Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kaip per EV, Eurovizijos temoj kasmet hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 16, 02:24)
Na jau patikėjo visi, net ir aš  bigsmile.gif

O man jis nepatinka. Iffet apskritai buvo neįdomus, tai ir jis nepatiko, tie jo ūsai, nea. Tada bandžiau Merhamet, pats siužetas buvo nieko, bet negalėjau pakęsti jo pagrindiniame vaidmenyje. Tai mečiau. Nemanau kad atsiras dar koks ypatingas siužetas kad galėčiau istengciau žiūrėti. Ne man jis. Kažkokia antipatija. Gal man kažkas ne taip?? :-?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 12 17, 02:07)
O man jis nepatinka. Iffet apskritai buvo neįdomus,  tai ir jis nepatiko,  tie jo ūsai,  nea.  Tada bandžiau Merhamet,  pats siužetas buvo nieko,  bet negalėjau pakęsti jo pagrindiniame vaidmenyje. Tai mečiau.  Nemanau kad atsiras dar koks ypatingas siužetas kad galėčiau istengciau žiūrėti.  Ne man jis.  Kažkokia antipatija. Gal man kažkas ne taip??  :-?

Viskas taip, man jis irgi nepatinka mirksiukas.gif Nustebau, kad buvo modeliu. Gal dėl raumenų?
Atsakyti
Nežinot kada pradės rodyti Hadi Be Oğlum?
Atsakyti
Turkijoje planuojama sausio 26 2018
Fainas tas mažylis bus, na, kur Dolunay vaidina.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2017 12 15, 16:25)
Nzn, bet as tikiu laiminga pabaiga bigsmile.gif
Na, nežinau nežinau, nes tendencija tai tokia_kur arba jis miršta arba ji. Žiūrėsim kaip šįkart bus.
Atsakyti
Per TV8 ziuriu Meiles miesta 😊😊 gal yra maciusiu ir galetu pasakyt ar verta ji ziureti?
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2017 12 18, 00:10)
Per TV8 ziuriu Meiles miesta 😊😊 gal yra maciusiu ir galetu pasakyt ar verta ji ziureti?
Kurie nemyli, nemėgsta šių aktorių ar nepatiko scenarijus_aišku, kad sakys ne, nepatiko. Kam patiko, ar patiko neutraliai_sakys taip. Tad teks spręst pačiai.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 12 16, 10:17)
Aš Celikol’i griebsiu, kai pasibaigs FHVK. Šiai dienai užtenka aistrų  Paskui su pasimėgavimu žiūrėsiu visas nufilmuotas serijas  Nes dabar tas kas savaitinis laukimas išsunkia visą mano ir taip nedidelę kantrybę.

Va tas laukimas ir mane užknisa, buvau jau atpratus nuo to, kol niekas neužkabino. O dabar džiūstu nuo pirmadienio iki pirmadienio biggrin.gif Nesibaigia dar tavo Fazilet? Aš užmečiau akį anadien į tą atsisveikinimo sceną jūsų aptartą, bet man kažkaip 0 emocijų, tai ramu, tikrai negrįšiu prie jo.

QUOTE(mazuliux @ 2017 12 16, 17:24)
Idomu idomu, ziuresim kaip cia bus. Favoritu nezinau ar taps, bet tarp megstamu tikrai manau. Nors del grozio kazint ar pradesiu svaigti, bet del vaidybos tikrai gali buti   

Teks jau dalintis, nieko nepadarysi  Tatlitugas niekada nebuvo mano favoritas, tai cia ne beda  Bursinas ir Arduc yra mano mylimukai, tai kazi ar juos issimylesiu  ​ 

hihihi.gif Na, jis nėra berniukas gražuoliukas, bet vat turi kažką, kas veža, akis visų pirma, žvilgsnį wub.gif Mane vien jo eisena guldo biggrin.gif Bet svarbiausia, aišku, vaidyba. Jis nespėtų tiek vaidint, kiek aš norėčiau į jį žiūrėt lotuliukas.gif O jis priešingai mat - tarp projektų dingsta porai metų ir tenka tas spragas kamšyti visokiais Arduc ir tt biggrin.gif Nes va jis tai tikrai tik gražus paveikslėlis ekrane palyginus. Aš nežinau ką jis sekančiam projekte parodys, kai liks vienas be savo rudės biggrin.gif O Bursiną tai dovanoju nemokamai biggrin.gif

QUOTE(radera @ 2017 12 17, 00:07)
O man jis nepatinka. Iffet apskritai buvo neįdomus,  tai ir jis nepatiko,  tie jo ūsai,  nea.  Tada bandžiau Merhamet,  pats siužetas buvo nieko,  bet negalėjau pakęsti jo pagrindiniame vaidmenyje. Tai mečiau.  Nemanau kad atsiras dar koks ypatingas siužetas kad galėčiau istengciau žiūrėti.  Ne man jis.  Kažkokia antipatija. Gal man kažkas ne taip??  :-?

