Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man tai patiko paskutinė serija, viskas su ja gerai, pabaiga intriguojanti. Labiausiai ta žaba nervina dry.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2017 12 19, 19:07)
Man ir rami serija...mane tai nervina tas Dzunaitas, kazkoks suktas tipas  mad.gif
Galetu turkai greiciau tas serijas naujas gaminti  biggrin.gif

Nu kai įpratina prie tokio tempo, tai paskui nors truputį sulėtina ir atrodo ramu biggrin.gif Nors pazžiūrėjau va su įgarsinimu, tai viskas su ja gerai, patiko. Dievinu Ferhato sarkazmą ir tai, kad Asli su juo pradėjo kalbėti jo kalba. Prisijuokiu iš jų biggrin.gif O koks gražus wub.gif Ypač toj kavinėj. Žiūrėčiau ir žiūrėčiau, ir žiūrėčiau wub.gif biggrin.gif
O Cuneytą tai plikom rankom nudėčiau. Kaip tas Ferhatas toks jau protingas, toks 6 žingsnius į priekį viską numatantis, tokio šakalo šalia nepastebi blink.gif

QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 19:10)
Man tai patiko paskutinė serija, viskas su ja gerai, pabaiga intriguojanti. Labiausiai ta žaba nervina dry.gif

Žaba tai čia ta žila? Pamiršau vardą jos biggrin.gif Ai, ji tokia daug loja, bet nekanda, tai man nieko kolkas. Mane Yeter nervina, pati prisiverda košės, kitiems priverda, o paskui bėga pas Namiką verkt. Ir, aišku, visi visur viską girdi, kaip UM hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 gruodžio 2017 - 20:38
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 21:34)
Nu kai įpratina prie tokio tempo, tai paskui nors truputį sulėtina ir atrodo ramu biggrin.gif Nors pazžiūrėjau va su įgarsinimu, tai viskas su ja gerai, patiko. Dievinu Ferhato sarkazmą ir tai, kad Asli su juo pradėjo kalbėti jo kalba. Prisijuokiu iš jų biggrin.gif O koks gražus  wub.gif Ypač toj kavinėj. Žiūrėčiau ir žiūrėčiau, ir žiūrėčiau  wub.gif  biggrin.gif
O Cuneytą tai plikom rankom nudėčiau. Kaip tas Ferhatas toks jau protingas, toks 6 žingsnius į priekį viską numatantis, tokio šakalo šalia nepastebi  blink.gif
Žaba tai čia ta žila? Pamiršau vardą jos biggrin.gif Ai, ji tokia daug loja, bet nekanda, tai man nieko kolkas. Mane Yeter nervina, pati prisiverda košės, kitiems priverda, o paskui bėga pas Namiką verkt. Ir, aišku, visi visur viską girdi, kaip UM hihihi.gif

Aha, Namiko sesuo - žaba biggrin.gif

Kad visi garsiai šneka, ypač apie didžiules paslaptis name, kuris kaip bendrabutis, tai juokas ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 19:53)
Kad visi garsiai šneka, ypač apie didžiules paslaptis name, kuris kaip bendrabutis, tai juokas ima doh.gif

Aha biggrin.gif Tik Ferhatas nors ir koks gudrus, bet palei duris neslankioja ir apie svarbiausius įvykius nieko nežino biggrin.gif

Matei? Prikolna reklama wub.gif wub.gif wub.gif
https://www.youtube....h?v=6dfSZ5f2YRw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 gruodžio 2017 - 22:48

Ech, kaip greit susiziurejo naujoji serija  :ax: Geras serialas 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 23:47)

To paties atejau parasyti biggrin.gif
Man tai ji tokia nu tokia.. nezinau, ar faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 19, 22:50)
To paties atejau parasyti biggrin.gif
Man tai ji tokia nu tokia.. nezinau, ar faina biggrin.gif

Man linksma, nuotaikinga, gerai žiūrisi. Kaip ir dauguma kivo reklamų, išskyrus akbank. Man jis ten grynas atsilikėlis biggrin.gif beje, dar naudojamas šis terminas lnk? biggrin.gif
O ir šiaip o bet tačiau neatsisakyciau su kivo lifte užstrigti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 23:47)

bigsmile.gif

Skaičiau, kad už Coca Cola reklamą užsiprašė kosminius pinigus ax.gif
Atsakyti
Reklama tai tikrai labai faina! 😍 Nebuvau mačiusi jos. Smagu matyti iš labo ryto tokį judesiuką ☺
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 20, 06:33)
bigsmile.gif

Skaičiau, kad už Coca Cola reklamą užsiprašė kosminius pinigus ax.gif

Nu reikia kažkaip duonai užsidirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 20, 14:17)
Nu reikia kažkaip duonai užsidirbti lotuliukas.gif

Manau ir ikrams su trumais užteks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 20, 14:12)
Manau ir ikrams su trumais užteks bigsmile.gif