Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Fjella @ 2018 01 01, 17:44)
Man paskutine serija YagHaz linijoje superine smile.gif Pagaliau ledai pajudejo smile.gif Aisku, Hazan susimastymo scena sugadino tas jos “jausmu pasitikrinimas”, bet kazkas jau vyksta smile.gif O Ece norejosi isbuciuoti uz pokalbi su sese biggrin.gif</p>

man ir labai patiko Ece pokalbis su sese, taip protingai pakalbejo...as ir labai tikiuosi, kad pajudes ledai, nes dabar net minties nera, kad hazan i Yaghaza ziuretu daugiau nei i drauga ax.gif
Atsakyti

Na, pagaliau paziurejau FHVK, nes vakar taip ir nepavyko. Ledai, zinoma, pradeda judeti, bet dar laaabai letai. Na, svarbu juda, idomu kaip toliua bus, nes Hazan jau pradeda po truputi mastyti.

O kitos serijos kaip ilgai laukti :( Na, bet bus proga Kordugum pabaigti, kitus pasivyti, nes apleidau tuos kuriuos ziurejau.

Atsakyti
Na dabar gryžus Sinano buvusiajai prasidės idomumas, gal pagaliau Hazan irgi pradės suprasti apie savo jausmus smile.gif tik kad labai ilgai naujos serijos laukti unsure.gif

Pradejau žiurėti išgirta Siyah Beyaz Ask pirma karta matau seriala su Celikkol ir jis mane apkerėjo, senai bemačiau kažka kas taip tiktu vaidmeniui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2018 01 02, 12:37)
Pradejau žiurėti išgirta Siyah Beyaz Ask pirma karta matau seriala su Celikkol ir jis mane apkerėjo, senai bemačiau kažka kas taip tiktu vaidmeniui  wub.gif

Sveika įstojus į klubą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 12 15, 19:02)
<p>Vaje vaje, kam as ilindau i sita pekla  lotuliukas.gif  Negaliu sustoti ziureti dabar. Celikolis suzavejo  rolleyes.gif Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ...  Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia  ax.gif</p>
<p> </p>
<p>Abu tikrai puikiai tinka poroje, ir istorija, siuzetas idomus. As irgi tikiu, kad gera pabaiga imanoma. Na, bent jau ne visiskai bloga, bent jau tikiuosi  unsure.gif</p>

nu jetau, kaip man jis nepraeina, o taip seriala reklamuojate viso, negi teks per save perlipti? bet jis dar nebaigtas, ane?

QUOTE(radera @ 2017 12 17, 01:07)
O man jis nepatinka. Iffet apskritai buvo neįdomus,  tai ir jis nepatiko,  tie jo ūsai,  nea.  Tada bandžiau Merhamet,  pats siužetas buvo nieko,  bet negalėjau pakęsti jo pagrindiniame vaidmenyje. Tai mečiau.  Nemanau kad atsiras dar koks ypatingas siužetas kad galėčiau istengciau žiūrėti.  Ne man jis.  Kažkokia antipatija. Gal man kažkas ne taip??  :-?

va va, lygiai mano mintys apie jį. tik Merhamet pabaigiau, bet kentėjau į jį žiūrėdama.

QUOTE(Visgi @ 2017 12 18, 16:02)
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar pradėjau žiūrėti Kördüğüm. Pažiūrėjau atsitiktinai porą treilerių ir staiga cinkt, užkabino, kad net ant smūgio atsisiunčiau visas serijas. Retai man taip būna. Na, nebent tai momentinė blykstė, bet nepanašu, pažiūrėjau 2 serijas ir bent kol kas nekyla minčių mest, patinka, įdomu kas ir kaip toliau. Man patinka, kai visokio veiksmo yra, o ne tik l'amour toujours irnesakyk.gif
Kažkuo erzina ta Gökçe, kaip vėpėza kokia. Labai gaila Didem. Neįprasta buvo matyti tokią europietišką, neturkiškos išvaizdos aktorę. Dar kai pamačiau tą blogietį Murat Daltaban (Oguz) tai visai... Gerai, kad neilgas serialas, 31 serija, tik kad jau serijos bezbožnai ilgos, na bet nieko, kaip nors, ne pirmas kartas. V ž kol kad dėmesį prikaustė, bus matyt kaip bus toliau.

