Jums ta juoda balta Ašk žiūrisi? Nu man toks jis nuobodus pasidarė, vienas per tą patį. Žaba ant visų varo, dėdė be emocijų, kruvini veidai, apkalbantys tarnai.
QUOTE(Lux @ 2018 01 17, 10:37)
Jums ta juoda balta Ašk žiūrisi? Nu man toks jis nuobodus pasidarė, vienas per tą patį. Žaba ant visų varo, dėdė be emocijų, kruvini veidai, apkalbantys tarnai.
as ziuriu. Man kolkas serialas Nr. 1.
QUOTE(svelni @ 2018 01 17, 09:52)
as ziuriu. Man kolkas serialas Nr. 1.
Ir man
Dar žiūriu Ufak tefek cinayetler. Bet porą paskutinių serijų jau norėjosi smarkiai prasukt.
Reiškia aš persisotinau turkiškais serialais nedaug jų peržiūrėjusi. Jau ir Kivanč man nebe toks mielas
QUOTE(Lux @ 2018 01 17, 16:53)
Reiškia aš persisotinau turkiškais serialais nedaug jų peržiūrėjusi. Jau ir Kivanč man nebe toks mielas
Blėsta, blėsta žavesys į senatvę. Man Kuzia buvo pats mieliausias.QUOTE(Lux @ 2018 01 17, 13:53)
nu gal aš tik šiande pagalvojau, kad turbūt jau nesibaigs mano manija šiam pomegiui.. abi su mama pamnišusios dėl serialų tik dar daug ir senesnių nematę, tai turim dar ogo kiek peržiūrėt tik va su vyru sunkiau, niekaip neįkalbu žiūrėt kartu
QUOTE(Lux @ 2018 01 17, 16:53)
as ir nedaug esu maciusi...pradedu ziureti ir....persukineju i prieki Toks tas ir ziurejimas. Nuo A iki Z saziningai esu perziurejusi tik "Ask ve ceza" ir sita juoda-balta ask ziuriu saziningai.
Kituose nezinau kazko man truksta, ar tai dialogai neidomus, ar tai veiksmas nuobodus ar nesamone kazkokia su scenarijum....
Pats žiūrimiausias mano. Labai patinka man ši žuliko ir gydytojos istorija
Man labiausiai pradėjo patikti nuo 3 serijos, kertinė serija buvo 6-ta, nuo šios serijos ir pajehala pakatila, negalėjau atsitraukti. Bet aš gudriai padariau, kol žiūrėjau Kördügüm, tai truputi buvau pasitaupiusi Siyah Beyaz Aşk. Tai mamma mia koks buvo kaifas žiūrėti vieną seriją po kitos, be tų savaitinių laukimų.
Gražu žiūrėt, et Tikiuosi jo ledinė širdis atitirps jos dėka. Čia kaip Gerda ir Kajus
AsFer
You don't own me | AsFer
Ferhat Aslan
Labai patiko, kai jie bendravo ant trumpų bangų, ypač jis su savo tom komandom; einam, lipk, išlipk, pasilik. Ta vargšė vos spėdavo susivokus klausti; kur? kur vėl? kodėl? ką aš čia veiksiu viena? Ir taip pastoviai Ji išties puiki aktorė, nes įtikinamai moka suvaidinti juokingai nejuokingose situacijose pasitelkus subtilumą ir nuoširdumą, kad rodos viskas savaime gaunasi, natūraliai.
Nuo pat pradžių į šį serialą labai atsargiai žiūrėjau, be didelių liaupsių, didelės euforijos ir didelių lūkesčių, tiesiog nenorėjau greitai ir staigiai nusivilti, čia kaip patarlėje_negirk dienos be vakaro, taip ir su turkų serialais.
Kadangi aš iš tų, kuri žiūri serialus ne dėl reitingų ir kartais visai nereitinginius, tai žiūrėsiu net jei ir reitingai dugną pasieks, svarbu man, kad išlaikytų įdomumą, neužgožtų pagrindinių herojų antraeiliais dalykais ir bereikalingom razborkėm, ir kad būtų sveika ta aşk, o ne ramunėlės likimas_tai myliu, tai nemyliu, myliu-nemyliu...
Kaskart bežiūrint, o ypač išgirdus tą liūdnai gražią melodiją, neįmanoma nepagalvoti apie gerą(?)blogą pabaigą, t.y. tikiuosi jis liks gyvi. Na, ko jau tikrai tikiuosi, tai, kad gal nesugalvos nugalabyti jų abiejų finale. Nepasitikiu aš tais turkais, išmes dar kokį fintą, kaip kad mėgsta, paskui vaikščiok savaitę be žado.
Man asmeniškai galėtų rodyti tik pagrindinius herojus, nesupykčiau. Na, tarnai tai dar čia minimaliai sakyčiau, beveik nepastebiu jų, va Aşk-ı Memnu kai prisimenu tarnus ir jų peripetijas, tai neduok tu sviete Ten tai jų buvo sočiai.
