Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2017 11 08, 15:08)
Tada beliks jiems pif paf serialus statyti be meilės linijų doh.gif

Tai kad jau ir taip tokių dauguma biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau Seref Meselesi senai taip neverkiau paskutine serija žiurėdama angel_sadangel.gif Kerem Bursin nerealus, kito joje vietoje tam vaidmeniui neisivaizduoju wub.gif
Atsakyti

Pabaigiau Seref Meselesi senai taip neverkiau paskutine serija žiurėdama angel_sadangel.gifKerem Bursin nerealus, kito joje vietoje tam vaidmeniui neisivaizduoju wub.gif

As irgi labai daug asaru isliejau paskutine serija ziuredama  :cry2:

Dabar baigineju viena su Seckin Ozdemir, (Bir Ask Hikayesi) tai jau irgi isliejau siek tiek asaru, bet pagrindines tik laukia, nes zinau mazdaug pabaiga  :cray:

Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 11 08, 01:14)
Dabar žiuriu Seref Meselesi 12 serijoje ta scena su Yagitu ir mažaja Elif wub.gif visa laika prasišypsojau žiurėdama, kaip jam tinka maži vaikai wub.gif
QUOTE(otea @ 2017 11 12, 18:00)
Pabaigiau Seref Meselesi senai taip neverkiau paskutine serija žiurėdama angel_sadangel.gif Kerem Bursin nerealus, kito joje vietoje tam vaidmeniui neisivaizduoju wub.gif
QUOTE(mazuliux @ 2017 11 12, 21:58)
As irgi labai daug asaru isliejau paskutine serija ziuredama cry.gif
Pritariu jums. Esu tokios pat nuomonės_labai gražu, jautru ir gaila.
Atsakyti
aš dabar Kara sevda žiūru. labai patinka. Iki tol nemėgau aktoriaus Burak Ozcivit, bet šitam seriale pakeičiau apie jį nuomonį, nu gerai vaidina. o serialas, atrodo, kad kiekviena serija paskutinė. dabar 50 žiūriu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 11 13, 15:19)
aš dabar Kara sevda žiūru. labai patinka. Iki tol nemėgau aktoriaus Burak Ozcivit, bet šitam seriale pakeičiau apie jį nuomonį, nu gerai vaidina. o serialas, atrodo, kad kiekviena serija paskutinė. dabar 50 žiūriu

Žiurejau jį kai užtaikydavau per LNK, man Kaan Urgancioglu visai patiko nors jis blogiukas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Tas naujas serialas, kur reklamuoja per tv8, Meiles miestas berods, gal kas mate? Ar verta pradeti ziureti, ar idomus?
Atsakyti
Nėra super duper, bet žiūrėti galima. Aš žiūrėjau ir man patiko. Juolab nėra ilgas, 20 serijų.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2017 11 15, 17:43)
Tas naujas serialas, kur reklamuoja per tv8, Meiles miestas berods, gal kas mate? Ar verta pradeti ziureti, ar idomus?

Aš planuoju žiurėti, jis su Kerem Bursin wub.gif per rusu žiurejau keleta seriju, patiko tik laukimas kas savaite po serija nervino biggrin.gif isižiurejau kitus, ir laukiau visu šio serialo seriju. Ištiesu gerai kad ju nera tiek daug, bet LT jas ištems sukarpe ax.gif čia Filmo Anonsas

Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 11 12, 19:00)
Pabaigiau Seref Meselesi senai taip neverkiau paskutine serija žiurėdama angel_sadangel.gif  Kerem Bursin nerealus, kito joje vietoje tam vaidmeniui neisivaizduoju  wub.gif

As irgi verkiau cray.gif
O pastebejot, kad tapati scena pirmoj serijoj ir paskutinej buvo skirtingos, net apranga, automobiliai ir vieta kita biggrin.gif galetu turkai tokiu kliurku nedaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2017 11 16, 15:53)
O pastebejot, kad tapati scena pirmoj serijoj ir paskutinej buvo skirtingos [...]
Rimtai? Geras. Nepastebėjau. O gal primiršau jau. Bet šiaip būtų įdomų žvilgtelt tą pačią sceną.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 11 16, 23:00)
Rimtai? Geras. Nepastebėjau. O gal primiršau jau. Bet šiaip būtų įdomų žvilgtelt tą pačią sceną.

Jo man labai uzstrigo ta pirmos serijos pradzia nes Engitas ir Emiras buvo su kostiumais, tokie pasitempe abu buvo, Elif palaidais plaukais, net automobilis mersedes markes. O paskutinej serijoj atvaziavo jos gelbet su dzinsais, striukem, Emiras susiveles, Elif i kasas suristais plaukais biggrin.gif o pati scena jau kitoj pievoj filmuota biggrin.gif
Atsakyti