Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

jus cia dauguma apie si seriala sakote, kad labai idomus? ax.gif Госпожа Фазилет и ее дочери / Fazilet Hanim ve Kizlari Все серии (2017)?
pasiilgau turkisko serialo, tik nezinau kuri griebti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2017 12 08, 21:54)
jus cia dauguma apie si seriala sakote, kad labai idomus?  ax.gif Госпожа Фазилет и ее дочери / Fazilet Hanim ve Kizlari Все серии (2017)?
pasiilgau turkisko serialo, tik nezinau kuri griebti  ax.gif

Pažiūrėjus dvi serijas manęs jis neuzkabino. Ta Fazilet, jaučiu, bežiūrint iš proto išvesti galėtų .
Nors gal kada ateity ateis ir jo eilė
Atsakyti

Taip, mes apie ta pati...

Uzsikabint ant jo nelengva. Tikros meiles poros (kaip ir blogieciu  :hmm: ) cia nera. Geri virsta blogais, blogi - gerais. Viskas reliatyvu. Asis - motinos ir jos dukteru santykiai..Visas ir visus veikejus galima suprasti kazkuriuo metu kazkurioj serijoj. Zodziu - klampyne, kuri uzkabina, itraukia ir vercia visaip apmastyt ir mastyt...Meiles trikampis attsiranda pamazu, o Fazilet pasidaro ne tokia jau ir bjauri. Pradzioj ji erzina nerealiai. Jeigu bent kiek idomi motinos ir dukru tema - pradeti verta.

Naujas, vizualiai patrauklus, dinamiskas serialas.

Subjektyvi mano nuomone :)

Spresti Jums.

Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 12 09, 20:05)
Pažiūrėjus dvi serijas manęs jis neuzkabino.
Dar kai tik startavo, žiūrėjau porą serijų, ir manęs taip pat, neužkabino.
Vėliau, po ilgos pertraukos, vėl pabandžiau ir vėl neužkabino.
Galbūt jo laikas man kažkada bus, atsiras tinkamu laiku, kai ir tiks ir patiks, o gal ir ne. Bus matyt.
Atsakyti
ipusejau pirma serija, kol kas idomu....gal kad aktuali tikrai tas dukros ir mamos santykis... ax.gif
Nors pagrindinis aktorius man toks dar nelimpantis, gal prades patikti ax.gif
Visgi, ka ziuri? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whagati: 09 gruodžio 2017 - 20:17

Narlipe, 09 Gru 2017 - 18:17, parašė: Taip, mes apie ta pati... Uzsikabint ant jo nelengva. Tikros meiles poros (kaip ir blogieciu :hmm: ) cia nera. Geri virsta blogais, blogi - gerais. Viskas reliatyvu. Asis - motinos ir jos dukteru santykiai..Visas ir visus veikejus galima suprasti kazkuriuo metu kazkurioj serijoj. Zodziu - klampyne, kuri uzkabina, itraukia ir vercia visaip apmastyt ir mastyt...Meiles trikampis attsiranda pamazu, o Fazilet pasidaro ne tokia jau ir bjauri. Pradzioj ji erzina nerealiai. Jeigu bent kiek idomi motinos ir dukru tema - pradeti verta. Naujas, vizualiai patrauklus, dinamiskas serialas. Subjektyvi mano nuomone :) Spresti Jums.
Oj, kaip tiksliai aprašėte. Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Scenaristė taip įdomiai dėlioja istoriją, kad net nežinia ko laukti. Vakar per tiesioginę transliaciją plyšo širdis man. Na taip taikliai suvaidinta emocija, lyg pati išgyvenčiau šį trikampį. Ir vėl tenka laukti nekantriai šeštadienio.
Atsakyti
Buvau pamiršusi, kad šiandien "Auksinio drugelio"/ Pantene Altın Kelebek apdovanojimai, vk.com priminė, tad žiūriu biggrin.gif Žiūrit kas nors?
Nominantai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 10 gruodžio 2017 - 19:12
QUOTE(kami_ @ 2017 12 10, 20:12)
Buvau pamiršusi, kad šiandien  "Auksinio drugelio"/ Pantene Altın Kelebek apdovanojimai, vk.com priminė, tad žiūriu  biggrin.gif  Žiūrit kas nors?
Nominantai

Kas gavo apdovanojimus? Jei Kiralik Ašk scenarijus, mirsiu iš juoko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 11, 06:48)
Kas gavo apdovanojimus? Jei Kiralik Ašk scenarijus, mirsiu iš juoko tongue.gif

Kad jie ir nepretendavo biggrin.gif Šiemet biggrin.gif Nes pernai ir užpernai jau viską susirinko biggrin.gif
Atsakyti
kami įdėta nuoroda ne iš šių metų? Nes ten paminėtas Kiralik Ašk scenarijus.
Atsakyti
Ai, nu gali būt, aš net nežiūrėjau. Žinau tik, kad jie pernai jau gavo, tai dar negirdėjau, kad kelis metus iš eilės už tą patį duotų. Nors galėtų tai scenaristei ir antrą kartą duot, nes šitiek serijų apie nieką išlaikyt su tokiais reitingais reikia sugebėt vis tiktai biggrin.gif
Šiemet apskritai apgailėtina ta ceremonija ir aktoriai ir apskritai, kokie serialai, tokie ir apdovanojimai biggrin.gif Dabar va tik permečiau tiek nominantus, tiek nugalėtojus. Tik Kalp atisi pora nudžiugino. O aprėdai kokie, griūk negyvas biggrin.gif Oyku tame tarpe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 gruodžio 2017 - 13:08

Yra žiūrinčių Siyah Beyaz Ask ir Cukur? Kokie atsliepimai butu, verta pradėt :)  :hm:

Per tv8 užmečiau akį į Meilės miestą, bet jo pabaiga žinau, tai kuisdama namuose gal suziurėsiu :D

Atsakyti