Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Tikrai kad labai skaudziai unsure.gifCia visi visur klausineje kiek seriju bus, kad ir patys turkai man atrodo net nezino. Viska lemia reitingai. Kadangi reitingai geri tai gali eiti iki pat vasaros. Iseitu kokia 50 seriju is viso... Ten taip letai viskas vystosi, o paslapciu atskleisti yra tikrai nemazai. Oi nezinau ar man nervai atlaikys tiek bigsmile.gif

Skaičiau, jog yra pasirašytas 40 serijų kontraktas su Star Tv, o kiek tame tiesos...

Paslapčių daug, bet jos visos jau beveik ant atskleidimo ribos. Va ir Hazim panašu, jog nenulaikys liežuvio dėl Yagizo kaip netikro sūnaus buvimo, mes užuomina.

Atsakyti
Jaučiu esu vienintele kuriai patinka Sinanas ir Hazan kaip pora biggrin.gif gal pradžioje tie santykiai taip mane užburė, ypač kai juos abu suriše buvo ir jis prisipažino kad ja myli. Yagizo nemegau ir man jis visai nesimpatiškas buvo, bet dabar po truputi pamačius kokie jo santykiai su Hazan pradeda patikti bet netiek kad linkečiau jog poroje būtu biggrin.gif time will tell kaip sakoma ax.gif labai idomu kuris brolis yra Kerimen sunus, kaip galvojat ? smile.gif

Visa savaitgali pražiurejau turku filmus, ir visa laika praverkiau, nu kodel tukai taip megsta liudnas pabaigas... unsure.gif
Labai patiko Delibal aišku del Cagatajaus wub.gif taipat Bi Kucuk Eylul Meselesi ir Su ve Ates
Ka dar iš filmu parekomenduotumete ? 4u.gif
Atsakyti

Jaučiu esu vienintele kuriai patinka Sinanas ir Hazan kaip pora biggrin.gifgal pradžioje tie santykiai taip mane užburė, ypač kai juos abu suriše buvo ir jis prisipažino kad ja myli. Yagizo nemegau ir man jis visai nesimpatiškas buvo, bet dabar po truputi pamačius kokie jo santykiai su Hazan pradeda patikti bet netiek kad linkečiau jog poroje būtu biggrin.giftime will tell kaip sakoma ax.giflabai idomu kuris brolis yra Kerimen sunus, kaip galvojat ? smile.gif Visa savaitgali pražiurejau turku filmus, ir visa laika praverkiau, nu kodel tukai taip megsta liudnas pabaigas... unsure.gif Labai patiko [b]Delibal[/b] aišku del Cagatajaus wub.giftaipat [b]Bi Kucuk Eylul Meselesi[/b] ir [b]Su ve Ates[/b] Ka dar iš filmu parekomenduotumete ? 4u.gif
Ech, tai jūs kitoje fanų stovykloje? :) Sinanas man pradžioje irgi visai patiko, toks negaunantis dėmesio vaikas. Bet...jis taip ir liko tas vaikas, kuris pasitaikius pirmai problemai, sprunka į klubą pravėdinti smegenis arba į valtį pamiegoti. Nei jis dirba, nei jam reikia. Pinigų iš brolio paprašo. Jis beveik nieko nepadarė pats, kad susitaikyti su Hazan, vien tik sriubčiojo broliui arba svaidėsi  kaltinimais Hazan lyg jos visai nepažinodamas. Gerai Yagiz užklausė “Ką tu įsimylėjęs tada esi, jei nesupranti, kodėl ji atsikraustė šalia manęs”. Man labai sunku suprasti, kodėl yra žiūrovų tikinčių, jog SinHaz yra geriausia pora :)) Paskutinės kelios serijos išvis aiškiai parodė, kokie Yagiz ir Hazan yra panašūs brandumu, pomėgiais. Man taip atrodo, jog Hazan įsivaizduoja mylinti Sinaną, nes juk kiek laiko dėl jo vaikiškai “stradalino”, o Sinanas įsivaizduoja, jog myli, nes su ja jis jaučiasi kitoks,  rimtesnis nei iš tikro yra. Man jų porelė primena Defne “meilę” Sinanui iš Kiralik Ask.

Jei scenaristė negudrauja, tai Kerimen sūnus turėtų būti Yagiz, nes į jį Hazimas visada kitaip žiūrėjo ir elgėsi, lyg jausdamas kaltę. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 27 lapkričio 2017 - 16:47

:sutinku:  Tikrai ne viena pamišusi. Aš irgi VK skaitinėju kiekvieną laisvą minutę, jau visus video Youtubėj pražiūrėjus, šeštadienį tiesiogiai, sekmadienį su titrais, ir dar YagHaz bendru scenu video :oh: Tikiu, jog bus YagHaz pora, nes scenaristė tikrai labai myli šį personažą ir pateikia jį taip, kad ir žiūrovas pamiltų ir linkėtų pagrindinei herojai. Bet šeštadienį labai jau skaudžiai parodė. Negalėjau žiūrėti aš į tą vanilinę porą. 

Mano kompiuteryje irgi VK vienu metu bent kokie 5 atidaryti. Kad naujienas ir rusaičių diskusijas apie savo mylimukus serialus nuolat matyčiau.

