Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(neatleidziu @ 2017 11 04, 14:44)
Lietuviskai turbut nebuvo? O rusiskai? Kur ziurit?
Oi ne, lietuviškai tikrai be šansų.
Kiek ant greičio pamenu, tai čia iki 11 serijos įgarsinta rusiškai paskutinė 12 su subtitrais.
Atsakyti
Visgi, kada jūs spėjat tuos turkus žiūrėti?

Aš pažiūrėjau Kiralik Ask iki 40 serijos ir daugiau žiūrėti turbūt neprisiversiu, nes vienas per tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 15:07)
O kaip galvojat, kokius aš dabar žiūriu?

Papildyta:
Aš pažiūrėjau Kiralik Ask iki 40 serijos ir daugiau žiūrėti turbūt neprisiversiu, nes vienas per tą patį.
Ir man taip buvo ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 11 04, 15:25)
O kaip galvojat, kokius aš dabar žiūriu?

Chi chi, nežinau. Tiek daug rekomenduojate arba recenzijas duodate. Aš 10 proc. jų visų nemačius.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2017 11 04, 15:25)
Ir man taip buvo ir yra.

Ir dar tokie vaikiški bučiniai ir raudonavimai pas 30-mečius...
Atsakyti
Lux, o ko tu kankiniesi? biggrin.gif Prie chebros? biggrin.gif
Aš tai jei matau, kad ne, tai reiškia ne. Man pvz nei visų išgirtas Beklerken gunesi, nei Icerde, nei dar krūvos kitų, daugeliui patikusių serialų, visiškai nesižiūrėjo. Man anonso užtenka ir viskas aišku. Kerem Bursin daviau šansą, nes man jo šypsena graži, nu bet nesižiūrėjo man jis niekaip. Aš išvis labai mažai ką žiūriu, nes ir taip nerandu tam laiko. O jei dar žiūrėti viską iš eilės, tai čia absurdas. Bet jei žiūriu, tai tik tai, kas man teikia malonumą, o ne šiaip konvejeriu. Jei man sukelia geras emocijas, galiu ir tūkstantį kartų žiūrėti, nesvarbu ar dar kažkam tai patinka, ar ne.
Iki turkų išvis praktiškai teliko nežiūrėjau, nekalbant jau apie džiūvimą naktimis prie kompo. Čia Kivanc išvedė mane taip iš kelio biggrin.gif O paskui užsikabinau, bet ačiū D, jau persirgau ta liga. net nebežinau kas galėtų dabar mane taip sujaudinti kaip pirmieji matyti turkų serialai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 lapkričio 2017 - 15:46
Milagra, laukiau to wow, apie kurį jūs čia visos rašėt ax.gif Be to man labai patinka Elçin. Į ją atkreipiau dėmesį dar per Kurt Seyit ve Şura.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 15:49)
Chi chi, nežinau. Tiek daug rekomenduojate arba recenzijas duodate. Aš 10 proc. jų visų nemačius.
Du dar spėju. Tiesą pasakius vejuosi šiaip ne taip. Gal pavysiu.

