Ar kas žiūrite Fazilet hanim ve kizlari? Pažiūrėjau šiandien naują seriją ir taip norisi ugnimis spjaudytis arba bent paverkti ant kieno nors peties Vyras nesupranta, draugės suka man pirštus palei smilkinį, nėr kam pasiguosti Dar tokios velniavos širdyje su turkais neturėjusi
Aš nežiūriu, bet net įdomu pasidarė kas galėjo taip nustebinti tokį patyrusį turkų žiūrovą Pasakok
Visgi, tik po jusu komentaro supratau kad as nemaciau paskutiniu dvieju seriju Bu Sehir Arkandan Gelecek! Negaliu patiketi savim, po sitiek laiko. Vis dar buvo viltis del kitokios pabaigos, bet jau paziurejau Tikrai neblogas serialas.
Ar kas žiūrite Fazilet hanim ve kizlari? Pažiūrėjau šiandien naują seriją ir taip norisi ugnimis spjaudytis arba bent paverkti ant kieno nors peties Vyras nesupranta, draugės suka man pirštus palei smilkinį, nėr kam pasiguosti Dar tokios velniavos širdyje su turkais neturėjusi
As ziuriu. Kaip tik einu ziureti naujausia. Dabar nerealiai idomu kas ten tokio ivyko Nors po paskutiniu seriju jautesi kad ten bus daug velniavos/painiavos
.
Aš nežiūriu, bet net įdomu pasidarė kas galėjo taip nustebinti tokį patyrusį turkų žiūrovą Pasakok
Aš stebiuosi, kaip šis visas muilo burbulas mane išvis įtraukė. Ką čia įtraukė, šitaip įsijaučiau į herojus ir taip šiai dienai liūdina, lyg viskas vyktų šalia. Bet va...
Nuo pat pradžių vis bandžiau išspręsti rebusą, kurį tikrąjį jaunikį scenaristė lipdo pagrindinei herojei. Visas siužetas vedė link vieno iš brolio, nors lyg ir vaizdavo vaikišką meilę kitam broliui. Paskutinės serijos išvis buvo tokios pilnos vilties, jog tuoj tuoj (na, tas tuoj visgi 1.5metų trunka) jau įvyks abipusė aşk. Ale, trykšt pokšt keberiokšt, ir vakar scenaristė suvarė peilius į širdį. Bučinys!!! Ir ne su tuo, į kurį visa meilės linija lyg ir veda, o su kitu broliu!!!! Ir dar prie jo akių! Ir dar savanoriškai, ne iš kokio bandymo pasidemonstruoti. Čia panašiai kaip Kuzey Guney, tik ten įvyko visos istorijos pradžioje, o čia jau praėjus 24 serijoms! Ir kaip dabar patikėti, jog visgi susiformuos ta svajota pora, kaip išteisinti pagrindinę heroję už tokį kvailą poelgį. Ir svarbiausia, kaip brolis užmirš, kad jo mylimąją pirmas pabučiavo jau jo brolis?!? Kuzey Guney gražiai apėjo tą brolystės ryšį, nes Guney tikrai buvo geras niekšelis ir visiškai nebroliškas, o čia per serija n kartų girdi “Abi abi”. Serialas visiškai nenuspėjamas!
Žodžiu, sumaliau čia višką į vieną ir tikėtina, jog nesuprantamai Bet ir sunku raidėmis išreikšti, kas dedasi galvoje.
p.s kaip uzgeltoninti naujoje sm versijoje?
Aš stebiuosi, kaip šis visas muilo burbulas mane išvis įtraukė. Ką čia įtraukė, šitaip įsijaučiau į herojus ir taip šiai dienai liūdina, lyg viskas vyktų šalia. Bet va...
Bent jau man tai niekaip nepavyko uzgeltoninti.
Paziurejau jau Bet as vis dar turiu vilties kad viskas bus kaip turi buti Man atrodo kad dabar kai jos 'svajone' issipilde, ji prades suprasti, kad is tikro viskas ne taip kaip jinai isivaizdavo. Nu labai tikiuos, kad bus ji su Yigitu
Nuo pat pradžių vis bandžiau išspręsti rebusą, kurį tikrąjį jaunikį scenaristė lipdo pagrindinei herojei. Visas siužetas vedė link vieno iš brolio, nors lyg ir vaizdavo vaikišką meilę kitam broliui. Paskutinės serijos išvis buvo tokios pilnos vilties, jog tuoj tuoj (na, tas tuoj visgi 1.5metų trunka) jau įvyks abipusė aşk. Ale, trykšt pokšt keberiokšt, ir vakar scenaristė suvarė peilius į širdį. Bučinys!!! Ir ne su tuo, į kurį visa meilės linija lyg ir veda, o su kitu broliu!!!! Ir dar prie jo akių! Ir dar savanoriškai, ne iš kokio bandymo pasidemonstruoti. Čia panašiai kaip Kuzey Guney, tik ten įvyko visos istorijos pradžioje, o čia jau praėjus 24 serijoms! Ir kaip dabar patikėti, jog visgi susiformuos ta svajota pora, kaip išteisinti pagrindinę heroję už tokį kvailą poelgį. Ir svarbiausia, kaip brolis užmirš, kad jo mylimąją pirmas pabučiavo jau jo brolis?!? Kuzey Guney gražiai apėjo tą brolystės ryšį, nes Guney tikrai buvo geras niekšelis ir visiškai nebroliškas, o čia per serija n kartų girdi “Abi abi”. Serialas visiškai nenuspėjamas!
