einu ziuret Tubos dantu ir kas cia per isgirtas KPA serialas
Prie Birce's lupu pripratau ir manau jai visai tinka, antakiu ir nebematau, ir siaip visumoj ji labai gerai ziurisi, ne saldaus olialiakisko grozio
Prie Birce's lupu pripratau ir manau jai visai tinka, antakiu ir nebematau, ir siaip visumoj ji labai gerai ziurisi, ne saldaus olialiakisko grozio
Man tie dantys tik baisiai atrodo, kai ji verkia Nu pavadinkim tą procesą verkimu
Papildyta:
Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku užsienyje gyvenau daug metu ir turkiu daug mačiau, reta kuri graži mano akiai buvo, nors ir vyrai nelabai kažka
Jooo, didžioji masė tikrai ne kažką Todėl visi, kas gražesni, ūgio padoresnio, gymio šviesesnio yra modeliai, aktoriai ir tt
einu ziuret Tubos dantu ir kas cia per isgirtas KPA serialas
Engin Akyürek - labai stiprus aktorius. Vien ko vertas Fatmagül'ün Suçu Ne? ir Bir bulut olsam...
Pamenu taip patiko su savo vaidyba, kad viską jo peržiūrėjau nuo 2009 metų.
Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku
Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir
Šviesiaplaukių turkaičių aktorių irgi labai gražių yra, ne tiek jau daug žinoma, bet bent jau kiek teko matyti.
Niu kažkodėl toookią simpatiją joms jaučiu; tokios švelnios, trapios, porcelialinės kartais atrodo.
Oho koks nemažas skaičius Mano kuklesnis, et.
iš beveik visu matytu serialu išrinkau gražiausius ir mylimiausius
O gal yra koks sarasas geriausiu serialu turkisku?
Tokio kaip ir vieno vienintelio oficialaus tai tikrai ne Sudarinėja juos visi kas netingi
Kažkada čia mačiau top matytu turku serialu sarašelius, kur merginos dalinosi kurie joms mylimiausi
as ir tikrai esu maciusi, nerandu dabar.....
net tik uosto, aplamai megsta ir valgyti,ziaumoti,gerti kazkaip nepratus as nes iprastuose serialuose net puodukus tuscius laiko
Man tai aktore vietomis labai grazi, bet kartais kaip pijoke atrodo ..nesuprantu..
Vistiek uz Tuba grazesnes ner tik Tubos dantis labai kliuna
Man tai aktore vietomis labai grazi, bet kartais kaip pijoke atrodo ..nesuprantu..
Vistiek uz Tuba grazesnes ner tik Tubos dantis labai kliuna
aš ir tai pastebėjau, ir net apetitas pakyla bežiūrint serialą visokių skanėstų prideda ant stalo...
Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir
ein googlint, ne su visais dar susipažinus.. o čia merginos kalba apie tuba ir jos dantis, suvedžiau į googlą tai čia ši? Tuba Büyüküstün
ačiū už sąrašiuką, kai kurie gerai žinomi ir mylimi, kiti dar nepažįstami.. naujokė aš čia dar pirmą vietą duodu Ibrahim... tik jam ūsai netinka