Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nuo kurios ten serijos Kiralik bus įdomu? Ar visą laiką tokia perspausta vaidyba bus?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 10 21, 09:57)
Nuo kurios ten serijos Kiralik bus įdomu? Ar visą laiką tokia perspausta vaidyba bus?
Kaip kam. Man pvz įdomiausia buvo pradžia, pirma pusė. Ten daugmaž taip visą laiką ir bus.
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti „Tutsak”, pirma serija užkabino thumbup.gif Bėda tik, kad jei teisingai supratau, yra 9 serijos, o aš pas rusus radau tik 6 parsisiųst unsure.gif
Atsakyti

Pradėjau žiūrėti „Tutsak”, pirma serija užkabino thumbup.gifBėda tik, kad jei teisingai supratau, yra 9 serijos, o aš pas rusus radau tik 6 parsisiųst unsure.gif

Na, kad is viso kol kas tik 5 serijos yra  :unsure:

Atsakyti
Baigiau žiureti Güneşi Beklerken labai patiko wub.gif buvo naktu kai ir 5 ryto ejau miegoti biggrin.gif linksmas, jaunatviškas, lengvas serialas. Pagrindiniu aktoriu vaidyba puiki, ir aišku Zayker porelė wub.gif abu charizmatiški, gera chemija tarp ju. Na bet Keremas jau toks karsta.gif jo šypsenos ir juokeliai, visa laika pati išsišiepusi ligi ausu buvau bežiurint biggrin.gif Gaila kad taip greitai sužiurejau, bet kai užsikabinau negalejau nežiureti. Labai ačiū jį rekomendavusioms ! 4u.gif Dabar visus kitus serialus su Kerem Bürsin sužiureti planuoju kuriu nemačiusi. Kaip sakant nauja meilė atrasta wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Baigiau žiureti Güneşi Beklerken labai patiko wub.gifbuvo naktu kai ir 5 ryto ejau miegoti biggrin.giflinksmas, jaunatviškas, lengvas serialas. Pagrindiniu aktoriu vaidyba puiki, ir aišku Zayker porelė wub.gifabu charizmatiški, gera chemija tarp ju. Na bet Keremas jau toks karsta.gifjo šypsenos ir juokeliai, visa laika pati išsišiepusi ligi ausu buvau bežiurint biggrin.gifGaila kad taip greitai sužiurejau, bet kai užsikabinau negalejau nežiureti. Labai ačiū jį rekomendavusioms ! 4u.gifDabar visus kitus serialus su Kerem Bürsin sužiureti planuoju kuriu nemačiusi. Kaip sakant nauja meilė atrasta wub.gifbigsmile.gif

Labai smagu kad taip patiko! Butent tokie pat jausmai mane apeme grynai pries metus kai pirma kart ji paziurejau. Ka tik baiiau dar kart ziureti, negaliu, sitas serialas mano meiliu meile. Na, ir Kerem Bursin zinoma  :wub:

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 21, 23:20)
Na, kad is viso kol kas tik 5 serijos yra  unsure.gif

Na taip, 5. Apsiskaičiavau biggrin.gif
Tai jų tik 5 iš viso yra, ar yra daugiau, tik neišverstos? Nebesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 10 21, 23:33)
Baigiau žiureti Güneşi Beklerken

O aš dar tik 4 seriją žiūriu doh.gif vis kažkas sutrukdo daugiau pažiūrėti, o beto dar nepraėjo Kiralik Ašk "liga" biggrin.gif bet nieko gal ir gerai, kad taip po truputį žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 22, 02:33)
Labai smagu kad taip patiko! Butent tokie pat jausmai mane apeme grynai pries metus kai pirma kart ji paziurejau. Ka tik baiiau dar kart ziureti, negaliu, sitas serialas mano meiliu meile. Na, ir Kerem Bursin zinoma  wub.gif

Tikrai puikus ! Po kurio laiko vėl žiurėsiu jį neabejoju ! bigsmile.gif

Kaip dabar antra karta Medcezir žiuriu wub.gif poto planuoju Şeref Mesilesi dabar nuo Keremo reikia truputi pailseti biggrin.gif

QUOTE(kami_ @ 2017 10 22, 14:33)
O aš dar tik 4 seriją žiūriu doh.gif vis kažkas sutrukdo daugiau pažiūrėti, o beto dar nepraėjo Kiralik Ašk "liga"  biggrin.gif  bet nieko gal ir gerai, kad taip po truputį žiūriu ax.gif

Net pavydu kad dar nepabaigete, aš dienu dienas non stop sužiurejau. Su mažu vaiku buvimas namuose turi privaluvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2017 10 22, 11:27)
Na taip, 5.  Apsiskaičiavau biggrin.gif
Tai jų tik 5 iš viso yra, ar yra daugiau, tik neišverstos? Nebesuprantu  ax.gif

Jos dar tik filmuojamos. Ketvirtadienį bus šešta. O kiek jų iš viso bus, turbūt ir patys turkai nežino.
Atsakyti
Nuo 46 nera Kiralis Ask seriju iki 2 sezono.. Kur rast rusu kalba online? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 26, 09:46)
Nuo 46 nera Kiralis Ask seriju iki 2 sezono.. Kur rast rusu kalba online? unsure.gif

Čia 4u.gif
Atsakyti