Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(svelni @ 2017 12 15, 14:25)
ir kas svarbiausia normalus dialogai.

Mane veža jų sarkazmas ir pasišpilkavimai wub.gif

QUOTE(Lux @ 2017 12 15, 16:07)
Žiūriu blogiečiai vis tie patys ax.gif

Blogietis iš Kuzės, o dabar lyg ir Rivos namelį horizonte užmačiau rolleyes.gif
Atsakyti

Vaje vaje, kam as ilindau i sita pekla  :lol:  Negaliu sustoti ziureti dabar. Celikolis suzavejo  :rolleyes: Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ...  Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia  :ax:

Abu tikrai puikiai tinka poroje, ir istorija, siuzetas idomus. As irgi tikiu, kad gera pabaiga imanoma. Na, bent jau ne visiskai bloga, bent jau tikiuosi  :unsure:

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 12 15, 20:02)
Vaje vaje, kam as ilindau i sita pekla lotuliukas.gif Negaliu sustoti ziureti dabar. Celikolis suzavejo rolleyes.gif Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ...  Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia ax.gif
Abu tikrai puikiai tinka poroje, ir istorija, siuzetas idomus. As irgi tikiu, kad gera pabaiga imanoma. Na, bent jau ne visiskai bloga, bent jau tikiuosi unsure.gif
Turi jis cinkelį, turi. Man truputi iš pradžių reikėjo prie jo pasikeistusio įvaizdžio priprasti, toks kažkoks kitoks jis čia.
Pažiūrėkit kad su juo vaidyba Sadece Sen mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 12 15, 20:02)
Celikolis suzavejo rolleyes.gif Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ...  Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia ax.gif
Prisiminiau. Į temą apie jį. Darbe vieną kolegę užvedžiau ant turkų filmų, čia maždaug prieš porą metų plius minus. Na, peržiūrėjo visus geriausius, visko daug, ir liko, jis, Celikolis. Pasiūliau Iffet, ir kaip jai patiko jis, ne tas žodis. Užsivedė. Pasiūliau tada Merhamet, pažiūrėjo pirmą sezoną ir va jau nuo pirmadienio žiūri jau antrą sezoną. Svaigsta dėl jo; ir dėl vaidybos, ir dėl grožio. Net kaip supratau, dabar jau patapęs yra jos favoritu Nr.1.
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 12 15, 18:02)
<p>Vaje vaje, kam as ilindau i sita pekla  lotuliukas.gif  Negaliu sustoti ziureti dabar. Celikolis suzavejo  rolleyes.gif Kaip vyras nera itin man patrauklus, bet vaidyba tai kazkas nerealaus. Ir tas zvilgsnis ...  Tikrai sitas aktorius turi kazka, kas itin traukia, zavi, pavergia  ax.gif</p>
<p> </p>
<p>Abu tikrai puikiai tinka poroje, ir istorija, siuzetas idomus. As irgi tikiu, kad gera pabaiga imanoma. Na, bent jau ne visiskai bloga, bent jau tikiuosi  unsure.gif</p>

Nu va, kiek aš čia jau apie jį svaigstu, niekam nereikėjo, o dabar dalinkis mat su visom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Be galo geras aktorius, tobulas. Ir projektai visi be išimties geri. Žino savo vertę ir piguskiu nesivaiko. Seku jau ji nnnn metų, žiauriai man jo ir gyvenimo būdas patinka ir požiūris į darbą, ir vaidyba ir išvaizda, nu viskas. Aš per jį tatlituga kažkada išsimylejau biggrin.gif
Atsakyti

Na paziurejau 7 serija... sakes... veiksmo apsciai, tik spek sekti  :D

Pagrindine aktore man simpatiska, aisku prie tu anciuko lupu reikejo priprasti, bet tikrai neeezina ji manes ir ziurisi, chemija yra, tas ir svarbu kad patrauktu. Kas erzina, tai jos tatuskes. Tie drugeliai  :oh: 

Kas del paties  Celikolio, as dar nenusprendziau ar jis man patinka ar ne  :D , Ferhatas vienareiksmiskai, bet bet Ferhatas be Celikolio nebutu Ferhatu, tad gal ir Celikolis patinka  :lol: ... 

