Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kaip mane O Hayat Benim ta naujoji Zeynep nervina. Tokio vienodo veido, kad galetu samdona zudike dirbt. Visiskai is veido nesimato ar liudi, ar linksma, ar pikta. blink.gifTurbut uz dyka ja paeme filmuotis doh.gif

Mane is pradziu irgi labai nervino, netgi negrazi ji man visai. Paskui pripratau tai nebekreipiau demesio.

Aš manau Kerimen sunus bus Sinanas, vien jau išto kaip ji paminejo jog šypsena tokia pat ( kaip jos vyro). Ir kad su juo daugiau scenu buvo kolkas biggrin.gif
Dauguma instagrame ir youtube balsuoja už Hazan ir Yagiza kaip pora, tai kažin kaip bus....bet Hazan Sinana myli labai stipriai ir daug metu kaip pati sako ax.gif

Oj ir ji man tokia baisi...nera dar taip kokia aktore nepatikusi niekada, labai nesimpatiška ir tikrai tiktu kokiam siaubo filme vaidinti unsure.gif

As irgi galvoju gal Sinanas, bet cia aisku, kad neaisku  :)

O del meiles Sinanui, manau jinai tiesiog taip galvojo, nes isiziurejusi buvo, kaip svajone jai buvo. O Yagizas realus, tinkamas vyras jai butu. Tikiuosi taip ir bus   :wub:

Atsakyti

Visgi, as irgi turejau dar tokia minty, kad gal turtingas vaikis Barisas. Na, pamatysim, bet tikrai intriga gera, nes apie ji absoliuciai niekas neaisku  :unsure:

I Amira gal kazkiek ir uznesa, bet Barisas zymiai grazesnis  :rolleyes:

O tevas tikrai nemanau kad pavirstu i normalu. Bent jau realybeje taip tikrai nebuna.

Tas Siyah İnci visai gal nieko serialas? Reiks gal aki uzmesti, nes labai mazai ka tikrai idomaus beturiu ziureti.

Ir atsimenu, kad is principo neziurejot vysniu del to aktoriaus   :lol: Man tai jis visai nieko, suejo  :ax: Bet prie megstamiausiu aktoriu tikrai jo neirasiau.

Dar dabar atradau, kad greit prades rodyti Yuz Yuze. Paziurejau anonsa, turetu nieko buti. Toks detektyvinis/kriminalinis. Patinka man tokie  :bigsmile:

Ir to naujo filmo labai laukiu  :wub:

Atsakyti
Oj kaip laukiu filmo su Barisu ir Engin wub.gif gera reklama Bariso su Bursinu biggrin.gif

Bizim Hikaye Barisas pilnas paslapčiu, aš manau jis bus turtingas maištautojas, kaip Robin Hudas biggrin.gif idomu kur jis gyvena, kolkas nieko nerodo apart tu dirbtuviu ax.gif Tevas tai geras sukčius, kaip reta, bet juokingai vaidina labai man jis patinka nors pykstu ant jo kaip vaikais nesirupina.
Atsakyti

Oj kaip laukiu filmo su Barisu ir Engin wub.gifgera reklama Bariso su Bursinu biggrin.gif

Bizim Hikaye Barisas pilnas paslapčiu, aš manau jis bus turtingas maištautojas, kaip Robin Hudas biggrin.gifidomu kur jis gyvena, kolkas nieko nerodo apart tu dirbtuviu ax.gifTevas tai geras sukčius, kaip reta, bet juokingai vaidina labai man jis patinka nors pykstu ant jo kaip vaikais nesirupina.

O as negaliu paziureti 4 serijos, nes pasalinta  :devil:  Nejaugi teks turkiskai ziureti  :mad2: 

Tas aktorius kur teva vaidina man labai atgrasus. As ji pirma kart pamaciau Suskunlar kai ziurejau ir is ten likes labai neigiamas ispudis apie ji. Nors ir buvo jo toks vaidmuo, bet ten toks slykstunas jis buvo ir niekaip kitaip as i ji negaliu ziureti  :unsure: 

Atsakyti

Su titrais 4 serija yra dizimanijoj:

https://vk.com/utanmazlarofficial

bet gal ne visos narsykles leidzia atidaryt, reikia pabandyt per ivairias.

