Jaučiu esu vienintele kuriai patinka Sinanas ir Hazan kaip pora gal pradžioje tie santykiai taip mane užburė, ypač kai juos abu suriše buvo ir jis prisipažino kad ja myli. Yagizo nemegau ir man jis visai nesimpatiškas buvo, bet dabar po truputi pamačius kokie jo santykiai su Hazan pradeda patikti bet netiek kad linkečiau jog poroje būtu time will tell kaip sakoma labai idomu kuris brolis yra Kerimen sunus, kaip galvojat ? Visa savaitgali pražiurejau turku filmus, ir visa laika praverkiau, nu kodel tukai taip megsta liudnas pabaigas... Labai patiko [b]Delibal[/b] aišku del Cagatajaus taipat [b]Bi Kucuk Eylul Meselesi[/b] ir [b]Su ve Ates[/b] Ka dar iš filmu parekomenduotumete ?
Ech, tai jūs kitoje fanų stovykloje?
Sinanas man pradžioje irgi visai patiko, toks negaunantis dėmesio vaikas. Bet...jis taip ir liko tas vaikas, kuris pasitaikius pirmai problemai, sprunka į klubą pravėdinti smegenis arba į valtį pamiegoti. Nei jis dirba, nei jam reikia. Pinigų iš brolio paprašo. Jis beveik nieko nepadarė pats, kad susitaikyti su Hazan, vien tik sriubčiojo broliui arba svaidėsi kaltinimais Hazan lyg jos visai nepažinodamas. Gerai Yagiz užklausė “Ką tu įsimylėjęs tada esi, jei nesupranti, kodėl ji atsikraustė šalia manęs”. Man labai sunku suprasti, kodėl yra žiūrovų tikinčių, jog SinHaz yra geriausia pora
) Paskutinės kelios serijos išvis aiškiai parodė, kokie Yagiz ir Hazan yra panašūs brandumu, pomėgiais. Man taip atrodo, jog Hazan įsivaizduoja mylinti Sinaną, nes juk kiek laiko dėl jo vaikiškai “stradalino”, o Sinanas įsivaizduoja, jog myli, nes su ja jis jaučiasi kitoks, rimtesnis nei iš tikro yra. Man jų porelė primena Defne “meilę” Sinanui iš Kiralik Ask.
Jei scenaristė negudrauja, tai Kerimen sūnus turėtų būti Yagiz, nes į jį Hazimas visada kitaip žiūrėjo ir elgėsi, lyg jausdamas kaltę.