Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 08, 15:51)
suvedžiau į googlą tai čia ši? Tuba Büyüküstün 4u.gif
Aha, ši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 08, 13:13)

nu ji matyt pati žino, kad neturi tobulų dantų.. nes daugelyje foto be dantų šypsenos smile.gif nemačius filmo su ja dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 08 sausio 2018 - 15:21
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 08, 14:21)
nu ji matyt pati žino, kad neturi tobulų dantų.. nes daugelyje foto be dantų šypsenos smile.gif nemačius filmo su ja dar smile.gif

Greičiausiai, kad žino ir, įtariu, kad jai tai netrukdo. Nes jei būtų norėjus, tai būtų 100 kartų susitvarkius. Aš jos nemėgstu, bet ne dėl dantų, o medinės "vaidybos", o tie dantys man visiškai nekliūva. Kaip tik priduoda tokio tikrumo, nes išvis tada guminė lėlė būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 08, 13:47)
Greičiausiai, kad žino ir, įtariu, kad jai tai netrukdo. Nes jei būtų norėjus, tai būtų 100 kartų susitvarkius. Aš jos nemėgstu, bet ne dėl dantų, o medinės "vaidybos", o tie dantys man visiškai nekliūva. Kaip tik priduoda tokio tikrumo, nes išvis tada guminė lėlė būtų biggrin.gif

tai aišku, kad netrukdo, dažniausiai žiūri į akis kai vaidina, o ne į dantis biggrin.gif na aš jos dar nesutikau serialuose, gal kada papuls smile.gif pavertinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 08, 14:50)
tai aišku, kad netrukdo, dažniausiai žiūri į akis kai vaidina, o ne į dantis biggrin.gif na aš jos dar nesutikau serialuose, gal kada papuls smile.gif pavertinsiu smile.gif

Nu aš tai ir į dantis žiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet jos tas kreivumas man nerėžia akies, labiau gąsdina dideli "žabtai", kai atrodo dantys burnoj netelpa biggrin.gif Pvz Ozge Gurel, Demet Ozdemir, Hazar Erguclu ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 sausio 2018 - 15:59
QUOTE(Milagra @ 2018 01 08, 13:55)
Nu aš tai ir į dantis žiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet jos tas kreivumas man nerėžia akies, labiau gąsdina dideli "žabtai", kai atrodo dantys burnoj netelpa biggrin.gif Pvz Ozge Gurel, Demet Ozdemir, Hazar Erguclu ir tt.

nu taip.. aš išvis būna pradedu žiūrėt serialą, ir pas tą kažkas netaip ir pas aną.. o poto pripranti prie aktorių, ir gražūs pasidaro ir pasikeičia visi biggrin.gif tie bjaurūs, surūgę, nu jiem ir tinka toks vaidmuo atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 08, 15:30)
nu taip.. aš išvis būna pradedu žiūrėt serialą, ir pas tą kažkas netaip ir pas aną.. o poto pripranti prie aktorių, ir gražūs pasidaro ir pasikeičia visi biggrin.gif tie bjaurūs, surūgę, nu jiem ir tinka toks vaidmuo atrodo...

drinks_cheers.gif Man jei vaidyba patinka, tai nebematau minusų išvaizdoje, o jei ne, tai tada dar labiau viskas erzina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 sausio 2018 - 16:38
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 08, 15:51)
biggrin.gif  biggrin.gif  aš ir tai pastebėjau, ir net apetitas pakyla bežiūrint serialą biggrin.gif visokių skanėstų prideda ant stalo...  unsure.gif

Jų serialuose visada pilni stalai nukrauti ir man norisi sudalyvauti jų vakarėlyje biggrin.gif

Tubos dantis tą pačią minutę pastebėjau, kai ji nusišypsojo. Bet negadina, nors savo vaikams visom išgalėm tiesinčiau ax.gif

Ai, va prisminiau, kodėl man Birce graži. Jos akys neįtikėtino grožio.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 08, 15:22)
Jų serialuose visada pilni stalai nukrauti ir man norisi sudalyvauti jų vakarėlyje biggrin.gif

Tubos dantis tą pačią minutę pastebėjau, kai ji nusišypsojo. Bet negadina, nors savo vaikams visom išgalėm tiesinčiau ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

joo, aš saviškei tiesinu irgi... atkentėsim db, poto nereikės tų plokštelių..
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 08, 16:22)

Ir labai išraiškingos.
Dėl to jie ir "užvežė" visus. Ką jie su tom akim, žvilgsniais išdarinėja ax.gif wub.gif

Beje, aš dabar pradėjau žiūrėti serialą su Birce, kur ji su savo buvusiu vyru vaidino. Ji ten jauna ir lūpos ne tokios pripūstos, bet dabar man ji gražesnė. Nežinau kaip čia yra. Vaidmuo prideda grožio? Ar vyras šalia? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 sausio 2018 - 17:47
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 08, 14:51)
biggrin.gif  biggrin.gif  aš ir tai pastebėjau, ir net apetitas pakyla bežiūrint serialą biggrin.gif visokių skanėstų prideda ant stalo...  unsure.gif
ein googlint, ne su visais dar susipažinus.. o čia merginos kalba apie tuba ir jos dantis, suvedžiau į googlą tai čia ši? Tuba Büyüküstün  4u.gif

ačiū už sąrašiuką, kai kurie gerai žinomi ir mylimi, kiti dar nepažįstami.. naujokė aš čia dar  wub.gif  pirmą vietą duodu  Ibrahim...  wub.gif  wub.gif tik jam ūsai netinka biggrin.gif

O taip kas jau kas bet maistas pas juos tikrai skanus 👌

Ir aš čia netaip senai esu, mano pirmas matytas turku serialas buvo Feriha Adini Koydum dar kai per LT kanala rodė prieš kelis metus, tai buvo kažkas tokio bigsmile.gif ir prasidėjo manija, vienas po kito sekė , dabar ir po keleta vienu kartu žiuriu biggrin.gif Iš dabar rodomu serialu Celikkol ir man pirmoje vietoje wub.gif bet apskritai Cagatay Ulusoy su Baris Arduc dalinasi pirma vieta flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 08 sausio 2018 - 19:13
Kaip man keista dėl Bariš Arduc - kūdikio veidelis su atleto krūtine biggrin.gif Gal tie jo raumenys ant nuskustos krūtinės jus vilioja ax.gif Vaidinti jis išvis nemoka - visą laiką ta pati mina.
Atsakyti