Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Simbulis @ 2017 12 13, 09:02)
<p><strong>Milagra </strong>paziurejau 5 serijas ir zinok ka galiu pasakyti wow  clap_1.gif mano stiliaus serialas  biggrin.gif ... <em>Ferhatas </em>tikrai bad guy, toks setonas, uh, veza mane tokie vyrai, pradzioje erzino tas jo toks saltumas, bet po trecios serijos (kur ten ji peiliu pakase Asli) kitomis akimis i ji ziuriu... tokia <em>Beauty and the Beast </em>istorija...</p><p>tikiuosi kad su scenarijum nenusivaziuos, bet ir neatrodo kad cia vis tik galetu buti HE g.gif 
</p><p>ir labai dziaugiuosi kad Tatlitug atsisake sio vaidmens, nu neisivaizduoju jo Ferhato rolej... </p>

Nu va, įtikau tau pagaliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš vakar paskutinę seriją pažiūrėjau, tai taip ir sėdėjau dar kurį laiką sustingusiu žvilgsniu, be jokių minčių galvoje, be nieko biggrin.gif Serija tokia wow buvo, kad ne tik kad į tuliką nesinorėjo, bet ir nekvėpavau praktiškai lotuliukas.gif Ir jai pasibaigus nesinorėjo nei fragų, nieko, reikia viską suvirškint pirmiausia. Žodžiu, aš jau seniai seniai seniai nieko panašaus nežiūrėjau, kas man kvėpavimą stabdo ir jei būtų daug serijų prifilmuota, tai turbūt sėdėčiau vėl iki ryto ir žiūrėčiau kaip Kuzės laikais biggrin.gif
O kas dėl Ferhato vaidmens, tai jis tiesiog JO. Niekas kitas taip nesuvaidintų. Aš jau kai tik aprašymą paskaičiau, supratau, kad pagaliau išaušo jo valanda ir neklydau. Žodžiu, komanda surinkta superinė, viskas puikiai kolkas, o toliau viskas scenaristų rankose. Na, bet Happy endu čia tikrai net nekvvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 gruodžio 2017 - 14:33

Aha, zinok tikrai kitoks, seniai toki ir beziurejau...

Atrodo lyg ir aišku viskas kas ir kaip, ir kai žiūri, žinai kad laimingo finalo nebus, ir tikrai nebus, nu bet taip nori vis tiek, kad gerai ten viskas klostytusi.

Veiksmo yra, intrigų yra, o ir pora neerzina, aktoriai super atidirba, ir pora žiauriai gerai žiūrisi. Sakau Ferhato vaidmeny neįsivaizduoju jokio Tatlitugo, jis lyg būtų kurtas Celikoliui, ir kas svarbiausiai - jis man čia patinka, tikrai  :laugh:  toks kvapą gniaužiantis ir kraują stingdantis, slepiantis nuo visų savo tikrąją pusę... Ta vieta, kur Asli jam peili suvarė ir jis pasakė, kad esi per viena zingsni nuo tamsos (ar kazkaip panasiai, kad cia pirma pamoka), tame žvilgsnyje tiek visko buvo, o ir šiaip patinka, kaip atsiskleidžia jo charakteris... Asli ir nepescia, ne kokia verksne... Nu ziuriu su nekantrumu ir malonumu, nes kol kas man viskas patinka   :B

Atsakyti

Uhhh kokia 26 serijos pabaiga Fazilet Hanim ve Kizlari ta scena su Hazan ir Yagiz atsisveikinant, taip pagailo ju, dabar su Sinanu ji keistai žiurisi poroje.... rolleyes.gifLabai idomu kaip toliau ju santykiai rutuliosis ax.gifanonsas 27 serijos bomba del Yasemin ohmy.gifbigsmile.gif

Nereali scena! Nors ir daug nekalbėjo, bet vien kokia kūno kalba! Žvilgsniai! Tiek daug galima buvo pamatyti ir paanalizuoti vėliau. Dainos kasdien po n kartų klausau ir neatsiklausau. 

Su Sinanu jau man senai aišku, jog nelimpa jie vienas kitam, kad ir kaip norėtų abu. Ypač patiko, kai ji 26 serijos pradžioje nusileido liftu ir jį apkabino - susimąsčiu ir šalta kaip ledas. Nepasitiki ji juo, nėra tos aşk aşk. Kirba jau jai kažkas mintyse, bet pati bijo savo minčių. 