Kiek seriju yra uzplanuota ir sezonas vienas turbut?

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 15, 22:21)
<p>Na paziurejau 7 serija... sakes... veiksmo apsciai, tik spek sekti  biggrin.gif</p><p>Pagrindine aktore man simpatiska, aisku prie tu anciuko lupu reikejo priprasti, bet tikrai neeezina ji manes ir ziurisi, chemija yra, tas ir svarbu kad patrauktu. Kas erzina, tai jos tatuskes. Tie drugeliai  doh.gif </p><p></p><p>Kas del paties  Celikolio, as dar nenusprendziau ar jis man patinka ar ne  biggrin.gif , Ferhatas vienareiksmiskai, bet bet Ferhatas be Celikolio nebutu Ferhatu, tad gal ir Celikolis patinka  lotuliukas.gif ... </p><p></p><p>Kiek seriju yra uzplanuota ir sezonas vienas turbut?</p>

Nėra jokios informacijos apie tai, viskas tikriausiai priklausys nuo reitingų.
Atsakyti

QUOTE(Visgi @ 2017 12 15, 19:18)
Prisiminiau. Į temą apie jį. Darbe vieną kolegę užvedžiau ant turkų filmų, čia maždaug prieš porą metų plius minus. Na, peržiūrėjo visus geriausius, visko daug, ir liko, jis, Celikolis. Pasiūliau Iffet, ir kaip jai patiko jis, ne tas žodis. Užsivedė. Pasiūliau tada Merhamet, pažiūrėjo pirmą sezoną ir va jau nuo pirmadienio žiūri jau antrą sezoną. Svaigsta dėl jo; ir dėl vaidybos, ir dėl grožio. Net kaip supratau, dabar jau patapęs yra jos favoritu Nr.1.

Na jau patikėjo visi, net ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 gruodžio 2017 - 02:25

Aš Celikol’i griebsiu, kai pasibaigs FHVK. Šiai dienai užtenka aistrų :) Paskui su pasimėgavimu žiūrėsiu visas nufilmuotas serijas :) Nes dabar tas kas savaitinis laukimas išsunkia visą mano ir taip nedidelę kantrybę.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 16, 03:24)
Na jau patikėjo visi, net ir aš bigsmile.gif
O visi tai kas? bigsmile.gif Va va, teks patikėti. Jos ir mano favoritai skiriasi biggrin.gif Jis ne mano favoritas.
Galiu nuraminti_dar kol kas nesu tikra patinka man jis ar ne. Bet čia laiko klausimas. Tai arba neteks dalintis arba vis tik teks dalintis biggrin.gif
Viskas priklausys nuo šito_jei labai žiauriai čia patiks, tai tada vienareikšmiškai damušiu ir tuos, o va tada tai jau tikrai teks dalintis ir gyventi draugiškai, nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti

Idomu idomu, ziuresim kaip cia bus. Favoritu nezinau ar taps, bet tarp megstamu tikrai manau. Nors del grozio kazint ar pradesiu svaigti, bet del vaidybos tikrai gali buti  :rolleyes: 

Nu va, kiek aš čia jau apie jį svaigstu, niekam nereikėjo, o dabar dalinkis mat su visom biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Be galo geras aktorius, tobulas. Ir projektai visi be išimties geri. Žino savo vertę ir piguskiu nesivaiko. Seku jau ji nnnn metų, žiauriai man jo ir gyvenimo būdas patinka ir požiūris į darbą, ir vaidyba ir išvaizda, nu viskas. Aš per jį tatlituga kažkada išsimylejau biggrin.gif

Teks jau dalintis, nieko nepadarysi  :D Tatlitugas niekada nebuvo mano favoritas, tai cia ne beda :D Bursinas ir Arduc yra mano mylimukai, tai kazi ar juos issimylesiu  :B​ 

Atsakyti
Berniukų dalybos ax.gif
Atsakyti