Laukia naujo projekto pradžios - vaidins jauną tėvą. Partnerė kolkas nepaskelbta.
https://www.youtube....p;v=LXbTXTC6m_M
Bet dar daug laukt...
Aha, maciau
Tiek visi rašė gerų žodžių apie "Kiralik Ask", vis niekaip laiko neatrasdavau arba turbūt tingėjau klimpti į ilgą serialą . Bet kai Lietuvos televizijos suvėlė tokį šūdą kai serialus nutraukia nebaigus rodyti. Supykau ir mečiau visus lietuviškus ir vėl grįžtu prie rusiškų vertimų. Dabar žiūrių 11 seriją ir nebegaliu sustoti. Omero ir Defnės meilė nereali, man pradeda net drugeliai lakstyti kai jie žiūri vienas į kitą. O bučinio kaip jų laukiu, jūs turbūt neįsivaizduojate O tetulytė tai nepatinka visai, jos tie juokeliai lėvi, tai aš ją vis prasuku.
Pas rusus labai daug gerų atsiliepimų paskaičiau apie "Fazilet hanim ve kizlari", pradėjau vasarą žiūrėti. Nu taip patiko taip įsijaučiau, o reikėjo dabar laukti sezono ir taip ilgai. Dabar 1 kartą į savaitę rodo, kaip man tokiai nekantriai tai yra košmaras. Bet tikiu jei serialas įtrauks tai ir lauksiu. Nu bet taip sergu už Hazan ir Yagiz , nuo apykantos iki meilės tik vienas žingsnis. Kažkaip tikiu, kad jie bus pora.
Pradejau ir aš žiurėti Fazilet hanim ve Kizlari tik 6 serija, bet jau užkabino iki paryčiu žiuriu labai patinka Hazal netipiška vargšele, o ir mama Fazilet kieta
Antras sezonas dar labiau įtraukė ir turkiškos aistros virte verda pas Fazilet ir dukteris O Hazal auga ir atranda savo meilę. Labai sunku laukti visą savaitę...
Dar Isanbullu Gelin paįvairina savaitgalius, vis naują seriją įmesdami...Labai graži pora čia (turbūt, kad ne jaunikliai, tai prie dūšios )
Meryem susižiūri virtuvėj prie puodų. Tokia naivuolė vakarams prieš miegą netiktų...
Laukiu Siyah Beyaz Ask,
ką dar žiūrėt.....?
Antras sezonas dar labiau įtraukė ir turkiškos aistros virte verda pas Fazilet ir dukteris O Hazal auga ir atranda savo meilę. Labai sunku laukti visą savaitę...
Dar Isanbullu Gelin paįvairina savaitgalius, vis naują seriją įmesdami...Labai graži pora čia (turbūt, kad ne jaunikliai, tai prie dūšios )
Meryem susižiūri virtuvėj prie puodų. Tokia naivuolė vakarams prieš miegą netiktų...
Laukiu Siyah Beyaz Ask,
ką dar žiūrėt.....?
As Fazilet irgi ziuriu. 2 sezonas kol kas tikrai dar labiau itraukia, jei nenusivaziuos aisku
Paziuriu ir Dolunay, Ates Bocegi bei Kalp Atisi kai jau neber ka ziureti. Nera kad labai idomu butu, bet ziureti galima.
Dar Bizim Hikaye pradejau ziureit, kol kas patinka, idomu kaip toliau bus.
