Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

o aš taip ir neįveikiau Kara Sevda
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 11 22, 16:07)
Matėt ? smile.gif
QUOTE(Narlipe @ 2017 11 22, 19:07)
Ne, nemačiau. Geras bigsmile.gif Maladec! smile.gif
Atsakyti
Kas žiurite nauja seriala Çukur su Aras Bulut Iynemli ? Man jis labai patiko Içerde tik šukuosena nervino rolleyes.gif o čia išgražejes biggrin.gif pirma serija patiko, žiuresiu kaip toliau kabins ax.gif
Atsakyti

Kas žiurite nauja seriala Çukur su Aras Bulut Iynemli ? Man jis labai patiko Içerde tik šukuosena nervino rolleyes.gifo čia išgražejes biggrin.gifpirma serija patiko, žiuresiu kaip toliau kabins ax.gif

Ziurim ir mylim...

Cia ir protingas, ir grazus...net per daug

Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2017 11 22, 22:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="71897939" data-time="1511379734"><div><p>Kas žiurite nauja seriala Çukur su Aras Bulut Iynemli ? Man jis labai patiko Içerde tik šukuosena nervino vartotojo įkelta nuotraukao čia išgražejes vartotojo įkelta nuotraukapirma serija patiko, žiuresiu kaip toliau kabins vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ziurim ir mylim...</p><p>Cia ir protingas, ir grazus...net per daug</p>

Labai ir puikiai tinka jam vaidmuo wub.gif
Atsakyti
Nuo Gruodžio 7 d per TV8 18val prades rodyti Bu Şehir Arkandan Gelecek su Kerem Bursin yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 24 lapkričio 2017 - 09:45
QUOTE(otea @ 2017 11 24, 10:44)
Nuo Gruodžio 7 d per TV8 18val prades rodyti Bu Şehir Arkandan Gelecek su Kerem Bursin yahoo.gif
Gražus serialas. Paklausiau dabar garso takelį, tai net šiurpuliukai prabėgo.
Kaip prisimenu kaip graudu buvo, kaip sugraudino, oi kaip ašarojau...
O tu otea nesi jo žiūrėjusi dar?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 11 24, 10:44)
Gražus serialas. Paklausiau dabar garso takelį, tai net šiurpuliukai prabėgo.
Kaip prisimenu kaip graudu buvo, kaip sugraudino, oi kaip ašarojau...
O tu otea nesi jo žiūrėjusi dar?

Aš kelias serijas mačiau ir nutariau palaukti daugiau seriju, isitraukiau į kitus serialus. Taip greitai pas LT pasirodė net nustebau bigsmile.gif
Tikiuosi pabaiga laiminga ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 11 24, 17:02)
Taip greitai pas LT pasirodė net nustebau bigsmile.gif

Tikiuosi pabaiga laiminga? unsure.gif
Aš taip pat nustebau. Ten daug matytų ir gerų aktorių vaidina. Mielai antrą kartą žiūrėčiau jei daugiau neturėčiau ką.
Kas keisčiausia, kad ten esantys blogiečiai, neigiami personažai, nebuvo tais tipiniais blogiečiais, nei vienas.
Visų gaila. Kai pažiūrėsit, suprasit ką turėjau omeny. Man pačiai net keista.

verysad.gif cray.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 11 25, 11:42)
Aš taip pat nustebau. Ten daug matytų ir gerų aktorių vaidina. Mielai antrą kartą žiūrėčiau jei daugiau neturėčiau ką.
Kas keisčiausia, kad ten esantys blogiečiai, neigiami personažai, nebuvo tais tipiniais blogiečiais, nei vienas.
Visų gaila. Kai pažiūrėsit, suprasit ką turėjau omeny. Man pačiai net keista.

Ech laukiu wub.gif internete foto tik mačiau gražiu iš šio serialo, į youtube nelendu kad nesusigadinti žiurejimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 11 25, 13:33)
Ech laukiu wub.gif internete foto tik mačiau gražiu iš šio serialo, į youtube nelendu kad nesusigadinti žiurejimo ax.gif
Teisingai darot, aš irgi niekad niekada nežiūriu iš anksto, nelendu kad nepamatyčiau.
Atsakyti
O "Tai mano gyvenimas" taip nesamoningai ir baigias? Ardos nuzudymu?
Atsakyti