Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mazuliux @ 2018 01 09, 17:02)
Man sitoj nuotraukoj abu kokie grazus  wub.gif​ 

Tobuli man čia wub.gif Abu!

QUOTE(Besikiškiakopusteliaudama @ 2018 01 09, 17:40)
<p>Aga wub.gif  ir kita serija paskutinė?????!! blink.gif​ </p>

Jūs čia apie ką? biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2018 01 09, 19:57)
Ale tas dėdulės aktorius iš Siyah beyaz aşk net kai ginklą jam prie kaktos prikiša nemirktelna, veido raumenukas nesujuda. Nesuprantu, kaip tokį bejausmį aktorių parinko. Ar čia tipo jis toks cool šaltų nerbų, kad ar tai ginklas, ar tai rėkianti boba, jam viskas dzin?

Taigi labai ilgai ieškojo to dėdulės. Buvo kitą aktorių numatę, jau patvirtinę, bet paskui anas pabėgo suabejojęs savo galimybėm, neva negali ir nenori vaidinti tokio žiauraus diedo.
Atsakyti
biggrin.gif Vakarėlis vyksta. Na gerulis sokiai.gif Bugra Gülsoy - rimčiausias.
Na ir moka gi jie...

Cebimdeki Yabancı - Teaser (2 Şubat’ta Sinemalarda!)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Jauciu as irgi uzmaciau ta klipa. Tai ten kiek supratau raso kad mazi reitingai ir bus tikrai paskutine serija :( Neidomu sitaip  :cray: 

Tai kad kaip tik sio serialo reitingai vieni is auksciausiu is siuo metu rodomu Turkijoje serialu, visada papuola i penketuka, taip kad del reitingu jaudintis neverta  :irnesakyk: o be to, jokio oficialaus patvirtinimo irgi nebuvo, taip kad...

Atsakyti
Esu žiūrėjusi itališką tą filmą Perfetti sconosciuti, tai gan neblogas.
Žaidimas tas tarp draugų provokuoja/išprovokuoja vienas kitą.
Nenorėčiau būti tokioj vakarienėje. Aišku, turkai kiek gal kitaip susuks.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 01 09, 21:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mazuliux" data-cid="71954364" data-time="1515528538"><div><p>Jauciu as irgi uzmaciau ta klipa. Tai ten kiek supratau raso kad mazi reitingai ir bus tikrai paskutine serija verysad.gif Neidomu sitaip  cray.gif </p></div></blockquote><p>Tai kad kaip tik sio serialo reitingai vieni is auksciausiu is siuo metu rodomu Turkijoje serialu, visada papuola i penketuka, taip kad del reitingu jaudintis neverta  irnesakyk.gif o be to, jokio oficialaus patvirtinimo irgi nebuvo, taip kad...</p><p></p>

Nea, deja, bet tikrai nėra aukščiausi reitingai. Toli gražu. Jie tik socialiniuose tinkluose patys populiariausi, bet reitingų tai neįtakoja. Tačiau apie jokius uždarymus kalba tikrai neina.
Šiaip serialas rodomas pačią konkurencingiausią dieną ir iš serialų reitinge tą dieną yra trečioj vietoj, taip kad viskas tikrai nėra blogai. Kolkas.
Šiaip kanalas į pirmadienį juos pastatė laikinai, iki kol pasirodys Kenano Fatihas ir nuneš visus reitingus biggrin.gif Bet dabar apsigalvojo, nusprendė, kad ir SBA pakankamai gerai tvarkosi ir juos palieka, o Kenaną dės į trečiadienį. Nors aš tai labai tikėjausi, kad juos iškels į šeštadienį. Rami ten diena ir reitingai tikrai būtų geresni. Kita vertus jų palikimas pirmadienį, rodo kanalo rimtą požiūrį į projektą. Nors su Kanal D tai oi kaip visko gali būti...
Atsakyti

Tai kad kaip tik sio serialo reitingai vieni is auksciausiu is siuo metu rodomu Turkijoje serialu, visada papuola i penketuka, taip kad del reitingu jaudintis neverta  :irnesakyk: o be to, jokio oficialaus patvirtinimo irgi nebuvo, taip kad...

Tačiau apie jokius uždarymus kalba tikrai neina.
Šiaip serialas rodomas pačią konkurencingiausią dieną ir iš serialų reitinge tą dieną yra trečioj vietoj, taip kad viskas tikrai nėra blogai. Kolkas.

Na ir liuks, as dar noriu i juos paziureti. Abu  :ax:​ 

Atsakyti

Vakarėlis vyksta. Na gerulis Bugra Gülsoy - rimčiausias.
Na ir moka gi jie...