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 18:13)
Tas Siyah İnci visai gal nieko serialas? Reiks gal aki uzmesti, nes labai mazai ka tikrai idomaus beturiu ziureti.
Aš dabar jį žiūriu. Na net labai visai nieko. Pradžia įdomi.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Ojei kaip baisu blink.gif Ir kaip čia dabar iš tikrųjų bus... Truputi net ir gaila. Baisūs man tokie pamišę.
Fragman

— Ты настолько дорога для меня, никаких слов не хватит, чтобы объяснить. Хорошо, знаю...
То, что я сделал нельзя оправдать, но я был вынужден! Я либо забрал бы тебя, либо убил...
Однажды ты поймешь меня!
Сильнее меня, правдивее меня, красивее меня никто не сможет полюбить тебя в этой жизни!
Да я и не позволю этому быть! Мы никогда не расстанемся. Никогда!
Насколько я не могу жить без тебя, придет день и ты не сможешь без меня жить.
Даю слово, что я всё сделаю ради этого! Всё! И ты полюбишь меня, как и я тебя...

(с)Вурал

vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 20:57)
O as negaliu paziureti 4 serijos, nes pasalinta devil.gif Nejaugi teks turkiskai ziureti
mazuliux, yra įgarsinta 4 serija ir tikrai nepašalinta Čia
QUOTE(otea @ 2017 10 07, 19:35)
Tevas tai geras sukčius, kaip reta, bet juokingai vaidina labai man jis patinka nors pykstu ant jo kaip vaikais nesirupina.
Tas aktorius kur teva vaidina man labai atgrasus. As ji pirma kart pamaciau Suskunlar kai ziurejau ir is ten likes labai neigiamas ispudis apie ji. Nors ir buvo jo toks vaidmuo, bet ten toks slykstunas jis buvo ir niekaip kitaip as i ji negaliu ziureti unsure.gif 
Aš tą tėvuką (aktorių) pirmą kartą matau. Lyg mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 spalio 2017 - 21:14

QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 18:13)
Aš dabar jį žiūriu. Na net labai visai nieko. Pradžia įdomi.

ed053a39f2da.jpg9b54988b0da5.jpg

Ojei kaip baisu blink.gifIr kaip čia dabar iš tikrųjų bus... Truputi net ir gaila. Baisūs man tokie pamišę.

— Ты настолько дорога для меня, никаких слов не хватит, чтобы объяснить. Хорошо, знаю...
То, что я сделал нельзя оправдать, но я был вынужден! Я либо забрал бы тебя, либо убил...
Однажды ты поймешь меня!
Сильнее меня, правдивее меня, красивее меня никто не сможет полюбить тебя в этой жизни!
Да я и не позволю этому быть! Мы никогда не расстанемся. Никогда!
Насколько я не могу жить без тебя, придет день и ты не сможешь без меня жить.
Даю слово, что я всё сделаю ради этого! Всё! И ты полюбишь меня, как и я тебя...

(с)Вурал

e207609fa2a8.png
O as negaliu paziureti 4 serijos, nes pasalinta devil.gifNejaugi teks turkiskai ziureti
mazuliux, yra įgarsinta 4 serija ir tikrai nepašalinta Čia
QUOTE(otea @ 2017 10 07, 19:35)
Tevas tai geras sukčius, kaip reta, bet juokingai vaidina labai man jis patinka nors pykstu ant jo kaip vaikais nesirupina.
Tas aktorius kur teva vaidina man labai atgrasus. As ji pirma kart pamaciau Suskunlar kai ziurejau ir is ten likes labai neigiamas ispudis apie ji. Nors ir buvo jo toks vaidmuo, bet ten toks slykstunas jis buvo ir niekaip kitaip as i ji negaliu ziureti unsure.gif
Aš tą tėvuką (aktorių) pirmą kartą matau. Lyg mastau.gif

As irgi ipusejau pirma serija, idomu ir tikrai baisoka tokia meile. Bet ziureti uztat idomu  :rolleyes:

Aciu, del 4 serijos, jau Narlipe idejo irgi. As kazkaip vk niekada neziuriu, tai ir nemaciau kad ten yra. As galvojau ten labiau kaip forumas tieisog pokalbiu. Dabar jau ir kitur vel yra ir su igarsinimu :)

Suskunlar neziurejus? Nes ten jis vaidino. Ir dar kazkur lyg probeksmiais maciau, bet jis toks slykstukas man, negaliu  :unsure: Jis man toks i varle panasus  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 07 spalio 2017 - 21:16
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 22:15)
As irgi ipusejau pirma serija, idomu ir tikrai baisoka tokia meile. Bet ziureti uztat idomu rolleyes.gif

Suskunlar neziurejus?
Nes ten jis vaidino. Ir dar kazkur lyg probeksmiais maciau, bet jis toks slykstukas man, negaliu unsure.gif Jis man toks i varle panasus biggrin.gif
Sutinku, įdomu, bent bus ką žiūrėti. Bet ir vėl, dvi serijos tik yra, pažiūrėsim ir vėl kukuosim su tais laukimais biggrin.gif

