Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nesapnavo, tik baigėsi kaip sapnas biggrin.gif
Atsakyti
Ką dabar Kivančas veikia? Kas domisi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 02, 21:41)

Laukia naujo projekto pradžios - vaidins jauną tėvą. Partnerė kolkas nepaskelbta.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 02, 22:41)

wub.gif https://www.youtube....p;v=LXbTXTC6m_M
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2017 10 02, 23:52)
Laukia naujo projekto pradžios - vaidins jauną tėvą. Partnerė kolkas nepaskelbta.

bigsmile.gif
Bet dar daug laukt...

QUOTE(Lux @ 2017 10 03, 08:33)

Aha, maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2017 09 30, 15:08)
Labai senai norėjau pasidalinti savo žiūrimais serialais su jumis. Tai va:
Tiek visi rašė gerų žodžių apie "Kiralik Ask", vis niekaip laiko neatrasdavau arba turbūt tingėjau klimpti į ilgą serialą  unsure.gif . Bet kai Lietuvos televizijos suvėlė tokį šūdą kai serialus nutraukia nebaigus rodyti. Supykau ir mečiau visus lietuviškus ir vėl grįžtu prie rusiškų vertimų. Dabar žiūrių 11 seriją ir nebegaliu sustoti. Omero ir Defnės meilė nereali, man pradeda net drugeliai lakstyti kai jie žiūri vienas į kitą. O bučinio kaip jų laukiu, jūs turbūt neįsivaizduojate  wub.gif O tetulytė tai nepatinka visai, jos tie juokeliai lėvi, tai aš ją vis prasuku.
Pas rusus labai daug gerų atsiliepimų paskaičiau apie "Fazilet hanim ve kizlari", pradėjau vasarą žiūrėti. Nu taip patiko taip įsijaučiau, o reikėjo dabar laukti sezono ir taip ilgai. Dabar 1 kartą į savaitę rodo, kaip man tokiai nekantriai tai yra košmaras. Bet tikiu jei serialas įtrauks tai ir lauksiu. Nu bet taip sergu už Hazan ir Yagiz  wub.gif  wub.gif  wub.gif , nuo apykantos iki meilės tik vienas žingsnis. Kažkaip tikiu, kad jie bus pora. 4u.gif

Pradejau ir aš žiurėti Fazilet hanim ve Kizlari tik 6 serija, bet jau užkabino iki paryčiu žiuriu biggrin.gif labai patinka Hazal netipiška vargšele, o ir mama Fazilet kieta biggrin.gif
Atsakyti

Antras sezonas dar labiau įtraukė ir turkiškos aistros virte verda pas Fazilet ir dukteris :angel_not: O Hazal auga ir atranda savo meilę. Labai sunku laukti visą savaitę...

Dar Isanbullu Gelin paįvairina savaitgalius, vis naują seriją įmesdami...Labai graži pora čia (turbūt, kad ne jaunikliai, tai prie dūšios :angel2: )

Meryem susižiūri virtuvėj prie puodų. Tokia naivuolė vakarams prieš miegą netiktų...

Laukiu Siyah Beyaz Ask,

ką dar žiūrėt.....?

Atsakyti

Antras sezonas dar labiau įtraukė ir turkiškos aistros virte verda pas Fazilet ir dukteris :angel_not: O Hazal auga ir atranda savo meilę. Labai sunku laukti visą savaitę...

Dar Isanbullu Gelin paįvairina savaitgalius, vis naują seriją įmesdami...Labai graži pora čia (turbūt, kad ne jaunikliai, tai prie dūšios :angel2: )

Meryem susižiūri virtuvėj prie puodų. Tokia naivuolė vakarams prieš miegą netiktų...

Laukiu Siyah Beyaz Ask,

ką dar žiūrėt.....?

Atsakyti

As Fazilet irgi ziuriu. 2 sezonas kol kas tikrai dar labiau itraukia, jei nenusivaziuos aisku  :unsure:

Paziuriu ir Dolunay, Ates Bocegi bei Kalp Atisi kai jau neber ka ziureti. Nera kad labai idomu butu, bet ziureti galima.

Dar Bizim Hikaye pradejau ziureit, kol kas patinka, idomu kaip toliau bus.

