QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 00:44)
kaip ilgai laukti uzsikabinau kolkas labai patinka galetu tik aktore kita buti
Su tais laukimais tai jo... Na, momentais ji man tikrai baisi.QUOTE(otea @ 2018 01 05, 01:25)
Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi
Bu Sehir Arkadan Gelecek žiuriu per tv8 bet ištiesu labai nusivyliau, nu kaip man čia Leyla Lydia Tugutlu nepatinka, tokia visa pasipūtusi ir iškelta nosimi...pirma karta nemegstu pagrindinės herojės. Nors pirmose serijose patiko dabar ji tiesiog erzina....atrodo ta jos draugė labiau nusipelniusi būti su Ali Žiuriu tik del Kerem Bursin bet nepasakyčiau kad čia baisiai nusisekes jo projektas
Man atvirkščiai. Nei jis jai tiktų, nei ji jam.Bu Sehir Arkadan Gelecek žiuriu per tv8 bet ištiesu labai nusivyliau, nu kaip man čia Leyla Lydia Tugutlu nepatinka, tokia visa pasipūtusi ir iškelta nosimi...pirma karta nemegstu pagrindinės herojės. Nors pirmose serijose patiko dabar ji tiesiog erzina....atrodo ta jos draugė labiau nusipelniusi būti su Ali Žiuriu tik del Kerem Bursin bet nepasakyčiau kad čia baisiai nusisekes jo projektas
Bu Sehir Arkadan Gelecek pradžioje ilgą laiką aš buvau už Asli, o ne už Derin. Man labai ten patiko Asli, šaunuolė su vaidyba.
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 01:32)
aham Tuba labai jam tiktu
Tuba jam būtų per švelnus tipažas.QUOTE(Raimusiuxxx @ 2018 01 05, 11:19)
Nors man sie aktoriai visai netiktu i pora.
Man taip pat jie vienas kitam netiktų į porą, nei jis, nei ji QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 05, 11:30)
Pradėjau žiūrėt " Meilės miestas" "suvystė" po pirmos serijos pažiūrėjimo.. Pagrindinė aktorė fantastiško grožio, labai patinka ir jos rolė, ir ji visai nepasipūtusi pasirodė bet aš ją pirmą syk išvis matau seriale, tai gal sunkiau lyginti Trečioj serijoj sugebėjau apsiverkti.. o jau muzikos gražumas, lyriškumas.. mano nuomone, kolkas labai vykęs serialas, o Igyt'o rolės aktorius labai tinkamas bjaurokas, ir charakteriui bjauriam jis labai tinkamas
Man muzikos gražumas, lyriškumas labai Iki galo tikrai verta žiūrėti, tikrai.