Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 11 04, 22:34)
Nieko sau susireikšminimas biggrin.gif Gal eikit VK pakonspektuot, praeis paranoja biggrin.gif
Man patiko biggrin.gif
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 22:47)
Visgi, jūs gal Milagros nepažįstat, mažai jos postų skaitėt [....] smile.gif
Na, kiek teko tiek teko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 15:07)
Visgi, kada jūs spėjat tuos turkus žiūrėti?

Aš pažiūrėjau Kiralik Ask iki 40 serijos ir daugiau žiūrėti turbūt neprisiversiu, nes vienas per tą patį.

Aš irgi biggrin.gif Fone dažniausiai klausydavaus, nes žiūrėti galiu tik kas tikrai patinka. Kadangi man ir KG ne iš karto patiko (bet tikrai ne nuo 40 biggrin.gif ), irgi vis laukiau, bet... gana, mečiau net foniniam ziurejimui biggrin.gif

____

Koks filmas su Kivancu bus? bigsmile.gif

_____

Dar kartais pažiūriu ta nauja apie ligonine (patinka man tas pagrindinis). Kaip jus tas pavardes ir pavadinimus atsimenat blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geras. Ką tik dukart per TV3 rodė, kad tipo greitu laiku per 8 kanalą rodys "Meilės miestas".
Galvoju, na kas čia per serialas, kur man tas garso takelis girdėtas, paskui prisiminiau!
O gi Bu Şehir Arkandan Gelecek nail.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 11 07, 22:18)
Geras. Ką tik dukart per TV3 rodė, kad tipo greitu laiku per 8 kanalą rodys "Meilės miestas".
Galvoju, na kas čia per serialas, kur man tas garso takelis girdėtas, paskui prisiminiau!
O gi Bu Şehir Arkandan Gelecek nail.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O geras !!! bigsmile.gif žiuresiu ax.gif

Dabar žiuriu Seref Meselesi 12 serijoje ta scena su Yagitu ir mažaja Elif wub.gif visa laika prasišypsojau žiurėdama, kaip jam tinka maži vaikai wub.gif
Atsakyti
Kas nors esate artimiau su turkais bendravę? Įdomu ar gyvenime jie irgi tokie isterikai, kokius vaizduoja serialuose? Tipo jei kas nepatinka - iš karto kelia balsą ir siūlo į snukį arba išrauti plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 08, 08:34)
Kas nors esate artimiau su turkais bendravę? Įdomu ar gyvenime jie irgi tokie isterikai, kokius vaizduoja serialuose? Tipo jei kas nepatinka - iš karto kelia balsą ir siūlo į snukį arba išrauti plaukus biggrin.gif

Oi, man teko/tenka labai nemažai bendrauti. Daugiau gal su turkėm taip artimiau susidūrus esu. Tokių cirkų esu prisižiūrėjus, kad oi oi biggrin.gif Kartą vidury paskaitos suskambo telefonas, atsiliepė ir pradėjo rėkt nesavu balsu, griuvo ant žemės. Mes visi šokom, galvojom kas ten atsitiko. Pasirodo, kažkokia teta kažkelintos eilės mirė, kuriai netoli 100 metų ir kurią ji gal 10 kartų gyvenime mačius. Kitą dieną jau chna rankas išsipiešus "tusinosi" nuo dūšios draugės vakarėly ir kažin ar tą tetulę atsiminė biggrin.gif Kita buvo, kur už bet kokį dėstytojos teiginį, su kuriuo ji nesutinka, kibdavo į atlapus biggrin.gif Žodžiu, reakcija tikrai perdėta į viską, aš tokią susidariau nuomonę. Bet kaip moka prakeikt, taip ir atsiprašyt moka ax.gif Plius, siaubingos pletkininkės biggrin.gif
Bet, žinoma, yra jų visokių. Turiu keletą draugių turkių. Nuostabios, protingos moterys. Viskas labai priklauso nuo socialinio sluoksnio, išsilavinimo ir dar daugelio dalykų. Bet daugumoje jie tikrai temperamentingi, impulsyvūs.
Atsakyti
Tai reiškia gan tikroviškai perteikia tą temeramentą serialuose. Aš esu nemažai su izraeliečiais susidūrusi, jų nemažai yra išeivių iš Maroko ir Jemeno. Bet tarp jų tokių dramų nemačiau. Tik garsiai kalba ir šiukšlina gatvėse. Na, dar vyrai labai įkyrūs.
Atsakyti
Ai, dar prisiminiau kaip vaikų žaidimų kambary dvi turkės susimušė biggrin.gif Man tai šokas buvo, as net nesupratau kas vyksta biggrin.gif Darbuotojos policiją iškvietė, atvažiavo, aiškinosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 11 08, 09:58)
Tai reiškia gan tikroviškai perteikia tą temeramentą serialuose. Aš esu nemažai su izraeliečiais susidūrusi, jų nemažai yra išeivių iš Maroko ir Jemeno. Bet tarp jų tokių dramų nemačiau. Tik garsiai kalba ir šiukšlina gatvėse. Na, dar vyrai labai įkyrūs.

Mano akimis tikrai pakankamai tikroviškai smile.gif Kaip tik gal, sakyčiau, per daug pasaldina kartais, kad vakarų rinkai įtiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 11 08, 11:09)
Ai, dar prisiminiau kaip vaikų žaidimų kambary dvi turkės susimušė biggrin.gif Man tai šokas buvo, as net nesupratau kas vyksta biggrin.gif Darbuotojos policiją iškvietė, atvažiavo, aiškinosi smile.gif
Papildyta:

Mano akimis tikrai pakankamai tikroviškai smile.gif Kaip tik gal, sakyčiau, per daug pasaldina kartais, kad vakarų rinkai įtiktų  ax.gif

chi chi, vakarams reiktų tikroviškesnių bučinių biggrin.gif Nors nežinau ar jie taiko į vakarus, nes pagrinde rodo pas arabus ir balkanuose.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 08, 10:18)
chi chi, vakarams reiktų tikroviškesnių bučinių biggrin.gif Nors nežinau ar jie taiko į vakarus, nes pagrinde rodo pas arabus ir balkanuose.

Vsio jau, pamiršk bučinius biggrin.gif Baudžia juos. Tuoj Erdoganas ir žvilgsnius uždraus.
Nu kodėl, dabar turkai labai Lotynų Ameriką ima. O Balkanai tai jau irgi vakarai palyginus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 11 08, 13:53)
Vsio jau, pamiršk bučinius biggrin.gif Baudžia juos. Tuoj Erdoganas ir žvilgsnius uždraus.

Tada beliks jiems pif paf serialus statyti be meilės linijų doh.gif
Atsakyti
niekas iš turkiškų nebesudomina
tai aktoriai nepatinka, tai siužeto linija
na ir aišku nervina gumos tempimas
Atsakyti