Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 01 18, 11:20)
wub.gif viena graziausiu foto paskutiniu laiku wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O man taip žiauriai nufotošopinta, kad Kivo net nepanašus į save. Primena Kurtą, kuris man visai nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 01 18, 13:20)
Pritariu, mačiau čia, tai man taip pat labai patiko rolleyes.gif
http://www.beyazperd...haberler-82104/
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 01 18, 13:20)

Nereali wub.gif Ir Kivo čia daug jaunesnis atrodo su normalia šukuosena ir ne ta baisia barzda, kur buvo Cesur.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 18, 15:56)
Nereali wub.gif Ir Kivo čia daug jaunesnis atrodo su normalia šukuosena ir ne ta baisia barzda, kur buvo Cesur.

Man be barzdos jis graziausias.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 17, 16:11)
wub.gif Pats žiūrimiausias mano. Labai patinka man ši žuliko ir gydytojos istorija wub.gif

Man labiausiai pradėjo patikti nuo 3 serijos, kertinė serija buvo 6-ta, nuo šios serijos ir pajehala pakatila, negalėjau atsitraukti. Bet aš gudriai padariau, kol žiūrėjau Kördügüm, tai truputi buvau pasitaupiusi Siyah Beyaz Aşk. Tai mamma mia koks buvo kaifas žiūrėti vieną seriją po kitos, be tų savaitinių laukimų.

Labai patiko, kai jie bendravo ant trumpų bangų, ypač jis su savo tom komandom; einam, lipk, išlipk, pasilik. Ta vargšė vos spėdavo susivokus klausti; kur? kur vėl? kodėl? ką aš čia veiksiu viena?

Nuo pat pradžių į šį serialą labai atsargiai žiūrėjau, be didelių liaupsių, didelės euforijos ir didelių lūkesčių, tiesiog nenorėjau greitai ir staigiai nusivilti, čia kaip patarlėje_negirk dienos be vakaro, taip ir su turkų serialais.

Kadangi aš iš tų, kuri žiūri serialus ne dėl reitingų ir kartais visai nereitinginius, tai žiūrėsiu net jei ir reitingai dugną pasieks, svarbu man, kad išlaikytų įdomumą, neužgožtų pagrindinių herojų antraeiliais dalykais ir bereikalingom razborkėm, ir kad būtų sveika ta aşk, o ne ramunėlės likimas_tai myliu, tai nemyliu, myliu-nemyliu...

Kaskart bežiūrint, o ypač išgirdus tą liūdnai gražią melodiją, neįmanoma nepagalvoti apie gerą(?)blogą pabaigą, t.y. tikiuosi jis liks gyvi. Na, ko jau tikrai tikiuosi, tai, kad gal nesugalvos nugalabyti jų abiejų finale. Nepasitikiu aš tais turkais, išmes dar kokį fintą, kaip kad mėgsta, paskui vaikščiok savaitę be žado.

Atsakiau biggrin.gif
Man asmeniškai galėtų rodyti tik pagrindinius herojus, nesupykčiau. Na, tarnai tai dar čia minimaliai sakyčiau, beveik nepastebiu jų, va Aşk-ı Memnu kai prisimenu tarnus ir jų peripetijas, tai neduok tu sviete doh.gif Ten tai jų buvo sočiai.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip fainai ir taikliai aprasiai smile.gif Ech as laukiu pirmadienio biggrin.gif Mane tai jo saltumas jau siek tiek ima erzinti..Jaiciu jai kazkas turi blogo nutikti,kad jis suminkstetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 20, 12:53)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip fainai ir taikliai aprasiai smile.gif Ech as laukiu pirmadienio biggrin.gif Mane tai jo saltumas jau siek tiek ima erzinti..Jaiciu jai kazkas turi blogo nutikti,kad jis suminkstetu  biggrin.gif

Na, man tai būtų mažų mažiausiai keista, jei staiga jis imtų ir pasidarytų visas baltas ir pūkuotas. Taip, jis supranta, kad ją myli, supranta, kad jausmai abipusiai, bet taip pat labai gerai supranta koks pavojingas jo gyvenimas ir išeiti iš tos aplinkos nėra paprasta, neužtenka tiesiog uždaryti duris. Vat ir stengiasi jis perlipdamas per save atitolinti ją nuo savęs ir kartu nuo visų iš to išplaukiančių aplinkybių, t.y. pavojų. Būtent dėl to ir į oro uostą nuvežė. Man būtent ir įdomu, kol logiškai vystosi siužetas. Visiškai nenoriu skysto Ferhato ax.gif Viskas absoliučiai vietoj ir laiku kolkas ir niekas manęs neerzina. Susileidžiu seriją nė nemirktelėjus ir jau tą pačią minutę, kai ji baigiasi, laukiu kito pirmadienio doh.gif Pasodino mane vėl ant turkų šitas serialas, jau buvau išgijus. Nors buvau visiškai tikra, kad taip ir bus, kai Ibo grįš. Nu nevaidina jis bloguose projektuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 20, 16:54)
Na, man tai būtų mažų mažiausiai keista, jei staiga jis imtų ir pasidarytų visas baltas ir pūkuotas. Taip, jis supranta, kad ją myli, supranta, kad jausmai abipusiai, bet taip pat labai gerai supranta koks pavojingas jo gyvenimas ir išeiti iš tos aplinkos nėra paprasta, neužtenka tiesiog uždaryti duris. Vat ir stengiasi jis perlipdamas per save atitolinti ją nuo savęs ir kartu nuo visų iš to išplaukiančių aplinkybių, t.y. pavojų. Būtent dėl to ir į oro uostą nuvežė. Man būtent ir įdomu, kol logiškai vystosi siužetas. Visiškai nenoriu skysto Ferhato  ax.gif Viskas absoliučiai vietoj ir laiku kolkas ir niekas manęs neerzina. Susileidžiu seriją nė nemirktelėjus ir jau tą pačią minutę, kai ji baigiasi, laukiu kito pirmadienio doh.gif Pasodino mane vėl ant turkų šitas serialas, jau buvau išgijus. Nors buvau visiškai tikra, kad taip ir bus, kai Ibo grįš. Nu nevaidina jis bloguose projektuose  wub.gif

hmm tai ko neissiskiria su ja , del saugumo..zodziu laukiu pirmadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 20, 16:06)
hmm tai ko neissiskiria su ja , del saugumo..zodziu laukiu pirmadienio biggrin.gif

