Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2017 12 18, 16:02)
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar pradėjau žiūrėti Kördüğüm. Pažiūrėjau atsitiktinai porą treilerių ir staiga cinkt, užkabino, kad net ant smūgio atsisiunčiau visas serijas. Retai man taip būna. Na, nebent tai momentinė blykstė, bet nepanašu, pažiūrėjau 2 serijas ir bent kol kas nekyla minčių mest, patinka, įdomu kas ir kaip toliau. Man patinka, kai visokio veiksmo yra, o ne tik l'amour toujours irnesakyk.gif
Kažkuo erzina ta Gökçe, kaip vėpėza kokia. Labai gaila Didem. Neįprasta buvo matyti tokią europietišką, neturkiškos išvaizdos aktorę. Dar kai pamačiau tą blogietį Murat Daltaban (Oguz) tai visai... Gerai, kad neilgas serialas, 31 serija, tik kad jau serijos bezbožnai ilgos, na bet nieko, kaip nors, ne pirmas kartas. V ž kol kad dėmesį prikaustė, bus matyt kaip bus toliau.

Kördüğüm (Trailer 2016-1)
Kördüğüm (Trailer 2016-2)

ir as pradejau ziureti biggrin.gif kolkas patinka smile.gif
Atsakyti

ir as pradejau ziureti biggrin.gifkolkas patinka smile.gif

Ir as ziuriu, jau beveik puse paziurejau :) Tik padariau klaida ir paskutine serija paziurejau siek tiek. Tai nieko nesupratau kas ir kodel, viskas ne taip kaip as galvojau kad gali buti. Tai dabar tuo labiau norisi viska perziureti.

Tik Celikolis man cia kazkoks visai kitoks nei dabartiniam seriale. Ir vis galvoju, ar man vaidenasi, ar jis Kordugum toks pavalges gerokai , palyginus su Siyah Beyaz Ask  :rolleyes: Bet vistiek grazus. Kazkaip netiketai jis vis labiau man patinka  :ax:

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 12 30, 22:08)
Tik Celikolis man cia kazkoks visai kitoks nei dabartiniam seriale. Ir vis galvoju, ar man vaidenasi, ar jis Kordugum toks pavalges gerokai , palyginus su Siyah Beyaz Ask  rolleyes.gif Bet vistiek grazus. Kazkaip netiketai jis vis labiau man patinka  ax.gif</p>

Jis kiekvienam savo projekte kitoks. Tuom ir įdomus. Bent jau man smile.gif Taip, jis tuo metu buvo labai susidomėjęs kikboksu ir buvo smarkokai priaugęs raumenų. Kas man asmeniškai nelabai patiko biggrin.gif

O Kordugum pabaigos nuspėti neįmanoma jos nepažiūrėjus biggrin.gif Nes jo buvo numatyta tik 13 serijų pradžioje. Omer Faruk Sorak vienas geriausių turkų režisierių ir serialais jis apskritai neužsiima. Ir bent jau man tas labai jautėsi. Kiekviena serija kaip meninis filmas, kokybė pulsuoja visame kame. Muzika fantastiška. Aš tikrai nemačiau kokybiškiau padaryto serialo. Jis pats atsirinko visą komandą pradedant aktoriais, baigiant pagalbiniu personalu, fotografu ir tt. Tik kadangi su aktoriais buvo pasirašytas kontraktas 13 serijų, o vėliau kanalas nusprendė pratęsti jį visam sezonui ir dar antram, pagrindinė aktorė (kuri taip pat praktiškai nesifilmuoja serialuose) pasitraukė, kas privertė gerokai koreguoti scenarijų.

Ali Nejat man vienas geriausių Ibo vaidmenų, sudėtingas ir puikiai atliktas. Negalėdavau atitraukti akių nuo jų abiejų su vaikiuku. Vaikas irgi tooooobulas wub.gif
Kai jo pasiilgstu, tai vis pasižiūriu ax.gif rolleyes.gif wub.gif https://www.youtube....-NnSNRS0&t=124s
O čia kai pasiilgstu savo mylimo Firat Kazan biggrin.gif https://www.youtube....h?v=UcEDIfMNdhE
Nors jo Cemilį irgi labai myliu biggrin.gif https://www.youtube....h?v=SRN0w4zvVns
Bet šio serialo žiūrėt nerekomenduoju biggrin.gif Ypač tiems, kam jis nepatinka, nes jo vienintelio vaidmuo ten įdomus ir vertas dėmesio. Būtent šis vaidmuo jam ir atnešė sėkmę. Beje, su šia aktore jie ilgai buvo pora gyvenime.

Gal jau reikia eit miegot, nes įlįsiu į klipus iki ryto, nepastebėsiu kaip ir metai praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 31 gruodžio 2017 - 00:29
Jau kokia nuobodi Siyah Beyaz Ask 11 serija unsure.gif
Atsakyti
kazin kada ikels nauju Госпожа Фазилет и ее дочери seriju? ax.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais!!!

Atsakyti

Su artejanciais 2018 visas!

Milagra, as taip ir supratau del Kordugum pabaigos. Ir del aktores kazka tokio galvojau, tik dabar labai idomu kaip ten ka susuko del jos pasitraukimo  :rolleyes: 16  serija pradejau, tai tikriausiai greit jau ivyks kazkas? O kokybe serialo tikrai labai skiriasi nuo daugumos.

Celikolis tikrai panasu vis kitoks, bet as seniau jo nebuvau maciusi, kol kas tik siuose dviejuose serialuose. Bet manau gali buti kad ir visus kitus su juo  paziuresiu su laiku. Tik jau kaip nemegstu usuotu vyriskiu  :B Man ziauriai negrazu usai, jau geriau barzda, nors ir ta nelabai megstu.

Whagati, yra jau naujausia serija su subtitrais. As vis galvoju kaip cia laiko rasti dar siandien paziureti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 31 gruodžio 2017 - 14:21
Atsakyti
Su Šventėmis ! newyear.gif
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 01 sausio 2018 - 13:35
su naujais 2018 metais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2017 12 31, 15:20)
<p>Whagati, yra jau naujausia serija su subtitrais. As vis galvoju kaip cia laiko rasti dar siandien paziureti biggrin.gif</p>
<p> </p>

pagal 30 serijos anonsa 30 derija ikels tik sausio 13?????????? blink.gif blink.gif
Atsakyti

su naujais 2018 metais 4u.gif
Papildyta:

pagal 30 serijos anonsa 30 derija ikels tik sausio 13?????????? blink.gifblink.gif

Taip, naujametine pertraukele ;) 

Whagati, yra jau naujausia serija su subtitrais. As vis galvoju kaip cia laiko rasti dar siandien paziureti :D

Man paskutine serija YagHaz linijoje superine :) Pagaliau ledai pajudejo :) Aisku, Hazan susimastymo scena sugadino tas jos “jausmu pasitikrinimas”, bet kazkas jau vyksta :) O Ece norejosi isbuciuoti uz pokalbi su sese :D

Atsakyti