Man atrodo jus cia daugelis jau praziurejusios Meilės miestas / Bu Şehir Arkandan Gelecek, tai gal galit man paaiskint, kodel ta viena dieda vadina mama?
QUOTE(Milagra @ 2018 01 04, 17:53)
Man jis irgi per saldus. Visas jau taip nucackintas amžiais, nulaižytas ir plius šypsena tragiška jo. Šiaip šypsena žmones puošia, bet va jo tai tikrai ne Ir dar tešlinis toks. Na, čia mano akys taip rodo
oi negaliu
kazkaip netycia i vk uzklydau..bet ten mergaites tai tikros fanes versiju milijonus prikurusios, filmuku ir t.t. ai siaip visai faina bet tai ir laiko kiek reikia tureti...
Man atrodo jus cia daugelis jau praziurejusios Meilės miestas / Bu Şehir Arkandan Gelecek, tai gal galit man paaiskint, kodel ta viena dieda vadina mama?
Nes mama Raufas Ali isgelbejo ir ji praktiskai uzaugino, todel ir prilipo tas mama...
QUOTE(svelni @ 2018 01 04, 12:31)
pirmadieniais turkiskai,o antradieni su subtitrais ir igarsintas rusiskai.
kaip ilgai laukti uzsikabinau kolkas labai patinka galetu tik aktore kita buti
Uj sužiurėjau visas ikeltas serijas Siyah Beyaz Ask o jau 11 serijos pabaiga kokia !!!!! Taip norėjosi kad tai tikra būtu Birce Akalay kaip ir Celikkol pirma karta matau vaidinant bet man jie poroje visai neblogai žiūrisi, abu vyresnio amžiaus tik atrodo Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi
Bu Sehir Arkadan Gelecek žiuriu per tv8 bet ištiesu labai nusivyliau, nu kaip man čia Leyla Lydia Tugutlu nepatinka, tokia visa pasipūtusi ir iškelta nosimi...pirma karta nemegstu pagrindinės herojės. Nors pirmose serijose patiko dabar ji tiesiog erzina....atrodo ta jos draugė labiau nusipelniusi būti su Ali Žiuriu tik del Kerem Bursin bet nepasakyčiau kad čia baisiai nusisekes jo projektas
Bu Sehir Arkadan Gelecek žiuriu per tv8 bet ištiesu labai nusivyliau, nu kaip man čia Leyla Lydia Tugutlu nepatinka, tokia visa pasipūtusi ir iškelta nosimi...pirma karta nemegstu pagrindinės herojės. Nors pirmose serijose patiko dabar ji tiesiog erzina....atrodo ta jos draugė labiau nusipelniusi būti su Ali Žiuriu tik del Kerem Bursin bet nepasakyčiau kad čia baisiai nusisekes jo projektas
QUOTE(otea @ 2018 01 04, 23:25)
Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi
Apsaugok Viešpatie
Tikiuosi niekada nepamatyti jų poroje Ji tegul su Ozcivitu vaidina
QUOTE(otea @ 2018 01 05, 00:25)
Uj sužiurėjau visas ikeltas serijas Siyah Beyaz Ask o jau 11 serijos pabaiga kokia !!!!! Taip norėjosi kad tai tikra būtu Birce Akalay kaip ir Celikkol pirma karta matau vaidinant bet man jie poroje visai neblogai žiūrisi, abu vyresnio amžiaus tik atrodo Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi
:
:
aham Tuba labai jam tiktu
Bet rimtai taip greit isvercia i rusu kalba ? Nes dolunay tai vezlio greiciu verte,vos ne savaite. Gerai,kad siaip filmas durnavotas tik del foto budavo.
QUOTE(otea @ 2018 01 04, 23:25)
Uj sužiurėjau visas ikeltas serijas Siyah Beyaz Ask o jau 11 serijos pabaiga kokia !!!!!
12 serijos pabaiga bus dar geresnė Tik irgi įdomu ar nesapnuos ten kuris, nes kažkaip per miglą viskas
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 00:32)
12 serijos pabaiga bus dar geresnė Tik irgi įdomu ar nesapnuos ten kuris, nes kažkaip per miglą viskas
as tik anonsa maciau
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 01:30)
Apsaugok Viešpatie
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 01:32)
aham Tuba labai jam tiktu
Bet rimtai taip greit isvercia i rusu kalba ? Nes dolunay tai vezlio greiciu verte,vos ne savaite. Gerai,kad siaip filmas durnavotas tik del foto budavo.
Tuba man Cesur ve guzel tooookia vienoda pasirode kazkokia be emociju.... Neiseitu jai cia tokiu veido israisku suvaidint kaip Birce'i. Ai ir isvis kazkaip neisivaizduoju cia kitos aktores sitam vaidmeny
Cia to vertimo taip visos vk laukia, kad oi oi oi todel vercia sviesos greiciu
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 01:30)
Apsaugok Viešpatie
Kai perskaiciau, iskart jau net vizualiai isivaizdavau, kaip Milagra prunksteli balsu, o jeigu ka geria, vos neisspjauna gerimo, nuo sio pasiulymo
Nors man sie aktoriai visai netiktu i pora. Tuba su kokiu Kenanu dabar galetu "statyt". Burakas per jaunas jai, deja, mano skoniui
Pradėjau žiūrėt " Meilės miestas" "suvystė" po pirmos serijos pažiūrėjimo.. Pagrindinė aktorė fantastiško grožio, labai patinka ir jos rolė, ir ji visai nepasipūtusi pasirodė bet aš ją pirmą syk išvis matau seriale, tai gal sunkiau lyginti Trečioj serijoj sugebėjau apsiverkti.. o jau muzikos gražumas, lyriškumas.. mano nuomone, kolkas labai vykęs serialas, o Igyt'o rolės aktorius labai tinkamas bjaurokas, ir charakteriui bjauriam jis labai tinkamas
Papildyta:
žiūrėjau tik 11 seriją, kai jis ją paleidžia.. ech.. lauksiu kito sezono kada bus su RU vertimu nete
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 01 04, 22:32)
žiūrėjau tik 11 seriją, kai jis ją paleidžia.. ech.. lauksiu kito sezono kada bus su RU vertimu nete