Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2018 01 05, 16:29)
Ale kas pas turkus su tuo kvepalų uostymu? biggrin.gif jau ne pirmam seriale. Ir tango tongue.gif Fantazijos trūksta?

Jo jo, Ibo tai pastoviai uosto biggrin.gif jei ne kvepalus, tai apatinius lotuliukas.gif
Ir su tėvais jam vis nesiseka tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 05, 18:29)
Ale kas pas turkus su tuo kvepalų uostymu? biggrin.gif jau ne pirmam seriale. Ir tango tongue.gif Fantazijos trūksta?

As tai isivaizduoju, kad tie uostymai pas juos kaip tautos bruozas, kaip susidomejimo kazkuo israiska. Jie visuose serialuose uostinejasi: rubus, kvepalus, patalyne, plaukus ir t.t.
Tango tai daznas elementas, bet nesuprantu kodel, nes retu atveju ji susoka normaliai. Poroj serialu valsa soko, isvis bedu beda biggrin.gif Geriau jau savo tradicinius "gaidukus" soktu, bent dideles plastikos nereikalaujantis sokis. O retu atveju turkai plastiskumu gali pasizymet 😂
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 16:34)
As tai isivaizduoju, kad tie uostymai pas juos kaip tautos bruozas, kaip susidomejimo kazkuo israiska. Jie  visuose serialuose uostinejasi: rubus, kvepalus, patalyne, plaukus ir t.t.
Tango tai daznas elementas, bet nesuprantu kodel, nes retu atveju ji susoka normaliai. Poroj serialu valsa soko, isvis bedu beda  biggrin.gif Geriau jau savo tradicinius "gaidukus" soktu, bent dideles plastikos nereikalaujantis sokis. O retu atveju turkai plastiskumu gali pasizymet 😂

Būtent, kvapai rytuose labai svarbūs yra. Ir plaukai. Ir prisilietimai. Todėl ir akcentuojama tas visur.
O dėl tango SBA atveju aš neturiu jokių priekaištų ax.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos, ziuriu atsigavo tema  :bigsmile:

Ji visur vienoda, tik plaukų ilgis skiriasi biggrin.gifNei emocijų, nei išraiškų veido. O čia būtent tai ir yra svarbiausia. Celikkolis apskritai akimis vaidinantis aktorius, jis su ja nė pro kur nesusišauktų biggrin.gifKaip ir Kivo nepavyko.

Akys tobulos jos. Aš jose nuskęstu ir pripūstų lūpų nebematau biggrin.gifPuiki aktorė, man ji atradimas.
Tikrai nieko netrūksta ir kitos net įsivaizduoti negalėčiau nei vietoj jos, nei juo labiau vietoj jo.

Papildyta:
Naktį kažkaip nelabai miegojosi, tai susileidau dozę Merhamet, o paskui prisiminiau, kas seniai norėjau pažiūrėti Ufak tefek cinayetler, nes aktoriai man patinka ir Kiralik ask scenaristė darbuojasi. Nu ir ką - užkibau. Toks jausmas, kad skaityčiau lengvą krimi prie jūros biggrin.gifPusę nakties pražiūrėjau biggrin.gif
Visiškai nesijaučia, kad turkus žiūrėčiau.

Man su Tuba Celikolis irgi visiskai nesiziuretu, ir siaip neypatinga ji man aktore, tik tiek kad grazi moteris. KPA, tiesa, patiko, bet tai buvo vienas is pirmuju mano ziuretu serialu  :ax:

Oi, tik ne nauja reklama :D Nebeturiu laiko visai ziureti, nebespeju net tu ka jau esu pradejusi, tik pora mylimiausiu :( O cia dar daug matytu aktoriu, jau idomu darosi  :oh:

Papildyta:
Ne sapnas, ne sapnas, po trečio frago manau, kad viskas bus wub.gif

As irgi tikiuosi, kad ne sapnas  :bigsmile: 

drinks_cheers.gifva va Beren Saat irgi minėti norėjau, ji jam tiktu net labai. Kiek serialu mačiau su ja, visuose išpildė viska ir daugiau, nereali aktorė 👌

Katik ir aš jį pamačiau ! bigsmile.gifbet nelabai supratau ar sužinojo kad jis jo tikrasis tėvas. Idomu kiek seriju planuoja ir ar bus keli sezonai. Galėtu tikrai labai ir neiišsiplėsti, iš tuščio į kiaura kaip pradeda pilstyti tik nervus gadina rolleyes.gif
Kaip manote gera pabaiga bus ? unsure.gif

Va va, Beren Saat tikrai turetu jam tikti.

