Jo jo, Ibo tai pastoviai uosto jei ne kvepalus, tai apatinius
Ir su tėvais jam vis nesiseka
Sveikos, ziuriu atsigavo tema
Ji visur vienoda, tik plaukų ilgis skiriasi Nei emocijų, nei išraiškų veido. O čia būtent tai ir yra svarbiausia. Celikkolis apskritai akimis vaidinantis aktorius, jis su ja nė pro kur nesusišauktų Kaip ir Kivo nepavyko.
Akys tobulos jos. Aš jose nuskęstu ir pripūstų lūpų nebematau Puiki aktorė, man ji atradimas.
Tikrai nieko netrūksta ir kitos net įsivaizduoti negalėčiau nei vietoj jos, nei juo labiau vietoj jo.
Papildyta:
Naktį kažkaip nelabai miegojosi, tai susileidau dozę Merhamet, o paskui prisiminiau, kas seniai norėjau pažiūrėti Ufak tefek cinayetler, nes aktoriai man patinka ir Kiralik ask scenaristė darbuojasi. Nu ir ką - užkibau. Toks jausmas, kad skaityčiau lengvą krimi prie jūros Pusę nakties pražiūrėjau
Visiškai nesijaučia, kad turkus žiūrėčiau.
Man su Tuba Celikolis irgi visiskai nesiziuretu, ir siaip neypatinga ji man aktore, tik tiek kad grazi moteris. KPA, tiesa, patiko, bet tai buvo vienas is pirmuju mano ziuretu serialu
Oi, tik ne nauja reklama Nebeturiu laiko visai ziureti, nebespeju net tu ka jau esu pradejusi, tik pora mylimiausiu O cia dar daug matytu aktoriu, jau idomu darosi
Papildyta:
Ne sapnas, ne sapnas, po trečio frago manau, kad viskas bus
As irgi tikiuosi, kad ne sapnas
va va Beren Saat irgi minėti norėjau, ji jam tiktu net labai. Kiek serialu mačiau su ja, visuose išpildė viska ir daugiau, nereali aktorė 👌
Katik ir aš jį pamačiau ! bet nelabai supratau ar sužinojo kad jis jo tikrasis tėvas. Idomu kiek seriju planuoja ir ar bus keli sezonai. Galėtu tikrai labai ir neiišsiplėsti, iš tuščio į kiaura kaip pradeda pilstyti tik nervus gadina
Kaip manote gera pabaiga bus ?
Va va, Beren Saat tikrai turetu jam tikti.
Is visu fragu man atrodo kad suzinojo jis apie teva. Na, bet cia ribotos kalbos zinios trugdo buti isitikinusia Ir labai tikiuosi geros pabaigos, nu kiek galima asaroti