Kördüğüm (Trailer 2016-1)
Kördüğüm (Trailer 2016-2)

vartotojo įkelta nuotrauka

bet tai jo taip ir nepabaigė? ar ten galima žiūrėti, ir įsivaizduoti ,kad tai jau pabaiga?

QUOTE(Milagra @ 2017 12 18, 22:51)
Jei klaustumėt manęs, tai sakyčiau, kad tas aktorius Burak Ozcivit biggrin.gif

na man paskutiniame seriale žiūrėtame, Juoda meilė, tai patiko jis, pakeičiau nuomonę apie jo vaidybą kardinaliai. Ten jis labai visoks buvo
Atsakyti
pažiūrėjau paskutinę Dolunay seriją
jokių netikėtumų, visiškas happy end'as
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2018 01 03, 14:53)
na man paskutiniame seriale žiūrėtame, Juoda meilė, tai patiko jis, pakeičiau nuomonę apie jo vaidybą kardinaliai. Ten jis labai visoks buvo

Nu va, gal ir aš pakeisčiau, bet man jis ant tiek nelabai, kad net žiūrėt prisiverst negaliu biggrin.gif O kadangi man jei nepatinka, tai ir nesiverčiu, todėl ir nežiūrėsiu biggrin.gif Ir ta pana man nepatinka užtinus. Žodžiu, tegul jie ten kad ir oskarą gauna, nelimpa man ir viskas. Nu va kaip tau Celikkolis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 sausio 2018 - 20:41
QUOTE(Milagra @ 2018 01 03, 21:18)
Nu va, gal ir aš pakeisčiau, bet man jis ant tiek nelabai, kad net žiūrėt prisiverst negaliu biggrin.gif O kadangi man jei nepatinka, tai ir nesiverčiu, todėl ir nežiūrėsiu biggrin.gif Ir ta pana man nepatinka užtinus. Žodžiu, tegul jie ten kad ir oskarą gauna, nelimpa man ir viskas. Nu va kaip tau Celikkolis biggrin.gif

As ta "Juoda meile" is pradziu ziurejau, bet kai pradejo nusivaziuoti i "pievas" tai meciau..... Burakas per daug saldus biggrin.gif dabar uzmaciau kazkoki nauja Tr seriala,kurio tik anonsas yra, bet pagal ji itariu geras turetu buti
Sen Anlat Karadeniz
https://www.youtube....h?v=3jBWJIAf9L4

https://www.youtube....h?v=frdjRZFyjKI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 03 sausio 2018 - 21:07
QUOTE(otea @ 2018 01 02, 13:37)

Pradejau žiurėti išgirta Siyah Beyaz Ask pirma karta matau seriala su Celikkol ir jis mane apkerėjo, senai bemačiau kažka kas taip tiktu vaidmeniui  wub.gif

o kokiom dienom naujos serijos buna ?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2018 01 02, 15:27)
Sveika įstojus į klubą lotuliukas.gif

wub.gif o naujo sezono dar niekur nėr? paleido jis ją oro uoste ir baigėsi verysad.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 04, 04:23)

Man ir aktualu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 04, 07:23)

pirmadieniais turkiskai,o antradieni su subtitrais ir igarsintas rusiskai.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 01 03, 20:04)
As ta "Juoda meile" is pradziu ziurejau, bet kai pradejo nusivaziuoti i "pievas" tai meciau..... Burakas per daug saldus  biggrin.gif dabar uzmaciau kazkoki nauja Tr seriala,kurio tik  anonsas yra, bet pagal ji itariu geras turetu buti
Sen Anlat Karadeniz
https://www.youtube....h?v=3jBWJIAf9L4

https://www.youtube....h?v=frdjRZFyjKI

Man jis irgi per saldus. Visas jau taip nucackintas amžiais, nulaižytas ir plius šypsena tragiška jo. Šiaip šypsena žmones puošia, bet va jo tai tikrai ne cool.gif Ir dar tešlinis toks. Na, čia mano akys taip rodo biggrin.gif

QUOTE(Buzulkaa @ 2018 01 04, 09:44)
wub.gif  o naujo sezono dar niekur nėr? paleido jis ją oro uoste ir baigėsi verysad.gif
Man ir aktualu smile.gif ax.gif

Jei turit omeny naują seriją, tai ji bus pirmadienį.
Atsakyti