Siandien netycia uzmaciau Tutsak - naujas, kol kas tik 3 serijos. Toks lengvai detektyvinis, bent atrodo, visai patiko, kazkas naujo. Nors aktoriai nematyti, bet kol kas uzkabino  :rolleyes:

Ir vis niekaip negaliu pabaigti O Hayat Benim  :oh: Buvo laikas kai ziurejau labai, dabar liko kelios serijos, bet jau per tiek sezonu nusibodo. Nors ir norisi pabaiga suzinoti, bet vis kazkaip ranka paspaudzia kazka kita paziureti  :lol: Jauciu prasukdama kad ivykiu visai nepamesciau paziuresiu greituoju budu  :ax:

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 04, 22:51)
<p>As Fazilet irgi ziuriu. 2 sezonas kol kas tikrai dar labiau itraukia, jei nenusivaziuos aisku  unsure.gif</p>
<p> </p>
<p>Paziuriu ir Dolunay, Ates Bocegi bei Kalp Atisi kai jau neber ka ziureti. Nera kad labai idomu butu, bet ziureti galima.</p>
<p> </p>
<p>Dar <strong>Bizim Hikaye</strong> pradejau ziureit, kol kas patinka, idomu kaip toliau bus.</p>
<p> </p>
<p>Siandien netycia uzmaciau <strong>Tutsak - </strong>naujas, kol kas tik 3 serijos. Toks lengvai detektyvinis, bent atrodo, visai patiko, kazkas naujo. Nors aktoriai nematyti, bet kol kas uzkabino  rolleyes.gif</p>
<p> </p>
<p>Ir vis niekaip negaliu pabaigti O Hayat Benim  doh.gif Buvo laikas kai ziurejau labai, dabar liko kelios serijos, bet jau per tiek sezonu nusibodo. Nors ir norisi pabaiga suzinoti, bet vis kazkaip ranka paspaudzia kazka kita paziureti  lotuliukas.gif Jauciu prasukdama kad ivykiu visai nepamesciau paziuresiu greituoju budu  ax.gif</p>

Aš visas 16 seriju Fazilet Hanim ve Kizlari sužiurejau per kelias dienas, non stop iki paryčiu, labai itraukė biggrin.gif Kažin kuris Sinanas ar Yagizas sūnus Kerimen ? Ir su kuriuo Hazan bus ? Man tai Sinanas prie širdies labiau wub.gif o Yagizas toks belūpis, man visai negražus rolleyes.gif Galetu daugiau juos dviese rodyti o ne visus kitus biggrin.gif

Dolunay dar pažiuriu kai nauja serija išeina, bet nelabai man jis, pagrindinis aktorius toks nesimpatiškas...visu kitu jau nebežiuriu, pirmos kelios serijos patiko, o poto nusivažiavo...ypač gaila del Kalp Atisi gal kai daugiau seriju bus gryšiu pažiurėti.

Per tv8 18val pradejo rodyti O Hayat Benim naujas sezonas, nebuvau jo mačiusi, nu bet man tiek daug laiko praeje kai ji žiurejau kad sunku isitraukti, pabaiga jau pažiurėjau ir dabar kažkaip meh... biggrin.gif Isijungiu kaip fona kai vakarieniaujam ax.gif

