Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš visas 16 seriju Fazilet Hanim ve Kizlari sužiurejau per kelias dienas, non stop iki paryčiu, labai itraukė biggrin.gifKažin kuris Sinanas ar Yagizas sūnus Kerimen ? Ir su kuriuo Hazan bus ? Man tai Sinanas prie širdies labiau wub.gifo Yagizas toks belūpis, man visai negražus rolleyes.gifGaletu daugiau juos dviese rodyti o ne visus kitus biggrin.gif

O as jauciu labiau noreciau kad su Yagiz'u jinai butu. Man jie daug labiau vienas kitam tinka. Sinan'as gal is isvaizdos ir patrauklesnis (nors dar neapsisprendziau kuris man labiau), bet jo herojus toks nerimtas, vejavaikis, neatsakingas. Ir Yagiz'as man visai nieko kaip vyras, nemirstu kad oi koks fainas, bet visai nieko :)

Atsakyti
O aš žiauriai mirštu dėl Yagizo 4u.gif . Idealus vyras jis man - gražus, jautrus, linksmas, gailestingas ir ttt. wub.gif wub.gif wub.gif Pas juos su Hazan tokia chemija, labai būtų graži pora.
Atsakyti

O aš žiauriai mirštu dėl Yagizo 4u.gif. Idealus vyras jis man - gražus, jautrus, linksmas, gailestingas ir ttt. wub.gifwub.gifwub.gifPas juos su Hazan tokia chemija, labai būtų graži pora.

Na, as kol kas kaip sakiau nemirstu, bet kuo toliau, tuo fainesnis jis man irgi darosi :) Dabar dar nuotrauku paziurejau, blyn, nusprendziau visgi jis man tikrai grazus  :B kazi dar po keliu seriju nepradesiu ir as mirti  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 05 spalio 2017 - 21:42
O taip Barisas tikrai masinu vagis bigsmile.gif paskutines serijos nebuvau maciusi pries tai, bet jis geras is vargsu nevagia ax.gif

Man Sinanas toks visu nesuprastas atrodo, niekada gyvenime rimtai nemylejes, o dabar Hazan atsiradus matosi kad keičiasi jis taipat. Ir iš išvaizdos jis man labiau prie širdies. O Yagizas toks kaip sakoma auksinis berniukas, perdaug geras man jis biggrin.gif
Atsakyti

Aš visas 16 seriju Fazilet Hanim ve Kizlari sužiurejau per kelias dienas, non stop iki paryčiu, labai itraukė biggrin.gifKažin kuris Sinanas ar Yagizas sūnus Kerimen ? Ir su kuriuo Hazan bus ? Man tai Sinanas prie širdies labiau wub.gifo Yagizas toks belūpis, man visai negražus rolleyes.gifGaletu daugiau juos dviese rodyti o ne visus kitus biggrin.gif

Dolunay dar pažiuriu kai nauja serija išeina, bet nelabai man jis, pagrindinis aktorius toks nesimpatiškas...visu kitu jau nebežiuriu, pirmos kelios serijos patiko, o poto nusivažiavo...ypač gaila del Kalp Atisi gal kai daugiau seriju bus gryšiu pažiurėti.

Per tv8 18val pradejo rodyti O Hayat Benim naujas sezonas, nebuvau jo mačiusi, nu bet man tiek daug laiko praeje kai ji žiurejau kad sunku isitraukti, pabaiga jau pažiurėjau ir dabar kažkaip meh... biggrin.gifIsijungiu kaip fona kai vakarieniaujam ax.gif

Dar žiuriu Bizim Hikaye kolkas patinka, idomu kas Barisas istiesu yra smile.gifbet taip nervuoja ilgai serijos laukti unsure.gif

Balsuoju uz Yagiza.

Nors serialo pradzioje nebuciau patikejus nei sios poros galimybe, nei tai, kad balsuosiu uz Yagiza. Toks liudno vaizdo riteris...ach... Nors "prie zaizdos"  (???sirdies) dek..

Sinanas grazutis, tustutis mano akim. Myli save labiausiai, tai man ne kazka :)

Kazin ar ne treciasis brolis bus Kerimen sunus?...arba Yagizas?

