QUOTE(mazuliux @ 2017 10 05, 18:02)
Barisas mano nuomone yra arba tiesiog vagis, kaip is pradziu tieisogiai ir atrodo arba man dar tokia mintis, kad jis koks nors uzsleptas policininkas ar pan. Bet, pagyvensim pamatysim
O siaip ir mane nerealiai nervina laukimas visa savaite kol nauja serija bus.
Fazilet siulyciau tikrai pabandyti, taciau jis nera toks linksmas, nerupestingas serialas.
Is lengvu siulyciau
Cilek Kokusu, bet kiek atsimenu jau maciusi? As neseniai su tuo paciu aktoriumi paziurejau Hanim Koylu. Bet realiai tik todel kad laika prastumti, visai nieko ypatingo. Labai lengvas, daug vietu nervino tai prasukau. Ir labai mazai seriju
Dar is mano matytu gali bandyti
Hayat Bazen Tatlidir - puse velnio, lengvas toks.
Hayatimin Aski irgi nedaug seriju, lengvas, matyti aktoriai. Is tikro neturiu ka pasiulyti kas butu labai labai man patikes, nerealus, kaip jau seniai aptarti ir matyti kai kurie
O ta aktore is Dolunay gi vysniose vaidino, gali dar sita bandyti paziureti, maza ka, gal patiks
QUOTE(otea @ 2017 10 06, 11:48)
O taip Barisas tikrai masinu vagis
paskutines serijos nebuvau maciusi pries tai, bet jis geras is vargsu nevagia
Kitaip tariant
Bizim Hikaye sugalvotą intrigą gerą palieka. Aišku kad nieko neaišku.
Baris jau man labai inkognido; nerodo nei kur gyvena, miega, valgo, būna, vnž be namų kol kas, net garaže nerodė miegančio
Mana Baris kažkaip į jokį policininką neužneša, bent neįsivaizduoju aš jo policininku. Gal labiau į turtingą, turtingų tėvelių maištingą ambicingą sūnų; toks visas su gracija, išlaikytas, geros manieros, stilliukas. Ir gal ten rimtai jo tas restoranas ar šeimos jo, tik kad akių nerodo ir nerūpi jam tie verslai. Pvz iš kur jis žino, kurie automobiliai lizingu pirkti, o kurie ne, mat kur lizingu pirkta- nenuvaro ir neardo tokių. Man atrodo, ar tik nebus taip, kad vėliau tas policininkas jį gaudys kaip vagį, kad bus dvi barikados pusės... Na, smalsu ką ir kaip sugalvos, į ką viskas rutuliosis.
Dar man įdomu ar tas tėvas per savo gyvenimą nors kartą į normalų pavirs, nes dabar tai neduok sviete Man tas vagis
Baris kažkuo užneša į Amir'ą (į mano buvusį 2016 m. eurovizijos favoritą) arba atvirkščiai, Amir'as kažkuom į Baris'ą užneša
Amir - États d'amour (Clip officiel)Taip,
Çilek Kokusu esu mačiusi, nerūpestingas toks, smagus.
Aslı & Burak (Çilek Kokusu) ,net pasižiūrėjau,
Aslı & Burak Ačiū, kad priminėt
Žvilgtelėjau į
Hayatımın Aşkı ir negaliu patikėt,
ten tas pats
Berk Hakman, kuris dabar vaidina
Siyah İnci Brrrrrr, baisus fragmentas o ir jis pats man
Siyah İnci 2. Frafmani - Dokunma Bana!Dėl
Fazilet turėsiu omeny.
Eisiu
pačiekint kas ten per
Hayat Bazen Tatlidir, ir kas ten per 'vyšnios' dar, girdėta lyg.
Vienu žodžiu, dėkuj
maziuliux