Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku biggrin.gif wub.gif užsienyje gyvenau daug metu ir turkiu daug mačiau, reta kuri graži mano akiai buvo, nors ir vyrai nelabai kažka ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 01 06, 10:42)

einu ziuret Tubos dantu  biggrin.gif  ir kas cia per isgirtas KPA serialas  ax.gif
Prie Birce's lupu pripratau ir manau jai visai tinka, antakiu ir nebematau, ir siaip visumoj ji labai gerai ziurisi, ne saldaus olialiakisko grozio  biggrin.gif

einu ziuret Tubos dantu  biggrin.gif  ir kas cia per isgirtas KPA serialas  ax.gif
Prie Birce's lupu pripratau ir manau jai visai tinka, antakiu ir nebematau, ir siaip visumoj ji labai gerai ziurisi, ne saldaus olialiakisko grozio  biggrin.gif

Man tie dantys tik baisiai atrodo, kai ji verkia biggrin.gif Nu pavadinkim tą procesą verkimu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(otea @ 2018 01 06, 12:18)

Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku  biggrin.gif  wub.gif  užsienyje gyvenau daug metu ir turkiu daug mačiau, reta kuri graži mano akiai buvo, nors ir vyrai nelabai kažka  ax.gif  biggrin.gif

Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku  biggrin.gif  wub.gif  užsienyje gyvenau daug metu ir turkiu daug mačiau, reta kuri graži mano akiai buvo, nors ir vyrai nelabai kažka  ax.gif  biggrin.gif

Jooo, didžioji masė tikrai ne kažką smile.gif Todėl visi, kas gražesni, ūgio padoresnio, gymio šviesesnio yra modeliai, aktoriai ir tt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 01 06, 12:42)

einu ziuret Tubos dantu biggrin.gif ir kas cia per isgirtas KPA serialas ax.gif

einu ziuret Tubos dantu biggrin.gif ir kas cia per isgirtas KPA serialas ax.gif
Niugi Kara Para Aşk.

Engin Akyürek - labai stiprus aktorius. Vien ko vertas Fatmagül'ün Suçu Ne? ir Bir bulut olsam...
Pamenu taip patiko su savo vaidyba, kad viską jo peržiūrėjau nuo 2009 metų.

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(otea @ 2018 01 06, 14:18)

Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku biggrin.gif wub.gif

Na turku serialuose man asmeniškai tikrai gražios moterys susirinkusios, apie pagrindinius aktorius vyrus tai aišku net nešneku biggrin.gif wub.gif
Man turkų serialuose moterys irgi labai gražios, na tikrai daug gražių, net daugiau nei vyrų. Vyrų gražių tai retos gretos sakyčiau, net labai rolleyes.gif
Atsakyti
Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs biggrin.gif apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir 4u.gif
Atsakyti
Turkija labai didelė šalis, daug gyventojų, todėl galima rasti perlų. Į aktorius ir modelius eina patys gražiausi. Matyt jų protėviai buvo haremo vaikai, į kuriuos sultonai žmonas iš Europos atsiveždavo, nes labai daug mėlynaakių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 06, 19:28)

Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs  biggrin.gif  apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir 4u.gif

Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs  biggrin.gif  apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir 4u.gif
Oho koks nemažas skaičius bigsmile.gif Mano kuklesnis, et.

Šviesiaplaukių turkaičių aktorių irgi labai gražių yra, ne tiek jau daug žinoma, bet bent jau kiek teko matyti.
Niu kažkodėl toookią simpatiją joms jaučiu; tokios švelnios, trapios, porcelialinės kartais atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 06, 18:49)

bigsmile.gif iš beveik visu matytu serialu išrinkau gražiausius ir mylimiausius flirt.gif
Atsakyti
O gal yra koks sarasas geriausiu serialu turkisku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2018 01 06, 21:32)

O gal yra koks sarasas geriausiu serialu turkisku?  ax.gif

O gal yra koks sarasas geriausiu serialu turkisku?  ax.gif

Tokio kaip ir vieno vienintelio oficialaus tai tikrai ne smile.gif Sudarinėja juos visi kas netingi biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada čia mačiau top matytu turku serialu sarašelius, kur merginos dalinosi kurie joms mylimiausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 07, 11:39)

Kažkada čia mačiau top matytu turku serialu sarašelius, kur merginos dalinosi kurie joms mylimiausi  4u.gif

Kažkada čia mačiau top matytu turku serialu sarašelius, kur merginos dalinosi kurie joms mylimiausi  4u.gif

as ir tikrai esu maciusi, nerandu dabar.....
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 18:18)

net tik uosto, aplamai megsta ir valgyti,ziaumoti,gerti lotuliukas.gif kazkaip nepratus as biggrin.gif nes iprastuose serialuose net puodukus tuscius laiko lotuliukas.gif
Man tai aktore vietomis labai grazi, bet kartais kaip pijoke atrodo ..nesuprantu..
Vistiek uz Tuba grazesnes ner biggrin.gif tik Tubos dantis labai kliuna

net tik uosto, aplamai megsta ir valgyti,ziaumoti,gerti lotuliukas.gif kazkaip nepratus as biggrin.gif nes iprastuose serialuose net puodukus tuscius laiko lotuliukas.gif
Man tai aktore vietomis labai grazi, bet kartais kaip pijoke atrodo ..nesuprantu..
Vistiek uz Tuba grazesnes ner biggrin.gif tik Tubos dantis labai kliuna

biggrin.gif biggrin.gif aš ir tai pastebėjau, ir net apetitas pakyla bežiūrint serialą biggrin.gif visokių skanėstų prideda ant stalo... unsure.gif

QUOTE(otea @ 2018 01 06, 16:28)

Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs  biggrin.gif  apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir   4u.gif

Pagrindiniai aktoriai kuriuos mačiau man visi gražūs  biggrin.gif  apie šiuos kalbu Cagatay Ulusoy, Kivanc Tatlitug, Baris Arduc, Kerem Bursin, Ibrahim Celikkol, Aras Bulut Inemly, Burak Deniz, Serkan Cayoglu, Seckin Ozdemir   4u.gif

ein googlint, ne su visais dar susipažinus.. o čia merginos kalba apie tuba ir jos dantis, suvedžiau į googlą tai čia ši? Tuba Büyüküstün 4u.gif

ačiū už sąrašiuką, kai kurie gerai žinomi ir mylimi, kiti dar nepažįstami.. naujokė aš čia dar wub.gif pirmą vietą duodu Ibrahim... wub.gif wub.gif tik jam ūsai netinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 08 sausio 2018 - 15:03