Taigi, yra čia daugiau tokių pamišėlių, kurios naršo po turkų serialų ypatumus nepertraukiamai :hmm: .

Tik serijų aš nekartoju, kai tik įmeta su titrais VK sužiūriu.

Sinanas man kaip Beliulis: gražuoliukas, plevėsa, savimyla ir tinginys, kuris įpratęs viską gauti. Hazan jam tik dar vienas nepaimtas bastionas... Už tai aš už YagHaz, kurių bendrumas atsirado ir augo pamažu. Laukiu nesulaukiu, kada Hazan susivoks. 

Ko gero, nebus netikėtumų ir Yagiz bus įvaikintas atstumtasis. Ir abiejų meilę pamatysim susuktą greituoju būdu paskutinėj serijoj pavasarį :huh2: 

Šiandien Siyah Beyaz Ask ir Cukur diena :P  

Atsakyti
Labai teisingai apie Sinan parašete, tikrai Hazan ta meile jam kaip Defnei Senanui iš Kiralik Ask. Bet man tiesiog jis gražesnis už Yagiza gal delto ir labiau patinka ax.gif biggrin.gif Pilnai tikiu kad Hazan ir Yagiz bus pora bet dar daug kelio jiem teks pereiti iki to, abiems bus sunku nes " brolis" visgi draugaves su ja.
Atsakyti

Labai teisingai apie Sinan parašete, tikrai Hazan ta meile jam kaip Defnei Senanui iš Kiralik Ask. Bet man tiesiog jis gražesnis už Yagiza gal delto ir labiau patinka ax.gifbiggrin.gifPilnai tikiu kad Hazan ir Yagiz bus pora bet dar daug kelio jiem teks pereiti iki to, abiems bus sunku nes " brolis" visgi draugaves su ja.

Na, aš save guodžiu, jog Guney net žiedą buvo užmovęs Cemre, o čia tik skystokas bučinys įvyko, kurio net pati Hazan nesitikėjo :))) Ir dar tikiuosi, jog Sinanas nenuvils manęs ir istorijoje su viešbučio paviešinimu eilinį kartą nusiplaus :))) 

Atsakyti

Laba, o kur jūs žiūrite tiesiogiai? Aš šiai dienai užsikabinusi už Siyah Beyaz Ask ir Cukur :)

Atsakyti

Laba, o kur jūs žiūrite tiesiogiai? Aš šiai dienai užsikabinusi už Siyah Beyaz Ask ir Cukur :)

Tiesiogiai rodo vk.com puslapiuose (dizimania ir pan.), aš turkiškai dar nesuprantu, tad laukiu sekančios dienos titrų, o po serijos tik komentarus paskaitau, tad rytojus lengviau ateina :)

Atsakyti
QUOTE(Letalė @ 2017 11 27, 21:13)
<p>Laba, o kur jūs žiūrite tiesiogiai? Aš šiai dienai užsikabinusi už Siyah Beyaz Ask ir Cukur smile.gif
</p>

As tai ziuriu youtubeje. Isivedu start tv ir tiesiogiai eina.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 11 27, 13:39)
Skaičiau, jog yra pasirašytas 40 serijų kontraktas su Star Tv, o kiek tame tiesos...

O jee, tai cia dar bus reikalu reikaliuku ir kankynes pilna. Tiek mums, tiek serialo herojams blink.gif Nieko, iskesim, nes tikrai itrauke sitas serialas.

As irgi kazkodel manau kad netikras sunus bus Yagiz ax.gif

Tiesiogiai dar neziuriu, nes rimtesniu pokalbiu nelabai suprantu rolleyes.gif reiketu bene ir man VK prisiregistruoti. Bet jau ir taip per visus serialus nemiegu normaliai, tai jei dar ten prilipsiu, tai isvis bus sakutes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2017 11 27, 21:12)
Tiesiogiai rodo vk.com puslapiuose (dizimania ir pan.), aš turkiškai dar nesuprantu, tad laukiu sekančios dienos titrų, o po serijos tik komentarus paskaitau, tad rytojus lengviau ateina smile.gif</p><p></p>

QUOTE(Indrijan @ 2017 11 27, 21:35)
As tai ziuriu youtubeje. Isivedu start tv ir tiesiogiai eina.

Dėkui 4u.gif Googlėj pradėjau ieškoti, kas tas VK ax.gif ir išmetė į jų forumą, o ten radau ir nuorodas thumbup.gif turkiškai visiškai nesuprantu, bet po 6-tos serijos baisiai norėjau pamatyti 7-tą rolleyes.gif
Atsakyti

O jee, tai cia dar bus reikalu reikaliuku ir kankynes pilna. Tiek mums, tiek serialo herojams blink.gifNieko, iskesim, nes tikrai itrauke sitas serialas.

As irgi kazkodel manau kad netikras sunus bus Yagiz ax.gif

Tiesiogiai dar neziuriu, nes rimtesniu pokalbiu nelabai suprantu rolleyes.gifreiketu bene ir man VK prisiregistruoti. Bet jau ir taip per visus serialus nemiegu normaliai, tai jei dar ten prilipsiu, tai isvis bus sakutes blink.gif

Man išvis nuojauta kužda, kad šis serialas nebus su happy end. Vien klausant muzikos, norisi gerai išsiverkti. Kiekvienoje serijoje slogios nuotaikos. 

Atsakyti