Žodžiu, sumaliau čia višką į vieną ir tikėtina, jog nesuprantamai Bet ir sunku raidėmis išreikšti, kas dedasi galvoje.
Labai graži vizualiai serija. Nufilmuota įspūdingai.
Ir šlykšti emocionaliai.
Nekenčiu Sinano
Vis dar tikiu kokiu nors posūkiu link Jagyzo. Bet tikrai sunku įsivaizduoti turkiškai pateisinamą sprendimą-užmanymą, kuris herojei leistų nuo vieno brolio pasukti prie kito.
Seserų ir motinos santykių vingiai labai klastingai nenuspėjami. Lyginant su pirmomis serijomis,santykių dinamika didžiulė...
Teisingai apie spjaudymąsi ugnim parašėt! Būsimos serijos frag'as nežada nieko gero...
<p>Labai graži vizualiai serija. Nufilmuota įspūdingai.</p>
<p>Ir šlykšti emocionaliai.</p>
<p>Nekenčiu Sinano </p>
<p>Vis dar tikiu kokiu nors posūkiu link Jagyzo. Bet tikrai sunku įsivaizduoti turkiškai pateisinamą sprendimą-užmanymą, kuris herojei leistų nuo vieno brolio pasukti prie kito. </p>
<p>Seserų ir motinos santykių vingiai labai klastingai nenuspėjami. Lyginant su pirmomis serijomis,santykių dinamika didžiulė...</p>
<p>Teisingai apie spjaudymąsi ugnim parašėt! Būsimos serijos frag'as nežada nieko gero...</p>
As irgi vis dar tikiuosi kazkokio posukio, kuris suves Xazan su Yigitu. Kazi ka ten pamate, kad sitaip sureagavo O siaip panasu kad viskas eina blogyn, deja...
Ir is vis, kas nors zino kiek liko dar seriju?
Labai graži vizualiai serija. Nufilmuota įspūdingai. Ir šlykšti emocionaliai. Nekenčiu Sinano Vis dar tikiu kokiu nors posūkiu link Jagyzo. Bet tikrai sunku įsivaizduoti turkiškai pateisinamą sprendimą-užmanymą, kuris herojei leistų nuo vieno brolio pasukti prie kito. Seserų ir motinos santykių vingiai labai klastingai nenuspėjami. Lyginant su pirmomis serijomis,santykių dinamika didžiulė... Teisingai apie spjaudymąsi ugnim parašėt! Būsimos serijos frag'as nežada nieko gero...Visiškas akligatvis. Aš irgi tikiu YagHaz pora iki galo, bet kaip visa tai pateikti skaniai? Matosi, jog Hazan dvejonėse dėl Sinano ir man tas labai patinka. Kitoje serijoje tikiuosi, jog iškilus viešbučio skandalui, Sinanas vėl spruks į krūmus ir stos gražuolis Yagiz ginti Hazan garbę. Nors man toks pyktis ima ant jos, kad norėtųsi, kad ji keletą serijų dar pasikankintų Taip, serija nufilmuota labai gražiai. Kiekviena Yagiz agonijos minutė buvo taip įtikinamai perteikiama per muziką, rudenišką gamtovaizdį, aktoriaus vaidybą.
Man geda buvo rasyti apie tai kaip pamisau, bet man atrodo as cia ne viena tokia....
As isvis esu su Fazilet pamisusi. Ziuriu sestadieniais tiesiogiai. Sekmadieniais su subtitrais prabegom. O pirmadieniais isversta. Kiekviena diena lendu i vk skaitau komentarus, o komentaru pas ruses simtu simtai ir tokia ju laki fantazija ir net daznai atspeja siuzetus, isnagrineje kiekviena smulkmena. Buvau ir esu pamisusi del turkisku serialu. Bet iki tokio lygio pamisiu nesitikejau. Man tiek gaila Yagizo, kad atrodo sirdis plys man, jis taip moka parodyti jausmus jam net sakyti nereikia. As nenoriu tiketi kad ji bus su Sinanu, juk mums ir Hazan parode koks Yagizas idealus ir kokie jie abu panasus. Bet nenoreciau kad sukistu YagHaz meile i paskutine serija, noretusi daug daug laimingu momentu.
Man geda buvo rasyti apie tai kaip pamisau, bet man atrodo as cia ne viena tokia....
Tikrai ne viena pamišusi. Aš irgi VK skaitinėju kiekvieną laisvą minutę, jau visus video Youtubėj pražiūrėjus, šeštadienį tiesiogiai, sekmadienį su titrais, ir dar YagHaz bendru scenu video Tikiu, jog bus YagHaz pora, nes scenaristė tikrai labai myli šį personažą ir pateikia jį taip, kad ir žiūrovas pamiltų ir linkėtų pagrindinei herojai. Bet šeštadienį labai jau skaudžiai parodė. Negalėjau žiūrėti aš į tą vanilinę porą.