QUOTE(Lux @ 2017 11 08, 08:34)
Kas nors esate artimiau su turkais bendravę? Įdomu ar gyvenime jie irgi tokie isterikai, kokius vaizduoja serialuose? Tipo jei kas nepatinka - iš karto kelia balsą ir siūlo į snukį arba išrauti plaukus
Oi, man teko/tenka labai nemažai bendrauti. Daugiau gal su turkėm taip artimiau susidūrus esu. Tokių cirkų esu prisižiūrėjus, kad oi oi
Kartą vidury paskaitos suskambo telefonas, atsiliepė ir pradėjo rėkt nesavu balsu, griuvo ant žemės. Mes visi šokom, galvojom kas ten atsitiko. Pasirodo, kažkokia teta kažkelintos eilės mirė, kuriai netoli 100 metų ir kurią ji gal 10 kartų gyvenime mačius. Kitą dieną jau chna rankas išsipiešus "tusinosi" nuo dūšios draugės vakarėly ir kažin ar tą tetulę atsiminė
Kita buvo, kur už bet kokį dėstytojos teiginį, su kuriuo ji nesutinka, kibdavo į atlapus
Žodžiu, reakcija tikrai perdėta į viską, aš tokią susidariau nuomonę. Bet kaip moka prakeikt, taip ir atsiprašyt moka
Plius, siaubingos pletkininkės
Bet, žinoma, yra jų visokių. Turiu keletą draugių turkių. Nuostabios, protingos moterys. Viskas labai priklauso nuo socialinio sluoksnio, išsilavinimo ir dar daugelio dalykų. Bet daugumoje jie tikrai temperamentingi, impulsyvūs.