Paskaiciau siandien, jog Fazilet su dukterimis liko 8 serijos, uzdarys. Gal ir gerai? Pamazu isris ir uzrisime... 

Tai bandysiu Bizim Hikaye imti :rolleyes: bandau Tutsak :hmm: 

kol kas atidesiu O Hayat Benim ir Kalp Atisi

tikras geris Istanbullu Gelin bus rytoj

praeita sezona buvo smagu, kai 7 serialiukai vienu metu buvo ziurimi, tai nebuvo taip nyku nauju seriju laukt, gal isivaziuos ir dabar :D 

Atsakyti
QUOTE(Narlipe @ 2017 10 06, 15:42)
http://style_emotico...ault/unsure.gif[/img]</p></div></blockquote><p>Balsuoju uz Yagiza.</p><p>Nors serialo pradzioje nebuciau patikejus nei sios poros galimybe, nei tai, kad balsuosiu uz Yagiza. Toks liudno vaizdo riteris...ach... Nors "prie zaizdos"  (???sirdies) dek..</p><p>Sinanas grazutis, tustutis mano akim. Myli save labiausiai, tai man ne kazka smile.gif</p><p>Kazin ar ne treciasis brolis bus Kerimen sunus?...arba Yagizas?</p><p>Paskaiciau siandien, jog Fazilet su dukterimis liko 8 serijos, uzdarys. Gal ir gerai? Pamazu isris ir uzrisime... </p><p></p><p>Tai bandysiu <strong>Bizim Hikaye</strong> imti rolleyes.gif bandau <strong>Tutsak</strong> hmm.gif </p><p>kol kas atidesiu O Hayat Benim ir Kalp Atisi</p><p>tikras geris <strong>Istanbullu Gelin</strong> bus rytoj</p><p></p><p>praeita sezona buvo smagu, kai 7 serialiukai vienu metu buvo ziurimi, tai nebuvo taip nyku nauju seriju laukt, gal isivaziuos ir dabar biggrin.gif </p>

Klaviatūra sugedo? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip mane O Hayat Benim ta naujoji Zeynep nervina. Tokio vienodo veido, kad galetu samdona zudike dirbt. Visiskai is veido nesimato ar liudi, ar linksma, ar pikta. blink.gif Turbut uz dyka ja paeme filmuotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 06 spalio 2017 - 22:26
Aš manau Kerimen sunus bus Sinanas, vien jau išto kaip ji paminejo jog šypsena tokia pat ( kaip jos vyro). Ir kad su juo daugiau scenu buvo kolkas biggrin.gif
Dauguma instagrame ir youtube balsuoja už Hazan ir Yagiza kaip pora, tai kažin kaip bus....bet Hazan Sinana myli labai stipriai ir daug metu kaip pati sako ax.gif

QUOTE(neatleidziu @ 2017 10 06, 22:25)
Kaip mane O Hayat Benim ta naujoji Zeynep nervina. Tokio vienodo veido, kad galetu samdona zudike dirbt. Visiskai is veido nesimato ar liudi, ar linksma, ar pikta.  blink.gif Turbut uz dyka ja paeme filmuotis  doh.gif

Oj ir ji man tokia baisi...nera dar taip kokia aktore nepatikusi niekada, labai nesimpatiška ir tikrai tiktu kokiam siaubo filme vaidinti unsure.gif
Atsakyti
Žvilgtelsim kas čia per gėris bus. Ar pateisins ir nenuvils, taip laukiamo, fanatų lūkesčių ax.gif

"Mutluluk Zamanı" Teaser

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 10 07, 02:15)
Žvilgtelsim kas čia per gėris bus. Ar pateisins ir nenuvils, taip laukiamo, fanatų lūkesčių ax.gif

Laukiu ir aš smile.gif Įdomu irgi ar nenuvils, bet treileris visai patiko, tad tikiuosi, kad geras filmas bus smile.gif Ai ir dar treileryje atkreipiau dėmesį, kad lova (kur miega Mertas (Baris Arduc) tokia pati kaip ir pas mane biggrin.gif
Vakar pasirodė vieno banko reklama su Barış Arduç ir Kerem Bursin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 07 spalio 2017 - 10:09
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 05, 18:02)
Barisas mano nuomone yra arba tiesiog vagis, kaip is pradziu tieisogiai ir atrodo arba man dar tokia mintis, kad jis koks nors uzsleptas policininkas ar pan. Bet, pagyvensim pamatysim cool.gif

