Pats žiūrimiausias mano. Labai patinka man ši žuliko ir gydytojos istorija
Man labiausiai pradėjo patikti nuo 3 serijos, kertinė serija buvo 6-ta, nuo šios serijos ir pajehala pakatila, negalėjau atsitraukti. Bet aš gudriai padariau, kol žiūrėjau
Kördügüm, tai truputi buvau pasitaupiusi
Siyah Beyaz Aşk. Tai mamma mia koks buvo kaifas žiūrėti vieną seriją po kitos, be tų savaitinių laukimų.
Labai patiko, kai jie bendravo ant trumpų bangų, ypač jis su savo tom komandom; einam, lipk, išlipk, pasilik. Ta vargšė vos spėdavo susivokus klausti; kur? kur vėl? kodėl? ką aš čia veiksiu viena?
Nuo pat pradžių į šį serialą labai atsargiai žiūrėjau, be didelių liaupsių, didelės euforijos ir didelių lūkesčių, tiesiog nenorėjau greitai ir staigiai nusivilti, čia kaip patarlėje_negirk dienos be vakaro, taip ir su turkų serialais.
Kadangi aš iš tų, kuri žiūri serialus ne dėl reitingų ir kartais visai nereitinginius, tai žiūrėsiu net jei ir reitingai dugną pasieks, svarbu man, kad išlaikytų įdomumą, neužgožtų pagrindinių herojų antraeiliais dalykais ir bereikalingom razborkėm, ir kad būtų sveika ta
aşk, o ne ramunėlės likimas_tai myliu, tai nemyliu, myliu-nemyliu...
Kaskart bežiūrint, o ypač išgirdus tą liūdnai gražią melodiją, neįmanoma nepagalvoti apie gerą(?)blogą pabaigą, t.y. tikiuosi jis liks gyvi. Na, ko jau tikrai tikiuosi, tai, kad gal nesugalvos nugalabyti jų abiejų finale. Nepasitikiu aš tais turkais, išmes dar kokį fintą, kaip kad mėgsta, paskui vaikščiok savaitę be žado.
Atsakiau
Man asmeniškai galėtų rodyti tik pagrindinius herojus, nesupykčiau. Na, tarnai tai dar čia minimaliai sakyčiau, beveik nepastebiu jų, va
Aşk-ı Memnu kai prisimenu tarnus ir jų peripetijas, tai neduok tu sviete
Ten tai jų buvo sočiai.
Mane tai jo saltumas jau siek tiek ima erzinti..Jaiciu jai kazkas turi blogo nutikti,kad jis suminkstetu