O tai jinai gal skirtis nori? biggrin.gif kažkaip praleidau šitą momentą 😎 mačiau tik kaip pati į jo mašiną įlipo ir važiavo NAMO. Ir dar mačiau kaip pati jį nurengė.
Ir jei reitingai leis, tai, manau, dar visko bus. Gal ir išsiskirs.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 20, 18:15)
O tai jinai gal skirtis nori?  biggrin.gif  kažkaip praleidau šitą momentą 😎 mačiau tik kaip pati į jo mašiną įlipo ir važiavo NAMO. Ir dar mačiau kaip pati jį nurengė.
Ir jei reitingai leis, tai, manau, dar visko bus. Gal ir išsiskirs.

ne cia logiskai mastant biggrin.gif jeigu nori apsaugoti zmogu neuztektu tik i autobusu stoti nuvezti biggrin.gif reiktu issiskirti ir pamirsti..o tai,kad ji liks jo zmona ir gyvens atskirai jokio saugumo nematau biggrin.gif
Atsakyti
prisiungiu ir as su nauju jusu isgirtu serialu Черно-белая любовь, nes ziuriu gospoza fazilet irgi tik i savaite karta ikels po serija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 20, 14:53)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  kaip fainai ir taikliai aprasiai smile.gif Ech as laukiu pirmadienio biggrin.gif Mane tai jo saltumas jau siek tiek ima erzinti..Jaiciu jai kazkas turi blogo nutikti,kad jis suminkstetu biggrin.gif
Man jis - demonas ir angelas viename.

Nuo pat pradžių jis sąmoningai paėmė ją į savo globą, norėdamas ją maksimaliai apriboti nuo visko ir nuo visų, jai dar net nesuvokiant ir nežinant į kokią peklą ji realiai pakliuvo.

Giliai giliai yra ta meilė jo širdyje, myli ją, tik jis pats bijo tą sau pripažnti/priimti. O ir viskas viename ant jo pečių, jis priverstas vienas suktis taip, kad atsifutbolinti nuo visų.

Jis pukiai geba, ir nori, likti šaltakraujis, kad būtų kuo mažiau pažeidžiama tiek ji tiek jis pats, nes puikiai suvokia, kad kai žinai žmogaus silpną vietą, jį galima labai greitai palaužti.

Nenori nei prisileisti prie savęs, nei įsileisti į savo širdį, gyvenimą.

Aš tikiu, kad ji jam padės atsiskleisti ir mylėti nebijant savęs ir savo jausmų, kur akivaizdžiai matėmė, kad jo širdies kertelėje, ten giliai giliai, glūdi ta meilė ir jausmai jai.

Geriau leisu nekęsti, nei mylėti save, nes esu kaip tas vienišas stepių vilkas, galiu pražudyti tave savo meile, o ir mano aplinka - tiksinti bomba.
Taip suprantu aš jo personažą, poziciją. Bent kol kas.
QUOTE(Whagati @ 2018 01 20, 21:30)
prisiungiu ir as su nauju jusu isgirtu serialu Черно-белая любовь, nes ziuriu gospoza fazilet irgi tik i savaite karta ikels po serija ax.gif
Sveika prisijungus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 20, 21:42)
Man jis - demonas ir angelas viename.

Nuo pat pradžių jis sąmoningai paėmė ją į savo globą, norėdamas ją maksimaliai apriboti nuo visko ir nuo visų, jai dar net nesuvokiant ir nežinant į kokią peklą ji realiai pakliuvo.

Giliai giliai yra ta meilė jo širdyje, myli ją, tik jis pats bijo tą sau pripažnti/priimti. O ir viskas viename ant jo pečių, jis priverstas vienas suktis taip, kad atsifutbolinti nuo visų.

Jis pukiai geba, ir nori, likti šaltakraujis, kad būtų kuo mažiau pažeidžiama tiek ji tiek jis pats, nes puikiai suvokia, kad kai žinai žmogaus silpną vietą, jį galima labai greitai palaužti.

Nenori nei prisileisti prie savęs, nei įsileisti į savo širdį, gyvenimą.

Aš tikiu, kad ji jam padės atsiskleisti ir mylėti nebijant savęs ir savo jausmų, kur akivaizdžiai matėmė, kad jo širdies kertelėje, ten giliai giliai, glūdi ta meilė ir jausmai jai.

Geriau leisu nekęsti, nei mylėti save, nes esu kaip tas vienišas stepių vilkas, galiu pražudyti tave savo meile, o ir mano aplinka - tiksinti bomba.
Taip suprantu aš jo personažą, poziciją. Bent kol kas.Sveika prisijungus! mirksiukas.gif

ochh kaip graziai ir taikliai aprasai smile.gif blexa nu kodel tik karta i savaite, negaliu cry.gif
Atsakyti