanui turetu blogai baigtis, nes kitaip negaletu buti YagHaz.
Aš nenoriu, kad ji būtų su tuo broliu, noriu kad būtų YagHaz.
QUOTE(Fjella @ 2017 12 27, 19:22)
Kurioje stovykloje esate - HazSin ar YagHaz? smile.gif
Nuo pat pirmos serijos esu už YagHaz wub.gif
QUOTE(Fjella @ 2018 01 01, 17:44)
Man paskutine serija YagHaz linijoje superine smile.gif Pagaliau ledai pajudejo smile.gif
Man labai patinka juos stebėti wub.gif Nuo neapykantos iki meilės - vienas žingsnis.

y&h | it must be true love

Yağız Hazan|YağHaz

Yagiz & Hazan 💚 YağHaz

Let Her Go - Yaghaz

Atsakyti

ziauriai geras serialas wub.gif
Man taaaaip patiko šios savaitės serija! Šioks toks atšilimas įvyko, ledkalnis pajudėjo wub.gifTaip jis gražiai atsiskleidžia, kad ir vėžlio žingsniu, bet dar taip man ir fainiau.

Tiek jį visokie rūpesčiai užgriūna, kad tikrai, atrodo tik jo vieno pečius slegia, kitiems ne motai.
Man jis net, vargšas, būna kad atrodo serijoje akyse pasensta per tuos išgyvenimus ir tas savo vidines kovas.

Kaip manot, kas šovė? Kas ta dukra?

Dar žiūrint šios savaitės seriją galvojau_greičiau išaiškėtų viskas dėl sesers, dėl to vaiko. Ir ačiū dievui taip nutiko, nes nemėgstu, kai tokius dalykus į pabaigą nukiša.
Aišku, taip ir reikėjo tikėtis, kad Ferhatas jos nepaglostys už tai, na bet nieko, geriau dabar pakentėt, nei paskui, pašūkaus pašūkaus ir nusiramins, svarbu, kad neišvarytų

Mano šios savaitės mylimiausias klipas wub.gifNežinau kiek kartų žiūrėjau wub.gifČia jie abu ir darbo metu ir už serialo ribų. Esu mačiusi atskirai apie kiekvieną (nes jei patinka serialas/aktoriai tai visada pasidomiu), bet man šis labai gražiai sumiksuotas gražiausiomis akimirkomis wub.gif

96d2c6409d14.gif

QUOTE(BigBang @ 2018 01 27, 09:38)
Per kur žiūrit serialą šį?
Jei žiūrite/suprantate rusiškai, tai galite Čia žiūrėti. Šiaip, online jo daug kur yra, gal rasit kur labiau patinka smile.gif

QUOTE(Whagati @ 2018 01 27, 10:34)
Eina sau, pažįstamas jausmas, bus vargo vakarienė kai reiks laukt smile.gif

Ačiū, bandysiu rusiskai, nors angliskai ar bent su amgluskais sib butu gerai bet nerandu arba ieskot nemoku...

Atsakyti

Radau su angliskais subtitrais :) Labai patiko pirmas epizodas :) Labai itraukiantis serialas :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 01 27, 20:17)
<p>Radau su angliskais subtitrais smile.gif Labai patiko pirmas epizodas smile.gif Labai itraukiantis serialas smile.gif</p>

Na va, puiku, kad radot. Šis aktorius nuo senų laikų turi labai stiprų graikų (nes pats yra graikų kilmės) ir serbų/kroatų fanų klubą. O dabar dar arabai prisidėjo, taip kad tikrai turi būti anglų kalba. Online nemačiau, bet parsisiųsti serijas tikrai galima.

Aramizda hosgeldiniz cool.gif Kaip pasakytų Ferhatas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 sausio 2018 - 22:01
QUOTE(Visgi @ 2018 01 27, 11:27)
Mano šios savaitės mylimiausias klipas wub.gif Nežinau kiek kartų žiūrėjau wub.gif Čia jie abu ir darbo metu ir už serialo ribų. Esu mačiusi atskirai apie kiekvieną (nes jei patinka serialas/aktoriai tai visada pasidomiu), bet man šis labai gražiai sumiksuotas gražiausiomis akimirkomis wub.gif

Po šito klipo ji man dar labiau patinka - tokia linksmuolė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 27, 08:34)

Vat tikrai baisu kaip retai tie pirmadieniai būna biggrin.gif Paskutinį kartą tokios lomkės buvo, kai Kordugum žiūrėjau, bet tuomet Kiralik ask užpildė tuštumą biggrin.gif

Dabar ilgesiui užmušti pradėjau žiūrėti seną serialą su Birce Akalay Yer gok ask ir dar labiau ją įsimylėjau. Gerbiu aktorius, kurie nebijo kontraversiškų vaidmenų, nebijo būti neigiami, blogi, nemylimi, nesivaiko pigaus populiarumo ir neina iš serialo į serialą, pakeisdami tik herojaus vardą. Turiu rezerve 300 serijų, tikiuosi užteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 sausio 2018 - 22:19
QUOTE(Milagra @ 2018 01 27, 22:09)
Vat tikrai baisu kaip retai tie pirmadieniai būna biggrin.gif Paskutinį kartą tokios lomkės buvo, kai Kordugum žiūrėjau, bet tuomet Kiralik ask užpildė tuštumą biggrin.gif

joooo tie pirmadieniai doh.gif

Man tai jos tatuskes zudo biggrin.gif lotuliukas.gif nu nzn man nera ji kazkas wow, labai vietomis ir bangom
vat jis tai saldainisssss wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 27, 22:31)
joooo tie pirmadieniai  doh.gif
Man tai jos tatuskes zudo  biggrin.gif lotuliukas.gif nu nzn man nera ji kazkas wow, labai vietomis ir bangom
vat jis tai saldainisssss  wub.gif

Oi, joooo, vienintelis dalykas prie ko negaliu priprasti, tai tos tatuškės doh.gif Kai jos matosi, man ji iš karto į narkomanę panaši. Va ir praeitoj serijoj su ta suknele, tragedija tikrai unsure.gif Šiaip jei aktorius mane paperka vaidyba ir savo energetika, išvaizdos trūkumų nebematau, nu bet tos tatoo erzina ne tas žodis doh.gif Faktas tas, kad jei nebūtų ji prie Ibo pristatyta, gyvenime nebūčiau į ją žiūrėjus, bet aktorė ji puiki.

O dėl saldainio tai sutinku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip tik mane nostalgija užpuolė, vėl suku Merhamet klipus. Myliu jo Firatą wub.gif
https://www.youtube....h?v=si4LjSDFXNA

Kažkaip to pirmadienio reikia sulaukt biggrin.gif
Atsakyti