Tobuli man čia Abu!
Jūs čia apie ką?
Taigi labai ilgai ieškojo to dėdulės. Buvo kitą aktorių numatę, jau patvirtinę, bet paskui anas pabėgo suabejojęs savo galimybėm, neva negali ir nenori vaidinti tokio žiauraus diedo.
Jauciu as irgi uzmaciau ta klipa. Tai ten kiek supratau raso kad mazi reitingai ir bus tikrai paskutine serija Neidomu sitaip
Tai kad kaip tik sio serialo reitingai vieni is auksciausiu is siuo metu rodomu Turkijoje serialu, visada papuola i penketuka, taip kad del reitingu jaudintis neverta o be to, jokio oficialaus patvirtinimo irgi nebuvo, taip kad...
Tai kad kaip tik sio serialo reitingai vieni is auksciausiu is siuo metu rodomu Turkijoje serialu, visada papuola i penketuka, taip kad del reitingu jaudintis neverta o be to, jokio oficialaus patvirtinimo irgi nebuvo, taip kad...
Tačiau apie jokius uždarymus kalba tikrai neina.
Šiaip serialas rodomas pačią konkurencingiausią dieną ir iš serialų reitinge tą dieną yra trečioj vietoj, taip kad viskas tikrai nėra blogai. Kolkas.
Na ir liuks, as dar noriu i juos paziureti. Abu
Vakarėlis vyksta. Na gerulis Bugra Gülsoy - rimčiausias.
Na ir moka gi jie...
Cebimdeki Yabancı - Teaser (2 Şubat’ta Sinemalarda!)
Cia filmas? Visai idomus turetu buti. Beje, Sukru cia pagaliau toks kaip man patinka. Ir nusiskutes, ir sukuosena visai nieko Visai isgrazejes. Bugra su tais usais idomus toks sakyciau, as kai usu nemyliu, tai... Beje, ne i tema, bet jums jis nepanasus i Alana Chosnau? Na, zinoma, kai nusiskutes.
O kazint kada jau pagaliau ides Mutluluk Zamani? Yra kokiu nors ziniu? Nes as forumu neskaitau
Nea, deja, bet tikrai nėra aukščiausi reitingai. Toli gražu. Jie tik socialiniuose tinkluose patys populiariausi, bet reitingų tai neįtakoja. Tačiau apie jokius uždarymus kalba tikrai neina.
Šiaip serialas rodomas pačią konkurencingiausią dieną ir iš serialų reitinge tą dieną yra trečioj vietoj, taip kad viskas tikrai nėra blogai. Kolkas.
As turbut ir busiu tada macius tuos socialiniuose psl. reitingus. Aplamai man keistas tas ju reitingu skaiciavimas, is lempos kazkoks , kur tikrai stiprus projektai atseit vos vos laikosi, o kur nesamoniu nesamones tai ir po kelis sezonus istempia ...
Bet kokiu atveju ruses jau butu pradejusios rekti, jei butu pasklidusi informacija apie uzdaryma...