Dar žiuriu Bizim Hikaye kolkas patinka, idomu kas Barisas istiesu yra smile.gif bet taip nervuoja ilgai serijos laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 10 04, 23:51)
As Fazilet irgi ziuriu. 2 sezonas kol kas tikrai dar labiau itraukia, jei nenusivaziuos aisku unsure.gif Paziuriu ir Dolunay, Ates Bocegi bei Kalp Atisi kai jau neber ka ziureti. Nera kad labai idomu butu, bet ziureti galima. Dar Bizim Hikaye pradejau ziureit, kol kas patinka, idomu kaip toliau bus. Siandien netycia uzmaciau Tutsak - naujas, kol kas tik 3 serijos. Toks lengvai detektyvinis, bent atrodo, visai patiko, kazkas naujo. Nors aktoriai nematyti, bet kol kas uzkabino rolleyes.gif Ir vis niekaip negaliu pabaigti O Hayat Benim doh.gif Buvo laikas kai ziurejau labai, dabar liko kelios serijos, bet jau per tiek sezonu nusibodo. Nors ir norisi pabaiga suzinoti, bet vis kazkaip ranka paspaudzia kazka kita paziureti lotuliukas.gif Jauciu prasukdama kad ivykiu visai nepamesciau paziuresiu greituoju budu ax.gif
QUOTE(otea @ 2017 10 05, 12:47)
Aš visas 16 seriju Fazilet Hanim ve Kizlari sužiurejau per kelias dienas, non stop iki paryčiu, labai itraukė  biggrin.gif Kažin kuris Sinanas ar Yagizas sūnus Kerimen? Ir su kuriuo Hazan bus ? Man tai Sinanas prie širdies labiau wub.gif o Yagizas toks belūpis, man visai negražus rolleyes.gif Galetu daugiau juos dviese rodyti o ne visus kitus biggrin.gif Dolunay dar pažiuriu kai nauja serija išeina, bet nelabai man jis, pagrindinis aktorius toks nesimpatiškas...visu kitu jau nebežiuriu, pirmos kelios serijos patiko, o poto nusivažiavo...ypač gaila del Kalp Atisi gal kai daugiau seriju bus gryšiu pažiurėti. Per tv8 18val pradejo rodyti O Hayat Benim naujas sezonas, nebuvau jo mačiusi, nu bet man tiek daug laiko praeje kai ji žiurejau kad sunku isitraukti, pabaiga jau pažiurėjau ir dabar kažkaip meh... biggrin.gif Isijungiu kaip fona kai vakarieniaujam ax.gif Dar žiuriu Bizim Hikaye kolkas patinka, idomu kas Barisas istiesu yra smile.gif bet taip nervuoja ilgai serijos laukti unsure.gif
Aš tik Bizim Hikaye ir žiūriu, daugiau nieko.
Ir mane nervina tas serijų laukimas, kai pagalvoji - keturios serijos per mėnesį, košmaras blink.gif
Kad jis vagis, tipo 'Robin Hudas', tai ir taip aišku jau, bent jau pradžiai kol kas.
Ir man patinka ta mintis, kad jis vagis, net labai patinka ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Dolunay liepos mėnesį kai pažiūrėjau 4-tą seriją tai ir pažiūrėjau.
Gerai tą pamenu, nes man ši daina patiko toje serijoje biggrin.gif
Pažiūriu kartais būsimos serijos anonsą ir man viskas aišku.
Kada nepažiūri, tai kalbasi ir kalbasi jie ten abu irnesakyk.gif
Pagrindiniai aktoriai man kažkaip neutralūs, su jos vaidyba aš nesu nieko žiūrėjusi,
o su jo vaidyba esu žiūrėjusi serialą İnadına Aşk, jis ten 32-jų serijų.

klip

vartotojo įkelta nuotrauka

Norėčiau ir aš ką nors tokio pažiūrėti (kol startuos visi mano laukiami) kur nereik laukti serijų savaitėmis,
ką nors tokio smagaus, jaunatviško, su kibirštėlėmis, su humoro prieskoniu, tik ne liūdna gaida, bo ir taip laukais keliauja ruduo ax.gif
Sakau, gal ir man reiks žvilgtelt kada į tą Fazilet, mažum patiks, įtrauks.
Atsakyti

Barisas mano nuomone yra arba tiesiog vagis, kaip is pradziu tieisogiai ir atrodo arba man dar tokia mintis, kad jis koks nors uzsleptas policininkas ar pan. Bet, pagyvensim pamatysim  :B

O siaip ir mane nerealiai nervina laukimas visa savaite kol nauja serija bus.

Fazilet siulyciau tikrai pabandyti, taciau jis nera toks linksmas, nerupestingas serialas.

Is lengvu siulyciau Cilek Kokusu, bet kiek atsimenu jau maciusi? As neseniai su tuo paciu aktoriumi paziurejau Hanim Koylu. Bet realiai tik todel kad laika prastumti, visai nieko ypatingo. Labai lengvas, daug vietu nervino tai prasukau. Ir labai mazai seriju :rolleyes:  

Dar is mano matytu gali bandyti Hayat Bazen Tatlidir - puse velnio, lengvas toks. Hayatimin Aski irgi nedaug seriju, lengvas, matyti aktoriai. 

Is tikro neturiu ka pasiulyti kas butu labai labai man patikes, nerealus, kaip jau seniai aptarti ir matyti kai kurie  :hmm:

O ta aktore is Dolunay gi vysniose vaidino, gali dar sita bandyti paziureti, maza ka, gal patiks :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 05 spalio 2017 - 17:05