Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 00:44)
kaip ilgai laukti unsure.gif uzsikabinau kolkas labai patinka biggrin.gif galetu tik aktore kita buti biggrin.gif
Su tais laukimais tai jo... Na, momentais ji man tikrai baisi.
QUOTE(otea @ 2018 01 05, 01:25)
Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi biggrin.gif

Bu Sehir Arkadan Gelecek žiuriu per tv8 bet ištiesu labai nusivyliau, nu kaip man čia Leyla Lydia Tugutlu nepatinka, tokia visa pasipūtusi ir iškelta nosimi...pirma karta nemegstu pagrindinės herojės. Nors pirmose serijose patiko dabar ji tiesiog erzina....atrodo ta jos draugė labiau nusipelniusi būti su Ali unsure.gif Žiuriu tik del Kerem Bursin  bet nepasakyčiau kad čia baisiai nusisekes jo projektas ax.gif
Man atvirkščiai. Nei jis jai tiktų, nei ji jam.

Bu Sehir Arkadan Gelecek pradžioje ilgą laiką aš buvau Asli, o ne už Derin. Man labai ten patiko Asli, šaunuolė su vaidyba.
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 01:32)
aham Tuba labai jam tiktu wub.gif 
Tuba jam būtų per švelnus tipažas.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 11:19)
Nors man sie aktoriai visai netiktu i pora.
Man taip pat jie vienas kitam netiktų į porą, nei jis, nei ji schmoll.gif
QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 05, 11:30)
Pradėjau žiūrėt " Meilės miestas" "suvystė" po pirmos serijos pažiūrėjimo.. Pagrindinė aktorė fantastiško grožio, labai patinka ir jos rolė, ir ji visai nepasipūtusi pasirodė ax.gif bet aš ją pirmą syk išvis matau seriale, tai gal sunkiau lyginti smile.gif Trečioj serijoj sugebėjau apsiverkti.. o jau muzikos gražumas, lyriškumas.. mano nuomone, kolkas labai vykęs serialas, o Igyt'o rolės aktorius labai tinkamas biggrin.gif bjaurokas, ir charakteriui bjauriam jis labai tinkamas biggrin.gif
Man muzikos gražumas, lyriškumas labai wub.gif Iki galo tikrai verta žiūrėti, tikrai.
Atsakyti
Na va kiek nuomoniu biggrin.gif Tuba man labai patiko KPA ir jai daktare vaidint manau visai neblogai išeitu ax.gif

Bet ištiesu Birce Akalay man patinka šiame seriale ir su Celikkol gerai žiūrisi, jos akys labai gražios ir ji pati tokia elegancija pulsuoja ir verkia dar labai gražiai biggrin.gif Nieko man ju poroje netrūksta wub.gif Mačiau 12 serijos anonsa, kažin ar vėl ne sapnas ten bus, taip norėtusi kad pagaliau jie kartu būtu ir apie savo jausmus prisipažintu...bet abejoju, jaučiu dar kankins mus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 05 sausio 2018 - 12:04
QUOTE(otea @ 2018 01 05, 13:03)
Na va kiek nuomoniu biggrin.gif Tuba man labai patiko KPA ir jai daktare vaidint manau visai neblogai išeitu ax.gif

Mačiau 12 serijos anonsa, kažin ar vėl ne sapnas ten bus, taip norėtusi kad pagaliau jie kartu būtu ir apie savo jausmus prisipažintu...bet abejoju, jaučiu dar kankins mus rolleyes.gif
Man irgi KPA labai patiko. Va baltas chalatas tikrai jai tiktų, pritariu!

Sapnas, sapnas, ten bus.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 01 05, 00:02)
Tuba man Cesur ve guzel tooookia vienoda pasirode  unsure.gif kazkokia be emociju.... Neiseitu jai cia tokiu veido israisku suvaidint kaip Birce'i. Ai ir isvis kazkaip neisivaizduoju cia kitos aktores sitam vaidmeny  biggrin.gif

Cia to vertimo taip visos vk laukia, kad oi oi oi  biggrin.gif  todel vercia sviesos greiciu  biggrin.gif

Ji visur vienoda, tik plaukų ilgis skiriasi biggrin.gif Nei emocijų, nei išraiškų veido. O čia būtent tai ir yra svarbiausia. Celikkolis apskritai akimis vaidinantis aktorius, jis su ja nė pro kur nesusišauktų biggrin.gif Kaip ir Kivo nepavyko.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 09:19)
Kai perskaiciau, iskart jau net vizualiai isivaizdavau, kaip Milagra prunksteli balsu, o jeigu ka geria, vos neisspjauna gerimo, nuo sio pasiulymo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nors man sie aktoriai visai netiktu i pora. Tuba su kokiu Kenanu dabar galetu "statyt". Burakas per jaunas jai, deja, mano skoniui biggrin.gif

lotuliukas.gif
A ir tu čia dar ateini tycharia? biggrin.gif

QUOTE(otea @ 2018 01 05, 11:03)
Bet ištiesu Birce Akalay man patinka šiame seriale ir su Celikkol gerai žiūrisi, jos akys labai gražios ir ji pati tokia elegancija pulsuoja ir verkia dar labai gražiai  biggrin.gif Nieko man ju poroje netrūksta wub.gif

Akys tobulos jos. Aš jose nuskęstu ir pripūstų lūpų nebematau biggrin.gif Puiki aktorė, man ji atradimas.
Tikrai nieko netrūksta ir kitos net įsivaizduoti negalėčiau nei vietoj jos, nei juo labiau vietoj jo.

