Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Simbulis @ 2017 12 11, 12:12)
<p>Yra žiūrinčių Siyah Beyaz Ask ir Cukur? Kokie atsliepimai butu, verta pradėt smile.gif  g.gif
</p><p>Per tv8 užmečiau akį į Meilės miestą, bet jo pabaiga žinau, tai kuisdama namuose gal suziurėsiu biggrin.gif
</p><p></p><p></p><p> 
</p>

biggrin.gif Tu turbūt ne manęs klausi lotuliukas.gif Žiūriu Siyah Beyaz Ask, atsižiūrėt negaliu biggrin.gif man labai patinka ax.gif Bet aš nesiplėsiu, tegul kas nors savo neutralią nuomonę pasako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 gruodžio 2017 - 13:39

biggrin.gifTu turbūt ne manęs klausi lotuliukas.gifŽiūriu Siyah Beyaz Ask, atsižiūrėt negaliu biggrin.gifman labai patinka ax.gifBet aš nesiplėsiu, tegul kas nors savo neutralią nuomonę pasako.

O ziuri kad idomus ir kabinantis ar del Celikolio ?  :laugh: YouTube siek tiek uzmaciau filmuku apie si seriala, tai nuomone sunku susidaryt  :D 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 11, 13:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="71923396" data-time="1512992293"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaTu turbūt ne manęs klausi vartotojo įkelta nuotraukaŽiūriu Siyah Beyaz Ask, atsižiūrėt negaliu vartotojo įkelta nuotraukaman labai patinka vartotojo įkelta nuotraukaBet aš nesiplėsiu, tegul kas nors savo neutralią nuomonę pasako.</p></div></blockquote><p>O ziuri kad idomus ir kabinantis ar del Celikolio ?  laugh.gif YouTube siek tiek uzmaciau filmuku apie si seriala, tai nuomone sunku susidaryt  biggrin.gif </p>

Nu, žinok, ir dėl to, ir dėl to biggrin.gif Jei būtų š.. tai nežiūrėčiau net ir dėl Celikkolio. Kaip ir Kurto ar Cesuro nežiūrėjau, nors Kivo irgi labai myliu. Man patinka, ir pasijuokiu, ir ašarą nubraukiu, dinamiškas, įdomiai siužetas susuktas, bent kolkas. Ir maniškio vaidmuo toks 100 proc jam sukurtas. Ačiū, tau, Kivo, kad palikai jam šį vaidmenį biggrin.gif Prie pagrindinės aktorės reikėjo priprasti, bet dabar jos atsiprašiau biggrin.gif Sakyčiau, net labai nebloga pora gavosi rolleyes.gif Truputėlį erzina naujo režisieriaus darbas, bet lyg geryn eina. O scenaristams kolkas didelių priekaištų neturiu. Beje, ar ne tau labai patiko Karagul? Tai tie patys scenaristai šiame projekte dirba nuo 7 serijos.
Atsakyti

Nu, žinok, ir dėl to, ir dėl to biggrin.gifJei būtų š.. tai nežiūrėčiau net ir dėl Celikkolio. Kaip ir Kurto ar Cesuro nežiūrėjau, nors Kivo irgi labai myliu. Man patinka, ir pasijuokiu, ir ašarą nubraukiu, dinamiškas, įdomiai siužetas susuktas, bent kolkas. Ir maniškio vaidmuo toks 100 proc jam sukurtas. Ačiū, tau, Kivo, kad palikai jam šį vaidmenį biggrin.gifPrie pagrindinės aktorės reikėjo priprasti, bet dabar jos atsiprašiau biggrin.gifSakyčiau, net labai nebloga pora gavosi rolleyes.gifTruputėlį erzina naujo režisieriaus darbas, bet lyg geryn eina. O scenaristams kolkas didelių priekaištų neturiu. Beje, ar ne tau labai patiko Karagul? Tai tie patys scenaristai šiame projekte dirba nuo 7 serijos.

O tai is pradziu Tatlitug turejo vaidinti? Na ziuresim  :rolleyes: ... Karagul neziurejau, nezinau sito... paziurejau kad 8 serijos yra, bus ka veikt pora vakaru  :B 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 12 11, 17:25)
O tai is pradziu Tatlitug turejo vaidinti? Na ziuresim  rolleyes.gif ... Karagul neziurejau, nezinau sito...

paziurejau kad 8 serijos yra, bus ka veikt pora vakaru  cool.gif </p>

Taip, scenarijus buvo jam rašytas.

Tai gal tau tied daug nereikės, užteks ir vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 11, 20:58)
Taip, scenarijus buvo jam rašytas.

Atsisakė filmuotis? Būč turėjus ką žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Deja, Kiralık Aşk nei vienos nominacijos negavo ax.gif
Laikas vėl prie turkiškų serialų grįžti, negaliu be jų, tiek daug nematytų dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 11, 19:38)
Atsisakė filmuotis? Būč turėjus ką žiūrėti biggrin.gif

A tai Cesurą jau sužiūrėjai? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2017 12 11, 19:46)
Deja, Kiralık Aşk nei vienos nominacijos negavo  ax.gif
Laikas vėl prie turkiškų serialų grįžti, negaliu be jų, tiek daug nematytų dar biggrin.gif

Čia į tą temą biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 gruodžio 2017 - 20:55
Uhhh kokia 26 serijos pabaiga Fazilet Hanim ve Kizlari ta scena su Hazan ir Yagiz atsisveikinant, taip pagailo ju, dabar su Sinanu ji keistai žiurisi poroje.... rolleyes.gif Labai idomu kaip toliau ju santykiai rutuliosis ax.gif anonsas 27 serijos bomba del Yasemin ohmy.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 12 11, 21:58)
A tai Cesurą jau sužiūrėjai?  biggrin.gif

Kai tik baigė filmuoti tongue.gif
Atsakyti

Milagra paziurejau 5 serijas ir zinok ka galiu pasakyti wow  :clap_1: mano stiliaus serialas  :D ... Ferhatas tikrai bad guy, toks setonas, uh, veza mane tokie vyrai, pradzioje erzino tas jo toks saltumas, bet po trecios serijos (kur ten ji peiliu pakase Asli) kitomis akimis i ji ziuriu... tokia Beauty and the Beast istorija...

tikiuosi kad su scenarijum nenusivaziuos, bet ir neatrodo kad cia vis tik galetu buti HE :hm: 

ir labai dziaugiuosi kad Tatlitug atsisake sio vaidmens, nu neisivaizduoju jo Ferhato rolej... 

Atsakyti

Ka gi, einu ir as paziureti kas ten per serialas. Tiek kalbat, kad negaliu nepabandyti, labai jau suintrigavot  :D Sita aktore as jau maciusi kitam seriale, tai patiko, o Celikolis man visai nepazystamas  :rolleyes:

Atsakyti