Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 12 18, 23:51)

Na ką, šiandien seriją padarė ne Ferhatas, o Abidinas  wub.gif Šaunuolis jis  wub.gif Įdomu kas tą jo mergšę nudėjo  unsure.gif Man patinka, kad įvykiai greitai klostosi ir neužtempia vienos linijos 50čiai serijų.

Turkiškai žiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 12 18, 21:26)
Dėl jo aš irgi tikėjausi žymiai daugiau. Pradžia tokia lyg ir faina buvo, o paskui pastrigo vietoj, per daug ten užsitęsė malimasis vietoj.
Dolunay tai kaip jau ir į pabaigą kaip supratau, 26 finalinė. Aš iki 21 esu pažiūrėjusi.

drinks_cheers.gif ir man taipat, pradžioje patiko labai, o dabar kai tiesa išaiškejo apie Baris nebeidomu, gal perdaug tikėjausi daugiau kažko intriguojančio unsure.gif

Dolunay Can Yaman su Ozge Gurel man į pora nuo pradžiu nesižiurėjo, jis kai šypsosi visai nepatinka, jau geriau susiraukes biggrin.gif ..o jos projektas Kiraz Mevsimi su Serkan Cayoglu daug labiau patiko, ir abu gražiai žiurėjosi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 06:32)
Turkiškai žiūrėjai?

Aha, užmečiau akį, nes nu prieš tai buvusi serija nereali buvo, labai pabaiga užkabino. Ko nepasakyčiau apie vakarykštę. Daugiau nežiūrėsiu be vertimo, gaila laiko man.

Beje, ne į temą, sakei rankšluosčius turkiškus perki. Turi pamėgtą kokią firmą ar iš belekokios bobutės? Reiks man pas turkus į parduotuvę nueiti, kažkaip prireikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 gruodžio 2017 - 13:00
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 13:55)
Aha, užmečiau akį, nes nu prieš tai buvusi serija nereali buvo, labai pabaiga užkabino. Ko nepasakyčiau apie vakarykštę. Daugiau nežiūrėsiu be vertimo, gaila laiko man.

Beje, ne į temą, sakei rankšluosčius turkiškus perki. Turi pamėgtą kokią firmą ar iš belekokios bobutės? Reiks man pas turkus į parduotuvę nueiti, kažkaip prireikė.

Rankšluoščių aš pati neprikus, anyta pirko. Sakė geri.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 13:55)

As tai su rusiskais subtitrais paziurejau, bet daugiau ir neziuresiu..nespeju as skaityti ir ziureti unsure.gif geriau palauksiu kols su normaliu vertimu ikels ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2017 12 19, 13:35)
As tai su rusiskais subtitrais paziurejau, bet daugiau ir neziuresiu..nespeju as skaityti ir ziureti  unsure.gif  geriau palauksiu kols su normaliu vertimu ikels  ax.gif

Tai kad antradienį apie pietus jau būna įgarsinta paprastai, tai neverta kankintis tikrai. Tik tiek, kad man nerealiai patinka Ibrahim Celikkol balsas, intonacijos ir tt, o tos rusų rėkiančios bobelės viską užgožia ir mane nervina biggrin.gif
Na ir kaip įspūdžiai? Man tai per rami kažkokia serija, buvau jau įpratusi prie veiksmo, tai tikiuosi, kad kitoje bus daugiau įtampos. Ir Behliulio Rivos namelyje buvau įpratus daugiau veiksmo matyti hihihi.gif hihihi.gif Bet suprantu, kad jiems dar tikrai nelaikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 gruodžio 2017 - 15:25
Ar atkreipėt dėmesį, kokie pas Aslı visada gražūs auskarai ax.gif

Namukas Rivoj taip keistai atrodo su kitais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 18, 23:51)
Na ką, šiandien seriją padarė ne Ferhatas, o Abidinas  wub.gif Šaunuolis jis  wub.gif Įdomu kas tą jo mergšę nudėjo  unsure.gif Man patinka, kad įvykiai greitai klostosi ir neužtempia vienos linijos 50čiai serijų.