Viskas tikrai taip smile.gif O kam stengtis kažką žiūrėti? biggrin.gif Iffet siužetas gal ir nebuvo ypatingas, bet jo vaidmuo su visais ūsais buvo super įdomus, įvairiapusiškas, sudėtingas ir tobulai atliktas. Merhamet mano vienas favoritų su jo Firatu priešakyje, o Kordugum apskritai vienas kokybiškiausių matytų projektų, kuris, deja, žlugo dėl kažkokių povandeninių srovių ir pagrindinės aktorės nesutarimų su filmavimo komanda. Bet pirmas sezonas tai wow, vertas kiekvienos minutės žiūrėjimo. Ne vien dėl jo, o dėl visos komandos, dėl siužeto, dėl paties pateikimo. Vien tas vaikiukas ko vertas wub.gif
Apskritai man nepatinka gražuoliai tobuli geriečiai visagaliai supermenai. Neįdomu visiškai į tokius žiūrėti. O jo vaidmenys visi būtent kitokie. Iš visų mažiausiai patiko brolių karamazovų turkiška interpretacija, nes apskritai nedomina manęs niekas, kas susiję su rusų literatūra, kinu, kultūra ir visu kitu, plius nemėgstu Hatices Sendil. Na ir pats pirmasis serialas Pars narkoteror doh.gif lotuliukas.gif
Čia aš ne jums, o tiems, ką užkabino. Taip jau gavosi, kad išsiplėčiau po jūsų postu rolleyes.gif

QUOTE(Lux @ 2017 12 17, 07:16)
Viskas taip, man jis irgi nepatinka

Nustebau, kad buvo modeliu. Gal dėl raumenų?

A fiuuuuu, palengvėjo biggrin.gif Vis mažesnė konkurencija lotuliukas.gif

Modeliu dažniausiai tampama dėl išraiškingo žvilgsnio, ekspresijos ir veržlios, užtikrintos, elegantiškos eisenos. Plius dėl tam tikrų fizinių savybių, tokių kaip ūgis ir gražus kūnas. Visa tai jis turi ax.gif Modeliavimas buvo visiškai trumpas etapas jo gyvenime, iškart buvo pastebėtas ir pakviestas filmuotis. Nors tas pirmas projektas tai dzieve dzieve biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2017 12 17, 13:23)
Nežinot kada pradės rodyti Hadi Be Oğlum?

Skaičiau, kad nukėlė į vasarį.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 11, 11:38)
biggrin.gif Tu turbūt ne manęs klausi lotuliukas.gif Žiūriu Siyah Beyaz Ask, atsižiūrėt negaliu biggrin.gif man labai patinka  ax.gif Bet aš nesiplėsiu, tegul kas nors savo neutralią nuomonę pasako.

aš ir šitą pradėjau... superinis kolkas man scenarijus, aktoriai.. nu tikrai prilipau biggrin.gif o jau Ferchato kietumas, gražumas.. mmm wub.gif

QUOTE(Milagra @ 2017 12 13, 12:31)
Nu va, įtikau tau pagaliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš vakar paskutinę seriją pažiūrėjau, tai taip ir sėdėjau dar kurį laiką sustingusiu žvilgsniu, be jokių minčių galvoje, be nieko biggrin.gif Serija tokia wow buvo, kad ne tik kad į tuliką nesinorėjo, bet ir nekvėpavau praktiškai lotuliukas.gif Ir jai pasibaigus nesinorėjo nei fragų, nieko, reikia viską suvirškint pirmiausia. Žodžiu, aš jau seniai seniai seniai nieko panašaus nežiūrėjau, kas man kvėpavimą stabdo ir jei būtų daug serijų prifilmuota, tai turbūt sėdėčiau vėl iki ryto ir žiūrėčiau kaip Kuzės laikais biggrin.gif
O kas dėl Ferhato vaidmens, tai jis tiesiog JO. Niekas kitas taip nesuvaidintų. Aš jau kai tik aprašymą paskaičiau, supratau, kad pagaliau išaušo jo valanda ir neklydau. Žodžiu, komanda surinkta superinė, viskas puikiai kolkas, o toliau viskas scenaristų rankose. Na, bet Happy endu čia tikrai net nekvvepia biggrin.gif

bigsmile.gif laukiu nesulaukiu smile.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 12 18, 11:04)
aš ir šitą pradėjau... superinis kolkas man scenarijus, aktoriai.. nu tikrai prilipau biggrin.gif o jau Ferchato kietumas, gražumas.. mmm  wub.gif
bigsmile.gif  laukiu nesulaukiu smile.gif clap_1.gif

Nu tai lekiam popcorno pirkt ir laukiam vakaro biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 18, 10:18)
Nu tai lekiam popcorno pirkt ir laukiam vakaro biggrin.gif  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif yahoo.gif
Atsakyti