Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kami, Otea,  ziurekit merginos, ziurekit Gunesi Beklerken. Labai idomu ar patiks  :rolleyes: As vel pradejau ziureti prasukinedama, jau nezinau kelinta karta. Man tai nerealus serialas  :wub:

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 13, 02:15)
<p><strong>Kami, Otea,  </strong>ziurekit merginos, ziurekit <strong>Gunesi Beklerken</strong>. Labai idomu ar patiks  rolleyes.gif As vel pradejau ziureti prasukinedama, jau nezinau kelinta karta. Man tai nerealus serialas  wub.gif</p>

Žiūriu antrą seriją jau smile.gif Pirmoje Keremas Bursinas nepatiko, tiksliau jo išvaizda, dabar jau patinka biggrin.gif
Atsakyti
5 serija jau žiuriu, koks jaunutis Kerem atrodo, bet geras jo ir seriale toks pat vardas bigsmile.gif labai jau pasiutes jis čia, bet jam tinka tokiu būti biggrin.gif
Atsakyti

5 serija jau žiuriu, koks jaunutis Kerem atrodo, bet geras jo ir seriale toks pat vardas bigsmile.giflabai jau pasiutes jis čia, bet jam tinka tokiu būti biggrin.gif

Va va, man atrodo abi irgi uzsikabinsit gerai ant sito serialo  :D

Bursinas kai jame vaidino, jam buvo 25 metai. Esu interviu ziurejus, tai sake specialiai plaukai trumpi, barzda zinoma nuskusta, taip pat daze plaukus, kad tamsesni butu ir kad kuo jauniau atrodytu. Nes seriale juk jam 18-19 metu yra. O to pasiutimo dar oi kiek bus. Zeynep irgi ne maziau pasiutus, tad tinka jie vienas kitam net labai  :rolleyes:

Ir siaip pvz Burinas nera tokio tipo isvazidzos, kuri man labai nerealiai patiktu. Na, bet sitame seriale isimylejau as ji :wub:  Nerealiai tiko ir patiko jo vaidyba, manieros, manau puikiai sugeba atskleisti heroju, isijaucia i ji.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 13 spalio 2017 - 18:00
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 13, 18:56)
Va va, man atrodo abi irgi uzsikabinsit gerai ant sito serialo  biggrin.gif

Manau, kad irgi užsikabinsiu, pabaigą pamačiau, tai dar labiau sudomino serialas biggrin.gif Aš dažnai pabaigą pažiūriu ar prabėgomis truputį turkų kalba, tada lengviau eina suprasti patiks serialas ar ne ax.gif
Ech, tik laiko galėtų būti daugiau biggrin.gif
Atsakyti

Manau, kad irgi užsikabinsiu, pabaigą pamačiau, tai dar labiau sudomino serialas biggrin.gifAš dažnai pabaigą pažiūriu ar prabėgomis truputį turkų kalba, tada lengviau eina suprasti patiks serialas ar ne ax.gif
Ech, tik laiko galėtų būti daugiau biggrin.gif

As seniau niekaip neiskesdavau pabaigos nepaziurejus bent minimaliai. Dabar jau lengviau, stengiuosi neziureti. O is tiesu kadangi dazniau nauji ziurimi, tai ir neiseina, nes dar nesibaige  :D

Bet va, viena paziurejau ir sunervino, nes pabaigos realiai nera, kaip antro sezono kad truktu, bet jo zinau tikrai nera  :hmm: taip taip ir liko dabar, nebesinori net ziureti. Nes pvz. net jei zinociau kad blogai baigiasi, tegu, bet kad butu ta pabaiga  :unsure:

Atsakyti
Užkabino jau žiuriu non stop biggrin.gif
Nesu ne vieno serialo pabaigos mačiusi, pirmiau nepažiurejus visu seriju ax.gif išskyrus O Hayat Benim nes antras sezonas nelabai kabino, o pabaiga norejau žinoti biggrin.gif
Atsakyti
Va va merginos, kablys kaip reik užkabina! Verkė mano naktys be miego. Fainiackas serialas, labai, su labai geruliu cinkeliu smile.gif
O jau to zdraicos šypsena tai kerinti, o kvatojantis juokas tai apskritai_milijonas bučinių, na ir žinoma, turintis be galo tyrą širdį.
Vienu žodžiu linkiu aš jums bemiegių naktų! Taip sakant naudokitės proga panos, kad turite ką žiūrėti nėrus stačia galva mirksiukas.gif
Kartais tai juk taip gera, toks gera jausmas, kai pagauni priklausomybės dozę, kablį, ir atsitraukt negali smile.gif
Atsakyti
Tiesa, jei dar nemačiusių yra, tai pažiūrėkite po Güneşi Beklerken
ir Şeref Meselesi (26 serijos) su Kerem Bürsin.
Stipru. Geras. Ryškus vaidmuo. Po šio serialo aš jį ir atradau.