Panašu, jog Yagiz taip ir neišskris tą vakarą. Ir panašu, jog susitiks jie visgi aerouoste. Ech, tikiuos, kad Hazan iš nevilties puls jam į glėbį, kad ir kaip tai banaliai beatrodytų :) Bet jau norisi jų istorijoje daugiau kūniško artumo vienas kitam. Gal tada “ožka” pagaliau susimąstys, kodėl ji taip džiaugiasi jo neišvažiavimu. 

Bet kaip bebūtų, nebus YagHaz istorijoje viskas taip lengva ir paprasta kaip norėtųsi. Broliškų  santykių tema, ves link dramos, ašarų pakalnės, “noriu, bet negaliu” ir pan. Tikiuosi tik happy end’o :) Nors ir jis tikriausiai kažkaip nelabai nusišviečia...

Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 12 13, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="71924391" data-time="1513032298"><div><p>Uhhh kokia 26 serijos pabaiga Fazilet Hanim ve Kizlari ta scena su Hazan ir Yagiz atsisveikinant, taip pagailo ju, dabar su Sinanu ji keistai žiurisi poroje.... vartotojo įkelta nuotraukaLabai idomu kaip toliau ju santykiai rutuliosis vartotojo įkelta nuotraukaanonsas 27 serijos bomba del Yasemin vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nereali scena! Nors ir daug nekalbėjo, bet vien kokia kūno kalba! Žvilgsniai! Tiek daug galima buvo pamatyti ir paanalizuoti vėliau. Dainos kasdien po n kartų klausau ir neatsiklausau. </p><p>Su Sinanu jau man senai aišku, jog nelimpa jie vienas kitam, kad ir kaip norėtų abu. Ypač patiko, kai ji 26 serijos pradžioje nusileido liftu ir jį apkabino - susimąsčiu ir šalta kaip ledas. Nepasitiki ji juo, nėra tos aşk aşk. Kirba jau jai kažkas mintyse, bet pati bijo savo minčių. </p><p>Panašu, jog Yagiz taip ir neišskris tą vakarą. Ir panašu, jog susitiks jie visgi aerouoste. Ech, tikiuos, kad Hazan iš nevilties puls jam į glėbį, kad ir kaip tai banaliai beatrodytų smile.gif Bet jau norisi jų istorijoje daugiau kūniško artumo vienas kitam. Gal tada “ožka” pagaliau susimąstys, kodėl ji taip džiaugiasi jo neišvažiavimu. </p><p>Bet kaip bebūtų, nebus YagHaz istorijoje viskas taip lengva ir paprasta kaip norėtųsi. Broliškų  santykių tema, ves link dramos, ašarų pakalnės, “noriu, bet negaliu” ir pan. Tikiuosi tik happy end’o smile.gif Nors ir jis tikriausiai kažkaip nelabai nusišviečia...</p>

Labai tiksliai viska parasete, kaip is mano lupu butu nuimta ax.gif as dar negaliu atsiziureti atsisveikinimo scenos, nu nereali, be zodziu viskas buvo aisku. Skaiciau kad grizta i seriala ta Nil lygtai kur anksciau su ja draugavo, manau kad ji pades isskirti SinHaz. bigsmile.gif Ziauriai laukiu scenu kai abu nores but kartu bet negales del brolio. Mano nuojauta, kad Sinanui turetu blogai baigtis, nes kitaip negaletu buti YagHaz.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 13, 15:44)
Sakau Ferhato vaidmeny neįsivaizduoju jokio Tatlitugo, jis lyg būtų kurtas Celikoliui, ir kas svarbiausiai - jis man čia patinka, tikrai  laugh.gif  toks kvapą gniaužiantis ir kraują stingdantis, slepiantis nuo visų savo tikrąją pusę... Ta vieta, kur Asli jam peili suvarė ir jis pasakė, kad esi per viena zingsni nuo tamsos (ar kazkaip panasiai, kad cia pirma pamoka), tame žvilgsnyje tiek visko buvo, o ir šiaip patinka, kaip atsiskleidžia jo charakteris... Asli ir nepescia, ne kokia verksne... Nu ziuriu su nekantrumu ir malonumu, nes kol kas man viskas patinka   cool.gif

Oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va, bus tau Celikkolis Celikkolis biggrin.gif

