Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mazuliux @ 2017 10 15, 18:20)
Del avataro tai cia jau detektyvas biggrin.gif Nes senoje versijoje mano avataras buvo sunaus nuotrauka, o paskui as jo ir nekeiciau. Man rodo kad avataro isvis jokio nera, o jus pasirodo matote kazka labai grazaus unsure.gif Svarbu grazu, nors ir nedejau pati rolleyes.gif
Geeeras... bigsmile.gif Mistika.
Atsakyti
o aš dabar žiūriu Juodą meilę (kara sevda). turbūt jau visos mačiusios. nepatiko man anksčiau pagrindinis aktorius, bet šitam seriale pradėjo patikti. ir šiaip įdomus jis man, 11-ą seriją -žiūriu, patinka.
Atsakyti
Ziuriu Kiralik Ask.. nuo 20 kazkelintos pasidare idomiau biggrin.gif

Tik nesuprantu, kodel 30 serijoj, kur rodo juos jaunus, Amira vaidina kitas aktorius, o visus kitus - tie patys blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 16, 17:33)
Tik nesuprantu, kodel 30 serijoj, kur rodo juos jaunus, Amira vaidina kitas aktorius, o visus kitus - tie patys blink.gif  unsure.gif

Omerą mirksiukas.gif Man irgi tas įdomu buvo, gal dėl jo barzdos g.gif biggrin.gif Nežinau, tik taip mąstau biggrin.gif
Kiralik Ask man taip aptiko, kad beveik kasdien dar prabėgom kokią seriją pažiūriu doh.gif biggrin.gif Tiksliau Bariš Arduč labai patiko wub.gif biggrin.gif Turi kažką traukiančio ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 16 spalio 2017 - 16:40
dabar nieko nebežiūriu
labai nuvylė naujasis "Adini Sen Koy" sezonas
dabar sudomino naujo serialo "Ufak Tefek Cinayetler" anonsas
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 10 16, 18:39)
Omerą mirksiukas.gif Man irgi tas įdomu buvo, gal dėl jo barzdos g.gif biggrin.gif Nežinau, tik taip mąstau biggrin.gif
Kiralik Ask man taip aptiko, kad beveik kasdien dar prabėgom kokią seriją pažiūriu doh.gif  biggrin.gif Tiksliau Bariš Arduč labai patiko wub.gif  biggrin.gif Turi kažką traukiančio ir viskas biggrin.gif

Man tai koja kisa jo memes vaidmuo, gal is pradziu.. Nu kaip koks Rosas is draugu, tik cia dar ir be bajeriu biggrin.gif Gal dar pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 16, 16:33)
Ziuriu Kiralik Ask.. nuo 20 kazkelintos pasidare idomiau biggrin.gif

Tik nesuprantu, kodel 30 serijoj, kur rodo juos jaunus, Amira vaidina kitas aktorius, o visus kitus - tie patys blink.gif  unsure.gif

Todėl, kad Baris Arduc susirgo plaučių uždegimu ir 2 savaites negalėjo filmuotis, todėl buvo sugalvota ta serija iš flashback'ų.
Beje, tas aktorius, kur jauną Omerą vaidino yra Sinem Ozturk brolis (aktorės, vaidinančios Yasemin).
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 10 16, 21:36)
Todėl, kad Baris Arduc susirgo plaučių uždegimu ir 2 savaites negalėjo filmuotis, todėl buvo sugalvota ta serija iš flashback'ų.
Beje, tas aktorius, kur jauną Omerą vaidino yra Sinem Ozturk brolis (aktorės, vaidinančios Yasemin).

Ačiū už atsakymą, buvo mintis parašius postą apie 30 seriją, kad dar galėjo dėl sveikatos ar kažkokio kito projekto nedalyvauti filmavime tos serijos. O Yiğit Öztürk, man patiko jauno Omero vaidmenyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 16 spalio 2017 - 20:54
Prazioplinau, kodel Defne atsikrauste pas Amira (rusai taip varda taria tongue.gif ) Kalbu apie 30kazkelintas serijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 18, 12:38)
Prazioplinau, kodel Defne atsikrauste pas Amira (rusai taip varda taria  tongue.gif ) Kalbu apie 30kazkelintas serijas. 4u.gif

Kur čia taip taria? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 10 18, 15:32)
Kur čia taip taria?  ax.gif

Rusu vertimuose.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 18, 14:03)
Rusu vertimuose.

Na, matyt, mano klausos receptoriai kitaip veikia, nes niekur to negirdėjau biggrin.gif

O Defne atsikraustė, nes viena garsi drabužių dizainerė "apjuodino" Omerą, kad jo kuriami moteriški batai nekokie, neva, matosi, kad jis niekada negyvenęs su moterimi biggrin.gif Tai Defne gelbsti padėtį biggrin.gif
Atsakyti