Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2018 01 09, 23:34)
Nea, deja, bet tikrai nėra aukščiausi reitingai. Toli gražu. Jie tik socialiniuose tinkluose patys populiariausi, bet reitingų tai neįtakoja. Tačiau apie jokius uždarymus kalba tikrai neina.
Šiaip serialas rodomas pačią konkurencingiausią dieną ir iš serialų reitinge tą dieną yra trečioj vietoj, taip kad viskas tikrai nėra blogai. Kolkas.
Šiaip kanalas į pirmadienį juos pastatė laikinai, iki kol pasirodys Kenano Fatihas ir nuneš visus reitingus biggrin.gif Bet dabar apsigalvojo, nusprendė, kad ir SBA pakankamai gerai tvarkosi ir juos palieka, o Kenaną dės į trečiadienį. Nors aš tai labai tikėjausi, kad juos iškels į šeštadienį. Rami ten diena ir reitingai tikrai būtų geresni. Kita vertus jų palikimas pirmadienį, rodo kanalo rimtą požiūrį į projektą. Nors su Kanal D tai oi kaip visko gali būti...

O apie koki čia seriala kalbate ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 10, 20:47)
O apie koki čia seriala kalbate ? 4u.gif
Siyah Beyaz Aşk
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 10, 20:10)
Siyah Beyaz Aşk

Apie šita žinau, pati žiuriu smile.gif kita mini kur pasirodys Kenano Fatihas , kuris čia ? 4u.gif

O 12 serija ohoho kokia !!! Iškart prie reikalu bigsmile.gif instagrame video kai vakar pamačiau tai vos nenualpau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 10, 22:25)
Apie šita žinau, pati žiuriu  smile.gif  kita mini kur pasirodys Kenano Fatihas , kuris čia ?  4u.gif

Nu ruošia šedevrą kažkokį, kuris visus reitingus nupūs biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 08, 17:11)
O taip kas jau kas bet maistas pas juos tikrai skanus 👌

Ir aš čia netaip senai esu, mano pirmas matytas turku serialas buvo Feriha Adini Koydum dar kai per LT kanala rodė prieš kelis metus,  tai buvo kažkas tokio  bigsmile.gif ir prasidėjo manija, vienas po kito sekė , dabar ir po keleta vienu kartu žiuriu  biggrin.gif  Iš dabar rodomu serialu Celikkol ir man pirmoje vietoje  wub.gif bet apskritai Cagatay Ulusoy su Baris Arduc dalinasi pirma vieta flirt.gif

Aha, šitas ir man patiko.. mano pirmasis serialas Rožių karas, įstrigęs jis man, neblogas siužetas,pamokantis.. o Cagatay Vargšėj turtuolėj patiko kažkaip, jo vaidmuo gal labiau.. jam tinka būt turčium smile.gif

QUOTE(mazuliux @ 2018 01 09, 16:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Visgi" data-cid="71953130" data-time="1515445751"><div><p></p><div>QUOTE(radera @ 2018 01 08, 23:59)</div><div>Skaitau ir nesusigaudau, kas ta Birce blin?!?</div>Nagi
Birce AkalaySiyah Beyaz Aşk

vartotojo įkelta nuotrauka<p></p></div></blockquote><p>Man sitoj nuotraukoj abu kokie grazus  wub.gif​ </p>

wub.gif wub.gif man ji labai graži, išraiškingų bruožų mergina lb,jis tai be komentarų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 11, 16:12)
wub.gif  wub.gif  man ji labai graži, išraiškingų bruožų mergina lb,jis tai be komentarų  wub.gif

Tough guy. Nenorėčiau tokio sutikti savo kelyje unsure.gif Pamylėjo vargšelę, o kai ta pradėjo kalbinti, vėl pavirto į ledkalnį...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 10, 23:48)
Nu ruošia šedevrą kažkokį, kuris visus reitingus nupūs biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Aha pakaičiau apie jį čia panašiai kaip Kiosem bus, nelabai mėgstu tokius ax.gif

QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 11, 15:12)
Aha, šitas ir man patiko.. mano pirmasis serialas Rožių karas, įstrigęs jis man, neblogas siužetas,pamokantis.. o Cagatay Vargšėj turtuolėj patiko kažkaip, jo vaidmuo gal labiau.. jam tinka būt turčium smile.gif
wub.gif  wub.gif  man ji labai graži, išraiškingų bruožų mergina lb,jis tai be komentarų  wub.gif

Aš dabar Rožiu Kara vis pažiūriu kai valgyti darau fone isijungiu, bet labai atidžiai neseku. smile.gif

drinks_cheers.gif jam toks vaidmuo tiko, bet man jis dar labiau patiko Medcezir ir Icerde o ten jau nebuvo turtingas biggrin.gif

Labai graži, tinka ji į pora su Celikkol wub.gif

QUOTE(Lux @ 2018 01 11, 15:35)
Tough guy. Nenorėčiau tokio sutikti savo kelyje unsure.gif Pamylėjo vargšelę, o kai ta pradėjo kalbinti, vėl pavirto į ledkalnį...

Nu jo idomiai taip.... ax.gif
Atsakyti
Per tv8 reklamuoja naują jau, Deganti širdis. Tik 13 serijų. Gal matę kas, ar verta bus žiūrėti?
Meilės miestas iš pradžių patraukė, bet po keliu serijų mečiau, nesužavėjo. Labiausiai gal abi pagrindinės aktorės, draugės tipo. Asli kažkokiam seriale suvaidino tokį patį vaidmenį, pavyduolę draugę, nuo tada jos nemėgstu. O ta Turkijos miss, gražuolė, bet šalto beaistrio veido, nesužavėjo
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2018 01 13, 14:49)
Per tv8 reklamuoja naują jau,  Deganti širdis.  Tik 13 serijų.  Gal matę kas, ar verta bus žiūrėti? 
Meilės miestas iš pradžių patraukė,  bet po keliu serijų mečiau,  nesužavėjo.  Labiausiai gal abi pagrindinės aktorės,  draugės tipo.  Asli kažkokiam seriale suvaidino tokį patį vaidmenį,  pavyduolę draugę,  nuo tada jos nemėgstu.  O ta Turkijos miss,  gražuolė,  bet šalto beaistrio veido,  nesužavėjo

O kokie aktoriai vaidina? 😊Nes lietuviai savo tuos pavadinimus sukuria, neimanoma atsekti kas per serialai 😊
Atsakyti
Issiaiskinau. Rodys vartotojo įkelta nuotrauka
Asmeniškai nemačiau, tik“zinau, kad turkams "nepaėjo", kiek pas ruses skaičiau - joms neblogas serialas. Plius aš turkų vietinės faunos reitingais nepasitikiu, tad įtariu visai neblogas serialas tiems, kurie mėgsta įtemtesnį siuzetą, maniakus, o ne tralaliuskas visokias ax.gif Tad aš jį ko gero vakarais pažiūrėsiu. Plius serijų skaičius vilioja.
Beja, serialo siuzetas turėjo būti nukopijuotas nuo filmo vartotojo įkelta nuotrauka, kuris man labai patiko. Tik kiek zinau, jį ten turkai visiškai savaip perdarė. Tad nenustebčiau, kad sąsaju su filmu bus galima rasti labai mazai. ax.gif
Atsakyti
Praeitais metais ziurejau Hatırla Gönül- tikrai ne iš lengvųjų serialas, bet patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 13 sausio 2018 - 15:33
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 13, 16:09)
Issiaiskinau. Rodys vartotojo įkelta nuotrauka

Nu koks panašus iš profilio į Kivanč bigsmile.gif
Atsakyti