Autobuse boba pamatė, kaip Sofie buvo atidarius pilną pinigų rankinę, pasekė ją ir nudėjo.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 15:17)
Ar atkreipėt dėmesį, kokie pas Aslı visada gražūs auskarai ax.gif

Namukas Rivoj taip keistai atrodo su kitais biggrin.gif

Aha wub.gif

Ir dar kaip keistai biggrin.gif Bet paskaičiau, kad tas namelis ir O hayat benim buvo, o kadangi čia tas pats scenaristas, tai kaip supratau, patiko jis jam biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 15:44)
Autobuse boba pamatė, kaip Sofie buvo atidarius pilną pinigų rankinę, pasekė ją ir nudėjo.

Tas tai taip, bet man įdomu ar ta boba atsitiktinė ar kažkas parūpino, nes čia šiaip atsitiktinumų mažai ir vieni už kitus gudresni biggrin.gif

Fragas koks keistas, nieko nesupratau, pasakė jinai, nepasakė unsure.gif Reikia vertimo laukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 gruodžio 2017 - 17:08

Fragas koks keistas, nieko nesupratau, pasakė jinai, nepasakė unsure.gifReikia vertimo laukt.

Manau ne, man cia panasiau i atsisveikinima  :hm: , todel Ferhato ir emocijos tokios  :mastau: Galetu Ygitui pasakyt ir su savo broliu tada stengtis isplesti ji is Namiko nagu, bet tie jauciu sugalvojo kaip nors pakisti Asli, kad pats Ferhatas jos atsizadetu... na reikia laukti antro fragmano...

ir cia jau turbut paskutine serija siais metais  :hm: 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 19, 17:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71932825" data-time="1513695931"><div><p>
Fragas koks keistas, nieko nesupratau, pasakė jinai, nepasakė vartotojo įkelta nuotraukaReikia vertimo laukt.</p></div></blockquote><p>Manau ne, man cia panasiau i atsisveikinima  g.gif , todel Ferhato ir emocijos tokios  mastau.gif Galetu Ygitui pasakyt ir su savo broliu tada stengtis isplesti ji is Namiko nagu, bet tie jauciu sugalvojo kaip nors pakisti Asli, kad pats Ferhatas jos atsizadetu... na reikia laukti antro fragmano...</p><p>ir cia jau turbut paskutine serija siais metais  g.gif </p>

Na, su vertimu jau aiškiau. Kad Namikas bandys atsikratyt Asli tai čia ir taip aišku, bet turi jis kažką sugalvot, kad jo Ferhatas užtai nenudėtų.
Būtų neblogai, jei viskas vyktų taip, kaip tu sakai, kad ji savo broliui ir prokurorui papasakotų, bet tai būtų per daug paprasta. Reikia gi kažkaip siužetą sukti, kitaip nebus ką žiūrėti biggrin.gif Bet šiaip jau visi kitomis akimis mato Ferhatą, tiek Asli, tiek jos brolis, tiek jo brolis, visiems jau daeina, kad ne jis čia tikrasis blogis. Nu žiauriai man patinka kolkas viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 16:16)
Tai kad antradienį apie pietus jau būna įgarsinta paprastai, tai neverta kankintis tikrai. Tik tiek, kad man nerealiai patinka Ibrahim Celikkol balsas, intonacijos ir tt, o tos rusų rėkiančios bobelės viską užgožia ir mane nervina  biggrin.gif
Na ir kaip įspūdžiai? Man tai per rami kažkokia serija, buvau jau įpratusi prie veiksmo, tai tikiuosi, kad kitoje bus daugiau įtampos. Ir Behliulio Rivos namelyje buvau įpratus daugiau veiksmo matyti hihihi.gif hihihi.gif Bet suprantu, kad jiems dar tikrai nelaikas smile.gif

Man ir rami serija...mane tai nervina tas Dzunaitas, kazkoks suktas tipas mad.gif
Galetu turkai greiciau tas serijas naujas gaminti biggrin.gif
Atsakyti