QUOTE(mazuliux @ 2017 12 15, 19:02)
<p>Vaje vaje, kam as ilindau i sita pekla
Negaliu sustoti ziureti dabar. Celikolis suzavejo
Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ... Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia
</p>
<p> </p>
<p>Abu tikrai puikiai tinka poroje, ir istorija, siuzetas idomus. As irgi tikiu, kad gera pabaiga imanoma. Na, bent jau ne visiskai bloga, bent jau tikiuosi
</p>
nu jetau, kaip man jis nepraeina, o taip seriala reklamuojate viso, negi teks per save perlipti? bet jis dar nebaigtas, ane?
QUOTE(radera @ 2017 12 17, 01:07)
O man jis nepatinka. Iffet apskritai buvo neįdomus, tai ir jis nepatiko, tie jo ūsai, nea. Tada bandžiau Merhamet, pats siužetas buvo nieko, bet negalėjau pakęsti jo pagrindiniame vaidmenyje. Tai mečiau. Nemanau kad atsiras dar koks ypatingas siužetas kad galėčiau istengciau žiūrėti. Ne man jis. Kažkokia antipatija. Gal man kažkas ne taip?? :-?
va va, lygiai mano mintys apie jį. tik Merhamet pabaigiau, bet kentėjau į jį žiūrėdama.
QUOTE(Visgi @ 2017 12 18, 16:02)
Vakar pradėjau žiūrėti
Kördüğüm. Pažiūrėjau atsitiktinai porą treilerių ir staiga cinkt, užkabino, kad net ant smūgio atsisiunčiau visas serijas. Retai man taip būna. Na, nebent tai momentinė blykstė, bet nepanašu, pažiūrėjau 2 serijas ir bent kol kas nekyla minčių mest, patinka, įdomu kas ir kaip toliau. Man patinka, kai visokio veiksmo yra, o ne tik l'amour toujours
Kažkuo erzina ta
Gökçe, kaip vėpėza kokia. Labai gaila
Didem. Neįprasta buvo matyti tokią europietišką, neturkiškos išvaizdos aktorę. Dar kai pamačiau tą blogietį Murat Daltaban (
Oguz) tai visai... Gerai, kad neilgas serialas, 31 serija, tik kad jau serijos bezbožnai ilgos, na bet nieko, kaip nors, ne pirmas kartas. V ž kol kad dėmesį prikaustė, bus matyt kaip bus toliau.
Kördüğüm (Trailer 2016-1)
Kördüğüm (Trailer 2016-2)
bet tai jo taip ir nepabaigė? ar ten galima žiūrėti, ir įsivaizduoti ,kad tai jau pabaiga?
QUOTE(Milagra @ 2017 12 18, 22:51)
Jei klaustumėt manęs, tai sakyčiau, kad tas aktorius Burak Ozcivit
na man paskutiniame seriale žiūrėtame, Juoda meilė, tai patiko jis, pakeičiau nuomonę apie jo vaidybą kardinaliai. Ten jis labai visoks buvo