Suskunlar nesu mačiusi. Žiūriu matyti aktoriai yra, o ir neilgas jis, tai gerai. Įdomus?
O ten tas, kurį mes dabar žiūrim, na iš Siyah Inci, koks jo vaidmuo ten_teigiamas/neigiamas?
Nes čia tai lyg nieko toks, simpatiškesnis atrodo... Na, suprantama, kad ir jaunesnis, nes ir filmas jaunesnis.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ai, tas tėvas tai tikrai strakalas makals toks, kaip mažas vaikas. Į varlę? Į rūpužę molyje biggrin.gif
Atsakyti

Suskunlar nesu mačiusi. Žiūriu matyti aktoriai yra, o ir neilgas jis, tai gerai. Įdomus?
O ten tas, kurį mes dabar žiūrim, na iš Siyah Inci, koks jo vaidmuo ten_teigiamas/neigiamas?
Nes čia tai lyg nieko toks, simpatiškesnis atrodo... Na, suprantama, kad ir jaunesnis, nes ir filmas jaunesnis.

8b9f5595b9bc.jpg

Ai, tas tėvas tai tikrai strakalas makals toks, kaip mažas vaikas. Į varlę? Į rūpužę molyje biggrin.gif

Na, tai nera linksmas ir lengvas serialas. Liudna ir skaudi gyvenimiska istorija, pakeitusi 5 zmoguciu gyvenima kai jie buvo dar vaikai. Neblogas toks visai, ne tralialiuska  :rolleyes: 

Sprendziant pagal nuotrauka, tai kiek atsimenu visi joje esantys blogiukai. Bet koks vaidmuo buvo butent to is Siyah Inci kazkaip nelabai atsimenu, seniai ziurejau jau  :ax:​ 

Atsakyti

Šiaip pradžiai siūlau pažiūrėti su juo filmą "Sadece sen". Tiek daug nereiks kankintis biggrin.gif
Man tai pats geriausias turkų filmas vienareikšmiškai. Net ir ne dėl to, kad ten jis vaidina, o apskritai.

Paziurejau vakar si filma, is pradziu galvojau, ai pasnausiu lengvai ziuredama, bet i pabaiga jau ziurejau atmerktom akim  :D

Geras, tikrai geras. Ir Celikolis net keista tikrai patiko  :rolleyes: ... 

Jau is cia paminetu serialu tris isirasiau i savo lista, vieninteli kuri ziurejau Kalp Atisi, bet jauciu mesiu, net del Oyku nebesikankinsiu  :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 08 spalio 2017 - 10:23
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 07, 22:08)
Na, tai nera linksmas ir lengvas serialas. Liudna ir skaudi gyvenimiska istorija, pakeitusi 5 zmoguciu gyvenima kai jie buvo dar vaikai. Neblogas toks visai, ne tralialiuska  rolleyes.gif </p><p>Sprendziant pagal nuotrauka, tai kiek atsimenu visi joje esantys blogiukai. Bet koks vaidmuo buvo butent to is Siyah Inci kazkaip nelabai atsimenu, seniai ziurejau jau  ax.gif​ </p>

Policininkas jis ten parsidavęs toks buvo.
Man asmeniškai, kaip jau daug kartų minėjau, Suskunlar yra vienas geresnių tų a la detektyvinių sunkesnių serialų.

O to Siyah Inci tai net nebandysiu žiūrėt, nes jau ta pagrindinė pora tai net nežinau kas baisiau begali būti biggrin.gif Dolunay nebent biggrin.gif

QUOTE(Simbulis @ 2017 10 08, 10:19)
<p>Paziurejau vakar si filma, is pradziu galvojau, ai pasnausiu lengvai ziuredama, bet i pabaiga jau ziurejau atmerktom akim  biggrin.gif</p>
<p>Geras, tikrai geras. Ir Celikolis net keista tikrai patiko  rolleyes.gif ... </p>
<p> </p>
<p>Jau is cia paminetu serialu tris isirasiau i savo lista, vieninteli kuri ziurejau Kalp Atisi, bet jauciu mesiu, net del Oyku nebesikankinsiu  biggrin.gif  </p>

Na va, įtikau pagaliau biggrin.gif

Kalp atisi ir as meciau jau. Itariu greitai jau uzdarys ji. Gaila, pradzia buvo tikrai gera, o paskui kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
O man yra klausimas dėl 2015 metų serialo "Racon Ailem İçin". Ar gerai supratau, kad jis buvo uždarytas? Ar tik šiaip trumpas filmas su 4 serijom? g.gif
Atsakyti