Paskutiniu metu tik recenzijas. Geriausius visus esu mačiusi.
QUOTE(Milagra @ 2017 11 04, 16:45)
Lux, o ko tu kankiniesi? biggrin.gif Prie chebros? biggrin.gif
Aš tai jei matau, kad ne, tai reiškia ne. Man pvz nei visų išgirtas Beklerken gunesi, nei Icerde, nei dar krūvos kitų, daugeliui patikusių serialų, visiškai nesižiūrėjo. Man anonso užtenka ir viskas aišku. Kerem Bursin daviau šansą, nes man jo šypsena graži, nu bet nesižiūrėjo man jis niekaip. Aš išvis labai mažai ką žiūriu, nes ir taip nerandu tam laiko. O jei dar žiūrėti viską iš eilės, tai čia absurdas. Bet jei žiūriu, tai tik tai, kas man teikia malonumą, o ne šiaip konvejeriu. Jei man sukelia geras emocijas, galiu ir tūkstantį kartų žiūrėti, nesvarbu ar dar kažkam tai patinka, ar ne.
Iki turkų išvis praktiškai teliko nežiūrėjau, nekalbant jau apie džiūvimą naktimis prie kompo. Čia Kivanc išvedė mane taip iš kelio biggrin.gif O paskui užsikabinau, bet ačiū D, jau persirgau ta liga. net nebežinau kas galėtų dabar mane taip sujaudinti kaip pirmieji matyti turkų serialai unsure.gif
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 17:02)
Milagra, laukiau to wow, apie kurį jūs čia visos rašėt ax.gif Be to man labai patinka Elçin. Į ją atkreipiau dėmesį dar per Kurt Seyit ve Şura.
Nežinau kas ten jus sieja, bet matyt gerai ant nuospaudos užlipot, kad šitiek daug pasiteisinimo prirašytą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 11 04, 20:57)
Nežinau kas ten jus sieja, bet matyt gerai ant nuospaudos užlipot, kad šitiek daug pasiteisinimo prirašytą unsure.gif

Na aš tai niekam ant nuospaudos nelaipiojau tongue.gif

Ar aš gerai suprantau, kad su Kivanč Kaş bus filmuojamas filmas?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 21:16)
Aha, tikrai. Kas ne su mumis tas prieš mus tongue.gif
Ok, baigiam, paskui pripaišys nežinia ko. Ne visi gi humorą supranta.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 16:02)

Tai va tą ir sakau, kad tas wow slidus reikalas biggrin.gif Man Elcin taip pat labai patinka, irgi Kurte užkabino ax.gif Dėl jos ir pradėjau žiūrėti ax.gif Buvo labai įdomu ją pamatyt tokiam visiškai kitokiam, kad ir kvailokam amplua. O paskui va taip ėmė ir užkabino jų pora, nepaisant vaikiško ir banalaus scenarijaus ax.gif Iš romantinės komedijos naivu būtų tikėtis kažkokios išliekamosios meninės vertės, super duper intymo ir tt. biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2017 11 04, 19:57)

Nieko sau susireikšminimas biggrin.gif Gal eikit VK pakonspektuot, praeis paranoja biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 20:16)

Ar aš gerai suprantau, kad su Kivanč Kaş bus filmuojamas filmas?

Aha, filmuoja. Ir filmuoti pradėjo kitą dieną po to, kai aš iš ten išvažiavau angel_sadangel.gif Būč galėjus su tikru nusifotkint, o ne su Mavi plakatu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 11 04, 22:34)
Aha, filmuoja. Ir filmuoti pradėjo kitą dieną po to, kai aš iš ten išvažiavau  angel_sadangel.gif Būč galėjus su tikru nusifotkint, o ne su Mavi plakatu  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Eina sau koks praradimas unsure.gif Tai laukiam filmo bigsmile.gif

Visgi, jūs gal Milagros nepažįstat, mažai jos postų skaitėt. Ji paprastai rašo ilgus, labai gražius ir įžvalgius postus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 11 04, 21:47)
Eina sau koks praradimas unsure.gif Tai laukiam filmo bigsmile.gif

Visgi, jūs gal Milagros nepažįstat, mažai jos postų skaitėt. Ji paprastai rašo ilgus, labai gražius ir įžvalgius postus smile.gif

Nu siaubas, negaliu atsigaut lotuliukas.gif O filmo tikrai labai laukiu. Pasiilgau Kivanc "kitam lygmeny". Tikiuosi, kad jis dar atsigaus wub.gif

Eik jau lotuliukas.gif Čia gal UM ir KG laikais taip buvo, kai visos ilgus postus rašėm, dalinomės įžvalgom ir aimanavom biggrin.gif wub.gif Tie laikai jau seniai praėjo... smile.gif

Dabar tikrai yra, kas rašo ilgesnius ir informatyvesnius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 lapkričio 2017 - 21:59