Pradėjau žiūrėti „Tutsak”, pirma serija užkabino Bėda tik, kad jei teisingai supratau, yra 9 serijos, o aš pas rusus radau tik 6 parsisiųst
Na, kad is viso kol kas tik 5 serijos yra
Baigiau žiureti Güneşi Beklerken labai patiko buvo naktu kai ir 5 ryto ejau miegoti linksmas, jaunatviškas, lengvas serialas. Pagrindiniu aktoriu vaidyba puiki, ir aišku Zayker porelė abu charizmatiški, gera chemija tarp ju. Na bet Keremas jau toks jo šypsenos ir juokeliai, visa laika pati išsišiepusi ligi ausu buvau bežiurint Gaila kad taip greitai sužiurejau, bet kai užsikabinau negalejau nežiureti. Labai ačiū jį rekomendavusioms ! Dabar visus kitus serialus su Kerem Bürsin sužiureti planuoju kuriu nemačiusi. Kaip sakant nauja meilė atrasta
Labai smagu kad taip patiko! Butent tokie pat jausmai mane apeme grynai pries metus kai pirma kart ji paziurejau. Ka tik baiiau dar kart ziureti, negaliu, sitas serialas mano meiliu meile. Na, ir Kerem Bursin zinoma
Na taip, 5. Apsiskaičiavau
Tai jų tik 5 iš viso yra, ar yra daugiau, tik neišverstos? Nebesuprantu
O aš dar tik 4 seriją žiūriu vis kažkas sutrukdo daugiau pažiūrėti, o beto dar nepraėjo Kiralik Ašk "liga" bet nieko gal ir gerai, kad taip po truputį žiūriu
Tikrai puikus ! Po kurio laiko vėl žiurėsiu jį neabejoju !
Kaip dabar antra karta Medcezir žiuriu poto planuoju Şeref Mesilesi dabar nuo Keremo reikia truputi pailseti
Net pavydu kad dar nepabaigete, aš dienu dienas non stop sužiurejau. Su mažu vaiku buvimas namuose turi privaluvu
Tai jų tik 5 iš viso yra, ar yra daugiau, tik neišverstos? Nebesuprantu
Jos dar tik filmuojamos. Ketvirtadienį bus šešta. O kiek jų iš viso bus, turbūt ir patys turkai nežino.
Čia