Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

As niekaip nepaziuriu Siyah Beyaz Ask paskutiniu dvieju seriju :oh: 

Dabar is vis toks laikas - lėkimas, dovanų pirkimas, kalėdinių sausainių kepimas, renginiai darbe, darželiuose ir t.t. ir pan. :D 

Na bet už tat susitaupys kelios serijos, kurias su pop cornu ziurėsiu :rolleyes: 

O Cukur niekas neziuri? Kokie atsiliepimai? Labai daug aktorių is Icerde, o sį kiek pamenu tai buvo žiūrinčių :hm:   

Vakarais kažką namuose veikdama per tv8 pažiūriu Meilės miesta su Bursinu.... Pliusas kad trumpas, visa kita simtus kartu kartu kituose serialuose matyta :D​ 

Atsakyti
Žiuriu Cukur labai patinka, aktoriai dauguma matytu ir mylimu, panašus į Icerde muzika ir filmavimas taipat ji primena. Idomu kaip viskas toliau rutuliosis, man jis toks su nenuspėjama pabaiga ir nebanalus, gal delto itraukė 4u.gif

Dar žiuriu Dolunay ir Bizim Hikaye kai ikelia nauja serija, kol valgyti darau kaip fona, bet nepridečiau į favoritus ax.gif o va FHVK ir Meilės Miesta žiuriu akiu neatitraukdama biggrin.gif
Po šiu visu seks ir Siyah Beyaz Ask bet pirma noriu daugiau seriju sulaukti ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar pradėjau žiūrėti Kördüğüm. Pažiūrėjau atsitiktinai porą treilerių ir staiga cinkt, užkabino, kad net ant smūgio atsisiunčiau visas serijas. Retai man taip būna. Na, nebent tai momentinė blykstė, bet nepanašu, pažiūrėjau 2 serijas ir bent kol kas nekyla minčių mest, patinka, įdomu kas ir kaip toliau. Man patinka, kai visokio veiksmo yra, o ne tik l'amour toujours irnesakyk.gif
Kažkuo erzina ta Gökçe, kaip vėpėza kokia. Labai gaila Didem. Neįprasta buvo matyti tokią europietišką, neturkiškos išvaizdos aktorę. Dar kai pamačiau tą blogietį Murat Daltaban (Oguz) tai visai... Gerai, kad neilgas serialas, 31 serija, tik kad jau serijos bezbožnai ilgos, na bet nieko, kaip nors, ne pirmas kartas. V ž kol kad dėmesį prikaustė, bus matyt kaip bus toliau.

Kördüğüm (Trailer 2016-1)
Kördüğüm (Trailer 2016-2)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ajatus koks sutapimas biggrin.gif
Atsakyti
Ajatus koks pavydas 😅
Atsakyti
Ajatus kokia paranoja biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 12 18, 16:50)
Dar žiuriu Dolunay ir Bizim Hikaye kai ikelia nauja serija, kol valgyti darau kaip fona, bet nepridečiau į favoritus ax.gif 
drinks_cheers.gif Aš irgi šiuos du žiūriu, bet ne kas savaitę, ir lygiai taip pat, kad dažniausiai kažką beveikiant. Iki favoritų toli gažu ir man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 12 18, 18:22)
drinks_cheers.gif  Aš irgi šiuos du žiūriu, bet ne kas savaitę, ir lygiai taip pat, kad dažniausiai kažką beveikiant. Iki favoritų toli gažu ir man schmoll.gif

Būna ir aš praleidžiu, poto keleta seriju suklausau biggrin.gif tikėjausi kad abu bus geresni, ypač Bizim Hikaye ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 18, 12:44)

hihihi.gif Na, jis nėra berniukas gražuoliukas, bet vat turi kažką, kas veža, akis visų pirma, žvilgsnį  wub.gif  Mane vien jo eisena guldo biggrin.gif Bet svarbiausia, aišku, vaidyba. Jis nespėtų tiek vaidint, kiek aš norėčiau į jį žiūrėt lotuliukas.gif O jis priešingai mat - tarp projektų dingsta porai metų ir tenka tas spragas kamšyti visokiais Arduc ir tt biggrin.gif Nes va jis tai tikrai tik gražus paveikslėlis ekrane palyginus. Aš nežinau ką jis sekančiam projekte parodys, kai liks vienas be savo rudės biggrin.gif O Bursiną tai dovanoju nemokamai biggrin.gif

as pasirasau po kiekvienu zodziu...po kiekvienu biggrin.gif :wu
b:
P.S. Ir kas man patinka, kad jo visi vaidmenys skirtingi wub.gif
Nepamenu dabar kuris turku aktorius, bet kiek maciau su tuo aktoriumi filmu, visur jis vienodas..net neidomu i toki ziureti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 18 gruodžio 2017 - 20:58
QUOTE(otea @ 2017 12 18, 21:50)
Būna ir aš praleidžiu, poto keleta seriju suklausau biggrin.gif tikėjausi kad abu bus geresni, ypač Bizim Hikaye ax.gif
Dėl jo aš irgi tikėjausi žymiai daugiau. Pradžia tokia lyg ir faina buvo, o paskui pastrigo vietoj, per daug ten užsitęsė malimasis vietoj.
Dolunay tai kaip jau ir į pabaigą kaip supratau, 26 finalinė. Aš iki 21 esu pažiūrėjusi.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2017 12 18, 19:55)
as pasirasau po kiekvienu zodziu...po kiekvienu  biggrin.gif  wub.gif
P.S. Ir kas man patinka, kad jo visi vaidmenys skirtingi  wub.gif
Nepamenu dabar kuris turku aktorius, bet kiek maciau su tuo aktoriumi filmu, visur jis vienodas..net neidomu i toki ziureti...

Jei klaustumėt manęs, tai sakyčiau, kad tas aktorius Burak Ozcivit biggrin.gif Arba Kenan Imirzalioglu ar kaip ten jo ta pavardė biggrin.gif Nors daug tokių yra, kur vaidina tą patį per tą patį, nes bijo arba tiesiog nepaveža ekspresyvesnių, neigiamų ar šiaip nepatogių vaidmenų.

Na ką, šiandien seriją padarė ne Ferhatas, o Abidinas wub.gif Šaunuolis jis wub.gif Įdomu kas tą jo mergšę nudėjo unsure.gif Man patinka, kad įvykiai greitai klostosi ir neužtempia vienos linijos 50čiai serijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 18 gruodžio 2017 - 22:56