Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(kami_ @ 2017 10 08, 18:52)
O man yra klausimas dėl 2015 metų serialo "Racon Ailem İçin". Ar gerai supratau, kad jis buvo uždarytas? Ar tik šiaip trumpas filmas su 4 serijom? g.gif
Uždarytas. Turkai nekuria šiaip trumpų filmų. Bo aš domėjausi,
nes žiūrėjau jį dėl Hande Doğandemir po vieno matyto, man patikusio serialo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 10 08, 19:06)
Uždarytas. Turkai nekuria šiaip trumpų filmų. Bo aš domėjausi,
nes žiūrėjau jį dėl Hande Doğandemir po vieno matyto, man patikusio serialo.

Taip ir galvojau, kad uždarytas. Aš irgi jį pradėjau žiūrėti. O minėta aktorė man patinka, reikės daugiau ką su ja pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2017 10 08, 17:52)
O man yra klausimas dėl 2015 metų serialo "Racon Ailem İçin". Ar gerai supratau, kad jis buvo uždarytas?  Ar tik šiaip trumpas filmas su 4 serijom? g.gif

Kuria ir trumpus, taip vadinamus mini serialus, bet šis buvo uždarytas.
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 18:13)
Dar dabar atradau, kad greit prades rodyti Yuz Yuze. Paziurejau anonsa, turetu nieko buti. Toks detektyvinis/kriminalinis. Patinka man tokie bigsmile.gif
Jei patinka detektyviniai\kriminaliniai tai savo paskyroje esu iššsisaugojusi, mažum patiks
"Ufak Tefek Cinayetler"
QUOTE(kami_ @ 2017 10 08, 19:14)
Taip ir galvojau, kad uždarytas. Aš irgi jį pradėjau žiūrėti. O minėta aktorė man patinka, reikės daugiau ką su ja pažiūrėti.
Jo, uždarytas.
Man, asmeniškai, su ja labiausiai patiko "Günesi Beklerken" su Kerem Bursin. Topinis wub.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 18:13)
Dar dabar atradau, kad greit prades rodyti Yuz Yuze. Paziurejau anonsa, turetu nieko buti. Toks detektyvinis/kriminalinis. Patinka man tokie bigsmile.gif
Jei patinka detektyviniai\kriminaliniai tai savo paskyroje esu iššsisaugojusi, mažum patiks
"Ufak Tefek Cinayetler"
QUOTE(kami_ @ 2017 10 08, 19:14)
Jo, uždarytas.
Man, asmeniškai, su ja labiausiai patiko "Günesi Beklerken" su Kerem Bursin. Topinis wub.gif

6b53574a519b.jpgeb8065edddfe.jpg

Aciu, reikes paziureti kas ten per serialas  :ax: 

Ech, Gunesi Beklerken, vienas is paciu mylimiausiu  :bigsmile: Bene reikes vel paziureti, nes sunku kazka gero berasti. 

As ta Racoon irgi ziurejau, pradejau is tikro del Baris Arduc ir maloniai nustebau ten ir Hande pamaciusi. Gaila truputi kad uzdare, vsiai neblogas galejo buti.

Tas kur rasiau Hayatimin Aski irgi su ja, tik ir tas aktorius vaidina is vysniu, kuris daug kam nepatinka  :D 