Cebimdeki Yabancı - Teaser (2 Şubat’ta Sinemalarda!)

Cia filmas? Visai idomus turetu buti. Beje, Sukru cia pagaliau toks kaip man patinka. Ir nusiskutes, ir sukuosena visai nieko  :D Visai isgrazejes. Bugra su tais usais idomus toks sakyciau, as kai usu nemyliu, tai...  Beje, ne i tema, bet jums jis nepanasus i Alana Chosnau? Na, zinoma, kai nusiskutes.

O kazint kada jau pagaliau ides Mutluluk Zamani? Yra kokiu nors ziniu? Nes as forumu neskaitau  :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 10 sausio 2018 - 00:35
QUOTE(mazuliux @ 2018 01 10, 01:28)
Cia filmas? Visai idomus turetu buti. Beje, Sukru cia pagaliau toks kaip man patinka. Ir nusiskutes, ir sukuosena visai nieko biggrin.gif Visai isgrazejes. Bugra su tais usais idomus toks sakyciau, as kai usu nemyliu, tai... Beje, ne i tema, bet jums jis nepanasus i Alana Chosnau? Na, zinoma, kai nusiskutes.
O kazint kada jau pagaliau ides Mutluluk Zamani? Yra kokiu nors ziniu? Nes as forumu neskaitau  rolleyes.gif
Filmas. Bugra tai man labai keistas su tais ūsais, netinka jam. Bugra į Chošnau? Nea, man nepanašus.
Kad šiemet tai faktas, o kada konkrečiai tai nežinau. Tikėkimės bent pavasarį jau galėsime matyti, t.y. bus įdėję.
Delibal, kiek pamenu, lyg 4-6 mėn bėgyje įkėlė. Serialai tai ant smūgio, o su filmais tai ilga kelionė per kopas, ilgokai laukt tenka.
Aš be fanatizmo, t.y. jų grupėse-forumuose nemirkstu kasdien ir jau tikrai fanatiškai neseku, neskaitau, nesigilinu. Tai ir ne viską žinau rolleyes.gif
Atsakyti

Nea, deja, bet tikrai nėra aukščiausi reitingai. Toli gražu. Jie tik socialiniuose tinkluose patys populiariausi, bet reitingų tai neįtakoja. Tačiau apie jokius uždarymus kalba tikrai neina.

As turbut ir busiu tada macius tuos socialiniuose psl. reitingus. Aplamai man keistas tas ju reitingu skaiciavimas, is lempos kazkoks  :D , kur tikrai stiprus projektai atseit vos vos laikosi, o kur nesamoniu nesamones tai ir po kelis sezonus istempia  :D...

Bet kokiu atveju ruses jau butu pradejusios rekti, jei butu pasklidusi informacija apie uzdaryma...

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2018 01 10, 10:55)
As turbut ir busiu tada macius tuos socialiniuose psl. reitingus. Aplamai man keistas tas ju reitingu skaiciavimas, is lempos kazkoks  biggrin.gif , kur tikrai stiprus projektai atseit vos vos laikosi, o kur nesamoniu nesamones tai ir po kelis sezonus istempia  biggrin.gif...</p><p>Bet kokiu atveju ruses jau butu pradejusios rekti, jei butu pasklidusi informacija apie uzdaryma...</p>

pvz kaip Adini sen Koy biggrin.gif 257 serijos..ir tas per ta pati....nu nezinau nezinau kas ji gai ziureti su tiek seriju...ir kaip suprantu pabaigos nenusimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 01 10, 11:29)
pvz kaip Adini sen Koy  biggrin.gif  257 serijos..ir tas per ta pati....nu nezinau nezinau kas ji gai ziureti su tiek seriju...ir kaip suprantu pabaigos nenusimato doh.gif

Aha, irgi jį norėjau paminėt biggrin.gif Arba Arka sokaklar 462 serija va jau rodo biggrin.gif Ir dar tiek pat turbut rodys. Kapiec biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 sausio 2018 - 12:55
QUOTE(Milagra @ 2018 01 10, 13:54)
Aha, irgi jį norėjau paminėt biggrin.gif Arba Arka sokaklar 462 serija va jau rodo biggrin.gif Ir dar tiek pat turbut rodys. Kapiec biggrin.gif

Katastrofa. Kad tiek ištempt, tai turi viskas tokiam seriale būti - žmogžudystė, kalėjimas, avarija, ligoninė, gimdymas, persileidimas, pagrobimas, prievartavimas, apsėdimas, gyvo laidojimas ir jo prisikėlimas, meilės trikampis, neištikimybė, insestas, įvaikinimas ir tikrų tėvų ieškojimas, veido pakeitimas ir kerštas ir t.t. ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti