Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man atrodo jus cia daugelis jau praziurejusios Meilės miestas / Bu Şehir Arkandan Gelecek, tai gal galit man paaiskint, kodel ta viena dieda vadina mama? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 04, 17:53)
Man jis irgi per saldus. Visas jau taip nucackintas amžiais, nulaižytas ir plius šypsena tragiška jo. Šiaip šypsena žmones puošia, bet va jo tai tikrai ne  cool.gif  Ir dar tešlinis toks. Na, čia mano akys taip rodo biggrin.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kazkaip netycia i vk uzklydau..bet ten mergaites tai tikros fanes bigsmile.gif versiju milijonus prikurusios, filmuku ir t.t. ai siaip visai faina biggrin.gif bet tai ir laiko kiek reikia tureti...
Atsakyti

Man atrodo jus cia daugelis jau praziurejusios Meilės miestas / Bu Şehir Arkandan Gelecek, tai gal galit man paaiskint, kodel ta viena dieda vadina mama? blink.gif

Nes mama Raufas Ali isgelbejo ir ji praktiskai uzaugino, todel ir prilipo tas mama...

Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 01 04, 12:31)
pirmadieniais turkiskai,o antradieni su subtitrais ir igarsintas rusiskai.

kaip ilgai laukti unsure.gif uzsikabinau kolkas labai patinka biggrin.gif galetu tik aktore kita buti biggrin.gif
Atsakyti
Uj sužiurėjau visas ikeltas serijas Siyah Beyaz Ask o jau 11 serijos pabaiga kokia !!!!! bigsmile.gif Taip norėjosi kad tai tikra būtu wub.gif Birce Akalay kaip ir Celikkol pirma karta matau vaidinant bet man jie poroje visai neblogai žiūrisi, abu vyresnio amžiaus tik atrodo ax.gif Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi biggrin.gif

Bu Sehir Arkadan Gelecek žiuriu per tv8 bet ištiesu labai nusivyliau, nu kaip man čia Leyla Lydia Tugutlu nepatinka, tokia visa pasipūtusi ir iškelta nosimi...pirma karta nemegstu pagrindinės herojės. Nors pirmose serijose patiko dabar ji tiesiog erzina....atrodo ta jos draugė labiau nusipelniusi būti su Ali unsure.gif Žiuriu tik del Kerem Bursin bet nepasakyčiau kad čia baisiai nusisekes jo projektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 04, 23:25)
Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi  biggrin.gif

Apsaugok Viešpatie scare.gif mega_shok.gif karsta.gif
Tikiuosi niekada nepamatyti jų poroje biggrin.gif Ji tegul su Ozcivitu vaidina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 05, 00:25)
Uj sužiurėjau visas ikeltas serijas Siyah Beyaz Ask o jau 11 serijos pabaiga kokia !!!!!  bigsmile.gif Taip norėjosi kad tai tikra būtu  wub.gif Birce Akalay kaip ir Celikkol pirma karta matau vaidinant bet man jie poroje visai neblogai žiūrisi, abu vyresnio amžiaus tik atrodo  ax.gif Tiesa manau jis visai gražiai šiame seriala dar su Tuba žiurėtusi  biggrin.gif
:

aham Tuba labai jam tiktu wub.gif

Bet rimtai taip greit isvercia i rusu kalba ? Nes dolunay tai vezlio greiciu verte,vos ne savaite. Gerai,kad siaip filmas durnavotas tik del foto budavo.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 04, 23:25)
Uj sužiurėjau visas ikeltas serijas Siyah Beyaz Ask o jau 11 serijos pabaiga kokia !!!!! 

12 serijos pabaiga bus dar geresnė rolleyes.gif Tik irgi įdomu ar nesapnuos ten kuris, nes kažkaip per miglą viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 05 sausio 2018 - 00:38
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 00:32)
12 serijos pabaiga bus dar geresnė  rolleyes.gif Tik irgi įdomu ar nesapnuos ten kuris, nes kažkaip per miglą viskas biggrin.gif

as tik anonsa maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 01:30)
Apsaugok Viešpatie  scare.gif mega_shok.gif  karsta.gif
Tikiuosi niekada nepamatyti jų poroje biggrin.gif Ji tegul su Ozcivitu vaidina biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 05, 01:32)
aham Tuba labai jam tiktu  wub.gif 

Bet rimtai taip greit isvercia i rusu kalba ? Nes dolunay tai vezlio greiciu verte,vos ne savaite. Gerai,kad siaip filmas durnavotas tik del foto budavo.

Tuba man Cesur ve guzel tooookia vienoda pasirode unsure.gif kazkokia be emociju.... Neiseitu jai cia tokiu veido israisku suvaidint kaip Birce'i. Ai ir isvis kazkaip neisivaizduoju cia kitos aktores sitam vaidmeny biggrin.gif

Cia to vertimo taip visos vk laukia, kad oi oi oi biggrin.gif todel vercia sviesos greiciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 05 sausio 2018 - 01:05
QUOTE(Milagra @ 2018 01 05, 01:30)
Apsaugok Viešpatie  scare.gif mega_shok.gif  karsta.gif

Kai perskaiciau, iskart jau net vizualiai isivaizdavau, kaip Milagra prunksteli balsu, o jeigu ka geria, vos neisspjauna gerimo, nuo sio pasiulymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors man sie aktoriai visai netiktu i pora. Tuba su kokiu Kenanu dabar galetu "statyt". Burakas per jaunas jai, deja, mano skoniui biggrin.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėt " Meilės miestas" "suvystė" po pirmos serijos pažiūrėjimo.. Pagrindinė aktorė fantastiško grožio, labai patinka ir jos rolė, ir ji visai nepasipūtusi pasirodė ax.gif bet aš ją pirmą syk išvis matau seriale, tai gal sunkiau lyginti smile.gif Trečioj serijoj sugebėjau apsiverkti.. o jau muzikos gražumas, lyriškumas.. mano nuomone, kolkas labai vykęs serialas, o Igyt'o rolės aktorius labai tinkamas biggrin.gif bjaurokas, ir charakteriui bjauriam jis labai tinkamas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2018 01 04, 22:32)
12 serijos pabaiga bus dar geresnė  rolleyes.gif Tik irgi įdomu ar nesapnuos ten kuris, nes kažkaip per miglą viskas biggrin.gif

žiūrėjau tik 11 seriją, kai jis ją paleidžia.. ech.. lauksiu kito sezono kada bus su RU vertimu nete smile.gif
Atsakyti