Mane veža jų sarkazmas ir pasišpilkavimai
Blogietis iš Kuzės, o dabar lyg ir Rivos namelį horizonte užmačiau
Vaje vaje, kam as ilindau i sita pekla Negaliu sustoti ziureti dabar. Celikolis suzavejo Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ... Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia
Abu tikrai puikiai tinka poroje, ir istorija, siuzetas idomus. As irgi tikiu, kad gera pabaiga imanoma. Na, bent jau ne visiskai bloga, bent jau tikiuosi
Na paziurejau 7 serija... sakes... veiksmo apsciai, tik spek sekti
Pagrindine aktore man simpatiska, aisku prie tu anciuko lupu reikejo priprasti, bet tikrai neeezina ji manes ir ziurisi, chemija yra, tas ir svarbu kad patrauktu. Kas erzina, tai jos tatuskes. Tie drugeliai
Kas del paties Celikolio, as dar nenusprendziau ar jis man patinka ar ne , Ferhatas vienareiksmiskai, bet bet Ferhatas be Celikolio nebutu Ferhatu, tad gal ir Celikolis patinka ...
Kiek seriju yra uzplanuota ir sezonas vienas turbut?
Prisiminiau. Į temą apie jį. Darbe vieną kolegę užvedžiau ant turkų filmų, čia maždaug prieš porą metų plius minus. Na, peržiūrėjo visus geriausius, visko daug, ir liko, jis, Celikolis. Pasiūliau Iffet, ir kaip jai patiko jis, ne tas žodis. Užsivedė. Pasiūliau tada Merhamet, pažiūrėjo pirmą sezoną ir va jau nuo pirmadienio žiūri jau antrą sezoną. Svaigsta dėl jo; ir dėl vaidybos, ir dėl grožio. Net kaip supratau, dabar jau patapęs yra jos favoritu Nr.1.
Idomu idomu, ziuresim kaip cia bus. Favoritu nezinau ar taps, bet tarp megstamu tikrai manau. Nors del grozio kazint ar pradesiu svaigti, bet del vaidybos tikrai gali buti
Nu va, kiek aš čia jau apie jį svaigstu, niekam nereikėjo, o dabar dalinkis mat su visom
Be galo geras aktorius, tobulas. Ir projektai visi be išimties geri. Žino savo vertę ir piguskiu nesivaiko. Seku jau ji nnnn metų, žiauriai man jo ir gyvenimo būdas patinka ir požiūris į darbą, ir vaidyba ir išvaizda, nu viskas. Aš per jį tatlituga kažkada išsimylejau
Teks jau dalintis, nieko nepadarysi Tatlitugas niekada nebuvo mano favoritas, tai cia ne beda Bursinas ir Arduc yra mano mylimukai, tai kazi ar juos issimylesiu