Is visu fragu man atrodo kad suzinojo jis apie teva. Na, bet cia ribotos kalbos zinios trugdo buti isitikinusia  :ax:  Ir labai tikiuosi geros pabaigos, nu kiek galima asaroti  :cray:​ 

Atsakyti

Jo jo, Ibo tai pastoviai uosto

Taip juokingai nuskambejo man :D Bet ir as pastebejau, kad kvapas turkams yra labai svarbus ir daznai akcentuojamas  :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 05 sausio 2018 - 18:47
QUOTE(Lux @ 2018 01 05, 17:29)

net tik uosto, aplamai megsta ir valgyti,ziaumoti,gerti lotuliukas.gif kazkaip nepratus as biggrin.gif nes iprastuose serialuose net puodukus tuscius laiko lotuliukas.gif

Man tai aktore vietomis labai grazi, bet kartais kaip pijoke atrodo ..nesuprantu..
Vistiek uz Tuba grazesnes ner biggrin.gif tik Tubos dantis labai kliuna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 sausio 2018 - 20:19
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 21:18)
net tik uosto, aplamai megsta ir valgyti,ziaumoti,gerti lotuliukas.gif kazkaip nepratus as biggrin.gif nes iprastuose serialuose net puodukus tuscius laiko lotuliukas.gif
Man tai aktore vietomis labai grazi, bet kartais kaip pijoke atrodo ..nesuprantu..
Vistiek uz Tuba grazesnes ner biggrin.gif tik Tubos dantis labai kliuna
Oi geras, negaliu biggrin.gif
Na, apie dantis, bežiūrint ir man ne kartą mintyse šmėstelėdavo, kad kodė nepasikoregavus jų rolleyes.gif
Bet jau nežinau kas čia prasčiau, ar dantys, ar vis tik perspausti antakiai ir lūpos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 01 05, 21:35)
Oi geras, negaliu biggrin.gif
Na, apie dantis, bežiūrint ir man ne kartą mintyse šmėstelėdavo, kad kodė nepasikoregavus jų rolleyes.gif
Bet jau nežinau kas čia prasčiau, ar dantys, ar vis tik perspausti antakiai ir lūpos rolleyes.gif

O man tas dantis nekliuva. Jis tik is vienos puses matosi, kad kreivokas. Ir man patinka kai zmones yra ne tobuli. Va man keliai kliuva. Jie negrazus. Bet matyt ir tas jai netrugdo.
Prie antakiu turkisku pripratau. Pas mus jau irgi su panasiais vaiksto. Bet va ta lupa virsutine pripusta man baisu. Isvis tos mados nesuprantu. Kam ta lupa virsutine pust. Dar nei vienam moteriai ji grozio nepridejo, sakyciau, kaip tik subjaurino. Bet tos lupos jai irgi vos ne kasdienybe pasidare 🤔
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 21:46)
O man tas dantis nekliuva. Jis tik is vienos puses matosi, kad kreivokas. Ir man patinka kai zmones yra ne tobuli. Va man keliai kliuva. Jie negrazus. Bet matyt ir tas jai netrugdo.
Prie antakiu turkisku pripratau. Pas mus jau irgi su panasiais vaiksto. Bet va ta lupa virsutine pripusta man baisu. Isvis tos mados nesuprantu. Kam ta lupa virsutine pust. Dar  nei vienam moteriai ji grozio nepridejo, sakyciau, kaip tik subjaurino. Bet tos lupos jai irgi vos ne kasdienybe pasidare 🤔
Man žiauriai ir nekliūna, mielač čia. Tobulos lialios ir nepatinka, kaip ir saldukai monekenei vyrai.
Prie turkiškų antakių esu jau pripratus, bet va prie tokių bezbožnų tai dar ne. Kartais dėmesį blaško biggrin.gif
Aš tą patį visad galvodavau ir galvoju, nes man niekad nebuvo gražu kai perspausta, kaip ištinus.
Atsakyti
Man Tuba graži ir net mano vyrui, kuri į turkus iš tolo žiūri biggrin.gif sakė ji graži. Bet vaidybos nerasta. Birce , mano nuomone, tikrai graži ir vaidinti moka. Tik paskutinėj serijoj jai tuos kirpčius taip baisiai ant kaktos užšukavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2018 01 05, 17:47)
<p>Taip juokingai nuskambejo man biggrin.gif Bet ir as pastebejau, kad kvapas turkams yra labai svarbus ir daznai akcentuojamas  ax.gif​ </p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 19:46)
Prie antakiu turkisku pripratau. Pas mus jau irgi su panasiais vaiksto. Bet va ta lupa virsutine pripusta man baisu. Isvis tos mados nesuprantu. Kam ta lupa virsutine pust. Dar  nei vienam moteriai ji grozio nepridejo, sakyciau, kaip tik subjaurino. Bet tos lupos jai irgi vos ne kasdienybe pasidare 🤔

Oi, man tas dantis maziausiai kliuva, kaip tik naturalumo priduoda. As jai apskritai kaip moteriai neturiu priekaistu, man ji kaip aktore jokia. Jei gerai vaidintu, tai nematyciau jokiu minusu joje. Jei net pripustu lupu nematau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif As kai paziuriu senas Akalay foto, tai nudauzt ja noriu uz tas lupas. Tokia grazi moteris buvo...
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 01 05, 20:40)
Man Tuba graži ir net mano vyrui, kuri į turkus iš tolo žiūri biggrin.gif sakė ji graži. Bet vaidybos nerasta. Birce , mano nuomone, tikrai graži ir vaidinti moka. Tik paskutinėj serijoj jai tuos kirpčius taip baisiai ant kaktos užšukavo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 21:46)

einu ziuret Tubos dantu biggrin.gif ir kas cia per isgirtas KPA serialas ax.gif
Prie Birce's lupu pripratau ir manau jai visai tinka, antakiu ir nebematau, ir siaip visumoj ji labai gerai ziurisi, ne saldaus olialiakisko grozio biggrin.gif
Atsakyti