Labai neutralūs fragmentai. Tiesiog pažiūrėkit wub.gif
o ir kokia gerai pažįstama ir matyta chebra smile.gif

Şeref Meselesi - Kim bu yakışıklı çocuk?

Şeref Meselesi - Çok hızlı gidiyoruz!

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 13 spalio 2017 - 22:37

Tiesa, jei dar nemačiusių yra, tai pažiūrėkite po Güneşi Beklerken
ir Şeref Meselesi (26 serijos) su Kerem Bürsin.
Stipru. Geras. Ryškus vaidmuo. Po šio serialo aš jį ir atradau.

Labai neutralūs fragmentai. Tiesiog pažiūrėkit wub.gif
o ir kokia gerai pažįstama ir matyta chebra smile.gif

Şeref Meselesi - Kim bu yakışıklı çocuk?

Şeref Meselesi - Çok hızlı gidiyoruz!

Pritariu, tikrai verta paziureti. Visiskai skirtingas vaidmuo, bet taip pat puikiai atliktas.

Tiesa, jau esu minejusi, man is pradziu sunkiai ziurejosi pirmos serijos, bet paskui uzsikabinau net labai. Pradzia sunki manau buvo nes ziurejau ji po Gunesi Beklerken  :rolleyes: O gal del jo vaidmens sunku buvo persiorientuoti.

Visgi kokia nuomone apie Yigit santykius su Kubra? Nes as pavydziui manau kad jis visgi ja mylejo. Savaip, ne ta aistringa meile kaip Sibel, bet manau dar tikresne, brandzia, pasiaukojancia kaip jo vaiko motina  :rolleyes: Idomu kokia jusu nuomone? Sorry, neisejo pageltoninti :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 14 spalio 2017 - 14:54
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 14, 15:53)
Pritariu, tikrai verta paziureti. Visiskai skirtingas vaidmuo, bet taip pat puikiai atliktas.
Tiesa, jau esu minejusi, man is pradziu sunkiai ziurejosi pirmos serijos, bet paskui uzsikabinau net labai. Pradzia sunki manau buvo nes ziurejau ji po Gunesi Beklerken rolleyes.gif O gal del jo vaidmens sunku buvo persiorientuoti.
Visgi kokia nuomone apie Yigit santykius su Kubra? Nes as pavydziui manau kad jis visgi ja mylejo. Savaip, ne ta aistringa meile kaip Sibel, bet manau dar tikresne, brandzia, pasiaukojancia kaip jo vaiko motina rolleyes.gif Idomu kokia jusu nuomone? Sorry, neisejo pageltoninti verysad.gif
Man lygiai taip pat buvo; sunkoka buvo persiorentuoti, bet aš manau, tai labai net normalu. Tiesa?
mazuliux, esu tikra, kad jis ją pamilo, savaip, bet pamilo, susivokė tame, tik jau vėlu buvo.
Su Sibel ta meilė persipinus su polėkiu aistros, o su Kubra, man regis, siejo juos vidinis ryšis.
Ygit atžvilgiu, man tarytum viskas susidėliojo taip_protas sako vieną, širdis jaučia kitą.

Kad neišėjo pageltoninti jums, tai ne jūsų problema, tai naujos versijos problema.

Tiesa, norėjau jau seniai pasakyti, bet vis amžiais pamiršdavau,
mazuliux, jūsų labai ir net labai fainas naujas avataras!
Jau toks pavasariškas spalvų gama wub.gif
Atsakyti

Man lygiai taip pat buvo; sunkoka buvo persiorentuoti, bet aš manau, tai labai net normalu. Tiesa?
mazuliux, esu tikra, kad jis ją pamilo, savaip, bet pamilo, susivokė tame, tik jau vėlu buvo.
Su Sibel ta meilė persipinus su polėkiu aistros, o su Kubra, man regis, siejo juos vidinis ryšis.
Ygit atžvilgiu, man tarytum viskas susidėliojo taip_protas sako vieną, širdis jaučia kitą.

Kad neišėjo pageltoninti jums, tai ne jūsų problema, tai naujos versijos problema.

Tiesa, norėjau jau seniai pasakyti, bet vis amžiais pamiršdavau,
mazuliux, jūsų labai ir net labai fainas naujas avataras!
Jau toks pavasariškas spalvų gama wub.gif

Va va, as irgi taip galvoju del Yigit. Realiai manau su Sibel juos stipri aistra beveik tik ir tesiejo. Tikrai gaila kad del Kubros per velai susivoke, na, bet tam ir serialas :)

Del avataro tai cia jau detektyvas :D Nes senoje versijoje mano avataras buvo sunaus nuotrauka, o paskui as jo ir nekeiciau. Man rodo kad avataro isvis jokio nera, o jus pasirodo matote kazka labai grazaus  :unsure: Svarbu grazu, nors ir nedejau pati  :rolleyes:

Atsakyti