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 22:15)
As irgi ipusejau pirma serija, idomu ir tikrai baisoka tokia meile. Bet ziureti uztat idomu rolleyes.gif
Aš ką tik baigiau antrą seriją. Ir ką galiu pasakyti, o gi man tas blogiukas pradėjo patikti, bent kol kas. Kitą ketvirtadienį tikiuosi irgi patiks.
Pagrindinis aktorius nepatinka, nes jis man kaip mūsų šokėjas A. Butkus_jaunas, bet atrodo kaip pasendintas, daug vyresnis nei yra iš tiesų. Užjaučiu.
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 23:08)
Sprendziant pagal nuotrauka, tai kiek atsimenu visi joje esantys blogiukai.
Labai gaila, labai. Tada tikrai nežiūrėsiu. Nenoriu gadinti simpatijos kurios šiek tiek bent turiu (tam aktoriui).
QUOTE(Simbulis @ 2017 10 08, 11:19)
Ir Celikolis net keista tikrai patiko rolleyes.gif
Jau is cia paminetu serialu tris isirasiau i savo lista, vieninteli kuri ziurejau Kalp Atisi, bet jauciu mesiu, net del Oyku nebesikankinsiu biggrin.gif
Jis (Celikolis) man ten pats pačiausias rolleyes.gif
Na va, o tiek liaupsių čia buvo akcentuojama į tuos reitingus_bla bla bla ir pan. Čia jie yra, čia jų nėra hihihi.gif
Nepatiko man iškart abu; nei Oyku, nei tas aktorius. Neištvėriau pirmos visos serijos aš net irnesakyk.gif
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 08, 23:48)
Gunesi Beklerken vienas is paciu mylimiausiu  bigsmile.gif Bene reikes vel paziureti, nes sunku kazka gero berasti.
Aš lyg šiol pamenu, kad jį man jūs rekomendavote. Protežė jūs mano šio serialo.
Atsakyti

QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 22:15)
As irgi ipusejau pirma serija, idomu ir tikrai baisoka tokia meile. Bet ziureti uztat idomu rolleyes.gif
Aš ką tik baigiau antrą seriją. Ir ką galiu pasakyti, o gi man tas blogiukas pradėjo patikti, bent kol kas. Kitą ketvirtadienį tikiuosi irgi patiks.
Pagrindinis aktorius nepatinka, nes jis man kaip mūsų šokėjas A. Butkus_jaunas, bet atrodo kaip pasendintas, daug vyresnis nei yra iš tiesų. Užjaučiu.
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 23:08)
Sprendziant pagal nuotrauka, tai kiek atsimenu visi joje esantys blogiukai.
Labai gaila, labai. Tada tikrai nežiūrėsiu. Nenoriu gadinti simpatijos kurios šiek tiek bent turiu (tam aktoriui).
QUOTE(Simbulis @ 2017 10 08, 11:19)
Ir Celikolis net keista tikrai patiko rolleyes.gif
Jau is cia paminetu serialu tris isirasiau i savo lista, vieninteli kuri ziurejau Kalp Atisi, bet jauciu mesiu, net del Oyku nebesikankinsiu biggrin.gif
Na va, o tiek liaupsių čia buvo akcentuojama į tuos reitingus_bla bla bla ir pan. Čia jie yra, čia jų nėra hihihi.gif
Nepatiko man iškart abu; nei Oyku, nei tas aktorius. Neištvėriau pirmos visos serijos aš net irnesakyk.gif
Gunesi Beklerken vienas is paciu mylimiausiu  bigsmile.gif Bene reikes vel paziureti, nes sunku kazka gero berasti.
Aš lyg šiol pamenu, kad jį man jūs rekomendavote. Protežė jūs mano šio serialo.

Siyah Inci as irgi jau abi serijas paziurejau. Antros pradzioj dar kart isitikinau kaip kartais gali buti klaidinga nuomone nezinant visko. Is to jusu ideto kadro atrodo kas jis monstras vos ne, o is tiesu nedare to ka sako padares. Man kazkodel atrodo kad ir su ta zmona jo neaisku kaip kas buvo. Nebent dar parodys, bet manau gali buti kad ji netgi gyva is tiesu  :huh2: Pamatysim, bet kol kas tikrai uzkabino.

Suskunlar verta tikrai paziureti. Gal ne dabar, bet veliau, kai baigsis dabartinis serialas  :rolleyes: 

Kalp Atisi as kol kas paziuriu is neturejimo ka veikti, bet tikrai nera kaip kai kuriu kad atrodo negaliu nusedeti, kaip islaukti savaite iki kitos serijos  :) 

Labai smagu del Gunesi Beklerken, kad rekomendacija taip tiko. Man jis absoliuciai nerealus  :wub: Kaip ir Kiralik Ask  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 09, 01:04)
Antros pradzioj dar kart isitikinau kaip kartais gali buti klaidinga nuomone nezinant visko.

