QUOTE(radera @ 2018 01 08, 23:59)
Skaitau ir nesusigaudau, kas ta Birce blin?!?
Nagi Birce Akalay iš Siyah Beyaz Aşk
QUOTE(Visgi @ 2018 01 08, 23:09)
O jetus, nu tikrai lūpos....kai bėrio :-o
QUOTE(Lux @ 2018 01 08, 19:54)
Kaip man keista dėl Bariš Arduc - kūdikio veidelis su atleto krūtine Gal tie jo raumenys ant nuskustos krūtinės jus vilioja Vaidinti jis išvis nemoka - visą laiką ta pati mina.
Na man Kiralik Ask seriale jis labai patiko, jo mimikos, šypsena, gera chemija su Elcin Sangu. Žinoma ir atrodo jis puikiai, o kad be plauku ar su man dideles reikšmės nebuvo
QUOTE(otea @ 2018 01 09, 14:58)
Na man Kiralik Ask seriale jis labai patiko, jo mimikos, šypsena, gera chemija su Elcin Sangu. Žinoma ir atrodo jis puikiai, o kad be plauku ar su man dideles reikšmės nebuvo
Ir filme gerai ziurisi jie abu, kiek teko matyti istrauku, nuotrauku. Nors is pradziu kai pirma karta pamaciau video su Baris Arduc, arrode grazus vyras ir tiek, bet po Kiralik Ask pradejo labai patikti Koleges darbe ji mano vyru vadina, nes ant telefono ekrano jo foto Lyginant jo foto nuo kokiu 2011 metu ir dabar tai Barisas isgrazejes, suvyriskejes yra
QUOTE(radera @ 2018 01 08, 23:59)Skaitau ir nesusigaudau, kas ta Birce blin?!?Nagi
Birce Akalay iš Siyah Beyaz Aşk
Man sitoj nuotraukoj abu kokie grazus
QUOTE(mazuliux @ 2018 01 09, 19:02)
Man sitoj nuotraukoj abu kokie grazus
Man taip pat☺QUOTE(Besikiškiakopusteliaudama @ 2018 01 09, 19:40)
Aga ir kita serija paskutinė?????!!
Negali būti. Niekur nemačiau, kad oficialus pranešimas būtų 😐Truputi slogumas liko po 12 serijos peržiūros.
Ale tas dėdulės aktorius iš Siyah beyaz aşk net kai ginklą jam prie kaktos prikiša nemirktelna, veido raumenukas nesujuda. Nesuprantu, kaip tokį bejausmį aktorių parinko. Ar čia tipo jis toks cool šaltų nerbų, kad ar tai ginklas, ar tai rėkianti boba, jam viskas dzin?
Kažkokį klipą youtube žiūrėjau.tikiuosi, kad nesąmonė!!
Jauciu as irgi uzmaciau ta klipa. Tai ten kiek supratau raso kad mazi reitingai ir bus tikrai paskutine serija Neidomu sitaip
QUOTE(mazuliux @ 2018 01 09, 23:08)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Besikiškiakopusteliaudama" data-cid="71954091" data-time="1515517442"><div><p>Kažkokį klipą youtube žiūrėjau.tikiuosi, kad nesąmonė!!</p></div></blockquote><p>Jauciu as irgi uzmaciau ta klipa. Tai ten kiek supratau raso kad mazi reitingai ir bus tikrai paskutine serija Neidomu sitaip </p>
Nu Jus netikekit visokiom sapalionem. Taigi serialo normalus reitingai, jokio oficialaus pranesimo nebuvo. Kolkas nera jokiu priezasciu ji uzdaryt. O interneto platybese visokiu nesamoniu prikurta