O siaip ir mane nerealiai nervina laukimas visa savaite kol nauja serija bus. Fazilet siulyciau tikrai pabandyti, taciau jis nera toks linksmas, nerupestingas serialas.
Is lengvu siulyciau Cilek Kokusu, bet kiek atsimenu jau maciusi? As neseniai su tuo paciu aktoriumi paziurejau Hanim Koylu. Bet realiai tik todel kad laika prastumti, visai nieko ypatingo. Labai lengvas, daug vietu nervino tai prasukau. Ir labai mazai seriju rolleyes.gif Dar is mano matytu gali bandyti Hayat Bazen Tatlidir - puse velnio, lengvas toks. Hayatimin Aski irgi nedaug seriju, lengvas, matyti aktoriai. Is tikro neturiu ka pasiulyti kas butu labai labai man patikes, nerealus, kaip jau seniai aptarti ir matyti kai kurie hmm.gif
O ta aktore is Dolunay gi vysniose vaidino, gali dar sita bandyti paziureti, maza ka, gal patiks smile.gif
QUOTE(otea @ 2017 10 06, 11:48)
O taip Barisas tikrai masinu vagis bigsmile.gif paskutines serijos nebuvau maciusi pries tai, bet jis geras is vargsu nevagia ax.gif
Kitaip tariant Bizim Hikaye sugalvotą intrigą gerą palieka. Aišku kad nieko neaišku.
Baris jau man labai inkognido; nerodo nei kur gyvena, miega, valgo, būna, vnž be namų kol kas, net garaže nerodė miegančio hihihi.gif
Mana Baris kažkaip į jokį policininką neužneša, bent neįsivaizduoju aš jo policininku. Gal labiau į turtingą, turtingų tėvelių maištingą ambicingą sūnų; toks visas su gracija, išlaikytas, geros manieros, stilliukas. Ir gal ten rimtai jo tas restoranas ar šeimos jo, tik kad akių nerodo ir nerūpi jam tie verslai. Pvz iš kur jis žino, kurie automobiliai lizingu pirkti, o kurie ne, mat kur lizingu pirkta- nenuvaro ir neardo tokių. Man atrodo, ar tik nebus taip, kad vėliau tas policininkas jį gaudys kaip vagį, kad bus dvi barikados pusės... Na, smalsu ką ir kaip sugalvos, į ką viskas rutuliosis.
Dar man įdomu ar tas tėvas per savo gyvenimą nors kartą į normalų pavirs, nes dabar tai neduok sviete doh.gif

Man tas vagis Baris kažkuo užneša į Amir'ą (į mano buvusį 2016 m. eurovizijos favoritą) arba atvirkščiai, Amir'as kažkuom į Baris'ą užneša biggrin.gif
Amir - États d'amour (Clip officiel)

Taip, Çilek Kokusu esu mačiusi, nerūpestingas toks, smagus.
Aslı & Burak (Çilek Kokusu) ,net pasižiūrėjau, Aslı & Burak
Ačiū, kad priminėt 4u.gif

Žvilgtelėjau į Hayatımın Aşkı ir negaliu patikėt,
ten tas pats Berk Hakman, kuris dabar vaidina Siyah İnci unsure.gif
Brrrrrr, baisus fragmentas o ir jis pats man schmoll.gif
Siyah İnci 2. Frafmani - Dokunma Bana!

Dėl Fazilet turėsiu omeny.

Eisiu pačiekint kas ten per Hayat Bazen Tatlidir, ir kas ten per 'vyšnios' dar, girdėta lyg.

Vienu žodžiu, dėkuj maziuliux mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinau jau tas vyšnias, šį "Kiraz Mevsimi". Pamenu jį.
Aš gi jo nežiūrėjau vien tik dėl pagrindinio aktoriaus Serkan Çayoglu schmoll.gif

Atsakyti