Tas jo žvilgsnis mane ir pavergė jau seniai biggrin.gif Jis, atrodo, kalba tiek mažai, o pasako tiek daug. Jo žvilgsnyje galima įžvelgti begalybę emocijų vienu metu, nesvarbu ką jis bevaidintų. Be to, balsas jo labai gražus, manieros, eisena wub.gif Ir mane veža tas kažkas neapčiuopiamo ir neįvardijamo, tas jo tvirtumas ir stiprumas sumišęs su švelnumu - be galo vyriškas ir tuo pačiu švelnus. Ir viskas apgaubta paslapties šydu. Va toks tas Celikkolis mano akimis biggrin.gif

O Asli man patinka. Kaip herojė. Tikrai nepėsčia. Kaip aktorė mane nervino pradžioj su savo tom pripūstom lūpom ir tatūškėm, bet kadangi vaidina gerai ir poroje susigrojo nuo pat pirmos minutės, tai nebematau tų minusų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 13, 15:44)
Nu ziuriu su nekantrumu ir malonumu, nes kol kas man viskas patinka   cool.gif

Šitas KLIPAS man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Tai pasirodo ne man vienai ji baisi buvo ar yra. Man ji iš pradžių buvo tokia striošna, tokia striošna, kad siaubas. Ir dabar ne kažką, bet kažkaip apsipratau. 6-os serijos pabaiga man baisi buvo. Muzika labai graži skambanti yra, kuri man patinka. Dėl laimingos pabaigos - netikiu, nesišviečia ji man kažkaip. Aktoriai išties tinka vienas kitam į porą. Matyt kaip ir visada, kiekvienas išlaukia savo, kas kam skirta tam tas skirta, nėra neteisingo pasirinkimo ar vaidmens.

Atsakyti
Įkalbėjot ir mane pažiūrėti Siyah Beyaz Ask biggrin.gif Dvi serijas mačiau. Ji man graži, tattoo tai baisios. Pirmą seriją labai nuobodžiavau, antra jau geresnė. Tikiuosi įsivažiuos. Man ta bobulė teta ypatingo šlykštumo bobelė. Apie kai kuriuos įvykius žiūrėdama atspėjau, gan nuspėjami tie serialai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 14, 13:40)
Įkalbėjot ir mane pažiūrėti Siyah Beyaz Ask biggrin.gif

Ale tave lengva įkalbėt, pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 14, 15:51)
Ale tave lengva įkalbėt, pasirodo lotuliukas.gif

Chi chi, tik po to bambu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 13, 17:44)
<p>Aha, zinok tikrai kitoks, seniai toki ir beziurejau...
</p><p>Atrodo lyg ir aišku viskas kas ir kaip, ir kai žiūri, žinai kad laimingo finalo nebus, ir tikrai nebus, nu bet taip nori vis tiek, kad gerai ten viskas klostytusi.
</p><p>Veiksmo yra, intrigų yra, o ir pora neerzina, aktoriai super atidirba, ir pora žiauriai gerai žiūrisi. Sakau Ferhato vaidmeny neįsivaizduoju jokio Tatlitugo, jis lyg būtų kurtas Celikoliui, ir kas svarbiausiai - jis man čia patinka, tikrai  laugh.gif  toks kvapą gniaužiantis ir kraują stingdantis, slepiantis nuo visų savo tikrąją pusę... Ta vieta, kur Asli jam peili suvarė ir jis pasakė, kad esi per viena zingsni nuo tamsos (ar kazkaip panasiai, kad cia pirma pamoka), tame žvilgsnyje tiek visko buvo, o ir šiaip patinka, kaip atsiskleidžia jo charakteris... Asli ir nepescia, ne kokia verksne... Nu ziuriu su nekantrumu ir malonumu, nes kol kas man viskas patinka   cool.gif
</p><p></p>

Man sitas serialas wow wow wow biggrin.gif daug veiksmo, pagrindine pora super atitinka vienas kita, Celikolis idealus sitam vaidmeniui ir kas svarbiausia normalus dialogai. Nes kituose turkiskuose serialuose tai boze boze ax.gif kalba apie nieka arba niekam nesuprantamai, turbut tik patys ir supranta ka tuo norejo pasakyti.
Nzn , bet as tikiu laiminga pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
Žiūriu blogiečiai vis tie patys ax.gif
Atsakyti