Is to jusu ideto kadro atrodo kas jis monstras vos ne, o is tiesu nedare to ka sako padares.

Man kazkodel atrodo kad ir su ta zmona jo neaisku kaip kas buvo. Nebent dar parodys, bet manau gali buti kad ji netgi gyva is ties huh.gif Pamatysim, bet kol kas tikrai uzkabino.
Va čia tai tikrai, sutinku visu 100%. Man irgi pirmas įspūdis- monstrų monstras.

Ten tai man irgi buvo topų topas. Tiesą pasakius aš net labai apsidžiaugiau,
kad jis to nedarė (iš didelės meilės jai), bet ji tai to nežino ir kraustosi iš proto.

Apie tai aš tikrai nepagalvojau. Gera mintis.
Rimtai galimas toks variantas, visko gali būti, pilnai tikiu mastau.gif
Atsakyti

Na va, įtikau pagaliau biggrin.gif

Kalp atisi ir as meciau jau. Itariu greitai jau uzdarys ji. Gaila, pradzia buvo tikrai gera, o paskui kaip visada biggrin.gif

Aha, įtikai :D 

Net gal pažiūrėsiu jo naujo serialo pirmą seriją :mirksiukas: 

Man Oyku dar puse bėdos, bet tas Ali (nepamenu vardo aktoriaus) :oh: , nu negaliu aš į jį žiūrėt, jaučiu jam tokią pat meilę kaip ir Milagra Burakui :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 10 09, 12:41)
Aha, įtikai biggrin.gif
Net gal pažiūrėsiu jo naujo serialo pirmą seriją mirksiukas.gif 

Man Oyku dar puse bėdos, bet tas Ali (nepamenu vardo aktoriaus) doh.gif , nu negaliu aš į jį žiūrėt, jaučiu jam tokią pat meilę kaip ir Milagra Burakui laugh.gif​ 

lotuliukas.gif

Va čia tai jam garbė biggrin.gif Bet blogiukas jis bus, tai nepatiks tau biggrin.gif

Ojei lotuliukas.gif Blogai tada biggrin.gif

Aš nieko nebežiūriu, laukiu naujų poros, bet ir tai kažkaip be entuziazmo. Tik ką iš Turkijos grįžau, tai gal jaučiuosi persisotinus jais biggrin.gif
Atsakyti
Racoon irgi ziurejau, pradejau is tikro del Baris Arduc ir maloniai nustebau ten ir Hande pamaciusi. Gaila truputi kad uzdare, vsiai neblogas galejo buti.

Aš irgi dėl Barišo jį žiūrėjau, tikrai neblogas serialas manau būtų buvęs. Dabar jaučiu žiūrėsiu "Günesi Beklerken", nes įdomus atrodo ax.gif
O čia jau pilna reklama su Barišu ir Keremu ax.gif
Man šis video patiko iš vakarykščio Barış Arduç gimtadienio wub.gif
Atsakyti
Pabaigiau Içerde taip taupiau ji taip taupiau nu bet paskutines kelias serijas kaip riešutelius per diena sužiurejau vistiek biggrin.gif super labai patiko, ka bepasakysi Çağatay Ulusoy puikiai vaidino, ir verkiau ir juokiausi su juom, toks krūtas o jau stilius ypač su tais aviatoriaus akinukais wub.gif žodžiu meilė jam neblėsta visai bigsmile.gif šeip dauguma pagrindiniu aktoriu vaidyba super, taip itikinamai vaidino.

Dabar galvoju pradėti Gunesi Beklerken žiurėti ji senai pasižymejusi esu taupiau del Kerem Bürsin wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 12 spalio 2017 - 21:28