Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 20, 17:56)
ne cia logiskai mastant biggrin.gif  jeigu nori apsaugoti zmogu neuztektu tik i autobusu stoti nuvezti biggrin.gif reiktu issiskirti ir pamirsti..o tai,kad ji liks jo zmona ir gyvens atskirai jokio saugumo nematau biggrin.gif

Tai ir būtų palikęs, jei ne tas pagrobimas, po kurio ji pati niekieno neverčiama įlipo į jo mašiną, savąją palikus miške biggrin.gif o grįžus namo dar ir į jo lovą įlipo, irgi, beje, savo noru. Žmogus net į kalėjimą pasirašė būti pasodintas, būdamas nekaltas. Tam, kad galva ir jausmai atšaltų.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 21, 00:30)
Tai ir būtų palikęs, jei ne tas pagrobimas, po kurio ji pati niekieno neverčiama įlipo į jo mašiną, savąją palikus miške  biggrin.gif o grįžus namo dar ir į jo lovą įlipo, irgi, beje, savo noru. Žmogus net į kalėjimą pasirašė būti pasodintas, būdamas  nekaltas. Tam, kad galva ir jausmai atšaltų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaite o per kur ziurit si seriala? lietuviskai nera? ziuru rusiskai, bet tokia prasta garso kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 21, 01:13)
ochh kaip graziai ir taikliai aprasai smile.gif blexa nu kodel tik karta i savaite, negaliu cry.gif
Jooo, tas laukimas vienas vargas, kaip ilga kelionė per kopas visą savaitę doh.gif Man gal tik šiek tiek lengviau, bo laukiant tos 14-tos, kitą žiūrėjau kas vakarą, turėjau pasitaupius serijų, bet vakar damušiau, tai dabar ir šito teks laukti.
QUOTE(SADNESS @ 2018 01 21, 11:09)
mergaite o per kur ziurit si seriala? lietuviskai nera? ziuru rusiskai, bet tokia prasta garso kokybe ax.gif
O jus per kur žiūrite, kad tokia prasta kokybė? Ne, lietuviškai nėra, kur jau ten, reikia laukti kol rusiškai išverčia.
Galite, kad ir čia žiūrėti, kaip ir kitur online paieškojus, tikrai nėra visur prastai su garsu. Galite žiūrėti soc tinkle/forume VKontakte.

Aš žiūriu dažniau online, ten, kur užrodžiau, t.y. pasijungiu per TV ir žiūriu. Vienas malonumas.
Buvu kartą net torentuose atsisiuntusi, kai pasikaupusi buvau serijų.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 21, 00:13)
ochh kaip graziai ir taikliai aprasai smile.gif blexa nu kodel tik karta i savaite, negaliu  cry.gif

drinks_cheers.gif labai gerai, aš prie laukimo jau pripratau, kitus serialus pažiuriu ax.gif
Va dabar visas serijas Hayat Sirlari pažiurejau, dar finalo 11 serija liko. Gaila kad ji uždarė visai patiko man jis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 21, 12:33)
drinks_cheers.gif labai gerai, aš prie laukimo jau pripratau, kitus serialus pažiuriu  ax.gif
Va dabar visas serijas Hayat Sirlari pažiurejau, dar finalo 11 serija liko. Gaila kad ji uždarė visai patiko man jis  unsure.gif

A jį jau ir uždaryt spėjo? biggrin.gif Kad, atrodo, tik pradėjo rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 21, 14:33)
drinks_cheers.gif labai gerai, aš prie laukimo jau pripratau, kitus serialus pažiuriu  ax.gif
Va dabar visas serijas Hayat Sirlari pažiurejau, dar finalo 11 serija liko. Gaila kad ji uždarė visai patiko man jis unsure.gif
O, žiūriu, čia yra tas juokingas senukas iš "Hayat Sarkisi" bigsmile.gif Kaip suprantu jis čia irgi toks pats juokingas? Ir žiūriu čia labai daug mano matytų aktorių surinkta į vieną komandą...

Hazar Ergüçlü man tokia paprasta, faina. Pamenu "Medcezir'e" buvo gera humoristė, o ir "Kuzey Güney" prisimenu ją, bet paskutinis toks lengvutis kuris patiko su ja, tai buvo "Yüksek Sosyete". Ten tai išvis gera draugų kompaniją jų buvo, o jau ypač jų draugai Mert ir Ece, prisikvatodavau iš jų, o jau ypač iš Mert'o biggrin.gif Patiko man jis ten labai labai.

O labiausiai patiko Šis muzikins takelis, mat, kai nutikdavo kažkas gražaus ar mielo, tai visad jį užleisdavo fone wub.gif

Yüksek Sosyete | Kerem & Cansu | Mert & Ece

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Hazar Ergüçlü man tokia paprasta, faina. Pamenu "Medcezir'e" buvo gera humoristė, o ir "Kuzey Güney" prisimenu ją, bet paskutinis toks lengvutis kuris patiko su ja, tai buvo "Yüksek Sosyete". Ten tai išvis gera draugų kompaniją jų buvo, o jau ypač jų draugai Mert ir Ece, prisikvatodavau iš jų, o jau ypač iš Mert'o biggrin.gifPatiko man jis ten labai labai.

Man irgi patinka sita aktore. Ziurejau ir "Yüksek Sosyete". Tikrai lengvas ir smagus serialas. Ne kazkas labai labai nerealaus, bet tikrai smagiai susiziurejo. O draugu kompanija ir juokeliai tai labai labai patiko  :thumb_yello: Prisijuokdavau ir as gerai.

Bet beda su tais juokeliais serialuose, nes as daznai nakti ziuriu. tai vyras paskui skundziasi, kad ir vel juokiausi balsu  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 01 22, 03:17)
Bet beda su tais juokeliais serialuose, nes as daznai nakti ziuriu. tai vyras paskui skundziasi, kad ir vel juokiausi balsu  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 01 22, 05:17)
Man irgi patinka sita aktore. Ziurejau ir "Yüksek Sosyete". Tikrai lengvas ir smagus serialas. Ne kazkas labai labai nerealaus, bet tikrai smagiai susiziurejo. O draugu kompanija ir juokeliai tai labai labai patiko thumb_yello.gif Prisijuokdavau ir as gerai. Bet beda su tais juokeliais serialuose, nes as daznai nakti ziuriu. tai vyras paskui skundziasi, kad ir vel juokiausi balsu lotuliukas.gif
Vargšas vyras hihihi.gif

Kaip suprantu jie vėl drauge vaidins, ji ir Taner Ölmez...

"Dudullu Postası" - Teaser

Kažkoks jau labai kaimiškas biggrin.gif

https://www.kanald.c...projede-bulustu

Atsakyti
Светлячок / Ates Bocegi

ar sito nežiūrėjote nei viena? man tas vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 23, 15:16)
Светлячок / Ates Bocegi

ar sito nežiūrėjote nei viena? man tas vyras wub.gif
Prisimenu, kad kažkas tikrai žiūrėjo, nes rašė/minėjo čia. Mažum atsilieps.
Aš tik 1 seriją, 1-ąją, ir viskas. Man tas aktorius schmoll.gif
O va aktorė simpatiška, bo ji man labai patiko tame "Aşk Yeniden".
Atsakyti