Siandien netycia uzmaciau Tutsak - naujas, kol kas tik 3 serijos. Toks lengvai detektyvinis, bent atrodo, visai patiko, kazkas naujo. Nors aktoriai nematyti, bet kol kas uzkabino
Ir vis niekaip negaliu pabaigti O Hayat Benim Buvo laikas kai ziurejau labai, dabar liko kelios serijos, bet jau per tiek sezonu nusibodo. Nors ir norisi pabaiga suzinoti, bet vis kazkaip ranka paspaudzia kazka kita paziureti Jauciu prasukdama kad ivykiu visai nepamesciau paziuresiu greituoju budu
<p> </p>
<p>Paziuriu ir Dolunay, Ates Bocegi bei Kalp Atisi kai jau neber ka ziureti. Nera kad labai idomu butu, bet ziureti galima.</p>
<p> </p>
<p>Dar <strong>Bizim Hikaye</strong> pradejau ziureit, kol kas patinka, idomu kaip toliau bus.</p>
<p> </p>
<p>Siandien netycia uzmaciau <strong>Tutsak - </strong>naujas, kol kas tik 3 serijos. Toks lengvai detektyvinis, bent atrodo, visai patiko, kazkas naujo. Nors aktoriai nematyti, bet kol kas uzkabino </p>
<p> </p>
<p>Ir vis niekaip negaliu pabaigti O Hayat Benim Buvo laikas kai ziurejau labai, dabar liko kelios serijos, bet jau per tiek sezonu nusibodo. Nors ir norisi pabaiga suzinoti, bet vis kazkaip ranka paspaudzia kazka kita paziureti Jauciu prasukdama kad ivykiu visai nepamesciau paziuresiu greituoju budu </p>
Aš visas 16 seriju Fazilet Hanim ve Kizlari sužiurejau per kelias dienas, non stop iki paryčiu, labai itraukė Kažin kuris Sinanas ar Yagizas sūnus Kerimen ? Ir su kuriuo Hazan bus ? Man tai Sinanas prie širdies labiau o Yagizas toks belūpis, man visai negražus Galetu daugiau juos dviese rodyti o ne visus kitus
Dolunay dar pažiuriu kai nauja serija išeina, bet nelabai man jis, pagrindinis aktorius toks nesimpatiškas...visu kitu jau nebežiuriu, pirmos kelios serijos patiko, o poto nusivažiavo...ypač gaila del Kalp Atisi gal kai daugiau seriju bus gryšiu pažiurėti.
Per tv8 18val pradejo rodyti O Hayat Benim naujas sezonas, nebuvau jo mačiusi, nu bet man tiek daug laiko praeje kai ji žiurejau kad sunku isitraukti, pabaiga jau pažiurėjau ir dabar kažkaip meh... Isijungiu kaip fona kai vakarieniaujam
Dar žiuriu Bizim Hikaye kolkas patinka, idomu kas Barisas istiesu yra bet taip nervuoja ilgai serijos laukti
Ir mane nervina tas serijų laukimas, kai pagalvoji - keturios serijos per mėnesį, košmaras
Kad jis vagis, tipo 'Robin Hudas', tai ir taip aišku jau, bent jau pradžiai kol kas.
Ir man patinka ta mintis, kad jis vagis, net labai patinka
Dolunay liepos mėnesį kai pažiūrėjau 4-tą seriją tai ir pažiūrėjau.
Gerai tą pamenu, nes man ši daina patiko toje serijoje
Pažiūriu kartais būsimos serijos anonsą ir man viskas aišku.
Kada nepažiūri, tai kalbasi ir kalbasi jie ten abu
Pagrindiniai aktoriai man kažkaip neutralūs, su jos vaidyba aš nesu nieko žiūrėjusi,
o su jo vaidyba esu žiūrėjusi serialą İnadına Aşk, jis ten 32-jų serijų.
klip
Norėčiau ir aš ką nors tokio pažiūrėti (kol startuos visi mano laukiami) kur nereik laukti serijų savaitėmis,
ką nors tokio smagaus, jaunatviško, su kibirštėlėmis, su humoro prieskoniu, tik ne liūdna gaida, bo ir taip laukais keliauja ruduo
Sakau, gal ir man reiks žvilgtelt kada į tą Fazilet, mažum patiks, įtrauks.
Barisas mano nuomone yra arba tiesiog vagis, kaip is pradziu tieisogiai ir atrodo arba man dar tokia mintis, kad jis koks nors uzsleptas policininkas ar pan. Bet, pagyvensim pamatysim
O siaip ir mane nerealiai nervina laukimas visa savaite kol nauja serija bus.
Fazilet siulyciau tikrai pabandyti, taciau jis nera toks linksmas, nerupestingas serialas.
Is lengvu siulyciau Cilek Kokusu, bet kiek atsimenu jau maciusi? As neseniai su tuo paciu aktoriumi paziurejau Hanim Koylu. Bet realiai tik todel kad laika prastumti, visai nieko ypatingo. Labai lengvas, daug vietu nervino tai prasukau. Ir labai mazai seriju
Dar is mano matytu gali bandyti Hayat Bazen Tatlidir - puse velnio, lengvas toks. Hayatimin Aski irgi nedaug seriju, lengvas, matyti aktoriai.
Is tikro neturiu ka pasiulyti kas butu labai labai man patikes, nerealus, kaip jau seniai aptarti ir matyti kai kurie
O ta aktore is Dolunay gi vysniose vaidino, gali dar sita bandyti paziureti, maza ka, gal patiks