Jam apskritai tinka tik aktorės su "razinka", su velniukais akyse, kad būtų atsvara taip sakant biggrin.gif
Jau sakiau anksčiau, man jie ideali pora su Beren Saat būtų wub.gif Bet abejoju ar sulauksiu to kada nors biggrin.gif
Papildyta:
Naktį kažkaip nelabai miegojosi, tai susileidau dozę Merhamet, o paskui prisiminiau, kas seniai norėjau pažiūrėti Ufak tefek cinayetler, nes aktoriai man patinka ir Kiralik ask scenaristė darbuojasi. Nu ir ką - užkibau. Toks jausmas, kad skaityčiau lengvą krimi prie jūros biggrin.gif Pusę nakties pražiūrėjau biggrin.gif
Visiškai nesijaučia, kad turkus žiūrėčiau.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

A ir tu čia dar ateini tycharia? biggrin.gif [COLOR=red]

Nu seni įpročiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 12:00)
A ir tu čia dar ateini tycharia? biggrin.gif [COLOR=red]
Nu seni įpročiai ax.gif

O parašo gražumas tongue.gif
Čia jis man labai fainas. Su visais ūsais biggrin.gif

Pasakyk, kad ir mano neblogas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 05 sausio 2018 - 13:07
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 14:06)
O parašo gražumas  tongue.gif 
Čia jis man labai fainas. Su visais ūsais biggrin.gif

Pasakyk, kad ir mano neblogas lotuliukas.gif

Nu neblogas neblogas taviskis, bet jis juk pas Tave ir taip dabar visu beveik mylimas, norimas ir giriamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 12:23)
Nu neblogas neblogas taviskis, bet jis juk pas Tave ir taip dabar visu beveik mylimas, norimas ir giriamas  biggrin.gif

Nu nepavydėk biggrin.gif Pas taviškį va iš tolimų kraštų babcės per visą svietą važiuoja su dovanom biggrin.gif Mano iki to nedabrendo dar biggrin.gif Bet taip, jis dabar ant bangos neva biggrin.gif Kai aš jį pradėjau "sekti" prieš 100 metų, buvo vargani 20 tūkst., prieš SBA gal iki 100 datraukė šiaip ne taip, o dabar jau virš pusės miliko. Ruses skaitau ir juokas ima - visos alpsta ir sako nu KAIP mes jo anksčiau nematėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kaip kaip - su regėjimu prastai nu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(otea @ 2018 01 05, 11:03)
Mačiau 12 serijos anonsa, kažin ar vėl ne sapnas ten bus, taip norėtusi kad pagaliau jie kartu būtu ir apie savo jausmus prisipažintu...bet abejoju, jaučiu dar kankins mus  rolleyes.gif

Ne sapnas, ne sapnas, po trečio frago manau, kad viskas bus wub.gif
Tik man įdomu iš kur naujų intrigų gaus, kai praktiškai viskas atskleista. Šiaip tai aš norėčiau, kad geriau būtų serialas trumpas, bet kokybiškas, negu ištęstas iki begalybės, kai jau neįdomu pasidaro žiūrėt, todėl man patinka šie scenaristai, šaunuoliai, kad išlaiko veiksmą ir dinamiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 05 sausio 2018 - 13:58
QUOTE(Simbulis @ 2018 01 04, 22:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="neatleidziu" data-cid="71947812" data-time="1515088082"><div><p>Man atrodo jus cia daugelis jau praziurejusios Meilės miestas / Bu Şehir Arkandan Gelecek, tai gal galit man paaiskint, kodel ta viena dieda vadina mama? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Nes mama Raufas Ali isgelbejo ir ji praktiskai uzaugino, todel ir prilipo tas mama...</p>

Pirmu seriju nemaciau, bet aprasyma skaiciau, tai taip ir pagalvojau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 12:57)
Jau sakiau anksčiau, man jie ideali pora su Beren Saat būtų  wub.gif

drinks_cheers.gif va va Beren Saat irgi minėti norėjau, ji jam tiktu net labai. Kiek serialu mačiau su ja, visuose išpildė viska ir daugiau, nereali aktorė 👌

QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 13:56)
Papildyta:

Ne sapnas, ne sapnas, po trečio frago manau, kad viskas bus  wub.gif
Tik man įdomu iš kur naujų intrigų gaus, kai praktiškai viskas atskleista. Šiaip tai aš norėčiau, kad geriau būtų serialas trumpas, bet kokybiškas, negu ištęstas iki begalybės, kai jau neįdomu pasidaro žiūrėt, todėl man patinka šie scenaristai, šaunuoliai, kad išlaiko veiksmą ir dinamiką.

Katik ir aš jį pamačiau ! bigsmile.gif bet nelabai supratau ar sužinojo kad jis jo tikrasis tėvas. Idomu kiek seriju planuoja ir ar bus keli sezonai. Galėtu tikrai labai ir neiišsiplėsti, iš tuščio į kiaura kaip pradeda pilstyti tik nervus gadina rolleyes.gif
Kaip manote gera pabaiga bus ? unsure.gif
Atsakyti
Nu vat ir aš pastebėjau pas Raimusiuxxx paraše ūūūūūūūsus biggrin.gif

Ale kokios jūs plepios šiandien ax.gif
Atsakyti
Ale kas pas turkus su tuo kvepalų uostymu? biggrin.gif jau ne pirmam seriale. Ir tango tongue.gif Fantazijos trūksta?
Atsakyti