Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Dėkui 4u.gifGooglėj pradėjau ieškoti, kas tas VK ax.gifir išmetė į jų forumą, o ten radau ir nuorodas thumbup.gifturkiškai visiškai nesuprantu, bet po 6-tos serijos baisiai norėjau pamatyti 7-tą rolleyes.gif

Aš skaitau ir žiuriu be jokių registracijų dizimaniose.

Nemanau, jog bus happy end. Bet nelabai mes prie jų ir įpratę...

Koks gyvenimas, toks end'as :)   :angel_not: 

Ir man kai gyvenime nepavyksta išsiverkti, tai per gerą serijukę įvyksta psichoterapijos seansas. Aišku, labai bobiška :angel2: 

Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2017 11 25, 20:43)
O "Tai mano gyvenimas" taip nesamoningai ir baigias? Ardos nuzudymu?

Pradejau ziureti si seriala.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 11 28, 18:00)
Man išvis nuojauta kužda, kad šis serialas nebus su happy end. Vien klausant muzikos, norisi gerai išsiverkti. Kiekvienoje serijoje slogios nuotaikos. </p>

Visko gali buti, nes per daug problemu, paslapciu, painiavos, tad tikrai mazai tiketina kad viskas bus visiems gerai unsure.gif

Bet viskas labai tikrai graziai nufilmuota, pateikta, grazi, nors ir liudna muzika. O Yagiz aktorius nerealiai ispildo, visus jausmus perteikia wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal pasidalintumėt, kur Jūs skaitote apie mėgstamą/žiūrimą serialą? Turkiškai nesuprantu, o taip įdomu, ką kiti diskutuoja. Vis minit rusiškus forumus, kokie jie? Jie ten nemokami? Tokie kaip supermama tipo? Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2017 12 04, 18:31)
Labas vakaras,
Gal pasidalintumėt, kur Jūs skaitote apie mėgstamą/žiūrimą serialą? Turkiškai nesuprantu, o taip įdomu, ką kiti diskutuoja. Vis minit rusiškus forumus, kokie jie? Jie ten nemokami? Tokie kaip supermama tipo? Dėkui.

vk.com, susirandate mėgstamo serialo temą, prisijungiate ir skaitote naujienas, diskusijas, žiūrite foto, video 4u.gif
Aš dabar fanų istorijas pamėgau, įdomu kaip žiūrovai savo scenarijus kuria biggrin.gif kol kas Kiralık Aşk skaitau, vėliau gal kažką kito imsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 04 gruodžio 2017 - 19:03
Atėjau pasirodyti avataro biggrin.gif tongue.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos, seku jusu pokalbius tylom labai senai, noriu pasidalinti atradimu 😁 pritrukau turkisku serialu kaip ir nemazai is jusu.. beieskodama ka ziuret surizikavau ka neturkisko pabandyt, po turku sunkoka zavetis amerikietisku nepadorumu 😁😁😁 zodziu, kurios nieko pries kostiuminius serialus ir labai uz Kıvanç Tatlıtuğ paziurekit Outlander. Visa pirma sezona perziurejau su jausmu kad labai jau kazka primena pagrindinis veikejas, vertinkit pacios, seilem pavarveti toki net youtubej tube radau 😀 https://youtu.be/DYYhr8f_7MI

Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2017 12 04, 17:31)
Labas vakaras,

www.ashkimsin.ru

QUOTE(Seirano @ 2017 12 05, 10:55)
<p>Sveikos, seku jusu pokalbius tylom labai senai, noriu pasidalinti atradimu 😁 pritrukau turkisku serialu kaip ir nemazai is jusu.. beieskodama ka ziuret surizikavau ka neturkisko pabandyt, po turku sunkoka zavetis amerikietisku nepadorumu 😁😁😁 zodziu, kurios nieko pries kostiuminius serialus ir labai uz <span>Kıvanç Tatlıtuğ paziurekit Outlander. Visa pirma sezona perziurejau su jausmu kad labai jau kazka primena pagrindinis veikejas, vertinkit pacios, seilem pavarveti toki net youtubej tube radau 😀 </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/DYYhr8f_7MI'>https://youtu.be/DYYhr8f_7MI</a></p>

Gaila, mano šalyje nerodo šio klipo, o seilę pavarvinti visai norėtųsi biggrin.gif Tik aš ne kostiuminių serialų mylėtoja, tai vien dėl to labai nepergyvenu, kad negaliu pažiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandiena paskutine O Hayat Benim serija, bet TV8 supuliavo visiškai ir kartoja vakaryšte serija...tai kada pabaiga ? Jeigu ryt jau nauja seriala rodys ? rolleyes.gif Mačiau ja jau per rusus, bet taip nervas sueme kad gaminant vakariene tapati rodo ka ir vakar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 06 gruodžio 2017 - 18:17

po pirmos reklamos rode nuo kur vakar pabaige,kazkas ten jiems patiems nesklandumai buvo su transliacija

Atsakyti
Gunesi Beklerken...
Nuo kada pradides pats idomumas.., t.y.kada Zeynep ir Keremas gales vienas kita mylet atvirai,visiems matant,nesislapstant?
As dabar 26 serijoj
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 12 07, 15:56)
Gunesi Beklerken... Nuo kada pradides pats idomumas.., t.y.kada Zeynep ir Keremas gales vienas kita mylet atvirai,visiems matant,nesislapstant? As dabar 26 serijoj
Kiek pamenu tai nuo 35 serijos.
Atsakyti