o aš taip ir neįveikiau Kara Sevda
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 11 22, 16:07)
Matėt ?
Ne, nemačiau. Geras Maladec! QUOTE(Narlipe @ 2017 11 22, 19:07)
Kas žiurite nauja seriala Çukur su Aras Bulut Iynemli ? Man jis labai patiko Içerde tik šukuosena nervino o čia išgražejes pirma serija patiko, žiuresiu kaip toliau kabins
QUOTE(Narlipe @ 2017 11 22, 22:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="71897939" data-time="1511379734"><div><p>Kas žiurite nauja seriala Çukur su Aras Bulut Iynemli ? Man jis labai patiko Içerde tik šukuosena nervino o čia išgražejes pirma serija patiko, žiuresiu kaip toliau kabins </p></div></blockquote><p>Ziurim ir mylim...</p><p>Cia ir protingas, ir grazus...net per daug</p>
Labai ir puikiai tinka jam vaidmuo
Nuo Gruodžio 7 d per TV8 18val prades rodyti Bu Şehir Arkandan Gelecek su Kerem Bursin
QUOTE(otea @ 2017 11 24, 10:44)
Nuo Gruodžio 7 d per TV8 18val prades rodyti Bu Şehir Arkandan Gelecek su Kerem Bursin
Gražus serialas. Paklausiau dabar garso takelį, tai net šiurpuliukai prabėgo. Kaip prisimenu kaip graudu buvo, kaip sugraudino, oi kaip ašarojau...
O tu otea nesi jo žiūrėjusi dar?
QUOTE(Visgi @ 2017 11 24, 10:44)
Gražus serialas. Paklausiau dabar garso takelį, tai net šiurpuliukai prabėgo.
Kaip prisimenu kaip graudu buvo, kaip sugraudino, oi kaip ašarojau...
Kaip prisimenu kaip graudu buvo, kaip sugraudino, oi kaip ašarojau...
Aš kelias serijas mačiau ir nutariau palaukti daugiau seriju, isitraukiau į kitus serialus. Taip greitai pas LT pasirodė net nustebau
Tikiuosi pabaiga laiminga ?
QUOTE(otea @ 2017 11 24, 17:02)
Taip greitai pas LT pasirodė net nustebau
Tikiuosi pabaiga laiminga?
Aš taip pat nustebau. Ten daug matytų ir gerų aktorių vaidina. Mielai antrą kartą žiūrėčiau jei daugiau neturėčiau ką. Tikiuosi pabaiga laiminga?
Kas keisčiausia, kad ten esantys blogiečiai, neigiami personažai, nebuvo tais tipiniais blogiečiais, nei vienas.
Visų gaila. Kai pažiūrėsit, suprasit ką turėjau omeny. Man pačiai net keista.
QUOTE(Visgi @ 2017 11 25, 11:42)
Aš taip pat nustebau. Ten daug matytų ir gerų aktorių vaidina. Mielai antrą kartą žiūrėčiau jei daugiau neturėčiau ką.
Kas keisčiausia, kad ten esantys blogiečiai, neigiami personažai, nebuvo tais tipiniais blogiečiais, nei vienas.
Ech laukiu internete foto tik mačiau gražiu iš šio serialo, į youtube nelendu kad nesusigadinti žiurejimo
QUOTE(otea @ 2017 11 25, 13:33)
Ech laukiu internete foto tik mačiau gražiu iš šio serialo, į youtube nelendu kad nesusigadinti žiurejimo
Teisingai darot, aš irgi niekad niekada nežiūriu iš anksto, nelendu kad nepamatyčiau.
O "Tai mano gyvenimas" taip nesamoningai ir baigias? Ardos nuzudymu?