Man labiausiai pradėjo patikti nuo 3 serijos, kertinė serija buvo 6-ta, nuo šios serijos ir pajehala pakatila, negalėjau atsitraukti. Bet aš gudriai padariau, kol žiūrėjau Kördügüm, tai truputi buvau pasitaupiusi Siyah Beyaz Aşk. Tai mamma mia koks buvo kaifas žiūrėti vieną seriją po kitos, be tų savaitinių laukimų.
Gražu žiūrėt, et Tikiuosi jo ledinė širdis atitirps jos dėka. Čia kaip Gerda ir Kajus
AsFer
You don't own me | AsFer
Ferhat Aslan
Labai patiko, kai jie bendravo ant trumpų bangų, ypač jis su savo tom komandom; einam, lipk, išlipk, pasilik. Ta vargšė vos spėdavo susivokus klausti; kur? kur vėl? kodėl? ką aš čia veiksiu viena? Ir taip pastoviai Ji išties puiki aktorė, nes įtikinamai moka suvaidinti juokingai nejuokingose situacijose pasitelkus subtilumą ir nuoširdumą, kad rodos viskas savaime gaunasi, natūraliai.
Nuo pat pradžių į šį serialą labai atsargiai žiūrėjau, be didelių liaupsių, didelės euforijos ir didelių lūkesčių, tiesiog nenorėjau greitai ir staigiai nusivilti, čia kaip patarlėje_negirk dienos be vakaro, taip ir su turkų serialais.
Kadangi aš iš tų, kuri žiūri serialus ne dėl reitingų ir kartais visai nereitinginius, tai žiūrėsiu net jei ir reitingai dugną pasieks, svarbu man, kad išlaikytų įdomumą, neužgožtų pagrindinių herojų antraeiliais dalykais ir bereikalingom razborkėm, ir kad būtų sveika ta aşk, o ne ramunėlės likimas_tai myliu, tai nemyliu, myliu-nemyliu...
Kaskart bežiūrint, o ypač išgirdus tą liūdnai gražią melodiją, neįmanoma nepagalvoti apie gerą(?)blogą pabaigą, t.y. tikiuosi jis liks gyvi. Na, ko jau tikrai tikiuosi, tai, kad gal nesugalvos nugalabyti jų abiejų finale. Nepasitikiu aš tais turkais, išmes dar kokį fintą, kaip kad mėgsta, paskui vaikščiok savaitę be žado.
QUOTE(Lux @ 2018 01 17, 10:37)
Atsakiau Man asmeniškai galėtų rodyti tik pagrindinius herojus, nesupykčiau. Na, tarnai tai dar čia minimaliai sakyčiau, beveik nepastebiu jų, va Aşk-ı Memnu kai prisimenu tarnus ir jų peripetijas, tai neduok tu sviete Ten tai jų buvo sočiai.
QUOTE(Visgi @ 2018 01 17, 14:11)
Pats žiūrimiausias mano. Labai patinka man ši žuliko ir gydytojos istorija
man ir patinka šitas.. kitą sezoną žiūrėsiu kai bus nete ru kalba bent..
Visgi as tai tikiu gera pabaiga, lai buna be mirciu pagrindiniu heroju, na , bet turkai dramu karaliai
As kai pradioje paskaiciau sio serialo apraysma-tai jau sakiau, neziuresiu nesamones tokios....o paskui po tavo vieno posto......per kelias dienas visas 9 serijas perziurejau
As kai pradioje paskaiciau sio serialo apraysma-tai jau sakiau, neziuresiu nesamones tokios....o paskui po tavo vieno posto......per kelias dienas visas 9 serijas perziurejau
QUOTE(svelni @ 2018 01 17, 17:21)
Visgi as tai tikiu gera pabaiga, lai buna be mirciu pagrindiniu heroju, na , bet turkai dramu karaliai
Bet tu ir šaunuolė! Teisingai, nėr čia ko prarast vilties. Gal tikrai bus viskas gerai kaip tikiesi. As kai pradioje paskaiciau sio serialo apraysma-tai jau sakiau, neziuresiu nesamones tokios....o paskui po tavo vieno posto......per kelias dienas visas 9 serijas perziurejau
Kaip aš galvoju, na bent jau tegu baigiasi taip, kaip baigėsi Içerde paskutinė serija su pagrindiu herojumi, bent jau, bent... Vis mažesnė blogybė.
Na jo, tikra tiesa, kai sumąstys ką, o jei dar ant smūgio užtrumpins dramiškai, tai ojojoi.
Gėris, va taip kai gali žiūrėti kiek širdis geidžia, kai nereikia laukti, tiesa?
Aš vienu kartu 4 esu sužiūrėjusi ant smūgio. Pamenu, atsiguliau į lovą 21h įsijungiau per tv ir taip iki paryčių, tai visa laimė, kad penktadienis buvo, nes jei taip darbo dieną, tai eina kaku. Būčiau kaip ta musė pritvota tapkės