pasiilgau turkisko serialo, tik nezinau kuri griebti
pasiilgau turkisko serialo, tik nezinau kuri griebti
Pažiūrėjus dvi serijas manęs jis neuzkabino. Ta Fazilet, jaučiu, bežiūrint iš proto išvesti galėtų .
Nors gal kada ateity ateis ir jo eilė
Taip, mes apie ta pati...
Uzsikabint ant jo nelengva. Tikros meiles poros (kaip ir blogieciu ) cia nera. Geri virsta blogais, blogi - gerais. Viskas reliatyvu. Asis - motinos ir jos dukteru santykiai..Visas ir visus veikejus galima suprasti kazkuriuo metu kazkurioj serijoj. Zodziu - klampyne, kuri uzkabina, itraukia ir vercia visaip apmastyt ir mastyt...Meiles trikampis attsiranda pamazu, o Fazilet pasidaro ne tokia jau ir bjauri. Pradzioj ji erzina nerealiai. Jeigu bent kiek idomi motinos ir dukru tema - pradeti verta.
Naujas, vizualiai patrauklus, dinamiskas serialas.
Subjektyvi mano nuomone
Spresti Jums.
Vėliau, po ilgos pertraukos, vėl pabandžiau ir vėl neužkabino.
Galbūt jo laikas man kažkada bus, atsiras tinkamu laiku, kai ir tiks ir patiks, o gal ir ne. Bus matyt.
Nors pagrindinis aktorius man toks dar nelimpantis, gal prades patikti
Visgi, ka ziuri?
Narlipe, 09 Gru 2017 - 18:17, parašė: Taip, mes apie ta pati... Uzsikabint ant jo nelengva. Tikros meiles poros (kaip ir blogieciu ) cia nera. Geri virsta blogais, blogi - gerais. Viskas reliatyvu. Asis - motinos ir jos dukteru santykiai..Visas ir visus veikejus galima suprasti kazkuriuo metu kazkurioj serijoj. Zodziu - klampyne, kuri uzkabina, itraukia ir vercia visaip apmastyt ir mastyt...Meiles trikampis attsiranda pamazu, o Fazilet pasidaro ne tokia jau ir bjauri. Pradzioj ji erzina nerealiai. Jeigu bent kiek idomi motinos ir dukru tema - pradeti verta. Naujas, vizualiai patrauklus, dinamiskas serialas. Subjektyvi mano nuomone Spresti Jums.Oj, kaip tiksliai aprašėte. Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Scenaristė taip įdomiai dėlioja istoriją, kad net nežinia ko laukti. Vakar per tiesioginę transliaciją plyšo širdis man. Na taip taikliai suvaidinta emocija, lyg pati išgyvenčiau šį trikampį. Ir vėl tenka laukti nekantriai šeštadienio.
Nominantai
Nominantai
Kas gavo apdovanojimus? Jei Kiralik Ašk scenarijus, mirsiu iš juoko
Kad jie ir nepretendavo Šiemet Nes pernai ir užpernai jau viską susirinko
Šiemet apskritai apgailėtina ta ceremonija ir aktoriai ir apskritai, kokie serialai, tokie ir apdovanojimai Dabar va tik permečiau tiek nominantus, tiek nugalėtojus. Tik Kalp atisi pora nudžiugino. O aprėdai kokie, griūk negyvas Oyku tame tarpe
Yra žiūrinčių Siyah Beyaz Ask ir Cukur? Kokie atsliepimai butu, verta pradėt
Per tv8 užmečiau akį į Meilės miestą, bet jo pabaiga žinau, tai kuisdama namuose gal suziurėsiu