Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 10 18, 16:35)
Na, matyt, mano klausos receptoriai kitaip veikia, nes niekur to negirdėjau biggrin.gif

O Defne atsikraustė, nes viena garsi drabužių dizainerė "apjuodino" Omerą, kad jo kuriami moteriški batai nekokie, neva, matosi, kad jis niekada negyvenęs su moterimi biggrin.gif Tai Defne gelbsti padėtį biggrin.gif

Aciu, bet kazko labai greit grizo pas babuska. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 18, 14:43)
Aciu, bet kazko labai greit grizo pas babuska. bigsmile.gif

Nu susitarimas toks buvo biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutes :) prisizliumbiau... baigiau Amzina meile seriala.. nu nesitikejau tokios pabaigos..nu taip berysio ir gaila.. ech.. :( galvoju gal reik atsigaut nuo turku..bet va ir vel skaitineju ka rekomenduojat gero :D

Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2017 10 18, 22:44)
Sveikutes smile.gif prisizliumbiau... baigiau Amzina meile seriala.. nu nesitikejau tokios pabaigos..nu taip berysio ir gaila.. ech.. verysad.gif galvoju gal reik atsigaut nuo turku..bet va ir vel skaitineju ka rekomenduojat gero biggrin.gif
Ta utopinė pabaiga net ir mane privertė ašaroti...
Atsakyti

Merginos gal kuri zino ar seriala „Dolunay” nutrauke ar ne,nes kita antradieni vietoj jo jau kita reklamuoja?

Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2017 10 19, 09:45)
Merginos gal kuri zino ar seriala „Dolunay” nutrauke ar ne,nes kita antradieni vietoj jo jau kita reklamuoja?
Pakeitė dienos transliaciją į sekmadienį nuo 29 dienos. Bet tai signalas, kad jau į pabaigą. Dienos pakeitimai, ypač į savaitgalį, kalba jau apie greitą finalą. Užleidžia vietą naujiems startuojantiems serialams, kurių begalės.

Kažko kirba noras grįžti jį pažiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 spalio 2017 - 09:04
Tiek raštėt apie Kiralik Ašk, kad daviau jam antrą šansą biggrin.gif Jums Salih Bademci nepanašus į Ben Afleck? Kažkas manierose, šypsenoje ax.gif
Atsakyti
Mutluluk Zamanı bigsmile.gif wub.gif Laukiu, manau bus tikrai geras filmas wub.gif
Atsakyti
O aš jau kuris laikas negaliu atsiklausyt šitos https://www.youtube....h?v=3bfkyXtuIXk Nu nerealiai patinka ji man wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 10 19, 19:39)
Tiek raštėt apie Kiralik Ašk, kad daviau jam antrą šansą biggrin.gif Jums Salih Bademci nepanašus į Ben Afleck? Kažkas manierose, šypsenoje ax.gif

Turi gal kažkiek panašumo. Superinis aktorius. O ypač fantastiškas jo juokas . Toks užkrečiantis, kad tiesiog neįmanoma nesijuokti kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 10 19, 21:03)
O aš jau kuris laikas negaliu atsiklausyt šitos https://www.youtube....h?v=3bfkyXtuIXk Nu nerealiai patinka ji man  wub.gif
Papildyta:
Turi gal kažkiek panašumo. Superinis aktorius. O ypač fantastiškas jo juokas . Toks užkrečiantis, kad tiesiog neįmanoma nesijuokti kartu smile.gif

Labai graži wub.gif , buvo momentas kai labai dažnai jos klausydavausi wub.gif Pas mane telefone gal daugiau nei pusė dainų yra turkų kalba biggrin.gif doh.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti

Labai graži wub.gif, buvo momentas kai labai dažnai jos klausydavausi wub.gifPas mane telefone gal daugiau nei pusė dainų yra turkų kalba biggrin.gifdoh.gif
drinks_cheers.gif

Man taip dabar idomu kas per daina, o neatidaro :(

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 20, 22:09)
Man taip dabar idomu kas per daina, o neatidaro verysad.gif
Nes neteisingai nuoroda įdėta.

My Webpage
Atsakyti